A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

asiye szerintem az ára nagyon jó és jól is néz ki nekünk az egyszemélyes volt 30000:):):):)és szreintem nem rossz ötlet Gergő is futna mindenfelé amerre ő gondolja ezért nem is szeretem mikor az apja velünk van vásárolni mert akkor nem lehet kézenfogva menni vele ha ketten megyünk szépen sétál mellettem nem kéredzkedik fel de szerintem nem rossz ötlet :)

nika70
Salgótarján

wow laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nika70
Salgótarján

legfeljebb majd én megveszem később tőled ha jön tesó :):):):):)

nika70
Salgótarján

Köszi Nika! :) :)
És hátha szerencsét jelent a laptető!
Meg hátha ez egy jó időszak kezdete nektek ezzel a lakással! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Afra!

Hogy vagy? Hogy van a lábad? suli hogy megy?

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Bocs, h tegnap már nem jöttem, de egy tudományos kísérletbe fogtam: vajon elmúlik-e a fejfájás ha epret eszik az ember?

Kész "szerencse", h fájt a fejem, mert legalább magamon kísérletezhettem. Sajnos az eredmény nem hozta meg a kívánt hatást (de azért az eper fincsi volt), ezért kipróbáltam azt a B verziót ( természetesen tudományosan :wink: ), h az vajon eredményre vezet-e, ha kis fejemet lehajtom a párnára, becsukom kis szemem és egy kicsikét belülről nézem a szemhéjam ( :) )
Ez a kísérlet ugyan eredményes volt, de igencsak hosszú időt vett igénybe.

Most meg éppen mosok, sütök, tanulok és majd ezek között valamikor zuhanyozok is, úgyhogy csak tényleg bekukk

Pici! Nagyon sajnálom a Picit és a szülőket, de ahogy a barátnőnk is mondja (akinek szintén most halt meg a lánya): legalább van egy gyermekük, aki tuti a Mennyben van és megadatott neki az, h ne kelljen evilági szenvedéseket, megpróbáltatásokat elszenvednie...egyenes az útja az Örök Boldogságba. Persze ezt egy szülőnek nagyon-nagyon nehéz feldolgoznia, de talán (?) ezzel a tudattal könnyebben el lehet őt engedni.
Törpiri! ne add még fel! Hátha mégis meglesz az a hőn áhított fehér kiságy. Testvéred hogy van? Minden rendben van a pocaklakójával?
Zsu! Jók a viccek! Örülök, h jól vagy! Nőjjenek csak azok a picikék!
Asiye! Köszönöm elhamdulillah jól vagyok, a lábam sem annyira bice-bóca már (ha bejáratódik)...szerintem bölcs döntés a testvérkocsi. Kicsi lányod hogy van? No meg a fiúk? És te???
Nócika! Kíváncsian várom a fotókat! :wink:
Nika! De jóóóó! Gratulálok még egyszer! Húú, milyen izgi és milyen jó, h már tervezgethetsz, rendezgethetsz :wink:
Cat! :cry: Elhiszem, h kivagy...de küldök egy kis +++++ energiát, h erőt meríthess, és újra jókedvű, pozitív légy!
Gabi! Nagyon szép nevet választottatok :roll: :)
Sziszi! Neked is ++++, h ne izgulj, minden rendben lesz meglásd :wink:

afra.h

Gabi!

Nekem a Mira nagyon tetszik. :D

Nika!

Végre lesz saját lakásotok. :D Hamarosan jön majd a kistesó is. Most már tudja, hogy van hova.

Asiye!

Szerintem jó ötlet a testvérbabakocsi, ha Alper ilyen kis rohangálós. Az első a biztonsága.
Szerencsére nekem Benivel nincsenk ilyen godjaim, de már többen megjegyezték, hogy kivételes gyerek ilyen szempontból.

Zsu!
Örülök, hogy előkerültél, és Te is jól vagy.

Afra!

Ezt az epres kísérletet két napja én is megcsináltam eset. Nekem sem jött be, csak a második része. (És sajnos ez az eper nem volt még olyan finom.) Legközelebb kérdezz meg, és akkor nem kell anynit kísérletezned fölöslegesen. :D :D :D :D :D

Törpiri!

Sajnálom a kiságyat! Tegnap amikor telefonon beszéltetek, akkor nem foglaltad le?
Vendég

Pici!

Nagyon sajnálom a barátnődéket.
Egy szülőnek a legnehezebb a saját gyerekét elengedni, de néha ez a legjobb, vagy egyetlen megoldás mindenkinek.
Ettől persze nem lesz sokkal könnyebb. Talán az idő és a hit majd segít.
Vendég

cat: igebn én is ezt mondtam valamelyik nap hogy ez most már végleges lakás nagyobb is mert ez 65 nm és kényelmesen el fogunk fáérni:):) vagyis nyitva az út a baba előtt :):):) várjuk már őt nagyon :)

nika70
Salgótarján

Asiye!
Szerintem tök jó ötlet ez a tesóbabakocsi. Sokkal jobban jársz, mit ha egyenként próbálsz rájuk figyelni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem megint fáj a fejem.
Apa még mindig nem jelentkezett, hogy indul haza. Szerintem nyolc előtt megint nem várhatom.
Ennyit arról, hogy besegít egy kicsit amikor egyedül vagyok itthon betegen a gyerekkel.

Azt hiszm én mára be is fejezem.
Megállapítom, ez nem az én napom volt, de holnap csak jobb lehet. Legalábbis nagyon remélem.
Vendég

Jelentem megvettük az ágyat!!!
Nem fehér,de szép!! :wink: (Olyan amilyet feltettem,csak világosabb bükk színű) 33500 Ft volt,+ a matrac 6500 ...mindegyik a héten lett leárazva...(na ebben szerencsém volt) :wink:

Nem foglaltam le tegnap ,mert hülye voltam..úgy volt még tegnap elmegyünk érte,de apának közbejöttek dolgok,igy elmaradt és nem gondoltam,hogy pont azt az egyet viszik el amit én szerettem volna :roll:

Most rendeztem át a szobát,hogy legyen hova tenni....ki vagyok mint a liba.
Apa nemsokára jön és öszeszereli.

Afra,aranyos vagy,hogy érdeklődsz tesóm iránt.Egyenlőre jól vannak,11 hetes,ez már eleve jó jel.hogy eddig megmaradt.Jövőhéten megy a genetikára..akkor mondják meg,hogy mikor vesznek boholymintát.
Ha az is jó,akkor meg lehet nyugodni :wink:

Asyie nem rossz gondolat a tesókocsi....pláne,hogy igy Te is nyugodtabban mész ki az utcára a gyerkőcökkel.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

majd jól visszaolvasok, egyelőre üdv mindenkinek, itthon vagyunk! :lol:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Üdv. újra itt Nemlajos!
És mágegyszer gratulálok! :) :) :)

Szerintem mindenki rátok kíváncsi, nem haragszik ám meg senki ha nem tudsz visszolvasni! :) :) :) azt az időt inkább fordítsd arra hogy mesélsz :) :) :)

a fiad tündéri! :) :) :)

Törpiri, gratulálok a kiságyhoz! :)

majd jövök :)

Kép Kép Kép
asiye

Ma lennél Nemlajos 37hetes és 5 napos, Én aznap szültem, Te meg már otthon is vagy :roll: :roll: :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Döme nagyon édes!
Remélem Marci is ilyen aranyos lesz!

Apa végül hazaért vacsira.
Veszekedtünk egy nagyot a semmin, én bőgtem...

Most Benit altatja. Végre nem csak velem hajlandó elaludni.
Vendég

Csak gyorsan, hogy Döme egy alvógép, a délutánokat még mindig végigdurmolja, bár tudok egy picit adni neki enni, de szinte félálomban:)
Majd mesélek, de most eldőlök!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!

Te feküdj le mára! Jó??????????????? :)

Nemlajos!

Lehethogy így marad, nekem is így maradt yasemin. tegnap est 10től ma reggel 6ig aludt! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Nika:gratula a lakáshoz.Hidd el hamarosan jön a tesó is :) :)

Nemlajos:üdv újra itt!!!Döme még mindig gyönyörű.Ha kipihented magad várjuk a beszámolót.

Asiye:szerintem is jó ötlet a testvérbabakocsi.Én igaz nem tervezem,de aztán majd meglátjuk milesz.Egyenlőre csak twstvérfellépőt szeretnék tutir.

Törpiri.biztos szép Lili ágya. Most már csak a pici lánynak kell megszületnie.

Holnap 9re megyek uh-ra majd ha hazaértünk jövök a hirekkel.
Vendég

Sziasztok!+ A képek a gépen! De sajna nem tudom lekicsinyiteni! Valamiért nem engedi a gép! De az iwiwen fennt van! Ha valakit érdekel nyugodtan szoljon jelöljük be egymást és már nézheti is! Ha gondoljátok priviben elküldöm a nevem!

Nemlajos! Gyönyörü ez a pici! Még egyszer nagyon nagy gratula a picihez! Azért szüléstörténetre remélem lesz egy kis idő!

Kép

Kép

Kép
nócika

nemlajos édes ez a kis csomag :D:D:D:D

cat pihenj mi is veszekedtünk apával hülyeségen azt mondja mi van akkor ha átvesszükl a lakást tök jó minden és két nap múlva bekrepál mondjuka tűzhely mondom neki akkor azt már nekünk kell javíttatni visszakérdez de miért hiszen nem csináltunk vele semmit mondom mert átvettük hogy működik :) annyira nem érti az ilyeneket :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

nócika engem érdekelnek a képek de nem tudom bejelőltük e egymást annó :) én Gürtler Mónika néven vagyok fent:)

nika70
Salgótarján

Nociiiiika fotooook!!!
15hetes poci foto 8)
Kép
15hetes uhu-s kep 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt.
Csak gyors bekukk.
Megyek dokihoz.
Este olyan görcsök jöttek rám, azt hittem meghalok.
Bal oldalon, a bordám alatt szúrt nagyon, és ilyen fájdalmat még nem éreztem.
Most akkor nyugszom meg ha lát doki.
Ha végeztem majd jövök.
Nagyon félek.
Puszi mindenkinek

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy ne aggódjon senki.
Ma megyek újra diabétesz rendelésre, UH-ra és a helyettesítő nőgyógyászhoz is.
Még nem tudom hogyan alakul a napom és mikor tudok jönni.

Ha valami érdekes törénik, akkor kérek sms-t!
Vendég

Pici!

Csak Dalma helyezkedett oda. Lesz még ilyen szerintem később is. Ne aggódj!

Ha gond lenne, akkor nem fent, hanem lent görcsölne és elviselhetetlenül...
Vendég

Jó reggelt Lányok :lol: :lol:

Picikém!
Nagyon várunk ám vissza hogy mint mond a doki reméljük semmi komoly :wink:

Nócika!
Nagyon szép már a pocakod :lol: :lol: és az uh kép is szupi, jól látszik a picikéd :wink: :wink: :wink:

Cat!
Remélem ma már jobb napod lesz :wink: :wink:

Nemlajos!
Nagyon szép Döme baba és örülök, hogy már otthon vagytok, majd mesélj ha lesz időd. :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Lehet, hogy ő volt az. Mert aludtam, és pisilnem kellett, akkor kezdett el nagyon fájni, amikor kimentem.
És iszonyú rossz volt.
Alig kaptam levegőt.

Gabi!
Jó reggelt neked is.

Nemlajos!
Nagyon szép Döme baba.
Nagyon kis husis, puszilgatni való.

Nócika!
Szép a pocakod, és a kicsikéd is nagyon cuki. :wink:

picimami

Jó reggelt!

Nócika! nagyon csini a pocid, és aranyos a uhu fotón a babód! :) rendszeresen tehetsz fel, ha gondolod küld el az email címemre és lekicsinyítem, felteszem neked! :) :)

Lányok!

Segítsetek színt választani

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Szia, nekem a narancs-barna, vagy a zöld-fekete jönne be :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Nekem is! :) :) :)
Viszont a kéknek meg a szürke pirosnak mintha masszívabb lenne a kereke. vagy cssak a színük miatt?? :wink:

szóval azok meg a kerekeik miatt tetszenek.
ugyhogy most filózom, a narancsos meg a szürke-piros között.

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Szerintemn is csak a kicsi lány rendezkedett be a bordáid felé. Reméljük nem hosszútávra gondolta az albérletet :) :)
de azért menj a dokihoz, ha megnyugtat :)
és gyere a hírekke

Cat!
Jó napot Neked!

Sissi! Várunk az uhu eredményekkel! :) :) :)
és ha van, a fotóval! :) :)

Afra!
A 2. tudományos kísérleteddel az a bajom, hogy valóban időigényes!
:) :) :) :) :) ezért végzem csak ritkán! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

A lányom előző éjjel este 10-től reggel 6-ig aludt. ma viszont egyszer felkelt kor. no nem azért mert kajás volt...majdnem megfulladt szegénykém :? :?
félre nyelhetett, de mikor felébredtem rá, már a szeme is ki volt ketekedve :cry: félálomban megnyomtam az arcát hogy kinyíljon a szája és akkorát fújtam bele...
ez az ösztön-az anyai vagy az élet? nem tudom, de segített!al-hamdulillah

Kép Kép Kép
asiye

rakok majd róla képet ha nem gond? :oops: kíváncsi vagyok mit mondotok nőtt-e? változott-e mert én minden nap észre veszem a különbséget. :)

Kép Kép Kép
asiye

Na akkor a képek a lányomról, aztán bedugulok :) :) :)

Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Majd csak fél tízkor indulok az egyik szomszéd bevisz a Moszkvára.

Asiye!

Ügyes voltál éjszaka.
Yasemin nagyon édes, és szerintem is sokat nőtt. Az a nevetős kép pedig egyszerűen tündéri.

Nekem is barna-narancs vagy a zöld-fekete tetszik a babkocsik közül. De szerintem ugyanoslyanok a kerekei, csak a színük miatt tűnik másnak.

Nócika!

Jók a képek. :D Szép poci.
Vendég

Köszi Cat! :)

SZERENCSE HOGY ILYEN RENDESEK A SZOMSZÉDAID!
vÁRUNK HA VÉGEZTÉL :)

Kép Kép Kép
asiye

Megérkeztem!
Méhszáj 3100.
Pihennem kell, szex no, 2 hétig.
A kiscsaj megfordult, faros lett.
Ezért volt a nagy fájdalom, mert nyomott engem.
Most már nem vészes, de még érzem az összehúzódást.
Kicsit aggódok ám-
Még benn kell maradnia, 16 hétig.

Asiye!
Sokat nőtt Yasemin.
És olyan kis szépséges.
Már igazi nagylányos.

Képezljétek ma írt nekem egy egri csajt mailt.
Vargához jár, ő is vérzett, sőt még most is, pedig 15 hetes.
És rossz lett a down eredménye, mint nekem.
Annyira el van keseredve szegény.

picimami

Asyie!Nekem a fekete, és a barna-narancs változtat tetszik

picimami

Asiye!
Szerintem is csak a szine miatt tűnik másnak a kereke :wink:

Picikém!
Nyugodj meg minden rendben lesz :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

picikém ne aggódj még megfordulhat de hát Dalmának nincs akkorra helye a pocidban mint pl nálunk Gergőnek :):)mertugye nekem eleve nagyobb volt a pocim :)

cat drukk

sziszi gyere a fotókkal

nócika csini kismami vagy :) és a picikéd is már szépen növöget

asiye ügyes voltál éjszaka ez anyai-életösztön :):) hát yasemine egyre édesebb csajosodik nagyon :) én is a barna narancsra szavazok

nika70
Salgótarján

Asiye, olyan édes zabálnivaló Jázmin megtudnám dögönyözni, szerintem már sokat nőt. :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

kÖSZI LÁNYOK! a LÁNYOM NEVÉBEN IS! :) :) :)

Nemsokára sok-sok baba fotóját nézegetjük! :roll:
Döme mai képe hol marad??
Lehet hogy Nemlajos szegénykém fáradt:?? :wink: :wink: :wink:

Pici!

Szerencsére akkor minden rendben! :) Dalmácska akrobata lesz! :) :) :)

Azt hiszem akkor a barna -narancs változatot választom! :)
ha már megkérdeztelek benneteket, adok a véleményetekre! :) :) és az kapta a legtöbb szavazatot! :) :)
köszi! :)

Kép Kép Kép
asiye

Köszönöm lányok.
Közben gyorsan beszéltem Debreceni orvossal is.
Jövő keddre vár.
Már nem akarom húzni. Bármi is van, Egerbe nem szeretnék menni.
Ha esetleg be kellene feküdnöm.

picimami

picike nekem egész végig 2100 volt a méhszájam és baromira nem akart megszületni Gergő:) ne aggódj nem lesz baj :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nemlajos! Üdv újra itt! A kisfiad egyszerűen zabálnivaló :D Pihenj, amennyit csak tudsz, de azért hozz fotókat :wink:
Nóci! De széééép a pocid! És a kicsikéd is nagyon aranyos!
Asiye! Ez a teli szájból nevetés egyszerűen haláli :lol: Nekem is kell!!! :wink: :lol:
Pici Drága! Minden rendben lesz, hidd el! Dalma benn fog maradni még 16 hétig!!! :wink:
Cat! Kíváncsian várom én is az eredményeket!

Törpiri :?: :?:

afra.h

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról.Most már90 %,hogy FIÚ :) :) :)
Minden rendben vele nagyon alapos volt a csaj,de mivel nem tudtam vinni a pénteki afp eredménytigy jövő hét csütörtökön is megyek. Viszint tuti ,hogy korán vették le, mivel uh szerint most vayok 17.hetes.

Májusban megyünk 4d-re már meg van az időpont :) vszinű Márkot is visszük.

Pici:ne izgulj Dalma maradni fog még 16 .hétig :)

Asyie:Yasemin gyönyörű és tényleg sokat nőtt ill. változik.

tÖRPIRI:MI VAN VELED?
Vendég

Sissi!
Gratulálok, és örül, hogy minden rendben a fiúcskával :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri tényleg mi van veled????????????????????????????????

Kép
Kép
minimano74

Cat:most irt sms-t a dokira vár, az uh-n minen rednben volt most 4 nappal nagyobbnak mérték és kicsit több a magzatviz.
Vendég

sziaszi azta akkor újjabb kisfiúval bővűl a csapat fel kell kötni a gatyánkat :):):):

húú akkor mrá catnál is izgulhatunk tényleg törpiri ír valakinek ha megszűl?? nagyon eltűnt lehet hogy megindult nála????mert akkor drukk

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: