A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="banika"][ írta:banikaimg]
Kép [/img]

Alig egy hónapja!

Pasi
velem ne vitázz! :lol: :lol:
Vendég

fanni! jo fogzast nektek, de most lesz az elso? vagy nem jol ertettem?

tonti! te mit szolsz munkahelyi problemamhoz? legyszi irjal, nagyon erdekel a velemenyed

pasi! itt rendes tipusu felesegek, anyukak irnak es nem karonkodnak :lol: :lol: :lol: nem tevesztetted el a topikot?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

ebből még nem derül ki a küldés időpontja....de lehet, hogy elkezdtem olvasni, és rátok hagytam, hogy nektek szól....mittoménmán....vagy csak átlóban olvastam....mindenesetre tanuljatok belőle :lol:
vkinek esetleg nincs meg a teljes könyv? :roll:
1szálpasi

Február 5.
253. oldal :lol: :lol: :lol:

Könyv nincs meg,ilyen hülyeséget be se engednék a lakásba :lol: :lol:

Egyéb kérdés? :lol: :lol:
Vendég

Pasi!
Minek neked ennyire ez a könyv??Kiváncsivá tettél... :shock:

binyek

binyek drága: az asszonynak szántam ajándékba:-)

kicsikkel egyébként minden rendben, rékát kicsit tornáztatni kell, hogy erősödjenek az izmai.....
és úgy látom, lefoglalják anyát, nem tud írni....
1szálpasi

Hát hogy tudja,otthon mi a dolga :lol: :lol: :lol: :lol:

Pólótervem tetszett Binyek? :lol: :lol:
Vendég

Én úgy örülök,hogy megúsztunk minden gyógytornát és egyebet,mert a hajam befontam volna velük.
Vendég

Nem rossz szivem,csak a méret mintha nem lenne megfelelő.... :oops: :oops: :oops: Vagy csal a kép?

binyek

Pasi!
Hát ez élete ajándéka lesz,az biztos!(szegénynek :roll: ) :wink:

binyek

Fanni!

Te írtad, hogy el akarod passzolni a kendődet?
Nandu?
Milyen hosszú?

Judit

jucicuki

Davandi!

Most kezdtem el kúszatni Regit is.Annyit csinál, hogy felnyomom a két lábát a fenekéhez és nagy nehezen előre tolja magát kb 3 cm. :D Ennek is úgy örülök mint majom a farkának.Igaz kb 3 után már lent a feje és nyöszörög.

Teljesen más a két csajszi .Liának 6!!!! foga van már, a felső 4 egyszerre jött ki és észre se vettük ,se láz ,se hiszti besz@rás
Reginek egy foga sincs és nem is látszik a láthatáron.

Anyóstéma:Nálunk nagyjából normális a helyzet ,nálunk APÓS a mumus :evil: ,tegnap orditottunk egymással ,úgy hogy mi náluk lakunk,hát egy élmény volt. :evil:

[Kép
amonré

banika: szerencsére nem gyógytorna, csak otthon egy kicsit foglalkozni kell vele:-)
1szálpasi

szisztok!!

Csajok!

tud valaki segiteni?

125ezer brutto volt a bejelentett fizum.Mennyi gyed-t kell hogy kapjak? és családi duplán jár? mert eddig 3 gyerek utáni családi jött. már mindent összeolvastam de sehol egy (számomra) értelmes szot nem találtam :?

BOCSÁNAT,HOGY ILYENEKKEL ZAVAROM A HANGULATOT :oops: (de tényleg nem tudom mástol megkérdezni,ugyanis egy babás anyukák mást mondanak)
s.csilla

ja és Binyek köszi az infot :wink:
s.csilla

Judit!
Igen, van 1 eladó kendőm, a másikat úgy néz ki, megveszik. L méretű, megmérjem?
Itt a tesz-veszes linkje: http://www.teszvesz.hu/item573159872_na ... meret.html

Köszönöm a horoszkópokat! (Banika, Binyek)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Értem én hogy otthon,csak itt mindenkinél azt olvastam,hogy a babák nem igazán élvezték ezeket a gyakorlatokat.Emiatt írtam,hogy örülök,hogy megúsztuk.

Binyek
Tán kicsi? :lol: :lol:
Vendég

Ja igen Móni, még 1 foguk sincs a fiaimnak :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csilla
Hogy érted hogy dupla családi?Ahány gyerek,annyi a családi.
Gyed
131000 bruttóra voltam bejelentve, nekem 31-es hónapban 79510 a netto gyedem

Családit 36600-at kapok,mert a Marcié emelt a betegsége(utálom ezt a szót) miatt
Vendég

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pasi!

Szóval szerinted az a férfi aki kopasz, sörhasú és mindezekre büszke :?:
Mert szerintem nem , én így max. egy disznót definiálnék:lol:
Egy pasi is adjon magára, ha már mi nők nézzünk ki jól.
Nem tudom neked mit jelent a "nő".
De látom a téma érzékenyen érint :lol:

Dóri
Vendég

Banika! köszia a gyors választ!!akkor nem stimmel valami,mert ebben a honapban a gyed 38.000 ft volt. a családit az előbb olvastam de már nem találom az is lehet félreértettem.a családi akkor stimmel az 48.000 a három gyerekre.egyébként a tgyást sem jol kaptam.a mult honapban 28 .000 ft. :?
s.csilla

Banika!
Nekem a tinikoromat jutatta eszembe...Akkor láttam ilyet,ilyen nagyfiúsat. :lol: :lol:

Fanni!
Azt mondják,hogy nem baj,ha későn jön a fog.
Nálunk most Marcinak egyszerre jön fent 3!!!Egy rémálom! :roll:

Dóri!
Jól beszéltél,testvérem!UFF! :lol:Én mondom ezt Kövér és Nemszökkenő Szarvas. :lol:

binyek

Csajok!
Már a múltkor elfelejtettem szólni Nektek,hogy HIMALÁJA SÓ-t lehet adni a bébiknek,sőt nagyon jó nekik.Meg a felnőtteknek is.Én már csak ezt használom!

Ismeritek? :?: :?: :?:

Ime:A sót mindannyian ismerjük. Nélküle unalmas, fantáziátlan, és élvezhetetlen az ételünk. A só ugyanakkor egy alapvető része testünknek, (6 %-át teszi ki) és fontos szerepe van az idegi ingerek elektromos vezetésében, a vér lúg-, és savháztartásának egyensúlyában. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen formában és mennyiségben visszük szervezetünkbe.

A himalájai kristálysót a királyok sójának tekintik. Úgy is ismert, mint „fehér arany” vagy „az élet sója”. Ez nem meglepő, hiszen a só szó a latin nap (sol) szóból ered. A himalájai kristálysó együtt a tiszta vízzel, a legtisztább, egyszerű és mégis hatékony egészség megőrző, amelyhez hozzájuthatunk. Plinius, római szerző (IE 79-23) már kifejtette: „A kristálysó az emberiség legfontosabb orvossága”.
Mivel másabb, mint az asztali só?

A közönséges asztali só alapvetően egy ipari melléktermék, amely az eredeti 84 elemmel szemben csak kettő maradékot ( nátrium és klór) tartalmaz. Ezzel szemben a kristálysó több millió éves napfényt tárol. Tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít az élet létrejöttéhez és fennmaradásához. Évmilliók álltak rendelkezésre a só éréséhez nagy tektonikai nyomások alatt, messze a szennyező forrásoktól. Az elsődleges energia több millió évvel ezelőtt a kristálysó egyedi szerkezetében tárolódott. A benne található ásványi és nyomelem 84 elem kolloid állapotú, vagyis szerves alakban van jelen, kisebb, mint 1/1000 gramm, hogy a sejtmembrán falát ozmozissal még át tudja hatolni, és beépüljön sejtjeinkbe. Ez garantálja, hogy a szervezet képes legyen felvenni a szükséges káliumot, kálciumot, magnéziumot és nyomelemeket.

binyek

Már annyit beszéltetek róla, hogy elolvastam ezt a hülyeséget. Hogy ilyen könyv 1955-ben nem jelent meg, az hétszentség :lol:

Binyek :P
Köszi! És hol lehet kapni? Jód van benne?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok!

Nory téma utoljára, szerintem minden kamu, most azt írja, hogy 2900 gr-os a fiú aki két hete még 1130 g-ot nyomott. Ja ja hiszi a piszi :?

Dóri
Vendég

jaj olvastam én is ezt a Noryt. hát ez őrület. szerintem nindenkinek szíve joga, hogy áldolgokkal adja el amgát, de tényleg gusztustalan, ha azt egy ilyen témában teszi.meg még gyerekek halálával is viccel, ami szerintem mélyen érint mindenkit.engem személy szerint könnyre fakaszt, ha meghal egy kis babó, főleg ha ikercsemete.áááááá. miért nem csetel az ilyen hülye inkább.ott mindegy, hoyg kamuzik-e vagy sem

szanet

jajjj csak belekukkantottam nem tudtam csak rézsleteket
binyikém himalájasóval főzök a kölköknek is ha...meg magunknak is-legjobb a világon :D
dorikám még nem jutottam odáig,hogy küggyem a köszicsomit de ami késik nem múlik-szofi szint úgy :oops:
ja és igy igaz a pasik elszállnak néha maguktól a nagy semmire :?

lanyané

Nnnna szerintem ezt nem itt kellene megbeszélni, sőt mivel mi (hiába vagyunk vízöntők mindketten) full máshogy látjuk az élet dolgait meg szinte mindent, nem is érdemes rágni ezt a dolgot DE a gyermekkori vélt megkülönböztetés egy iciripicirit más, mint az, hogy az egyik felnőtt gyerekemnek állandóan a valagában vagyok, a másiknak meg egy kiló narancsot nem bírok vinni, ha 39 fokos lázasan fekszik otthon, sőt, amikor KISBABÁT vár, nem hívogatom fel MINDEN NAP, hogy hogy van. Na ennyit erről. Ez nem sérelem, ez az igazság és egy ÁLLAPOT, ami valószínűleg életünk végéig el fog tartani. Aki hibás, az az utolsó perceiben majd rájön, ha addig hazudik is magának, mert a sorsát senki nem kerülheti el...de leszögezem, nem anyagiakra vágyom, hanem a kedvességre ami nem kerül egy forintba sem, viszont ebből a családból majdnem csak eltűnt mára. Én így látom. Ezzel együtt szerencsésnek érzem magam, mert egyik család sem tökéletes és mert kárpótol a férjem, semmiben nem szenvedek hiányt, mert mellettem van plusz a hasamban nő a kisbabánk, aki olyan lesz mint MI nem mint a nagyapja vagy nagyanyja és a gyerekem lesz a bizonyíték arra, hogy JOBB ember vagyok, mint az, aki engem megkülönböztet igazságtalanul, mert annyira fogom szeretni, hogy soha nem tudok majd neki AKARATTAL fájdalmat okozni. Na, tiszta Maunika shoú befejeztem :lol:
Vendég

ja pasi sücccccc palacsintát és kész :D

lanyané

s.csilla Az államkincstár honlapján http://www.allamkincstar.gov.hu/ lehet kérdezni (tájékoztatás kérése e-mailen keresztül), pár nap alatt válaszoltak nekem. Az adataidat (név, szül. név, anyukád neve és taj szám ne felejtsd el megírni nekik, hogy érdemben tudjanak válaszolni)

pasi Az egyenjogúság meg az egyen kinézet azért két különböző dolog :lol: Az egyenjogúság azt jelenti, hogy a pasinak is joga van pl. elmosogatni :)
szamy

Fanni, kengurumat most passzoltam el az egyiket, örülök, hogy megszabadultam tőle. Ha kendőt megméred, megköszönöm!

Judit

jucicuki

himalájasót a neten lehet rendelni-és sokkal sósabb is mint a tengeri vigyázzatok majd vele

lanyané

dóri Visszanéztem a füzetkémet: Dórám 2650 grammal született, és 16 naposan volt 2660 g, tehát pont visszahízott a születési súlyára. Kinga 2150-nel született, és 18 naposan 2410 g volt. Ennyi idő alatt az ő fia meg több, mint 1,5 kg-ot hízott volna :roll:
szamy

Szamy! :P Én is pont most néztem meg a füzetemben..., mert nem hagyott nyugodni a dolog....

Enyém Levi 2540-el született a 38. héten, 3 hetesen volt 2850 g, kevesebb, mint Nory Levije, aki a 27.héten született.............és én babáim nagyon jól ettek. Húúú, jó sokat híztak... :shock:

Elolvastam a sztorit is, nos, sok benne a furcsaság....sürgősségi császárnál spinal.... :shock: , melyik orvos csinál ilyet? Hazamehet egy hármas ikres kismama a kórházból, miután befektették?

Nory! Gyere ide is, hisz ide is írtál és muti a babókat!

Kép
riddencs

Juci, Paris

remélem azért nem vagytok nagyon rosszban :( mindketten vízöntők vagytok? huhh.....

anyukám is az.kicsit nehéz sztem a vízöntőkkel.tényleg sok vélt sérelmük van :roll: 8) ok befogtam, de én így látom

Tündi
én lányaim között is 5 perc van, és tényleg különbözőek, pedig azt hiszem uaz az aszcendensük (oroszlán).

komolyan a hajam tépem ki ha arra gondolok, hogy kos lányok oroszlán aszcendenssel. vajon mit vétettem?... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy imádnivaló kis akarnokok :D

Lanyané

hol lehet rendelni ilyen sót?

szanet

szanet :lol: :lol: :lol: Hát, gondolom nem lesz egyszerű dolgod :) De ha jól emlékszem, a kosok nagyon családcentrikusak :)
Ascendens számítót tudtok valahol? Amit tudtam régről, az már megszűnt :(
szamy

Most már engem is izgat ez a horoszkóp dolog! Elküldené nekem is vki? riddencs@t-email.hu ....köszike

Kép
riddencs

Moni: aranyos vagy hogy erdekel a velemenyem de kulonosebb tanacsot nem lehet Neked adni hisz mar el van dontve a dolog, nem? Meg aztan tobb mint 6 eve nem dolgozom mar, nem ertek en ezekhez a dolgokhoz! :roll: :) Szerintem hagyd az egeszet, eggyezzetek meg szepen-okosan aztan keressel egy jobb munkat! (bar tudom hogy mostanaban munkat talalni valosagos csoda!) Sajnalom hogy ilyen helyzetbe kerultetek!!! :(

Pasi: egyenloseg szerintem sosem lesz es egyetertek Veled, a no legyen no vagyis noies a ferfi pedig legyen ferfias, udvarias, vedelmezo! Viszont ma mar a gyerekneveles teren egyenloen kellene feladatot vallalniuk! Kell az apai szigor a csaladban!!!

Ascentens dolog engem is nagyon erdekelne, tudja valaki hol lehet megnezni?

Paris: szerintem beszeld meg ezt OSZINTEN az anyukaddal, lehet nem is sejti hogy igy erzel! Mit "mondott" az inga?

Rate megkapta a 6. szurit is mar csak 3 van vissza. :?

Ugy kellett rohognunk ma este apaval, mondom Neki hogy kerdezze a gyerekeket akarnak-e ezt es azt. Kerdezett toluk mindenfelet, Anna nem is figyelt, Alex meg csak razta a fejet hogy nem, nem, nem. Aztan megkerdezi: kertek csokit? Anna odajott es annyira bologatott hogy bevagta a fejet a szekrenybe es Alex is naggggyon bologatott es mar indultak is a konyhaba. :lol: :lol: :lol:
Ezert kaptak is egy kicsit olyan edesek voltak! :D

KépKép
KépKép
tontica

Hát Csajok, nem akarok tovább lovagolni a témán, de zugolvastam a márciusi topikban és ez a nory tényleg "sántít" agyilag. :roll: a képeit is csak priviben küldi a topikosoknak. A végén még kiderül, hogy innen töltöget le képeket és aszongya, hogy az ő gyerekei :shock: ... na jó, nem variálokfantázoálok ... ez is biztos a szellemek miatt van. :shock: :roll: :o :shock:

Na tovább zugolvaslak Titeket! :wink:

Petra
Kép
petricsek

látom, közfelháborodást keltettem...aki félreértett volna: én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy SOHA nem lesz egyenjogúság nő és férfi között, de ez pont így van jól.

szamy: jogom van elmosogatni...de kösz, én nem élek ezzel a jogommal:P
1szálpasi

Tonti, lány lesz, bár nem volt egyértelmű, de inkább körbe ment, mint előre-hátra.

Csajok egy csomót mentek, mert be kellett még mennünk a hivatalba közgyógy miatt és sétáltunk egyet a városba. Rossmann ban 269 a 8 hós Hipp kajók :wink:

Judit

jucicuki

városban :oops:

jucicuki

látom juci háklis vagy ahelyesírásra. :)
néha nekem is éga pofámról a bőr, mert olyanokat írok, de nekem nincs már erőm javítgatni.csak gépelek, meg gépelek...... :roll: :oops: 8)

szanet

Petra
Kép
petricsek

remélem majd egy tanítványom sem olvassa ezt a topikot :roll: :oops: 8)

szanet

Csajok!
Nory téma nem semmi :shock: :shock: :shock: :shock: Nem akarok bunkó lenni,de tényleg beteg lehet!Miért kell ilyen hülyeségeket hazudozni?????Azért vannak kórházban hogy össze szokjanak? :shock: :shock: :shock: A súlyokról nem is beszélve,27. héten született babáknál már az is nagy szó ha 3 hét múlva esznek maguktól,na mindegy ha ettől ő jobban érzi magát akkor csak vetítsen!
Petricsek!
Lehet,hogy nagyon is rátapintottál a lényegre kép ügyben :lol: :lol: Vegyespárosok veszélyben :lol: :lol: :lol:
Dóri!
Jobbulást Ágidnak!
Tonti!
Úgy látszik motiválhatók a gyerekeid :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Szanett suliban mindenféle helyesírási, meg szépíró meg verselő versenyre járatott az ofőm, most meg tele vagyok hibával, de ha észreveszem, zavar :oops:

jucicuki

riddencs, Binyeszkópot küldtem és banika, köszi! :P

Én Kos vagyok és állítólag semmire sem vagyok jó, se főnöknek, se alkalmazottnak, se ügyintézőnek, se ügyfélnek, se semminek ... fsza :evil: akkor most nekimegyek fejjel a falnak! 8)

Petra
Kép
petricsek

Nory téma: hát én is belenéztem. Tényleg nagyon durva, de Ausztriában van és tápszert kaptak a babák attól híztak így Ti tudatlan anyukák :lol: :lol: Ott biztos hizlaló tápszer van. A fénykép az én fejemben is megfordult hogy innen nyúlja le őket, de mivel nekem két csajszim van így megnyugodtam. Viszont Vanda Ti kb ekkora súllyal vagytok és egy fiú-egy lány nem lehet valami turpisság, hogy Nory a kamugyerekeit tényleg innen szedi? :roll: (Petricsek ültette a fülembe a bogarat :roll: )
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: