[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Teszveszen is árulnak érdemes körülnézni..

most dekorgumit fogok venni és azt fogok gyártani.... :lol:
Vendég
 


Én is "bepofátlankodtam" ebbe a topicba,de le kell írnom,hogy hangosan felröhögtem Lackónak a legutóbbi képén. Ez a nézés!!!!!!
Tiszta pasis. Nehéz volt elhinnem,hogy két lány után fiam lesz,de ahogy Lackót, Zsigit stb. nézem,hát..... ez szerelem lesz! :D :D :D

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!
Absz. igazad van. SZERELEM!!!!

Örülök h örömet szereztünk. De tud ő ilyet is (rögtön a másik kép után készítettem):

Kép
20150601134430
 
 

 
 

TÜNDÉRI!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok,

mi is Huggiest használunk, eddig még nem volt rá panasz.

Megyek lefekszem egy kicsit mert Danika egész délelőtt nyűgösködött, most végre alszik úgyhogy én is igyekszem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami köszi a privit, gyakoroljuk a szopizást.
Egyre jobb eredménnyel.

Viki mami, Boni mami, lenne egy kérdésem. Olivér általában szétpisilja az ágyát és még a matrac is olyan lesz. Már kétszer volt ilyen. Ti vettetek a babáitok alá gumi lepedőt mert ha ez igy megy tovább lassan dobható lesz kifele a matrac a sok pisitől!!!!!!!!?????
pgsuska
 
 


Zsuzska!
Ügyik vagytok.

Nálunk ilyen nagy gond nem volt. Pelus függő. Pampers-ből mindig kifolyt kevés, azt felfogta a ruhája, de a libero bevált.

Ti milyet használtok?
20150601134430
 
 


Zsuzska,

mi a Huggies 1-es pelusát használjuk és még soha nem folyt ki sem pisi sem kaki. Ajánlom nektek is! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok mamik,

Zsuzska: lehet olyan lepedőt kapni, h frotir a teteje, ahol a baba fekszik és az alja gumi, így védi a matracot. ez még a kókusz matracra is rakható, mert más gumit nem rakhatsz arra, mert bepenészedik. és szépen rágumizható!! és nem is drágán vettem 2000 volt 1 db.

igazatok van NUK, csak rosszul értettem a tel-ba a védőnőt! :lol: de ha már cumi, kérem találjanak fel egy olyat, ami ha kiesik, másszon vissza!! :wink:

Vikimami: hát Lacustól nem megszokott az első kép, csak a második!!! én a 2.at imádom, de az első se rossz!!
tudom, h nem kéne mindig mérnem, de így megnyugtatom magam, na meg persze néha felidegesítem magam :oops: :oops: igaz most már tudom, h mikor kevés neki, mert akkor cibálja a cicit, morog, sír és üti a cicit. ha meg plötyi a cici, akkor tudom, h kiszívta mind és át kell rakni a másikra. még márc 13-ig (akkor lesz 3 hós) biztos mérem, utána már nem fogom mindig szerintem.
igaz, ezek a fickók írják a könyveket!! ez aranyos!!

Boni: te egy zseni vagy!!! a párom is mondta!! nagyon ügyi vagy! én eddig csak üvegfetékeztem, de most megtudtam, h lehet itt miklóson venni fa figurákat egy kreatív boltban és kifestem őket. majd felrakom őket! nagyon szép szobája van Zsiginek!!

hát csajok , nekünk aztán minden becsúszik! most koszmos a fejünk. tegnap vettem babe sampont és megmostuk vele Nándus fejét. amikor leöblítettem úgy üvöltött, mintha megskalpoltuk volna. pedig soha nem sír ha a haját mossuk. állítólag hajlam kell hozzá, de szerintem a víz a ludas a dologban, mert sima naturlandos mosdókenőcsöt használunk és néha kamillát tettem a vízbe. most meg bekentem olajjal és adtam rá satyekot, hát olyan édes, olyan mint egy kis vizilabdázó!! :lol: majd lefotózom!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


suska a HUggies pelus nekünk is bevált.. de ne a classicot vedd...az car

nekünk is van gumilepedőnk Mária bababoltban vettük

Czinke nekünk is nagyon koszmós volt fejcsi..

olajjal bekentem fürcsi előtt fél órával satyi rá..majd fürcsi előtt fésűt sörtéit összefogtam(lehet fogkefe is) és körkörös mozdulatokkal levakartam közben énekeltem neki..

a BABE sampont dicsérik még..nekünk az nem vált be..


Hajrá képek!


Ancsa Szerelem első látásra!

Viki megeszem!

:lol:

Moncsi hogy alakult éjszaka pelusozás mérés nélkül?
Vendég
 


Czinki,
szegény Nándi. De szerintem tényleg hajlam a koszmó. Képzeld, Lilinek még mindig van. Nem tudom hányszor jártunk már bőrgyógyásznál, mindig adott valami újat, de nem használt. Már vagy két éve Nizoral-lal mosunk hajat, de így sem. Igazából ugye tiltják, hogy leszedje anyuka a fejéről, de mikor 7 hetesen belövettük egy védőnővel Lili fejét, ő mondta, hogy hülyeség, igenis szedjük le, és ő el is kezdte, amennyire tudta. Na most én is szedegettem, de a kutacsánál nem mertem. És csak ott maradt meg, ahol anno nem mertem leszedni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Boni mami,

a tanácsaidnak köszönhetően lényegesen egyszerűbbek lettek az éjszakáink.
Még azt akarom kérdezni, hogy az éjszakai szoptatás után is le kell fejni a tejet? Mert én bizony képtelen vagyok éjszaka nekiállni fejni. :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

moncsi örülök :lol: én nem szoktam..de ha nagyon feszül nemárt egy keveset,hogy ne durranjon be... előfordult,hogy hajnalban ezt tettem,mert betonkemény volt cici


ZSiginek hörghurutja van nagyon köhög rekedtesen sokszor, a tüdején le van rakódva a slejm.. ami nem tud távozni..reggel este kanalas orvosság,reggel este BAby luffal kenem hátát...Zsiványunk szenved..szerencsére hányt is,legalább a slejm távozik..egész nap mosolyog még így is..és ami a legjobb már nem fél a porszívótól..saját maga mutatja,hogy szívni kell nozit! láza nincs, éjszaka nyugtalanabb, de VIburcol kúppal aludt 5 órát egyhuzamban... így én is..tegnapelőtt a pihenőszékében aludt mellettünk félülő helyzetben..tegnap már a saját ágyában!
Vendég
 


sziasztok,

Boni: Zsiginek jobbulást, szegényke!!!

hát én nem merem simán leszedni a koszmot, de egyik nap én is beolajoztam, és a babet is használtuk már kétszer. de nem igazán merem minden nap. de most legalább 2.jára már nem üvöltött. a védőnővel én is beszéltem, mondta, h fontos kezelni, mert ő már látott olyat, h begennyesedett alatta a fejbőr és vérzett. :shock: szerencsére a mienk nem olyan súlyos! védőnő nekünk is az olaj + fogkefe verziót mondta.
most para van a köbön 1000el. nincs tejem. azért sem jöttem, mert péntek óta 2 ciciből szoptatok + cumi a lefejt maradék. ha van maradék, mert van, h 10-15 perc alatt csak 10-20 ml fejek ki, nagyon jó esetben 15 perc alatt nagyon max 30-t. :cry: Nándus meg ordít. :cry: azt mondják, h ilyenkor szoptassak sűrűn, de ő ha éhes nem szívja az üres cicit. szívja, ameddig van tejcsi és utána ordít, átrakom a másikra és ha azt is kiszívta ordít, akkor jön a cumi.
lefejt hűtőben tárolt tejet meddig lehet adni neki, 1 nap v 3? a pénteki tejet még odaadhatom neki ma???
az egyik gyógyszertáros csajszi azt mondta, h a 12. hét környékén van egy ilyen pangás-apadás, mert a hormonok kezdenek visszarendeződni és ha ezt túléljük és lesz tejem, akkor végig tudom szoptatni. hát remélem igaza van és csak ennyi az egész és túléljük és lesz tejcsi.
de olyan borzasztó szegénykém, olyan nagyon keservesen sír :cry: :cry:
ma megyünk anyuékhoz, kimozdulunk egy kicsit, remélem mindanyiunknak jót fog tenni. kikapcsolódunk kicsit.

puszi nektek! még a képekkel lógok, de a jövőhéten rekok fel, tök jókat csináltam róla a héten a játszószőnyegen, apával a kézben , ágyban a satyekban, tök édi!! ja és már nagyon szépen nyomja ki magát hason, percekig tartja magát (ezt is sikerült fotózni szerencsére!! :lol: ) van erő ebben a gyerkőcben, de nagyon akaratos is!
na pusz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic: nagyon szép a szüléstörténeted!! nagyon ügyi voltál!! gratulálok!! nekem is sokszor eszembe jut a szülés szopi közben, meg amikor édesdeden alszik Nándus a kezemben, és utólag nem is olyan borzasztó az egész! és is azt mondom, h bármikor jöhet a következő!! :lol: bár mi most védekezünk fáradtsággal és Nándussal :oops: :oops: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
Nem apadás van a 12. héten, hanem fejlődési ugrás a Gyerkőcnél. Az ő igényei nőnek meg.

A lefejt tejet hütőben csak 24 óráig lehet tárolni, utána már ne add oda.

Most pedig fejjél, szopiztass, fejjél, stb.

Moncsi!
Én éjjel is fejtem, de tudod, h nálunk az első hónapban nagy harc ment a tejcsiért. Utána már nem fejtem, mert Lacus 2szer tankolt éjjel (fél 2kor és fél 5kor).
Viszont baromi sz@rul esett, amikor a fél 2es szopi elmaradt, mert bedurrant a cicim rendesen, és akkor az első nyiknál vittem Lacust szopizni.

Ha javasolhatok még vmit. Írtad a másik fórumon, h most fejtél és fagyasztasz. Ha eltenni akarsz tejcsit, akkor ne még így elején tegyél el. Mert lehet, h ezt a korai tejet később, pár hónaposan már nem fogja elfogadni, mert akkor teljesen más összetételű tejcsit termelsz már.

Lackó a héten megtanult ülni, tegnap pedig bemutatta, h mászni is tud. Vége a nyugis napoknak :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Boni,

jobbulást Zsiginek!
Mi egész jól belejttünk az orrszívásba a kis kézi pumpás szívóval is. Kiszedi a szutyit és kíméletes is, de napokba tellett mire rájöttünk hogy lehet hatékonyan használni.

Czinki,

sajnálom, hogy kevés a tej, ma én is megtapasztaltam... Egyszer tápszert kellett adni Danikának mert sem a hűtőben sem a ciciben nem volt. Ma egész nap ittam a szoptatós teát, mostmár van tej, remélem marad is.

Viki mami,

én nem hajtok fagyasztásra, de az elején amikor kevesebbet evett Danika bőven maradt és nem volt szívem kidobni.
Mostmár ilyen gond nincs, minde létezp tejet elfogyaszt ami van a ciciben vagy lefejve.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy a lefejt tejet 3-4 napig oda lehet adni a babának. Én az előzp napi lefejtet még másnap simán odaadom Dancinak.
Mondjuk a 3 naposat már nem merném annak ellenére, hogy állítólag lehet :oops:

Írtam a másikban is,hogy már 2. napja, hog ynem fáj a ahasunk. Nem tudom, hogy ez átmeneti idpszak-e, de nagyon jólesik és egész jól feltöltődtünk energiával ebben a csendes időszakban.
:lol: És Danika is annyira aranyos és jó baba. A türelme végtelen, ha késlekedek a kajával akkor sem sír csak magyaráz nekem, annyit már értünk belőle, eeeel, meg azt, hogy öhááááááááááááá
:lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Czinkim!

Tejcsi alakul?

Moncsi!

Milyen éjjeletek volt? Gratula a pocakfájásmentességhez. A laktoherbbel azért vigyázz, mert attól fájhat a baba poci.
20150601134430
 
 


Viki mami,

sajnos ez az éjszaka nem volt fényes, a pici fél 3-ig sírdogált. 2 órát sikerült aludnom :cry: Most is azt várnám, hogy aludjon akkor én is lefeküdnék, de eszében sincs, sasol ezerrel...
És délben újra szopiidő...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Sajnálom!
Voltatok kint sétálni?
20150601134430
 
 


Viki mami,

ma még nem voltunk kint, délután terveztem kivinni.
Most úgy néz ki, hogy elaludt, úgyhogy én is megrohamozom az ágyat, délig alhatok 40 percet. :wink: Az is valami...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOncsi szegénykém!

én az Urtica Urrensre 5ch ra esküszöm attól tuti nem fog fájni poci, és tejci is dőlni fog(én most kezdtem el megint hmert ZSigi csak cicizik amióta beteg

éjszakai nappali nyugatlanságra Viburcol

de tegnap éjjel katasztrófa volt... annyit köhögött valószínű a BAby luuftól .és összehányta magát ..szegénykém a pihenőszékében aludt közöttünk félülőben.. bár aludt az túlzás..fél órákra bekumott.. aztán visítva ébredés ...aztán hajnali 3 kor adtam neki Viburcolt és 2 perc múlva aludt is 6ig.. most evett (amióta beteg csak cicit fogad el)

tegnap voltunk körzetinél, sajnos nem úsztuk meg az antibiotikumot Klacid babyt írt fel... a sípolás nincs a Spiropent úgy látszik segített.. az antibogyó mellé adok neki normafloret is.. csütörtökön kontroll ..én nem tudom hol fázott meg ennyire.. annyira vigyáztam rá..lehet ez volt a baj? ááááááá

annyira sajnálom..ennyi gyógyszert...... apa meg pánikol.. őt is nagyon sajnálom, de néha attól megyek a falnak.. hiába kérem, hogy a gyerek előtt ne vágjon kétségbeesett arcot.. bár éjjel már próbálta türtőztetni magát szegényem...ahogy ő mondaná sosem gondolta volna, hoyg ennyire fog fájni ha szenvedni látja Zsiványunkat...szóval csak én vagyok talpon a vidéken! mert muszáj!
Vendég
 


Boni mami,

akkor nem volt egyszerű az éjszakátok :cry: Remélem jobban van Zsigi Zsivány azóta.
Mi hajnali 5-ig megint nem aludtunk.
EZt a Viburcolt lehet, hogy kipróbáljuk mi is.

Viki mami,

azért csörgettelek mert megvettem az Espumisan cseppeket, és azt szeretném kérdezni, hogy evés előtt vagyután adjam neki? És milyen folyadékkal keverjem össze? Mert a papírja azt írja, hogy valami folyadékkal keverve kell adni.Adjak egy kis anyatjet neki cumisüvegben és abba tegyem bele a cseppeket?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


http://www.kismamablog.hu/babazas/ha-be ... 6/hasfajas

moncsi szerintem anyatejjel ha mást nem adsz neki! és evés előtt :wink:
Vendég
 


Boni mami,

nagyon jó ez a cikk!
Én minden reggel iszok egy pohár kakaót kb 4 dl. Lehet akkor, hogy az a baj? A védőnő nem mondta, hogy nem lehet tejet, ő csak a K betűsöket tiltotta...
Ma már megittam a kakaót, de holnaptól nem iszok és akkor meglátjuk, hogy mi lesz. :wink:

Viki mami,

köszi a segítséget :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


valahol korábban linkeltem a táblát még Czinkének hogy mikre érdemes odafigyelni... nekem is muszáj volt, mert Zsigi pocakfájós volt... :wink:
Vendég
 


Czinki,

ma Danika is gyakorolta a távolra fosás művészetét. Azt hiszem ha ilyen ütemben fejlődik akkor elindítom a következő olimpián :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a tej tényleg okozhat pocifájást. Ráadásul hiába csak szoptatod, még tejallergiát is, bár kisebb eséllyel, mint a tejalapú tápszer.
Figyu, szerinted a pajzsmirigy gyogyi a végtelenségig emelhető??? Mert nekem már megint kaki az eredményem, pedig a dupláját, 100 mg-osat szedek már. T3 már alsó határérték alatt, T4, még épp az alsó határon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nem tudom, hogy mennyire lehet megemelni a gyógyit. Nekem egyáltalán nem emelték a terhesség alatt, végig 50-et kellett szednem. A dokid biztos tudja, hogy mennyire lehet emelni, esetleg valamilyen hatékonyabb készítménnyel helyettesíteni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gyümölcsteát lehet inni szptatás alatt? A szopiteát már nem iszom a hasfájás miatt, de a torkom már 4 napja fáj (a Homeogene 9-nek köszönhetően már csak alig), de az ásványvíz helyett a meleg tea sokkal jobban esik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ihatod a gyümiteát. Tantum verdét is ehetsz, ez is mehet szopi alatt.
20150601134430
 
 


Viki mami,

köszi szépen :wink: Végre valami amit nyugodt lelkiismerettel ihatok :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok mamik,

Boni: Zsiginek jobbulást !! remélem hamar meggyógyul most már! hát igen a szülőnek nagyon nehéz látni a gyerek szenvedését. amikor Nánditól is vért vettek és ordított, borzasztó volt. a nővérke a tűt jobbra -balra , előre - hátra tolta, de nem jött, szegénykém, meg csak ordított. borzasztó volt!! :cry: :cry:

Vikimami: szombaton 2 ciciből etettem, a párom büfiztetett és altatott, én meg lefejtem mindkettő cicit teljesen. a szombat nagyon gáz volt. volt h csak 30-30 gr-t tudott enni, és utána adtuk a lefejt maradékokat, ha volt. volt, h csak 30 ml-t tudtam kipréselni magamból 25 perc alatt, de szerintem már azt is a bordáim közül szipkáztam ki. vas már jobb volt, aztán a hétfő mégjobb, ma meg megint nem az igazi.
hétköznap, h nincs a párom , nagyon nehéz fejni rögtön szopi után.
egyébként mikor kell fejni, h legyen több tejcsi. rögtön (lehetőség szerint) szopi után , v 2 cici között , v akkor amikor a másikból etetem. értem ez alatt, h megetetem a jobból, azt rögtön fejjem le, v a köv bal ciciből való etetés előtt kicsivel?
nem jutottam el a brendon outletbe, uh még nincs elektromos mellszívóm, az általad ajánlottat meg tudom rendelni a gyogyóba. hétvégén veszek egyet, addig marad a kézi .

Monic: sajnálom a hasfájást, tejserkentő teát az én védőnőm is ,,tiltja,, és a k betűst és a tejet (bár 2-3 dl megengedett védőnő és gyerekorvos szerint is! de hasfájós, akkor kerülendő, okozhat valóban tejalergiát is!) és mindent , ami téged puffaszt. én pl még a céklától is tök felfújódtam, pedig nem k-s, nem is eszem.

mi jól vagyunk, bár kicsit nyűgös volt du Nándus. ez egy kis haspók, nem tudom, h van e olyan mennyiség, amit ne tudna megenni. a koszmo szépen tűnik el a fejéről, remélem ez ,,kiirtható,, azért. anyum szerint azért van, mert nem használok babasampont, csak a naturlandos fürdőkenőcsöt. szerintem hülyeség.

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


lányok, a kecskerutafű az ami tejcsináló, de hasfájós tőle a baba??
most azt ajánlotta nekem vki.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


czinke sajnos nem ismerem, mert én urtica urrens 5ch-t szedtem és most is hogy ZSigi csak szopizik és dől a tejem! :wink:
én Avent kézi mellszivóval fejtem, tökéletesen megfelelt a célnak... sittysutty lejött a tejci...próbáltam elektromosat nem volt szimpi..ahányan vagyunk annyi féle..
úgy feszülnek a cicik a tejcsitől mint az elején :lol: tök jó!

éjszakánk jó volt, már az elején kapott Viburcol kúpot..tudott aludni, hátát nem kentem a babyluuf-fal és nem is köhögött

most már nem sípol,,de kaptunk Ventolin spray-t... ha esetleg mégis...

ja és megint aranysárga a kaki

:lol: :lol: :lol: oké tarkítva van hurutos fehér csikokkal :?
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Czinki,

a fejés időpontján én is sokat gondolkodtam, mert ha egyedül vagyok én sem tudok fejni a büfi után rögtön, mert van, hogy 1 óra mire újra elalszik a pici, ha elalszik egyáltalán...
Én minden nap iszok egy pohár alkoholmentes sört (amúgy nem szeretem de a cél érdekében mindent), és attól van tejem. Mondjuk továbbra sem vagyok tejcsárda de most van elég és még fejni is tudom.
Én is az Avent kézi mellszívóthasználom és nagyon meg vagyok vele elégedve, 10 perc alatt lent van a tejcsi vele, és az erősséget is én szabályozom. Nem tudom mi lenne ha az elektromos nagy erővel megszívná a mellem, szerintem csillagokat látnék...

Boni mami
,

örülök, hogy a kaki javul, akkor Zsigi is biztos jobban van.

Nekünk csodás éjszakánk volt, Danika aludt 8-hajnali 2-ig, akkor a szopi utáőn még nézelődött 2 órát, utána aludt 6-.ig, és most is alszik.
Nem tudom mi váltotta ki, mert tegnap már az Espumisant adtuk neki, ráadásul visszaköltöztem a hálóba és ott aludt az ágy mellé állított babakocsiban. A hálóban csak egy pici bedugós éjszakai fényt csináltam, így lehet, hogy a sötét miatt is jobban aludt (a gyerekszobában a sólámpa szerintem túl nagy fényt csinál...). Vagy egyszerűen annyira elfáradt az utóbbi napokban, hogy jól aludt... Nem tudom az okát, de végre kialudtam magam és ez annyira jó érzés :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és masszíroztam a pocakját is, hogy ne fájjon neki, lehet, hogy ez is segített, mert 2 nagy pukit kicsalogattam a masszázzsal :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


moncsi te alkesz :wink: nekünk úgy van megoldva a sólámpa, hogy be van téve a pelnkázó mögé, így nem ad nagy fényt de most nagy hasznát vettük :lol:
Vendég
 


és a tornáztaztás is sokat segít
Vendég
 


Voltunk ma dokrot néninél, Danika nagyon szépen fjlődik, egyedül egy kis enyhe köldöksérve van és a nagylábaujja körme benőtt egy picit. 3670 g-nak mérték ami miatt meg lettünk dicsérve, úgyhogy fejlődik a kis haspók :wink:
Viszont a doki látogatás úgy felborította a kis napirendjét ( a szopi utáni alvás kimaradt), hogy eddig sírdogált, de most evett és alszik.
Kaptunk egy újfajta keverős kanalas gyógyit a hasfájásra, de nem váltottam ki, mert egyenlőre az Espumisan beválik. Ha már az sem segít akkor kiváltom a kanalast.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a puffadásos tanácsokat, és lehet hogy kipróbálom valamelyiket. Amúgy lehet, hogy a tápszer okozhatta a problémát, mert ma eddig még nincs semmi baj. Tegnap ugyanis voltunk szemészeti ellenőrzésen, meg kontrollon a dokinéninél, és megemlítettem neki a puffadást. Írt egy másik tápszert, és ma már csak azt kapja, meg egy kis tejcsit.

Bocsi, mennem is kell, mert most van etetés.

Puszi mindenkinek, és vigyázzatok magatokra, meg a gyerkőcökre!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

melyik az a tápszer amelyik puffadást okozott? AZért érdekel mert vasárnap nem volt tejem és egyszer tápszert kellett adni Danikának, és azután volt, hogy hajnali fél 3-ig sírt mert fájt a hasa. Mi a MILUPA Milumil Ha Start nevűt kaptuk.
Mondjuk nálunk ez még nem oldja meg a gondokat mert Danika 99%-ban anytejet kap...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mi BEBA HA-t eszünk, attól sosem fájt Öcsi pocakja.
20150601134430
 
 


Most már szinte biztos, hogy a tápszer volt az oka, mert ma nagyon jó volt Rékababa!!! :D A Mildibé Pre-t kaptuk először, attól görcsölt szegényke, tegnap meg a BEBA-t koraszülötteknek írta fel a dokinéni. Bár ma már minden étkezésnél tudtam a fele adagot tejcivel pótolni. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone de jó hogy itt vagy! majd teszel fel friss képet a kis hercegnőről?

Moncsi ügyik vagytok

Viki nekem is átküldöd a fogyis cuccot..nagyon ügyes vagy!

jelenetem Zsiványom tegnap este határozottan jobban volt.. éjjel is többet aludt.. ma megyünk vissza reggel kontrollra
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Dobjál egy emil címet.

Örülök h Zsigi jobban van.

Csajok!
A nyugalmam oda, Lackó már titál beindult, kimászik a szobából a folyosóra is. Tegnap feltérdelt többször is. Nem sokára felálll.......

Kép Kép
20150601134430
 
 


Viki hurrá feljődik a gyerek :oops:

én fiam tegnap kiugrott a pihenőszékéből..kikapcsolta az övet koppant kicsit :roll:

küldöm :lol:
Vendég
 


Zsigi Boldog Hófordulót Kép
20150601134430
 
 


Viki vazze tényleg hófordulónk van! :lol: :lol: :lol: :lol:

jelentem drnéni félgyógyultnak nyílvánította a fiamat! felszakadozott a lerakódott trutymi.. antibiotikumot kell folytatni... de jól haladunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi a mailt, vékony leszek! :lol: de ha még tartozik hozzá plusz tanács akkor várom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Boni,
Örülök, hogy Zsigi már jobban van!

Viki,
Lackó nagyon édes!

Rólunk is pár új kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: