A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziazstok

gyors kérdés: széleben s kiviszitek a lurkókat?
makadu

Szia Kitti!

Én kiviszem, rárakom a szélvédőt a babakocsira és már indulunk is. Nem fúj be neki, legalábbis, ha odateszem a kezem nem érzem.

Barbi
Kép
manci79

Jövő héten mész baba-mama jógára? Mert van autóm, lehet, hogy megnézném én is, hátha leköti Gergő babámat? :)
Ugye szerdán van 11-től délig?

Barbi
Kép
manci79

szertnék menni, de ma is bealudt torna előtt.,í gy itthon maradtunk. :( torna nem jóga Barbi.

szélvédő? :oops: ilyen is van? hoyg néz ki? az az átlátszó műanyag valami az? :oops: (de ciki, h nem tudom mi az)
makadu

Boni, Zsiginek jobbulást! Részvétem a nagybátyád miatt, remélem most már nem lesz több szomorú esemény a családodban! :(

Mecsi, szerintem mindkét színben szép a babakocsi, bár én inkább narancsos párti vagyok;)
Remélem Áronka is jobban van már, szegénykét nagyon sajnálom, amiket írtál.... mennek oda is a gyógypuszik!!!

Dia, annyira édes Virág, ahogy ott kukucskál a kiságyban! Biztos nehéz lehet, de majd hozzászoktok, nálunk egyelőre egy szobában alszunk, nem nagyon lehet másképp kivitelezni, de én nem is szeretném;)

Kitti, ez aranyos, hogy a fogak hajnali 1 és 3 között nőnek, jót mosolyogtam;))) nem tudom, hogy így van-e, de elég nyűgös 2 heten vagyunk túl. Barnus volt hogy óránként ébredt, én cicire raktam, attól könnyen visszaaludt. Akik ilyen sűrűn kelnek, gondolom átérzik, hogy anyukának ilyenkor nincs kedve ringatni, sétálgatni, hátha visszaalszik a baba, a legegyszerűbb a cicizés. Tegnap éjjel már csak 2x keltünk, szóval kitartás Kitti, lesz ez még így se;)
nappal szintén cicin bealvás van és utána simán le tudom rakni hasra aludni;) ne félj ennyire a ciciztetéstől, hidd el nem fogos elrontani...
ha pedig nem alszik be etetés közben, akkor zenére táncolás közben tuti 5 perc alatt elalszik Barnus, nálunk ez vált be. Sajnos sosem volt olyan baba, akit ha beteszek a kiságyba, csendben elvan és elalszik magától. De mára már annyira megszoktam, hogy az lenne a furcsa;))

Panna, mi hétvégén lentebb engedtük az ágyat, mert arra mentem be vmelyik nap a szobába, hogy Barnus miután felébredt, belekapaszkodott az ágy tetejébe és már húzta is fel magát. Jobb, ha minél előbb lentebb teszitek, hogy ne legyen meglepődés!
Szerintem, ha lekerül a rácsvédő, akkor még jobban fogja próbálgatni, én egyelőre fent hagytam (nem volt egyszerű rögzíteni) de lehet, hogy nemsokára leszedem...

Fú lányok, jó sok képet sikerült felraknotok, nagyon szuperek lettek;)) külön tetszik a Sziszkáéknál készült csoportkép!!!

Barbi, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, jó volt találkozni veletek nagyon, ne haragudj, hogy nem sikerült méág egy talit összehoznunk, nagyon restellem, de nem vagyok túl jó formában mostanában, nyáron remélem pótoljuk;)

gyed: lányok, először a tgyás utáni különbözetet küldi az oep, utána a teljes havit, a február pedig 28 napos volt, amiatt kevesebb!!!
én is úgy tudom, hogy 80 felett van a max. nettó, remélem nem lepődök meg én sem nagyon;(

Feluca, örülök, hogy ti is jól vagytok, tényleg jó rég írtál, rakhatnál fel képeket is, ha van egy kis időd, megkuksiznám Alma babát;) a ringató tanfolyam pedig biztos nagyon tuti lesz, mi eddig egyszer voltunk Csengével és Verával ilyen foglalkozáson és nagyon beleszerettünk, megyünk is rendszeresen még az is lehet, hogy kedvet kapok egy ilyen tanfolyamhoz én is;))

Gabi, nagyon helyesek a pocakfotók;)) igen engem láthattál pénteken, dm-ben, bankban voltunk, na meg a piacra is eljutottunk a barátosnémmal. Sajnálom, hogy nem köszöntél rám, jó lett volna találkozni Veled, de gondolom nem voltál benne biztos, hogy engem látsz;)
remélem jók lesznek az eredményeid, lehet már tudni, hogy kisfiú vagy kislány?

Kata, szerintem ne aggódj, mi eleinte elég keveset ettünk, 50-70 grammokat és a heti hízás is 10-15 deka volt, bezzeg most már 8440 grammok vagyunk, szóval csak nyugi, addig amíg gyarapszik hétről hétre a kis Martin, nincs min aggódnod;)) gyere bátram bármikor, ha tudunk, segítünk!!

Gergő baba hihetetlen, milyen ügyes, és ezek a fogacskák;))) zabálnivaló;)

Vera, nagyon sok gyógypuszi Miksának is, jobbulást a kis barátunknak!

CsengeAndi, holnap jöttök ringatóra, mi Ritussal tuti megyünk a 11.10-esre, felvétel ide vagy oda, legalább jó lesz emléknek, hogy megörökítik a lurkókat;))

na most megyek, mert mozgolódás van, bocsi, ha hosszúra sikeredtem, de rengeteget írtatok és nem szerettem volna kihagyni senkit, remélem sikerült;)

sniky

Köszi Niki.Levi már tápis, ezért aggódtam,de úgy néz ki feleslegesen,mert nem kel fel,h éhes csak ritkán sír és gondolom a foga. Veletek mizujs? nem meséltél semmit sem!
Ritus sem volt mostanában, náluk minden rendben?

tényleg mindenkinek rendesen alul-elöl jön a foga? Levi vámpír lesz oldalt jön lent neki a fogacskája... :roll: :shock:
makadu

Miksának is jobbulást.

Hát még aludtunk kicsit de hát ez az állapot mégse jobb. Talán annyi hogy most nincs láza.

Babakocsi eladva jupijéééé :lol: :lol: :lol: !!!!

Zsófi a bebego aranyos kis kocsi bár egyáltalan nem dönthető, a topridernek nem túl jó az anyagminősége nekünk azt mondta az eladócsaj, illetve a bergonra annyi hogy elvoltunk a bergon boltba siralmas minőségő esernyőkocsik voltak.

Kitti ne aggodj az oldalt fogzás miatt most néztem áronnak is oldalt dagadtabb az inye elől meg semmi. :wink: kellenek vámpirbébik is :)

Nálunk elég szar idő van reggel még esett is sztem csak kirakom az erkélyre kicsit az is több mint a semmi és a lakást is jól kiszellőztetem.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni, Mecsi, Zsófi köszi a babakocsi infokat.
Képzeljétek, addig túrtam a vaterát, amíg találtam egy maxi cosi xp-t, másfél éves, szinte új és lealkudoztam a bolti ár felére. :lol:
Jövő héten megyek megnézni, remélem tényleg olyan szuper, mint ahogy a képeken!

És ma már el mertünk evickélni babamasszázsra!
Szuperszónikus volt! Végre végre végre.

Nálatok nincs alvásprobléma? Mert én alig bírok elaludni, mondván, úgyis ébreszt a lurkó 10 perc múlva. Van, hogy totál hullán még 1-2 órát fetrengek, de már olyan rossz a végére....most kezdek rá szedni homeos bogyeszt.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kitti! Dehogy ciki :D Lehet, hogy nem is szélvédő a mienk, csak én használom annak :D :D
Egyébként ez olyan anyagból van, mint a babakocsi és patentolni kell a két oldalára. Biztos, hogy alá nem fúj be a szél.
Ja, és igen, tudom, hogy torna, csak annyira jógára vagyok beállva itt a csajok miatt. :)
Niki! Zenére táncolás? Ez milyen jó ötlet :lol:

Barbi
Kép
manci79

Ja, Mecsi, Zsófi arra gondolt, hogy nekünk bergonunk van, de a hajó méretű, kényelmes nagy járgány....csak a kocsiba nem fér be és masszivitásához híven van vagy 15 kiló :oops:
Szuper, csak utazáshoz nem ideális...ezért kutatunk mi is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gabi!
Gratu a szép pocakhoz! Remélem jó híreket mondasz a vizsgálat után!

Gergő milyen kis ügyi! Vigyázni kell, úgy tűnik, most már jön az esek-kelek időszak.
Réka még mindig csak kúszik, bár elég sokszor megy a négykézlábraállás és előre-hátra hinta. Sztem egy héten belül 4kézláb trappol majd. Ülni még nem ül stabilan, így én nem is erőltetem. Viszont nagy sláger most az integetés, mindenkinek teleszájjal vigyorogva integet, ha pá-pá -zik neki. :lol: És közben olyan édin nyitja-csukja a kis kezeit, majd megzabálom!
Meg olyanokat csinál, hogy a fisher price-os golyót beleteszi az Aventes VIa pohárba. Határozott mozdulattal, ügyesen beletalál egyből. Kosaras lesz a drágám, mint anyja, apja :lol:

Szép színes járókánk megérkezett jippiééé! Ma reggel már kb 20 percet töltött is benne Réka. Nekem úgy tűnt, tetszik neki a színes rács. Ráadásul 10 percet ott se voltam, de jól elszórakoztatta magát.

Zsiginek, Áronnak, MiksánaK és a többi kis betegnek jobbulást. Réka is szörcsizik még. A múlt heti híg trutyi után most jön a sűrűje.... De már csak 6-8 x kell szívni a nózit, az előző 15-höz képest, úgyhogy haladunk...

Réka mindennao alszik kint a levegőn 1,5-2 órát, ha nincs kint, elég zizi estére.

Ma jó vacak éjjelünk volt. Olyat produkált RÉka, amit már vagy 1 hónapos kora óta nem: Éjjel 2-körül ébredt, sírva :cry: szopizott, és máskor ezután ha visszarakom az ágyba, gyorsan elalszik. Na most egy órán keresztül ment a műsor. Nem tudom, hogy pocak-e (vacsira kapott szept.elején lefagyasztott tejcsit, és lehet, hogy akkor még nem étkeztem totál tej és tojásmentesen :?: :shock: ) vagy fogacska az oka (éjjel 1-3 között nőnek :?: :roll: )
Most rengeteget nyúlkál a szájába, úgyhogy sztem 1-2 nap éskibújik az a felső fogacska is.Remélem...

Na megyek aludni egy kicsit, míg Tücsi alszik, mert utána megint pörgés van.
Ja, és az ágyat még vasárnap este lejjebb raktuk, úgyhogy emiatt én is nyugodtan alszok...

panna1

mecsi nekünk bergon van és teljesen jó sportbabakocsi...amit most lőttem az top rider, és ez is 1 éve strapálva van és semmi baja :roll: :lol:

réka üggyes! :lol:
Vendég

Nem úgy értettem hogy a bergon rossz hanem van nekik ez a colettos változatok és azok voltak nagyon gagyik. A bergon bbakocsik tök strapabiróak.

Most alszik a töki úhogy gyorsan lerendezem a netvilágot aztán eszek mert ma még nem sikerült :wink:

Rékának felső fogacska??? Na ez már hallatlan :lol: :lol: :lol: nekünk még sehol semmi.

Aproo én is nehezen alszom el mostanság. Bár nekem több időm van felkelni de van hogy 2kor is még kukorékolok és reggel 6-7kor kidob az ágy.

TAVASZT AKAROK MOST!!! :!: :!: :!:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ha 100.100,- a max bruttó gyed, akkor abból nem egész 85 ezer a nettója. 18% adót és 8,5 % nyugdíjjárulékot kell levonni, az adójóváírás pedig max 11.340 Ft, ezt hozzá kell adni.
Már nem emlékszem ki tette be a linket a sportbabakocsi akcióról (talán Zsófi?), de azok jó kis kocsik, nekünk is ilyen van, csak más márka, meg a bevásárló kosárkája nem ilyen, de a kereke, formája minden ugyanilyen a mienknek is. Nagyon strapabíró, nálunk már a második gyerek használja, de semmi baja, azonkívül, hogy az anyaga már kissé viseltes. Lóti-futis kocsinak szupi, kis helyet foglal összecsukva, könnyű.
Apró! Nálam a sok éjszakázás, éjjeli tanulás a mai napig érezteti hatását. Egyszerűen a szervezetem nem akarja tudomásul venni, hogy már nem éjjel 2-kor fekszem le aludni, hanem korábban akarok. Nálunk már csak betegség idején van éjszakázás. Viszont nagyon sokszor egyszerűen éjjel 1 előtt nem tudok elaludni. Lehet, hogy kéne nekem is valami homeós bogyó? Mert ez tuti alvászavar nálam is. És még mindig sokszor vagyok ez miatt fáradt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

MEcsi :lol: a kockásokra gondolsz? :lol:

DAdomi én linkeltem :lol:
Vendég

Kitti, köszi, mi jól vagyunk bár én inkább anyósom miatt vagyok mostanában nyűgös, nem a gyerkőc miatt. Vannak könnyebb és nehezebb napok, de ahogy Csenge írta korábban, ha feltétel nélkül el tudod fogadni a dolgokat, akkor nem is olyan vészes;)))

Barnus is ügyeskedik, mászik, mint egy kis kukac, és tegnap óta egyfolytában azt mondogatja, higy "Da-da-de-de":)))) fogacskánk még nincs, hozzátápival nyűglődünk, nem megy olyan könnyen, mint ahogy gondoltam....

Barbi, zenére táncolás egy hirtelen ötlet volt, de nekünk nagyon bevált, amikor nagyon nyűgös, csak úgy hajlandó elaludni a vállamon és nem is akármire: Keb Mo: Just Like You lemeze a favorit:))

sniky

Ritusék is jól vannak - holnap végre találkozunk velük - csak sielni voltak 1 hétig, azért nem jött mostanában;)

sniky

Boni bergon is van? Már tényleg nehéz követni, akkor nálatok egész babakocsi sereg áll?

Dadomi, nektek milyen van?

Próbáljátok ki a hova-t és a gelsemium9 ch-t, aztán dobjatok tapasztalatokat.....mármint alvászavarra....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok!!! Martin fiam nagyon kis beles,tegnap is 880 grammot evett, épp ezért várnám,hogy nem olvad le róla minden :oops: De amíg a 10-15 dea megvan,nem aggódom (annyira),mert emellett jókedélyű,nagyokat kacag, meg éppen soványnak sem mondanám, csak ő nem egy tipikus Hurka-Gyurka :lol:
De lehet,hogy győz az anyai izgalom és elviszem egy 'független' gyerekdokihoz, aki ha rámondja az áment, akkor tényleg megnyugszom.

Továbbra is csodaszépek a gyerkőceitek :D
Hadd tegyem be köszönetképpen Martint is :wink:
Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Aproo nekem csak kettő van egy Bergon BBY grip&go és a most vásárolt top rider több nem volt :lol:
Mecsi nepperkedett babakocsival :wink:
Vendég

persze sziszka ,gyertek , várunk szeretettel!!nekem mindegy mikor, majd úgy alakítom a programjaimat, hogy jó legyen :wink:
Vendég

na, most már akkor full tanácstalan vagyok... :shock: :roll:

Mecsi írta a Coletto-t, hogy gagyi, pedig azt is néztem, hogy marha jól néz ki... De amúgy azt sem vágom már, hogy a Bébé Go miért nem dönthető? Melyik típúsra mondod, hogy nem dönthető? Amit én nézek, azt hiszem 621-es számú, azt tuti lehet dönteni, majdnem vízszintesig... :roll:

Dadomi, nektek milyen van? mi a neve? mert én is linkeltem be sportkocsikat, esernyősöket, szóval most teljes kavalkád :D

Kata, nagyon helyes a kis Martin! hízással kapcsolatban meg nem írtam, de szerintem a lányok már mindent elmondtak, amit lehetett! :)

Aproo, ügyi vagy a gyereküléssel kapcsolatban! ;) majd számolj be, amúgy szomszédasszonyom is ilyet vett, mármint maxi cosi-t, 9-e után lesz itt, akkor meg is mutatja... 12e-ért vette, bár nem tudom, hogy milyen állapotú. Te mennyiért szerezted végül?

sophie27

ZSóf.szerintem az enyémre értette... mert az csak 10 cmre dönthető a top rider.. a BBY vizszintig :lol:

Aproo grt az üléshez!

szerintem Dadomi az én akciósomra gondolt ami Bergonos ,mert az kifejezeten futkosó :lol:
Vendég

Egy kérdés eszembe jutott:
Ti mennyi pleust használtok el egy nap? Főleg azok, akik még szoptatnak, és esetleg mellé nem nagyon hajlandó inni a babó?
Mert mi extra keveset és mindig attól félek, nem túl sok az, amit Levi folyadék gyanánt bevisz... :oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo én még javarészt szopiztatok és főleg most, és kb 6db ot.. de nem mindig van tele...és nem iszik semmit...
Vendég

Babakocsi mizéria :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem az a legjobb ha szántok egy napot és elmentek egy két boltba ismerkednia kocsikkal úgy mint régen tettük. dézsa vúúúm van :lol: :lol:

Áron rengeteget iszik még pluszba szopizás mellett is kb 7-8 pelus biztos , mert most még dolgozik a normaflore is aztán kicsit jobban tisztul.
Annyira aranyos hogy ennyire ragaszkodó és látom az arcán orrszívózás után anya ölelj meg és vígasztalj. :D :D Szegények mennyire kimerülhetnek ebben a betegségben.Amíg csak olvastam hogy milyen betegek a babók nem tudtam ennyire átérezni a dolgot .
Remélem ennyivel megússzuk egy ideig.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni a nepperkedés nagyon tetszik :lol: :lol:

Újra elővettem a jól kis bevált Karamalz sörikét!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni linkjére gondoltam, most visszanéztem.
Nekünk ilyen van:

Kép

Szemből a babakocsi (másfél éves volt itt Domi)

Kép

Mondjuk ez tényleg inkább rohangálós, meg ha utazáshoz kell, mert csak annyira lehet dönteni, ahogy a képen látjátok. Van ennek is teteje, csak le van hajtva.
Amit Zsófi linkelt be Top Rider babakocsi (18.990-ért) az annyiból jobb, hogy több pozícióban lehet dönteni. De mi 6-7 hónapos koruktól használtuk ezt a kocsit, azért aludni is tudtak benne már elég korán. Bár én még most is sokszor használom a nagy babakocsinkat, ha magammal kell vinnem Domit és gyalogosan vagyok, hogy ne kelljen cipelni. Nálunk alacsonypadlós buszok jönnek, fel tudunk rá könnyen szállni, és azt a nagyot jobban szeretem azért. De Danival meg a kicsit használtam többet, mert akkor még régi buszok voltak, arra meg könnyebb volt a kicsi kocsival felszállni.
Apró! Ezt a homeos bogyót majd akkor megpróbálom.

dadomi

Sziasztok!

Mi is főként szopizunk, éjjel alszunk (9-6), és egyszer-egyszer kap levet, ez 70 anyatej 30 répa v. brokkoli. És étkezések után van valami, pisi mindig, így napi 4-5.

Alul készülődik a fogunk... :)

NAgyon klasszak a tranzitos fotók. Mindig 12-13 óra között szokott lenni?
Vendég

Az első kép elég rossz, homályos, de más képet nem találtam most, amin így látszik a kocsi.
A nagy babakocsink meg ilyen:
Kép

dadomi

Na tényleg mindenki babakocsimániás :lol: :lol: :lol:

én a nyárra szeretném ezt a kocsit, mert textil..aztán hugi visszaadja a másikat! a mózes miatt lesz náluk az első hónapokban..

ja naponta két kaki is van szép aranysárga de az esti zöld :shock:
Vendég

Jobb reggelt!

kivagyok, 1kor birtam elaludni 4x keltem tökihez és 5óta fent vagyok mert hányt már a köhögéstől. Sztem én még ma visszaviszem a dokihoz, mert ez a köhögés nem normális, majd meg akar fulladni a végén már szinte öklendezik. inni és cicizni se akart most reggel, de aztán csak megivott egy 20ml hippes teát. este is csak egy kis tejpépet bírtunk beletuszkolni úgy hogy közbe apa nyammogot neki mintha ő is enne. :cry: :cry: :cry: Én már meg szétsírtam a fejem, fáj a gyomrom és remélem hogy nem fogok lebetegedni mert baromi szar a közérzetem és tüsszögök.

Nekem is megjött a gyed 78e.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örömhirem van szerencsére, de mi más lehetne :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval minden rendben és kislányom lesz :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépek a bébik :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi Gratulálunk! De jóóóó!!! majd ha lesz képed dobd fel nekünk is hogy kicsit nosztalgiázzunk:D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Gratulálok Gabi!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt!

mi ma 4kor keltünk, aztán szoptattam a nagyágyban Benit, végül 7 előtt keltünk :shock: na mindegy, nem panaszkodom, mert legalább éjjel nem ébredt fel ma sem :)

Mecsi, szerintem is menjetek vissza a dokihoz, bár lehet, hogy sajnos ez ennek a betegségnek a lefolyása, de jobb rákérdezni. szegénykém, biztosan őt is nagyon zavarja, hogy ennyit köhög... :(

nekem is megjött a gyedem. én január 26ig voltam tgyáson, aztán a januárból pár napig már gyeden. de ez az első hónapom, ami teljes gyes és 90.620 Ft jött. én kértem az adójóváírást is...

Gabi, gratulálok! tudtam, hogy minden rendben lesz :) és, hogy újra kislány! tök jó! tudjátok már, hogy mi lesz a neve??? fotókat pedig folyamatosan tegyél nekünk, köszi! :)

Dadomi, köszi a babakocsis hozzászólásokat! 1-2 héten belül pontot teszünk már az ügy végére... :)

Aproo, nálunk kb. 5-6 pelus megy el egy nap... én Beninek adok hipp-es teát néhanapján, de amúgy napi max. 2 kaki van, a többi pisis, de nem mindig annyira, hogy cserélni kellene, de mondjuk akkor megyünk sétálni, vagy fürdeni, és akkor cserélem azért...

király, hogy ki tudtatok moccanni végre otthonról! holnap pedig talizunk az oázisban :) végre. már ezer éve láttalak Téged is, és Levit is!

most megyek, reggelizem, aztán gyerekezek! :) majd még jövök!

jaaa, és a lényeg!

boldog 7 hónapos szülinapot Niki Barnusának, Vera Miksájának és Boni Zsigijének! :)

sophie27

Zsófi, hogy kaptál Te is ilyen sokat?? Ebben már a családi pótlék is benne van? Amúgy gyed, nem gyes ;-)

yuyu79

Julcsi, igen, tudom, hogy gyed, fogalmam sincs miért írtam gyes-t :D mindegy! hogy miért ennyi!? passz... ha megkapom a fizupapíromat, akkor majd kiderül... párom is azt kérdezte, hogy ez nem lehet, hogy csak ilyen első havi beetetés!? :oops: remélem, hogy nem! majd rákérdezek még a munkaügyis csajra is...

a családi pótlék egyébként nincs benne! ;)

sophie27

hát nekem 79.080, pedig maxot kell hogy kapjak, és adójóváírást is kértem. Lehet hogy van neked ebben valami elmaradt januári pénz???

yuyu79

Boni még nem jelentkezett be... remélem, hogy nincs nagy baj náluk... :(

sophie27

nem hiszem... a januári fizetésemmel, vagyis tgyás mellett még 17 ezer körüli gyed is jött már, szóval az már elvileg ott így megvolt bontva!

elég káoszos ez az egész gyed/gyes/tgyás stb. juttatási rendszer, ahogyan Aproo is írta nemrég!

senki nem tud semmit, amit meg tud, az valahogy rá sosem igaz!? :roll:

most írtam mail-t a csajnak, ha válaszol, akkor majd megírom, hogy mit mondott...

sophie27

de jó nektek, nekem csak 57 ezer jött meg néhány napja 6ezer :cry:
jó nektek, hogy olyan munkahelyen dolgoztatok ahol a teljes fizura be voltatok jelentve.én csakbruttó 103-ra de még ennek is örültem, hogy nem a minimál.én mindig jól kifogtam a köcsög főnök-tulajokat persze családi vállalkozások...na nem baj mert az biztos, hogy többé nem termelek másnak jólétet csak magamnak...
Vendég

Itt vagyok nincs baj! ZSófikám köszi hogy aggódsz!

jelentem ZSigmond félig gyógyult, felszakadt neki a trutymó, most jövünk drnénitől., gyógyszereket addig kell szedni amíg antibiotikum tart...

MEcsi drága kitartás! nekünk 2 napig volt extrabrutál éjszaka! éjjel is hányt ZSigi abban a két napban, köztünk aludt pihiszékben, illetve az ágyában a matracot alulról aládúcoltuk hogy ne legyen vízszintbe.... a köhögés a köptetőtől van és gondolj arra de jó hogy hányik, mert a sok lerakodott slejm kijön! kitartás! ha úgy érzed nem normális akkor menj vissza! mi is mentünk de szerencsére a sípolás megszűnt befúvás sem kellett...
ha még mindig lázas akkor vidd vissza mindenképpen!!!!!
van hidegpárásítótok? meg sólámpátok? nálunk egész nap megy!

GAbi éljen éljen! csak így tovább!

én nem kértem adójóváírást, és így 70040 ft.... sose értette,m mit hogyan és miért viszont gyanús nekem ez az összeg.,.. mert ha ehhez hozzáadok 11valamennyit akkor az 81ezer valamennyi és mindenki 79ftot ír(kivéve ZSófi kinek jó a hónapja hihi) ) sóval gyanús hogy nekem extramódon átvágtak és adójóváírással együtt ennyi

köszi köszöntést kiment fejemből

:oops:

minden 7 hós babának pusssz meg a nem 7hósoknak is! :lol:
Vendég

Lányok, van még az Univeren kívül más bébiétel, amiben nincs se só se cukor? Vettem pár Hippet meg KEcskemétit is, de előbbiben só van, utóbbiban cukor :evil: Amúgy kotyvasztok általában sajátot, csak gondoltam kipróbáljuk a bótit is, hogy ne legyen gond, ha elutazunk ;-)

yuyu79

ja ZSófi a barátnőm a Chiccot dicséri... de ez is 7,7 kg

http://bebibolt.hu/bababolt/images/ct05 ... an_LRG.jpg

én a sajátunkat,m de az meg 8-9 kg
:lol:

hajrá jó döntés! :wink:
Vendég

Boni, ezek szerintem minden munkahely máshogy számolja a Gyedet, vagy mi?? És Neked is a max járna?

Gabi én is gratulákok, és további nagyon szép várandósságot kívánok! :-D

Köszi a gratukat az unokatesóhoz, szerencsére jól vannak, másfél nap intenzív után már együtt, babás szobában :-)

Betegeknek mennek a gyógypuszik!!! :cry:

yuyu79

yuyu sajnos leginkább az Univerben nincs de állítólag a kecskemétinek Hippnek is változó én mondjuk csak Univert veszek..
Vendég

Na mindegy, ha egyszer kipróbáljuk a cukrosat, azért még remélem nem fogja megutálni a saját kotyvasztmányomat ;-) De ezután majd jobban megnézem mi van benne...

Enikőm nem semmi, a mamánál bezzeg megeszi a sütőtököt is, itthon meg nem akarta :shock:

yuyu79

Cs-andi :( hát igen, multinál tényleg azzal vagy bejelentve, amennyit tényleg keresel, jó esetben meg sem szűnik a cég pár éven belül, de majd meglátjuk, mi lesz akkor, ha vissza kell menni melózni. egyáltalán visszavesznek-e, persze tudom, hogy kötelező, de kiskapuk mindig vannak... :?

Boni, jó hír, hogy Zsigi jobban van!

lányok, ha kapok választ a nőcitől, akkor mindenképpen informállak titeket, hogy mit hogyan számolnak, aztán akkor lehet reklamálni! mondjuk még az is mázli, hogy a cég, ahol melóztam, kifizetőhely, szóval nem kell várni a pénzre hónapokat, amíg a mák kiszámolgatja, meg beérkezik minden papírkád, stb...

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: