Sziasztok!
Megint ketten hiányoznak, úgyhogy ismét idejutok még emberi időben
Kicsit válaszolgatok:
Panó, Vali
Az osztálytalálkozó azért volt hét közben, mert ugye zenész társaság (a középiskolai, Konzis osztályom volt

) és a hétvége többnyire valakinek mindig problémás. Ráadásul az ofőm lakásában volt és ott is a csütörtök a nyerő, mert akkor se férj, se gyerek, se kutya, csak a macsek volt otthon

, de az is hamar elmenekült és elbújt valahová, mert a gyerekek kikészítették idegileg
Szöszi
Én most úgy hallottam, hogy csak hétfő-kedd fog esni, hétvégén még nem. De ugye ettől még akármi lehet sajnos, volt már rá a közelmúltban példa, hogy totál más időt jósoltak!
Reméljük most igazuk van, mert a párom szegény csak hétvégén tud bicajozni és mindig kiszúr vele az időjárás!
Edit
Én ma vagyok 21 hetes és még a legutóbbi méréskor 5-5 és fél kg plusszom volt, úgyhogy szerintem a tiéd abszolút nem sok! Én is 176cm vagyok és nekem is mind a pocakomon látszik, szép nagy gömbölyű, imádom!!!

Nekem mondjuk ebből az 5-ből 2 karácsonykor csúszott fel, mert ugye jó kis töltött káposzták, stb.

Nyamm

De szerintem alkat is. A barátnőm az utolsó hónapig 13kg-ot hízott és a végén 1 hónap alatt jött fel neki még 10!!! És ő nem ilyen magas! De a kórházból már 10 minusszal jött ki, szóval nem kell annyira aggódni! Nekem szerencsére azt mondta a doki, hogy azt egyek, ami jól esik, persze nem kell zabálni, de szerintem ha az ember kíván valamit, azt egye meg, hisz a szervezet jelez, hogy mi kell neki

Nekem most például csokis nápolyi kell!!!
Képzeljétek, már majdnem az egész tetőn van cserép! Lassan dűlőre jutunk a szobák színeivel kapcsolatba, de annyira nehéz!!! Azért elkértem a színskálát, hogy még a hétvégén nézegessem, de nagyjából már megvannak a színek. Jó lenne már tényleg túl lenni az egészen! És azért még sok van hátra, ha nem is időben, hiszen májusban kész lesz, de most jön ugye mindenféle, ami bent van a házban, és állandóan mászkálni kell valami után. Például, hogy milyen lámpák lesznek itt, vagy ott, ugye annak úgy kell, hogy kiépítsék a villanyszerelők a helyet, szóval ezer dolog! De nehogy úgy tűnjön, hogy panaszkodok, mert azt egyáltalán nem akarok, szuper dolog, hogy épül a saját házunk, csak néha kicsit strapás!
És még milyen lenne, ha nem lenne kivitelezőnk, aki amúgy mindent intéz, szervezi a mestereket, stb.!Az tuti idegbaj és őrület lehet!!!
Az egyik szomszédunk is most úgy fog beköltözni, hogy még kívülről nincs bevakolva a ház, mert ugye elfogyott a pénz! Ő is kicsit elszállt, hiszen mikor a falai álltak és bent voltak az ablakok, akkor tartott ott pénzben, mint mi a kész házzal fogunk! De ilyenkor gáz, mert így beköltöznek és baromi nehezen fogják tudni befejezni! Szegények, kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz!
Mindenesetre ma este megpróbálom rávenni a párom, hogy segítsen megcsinálni azt a fotóalbumot és ha kész, akkor akit érdekel, annak megadom a hozzáférhetőséget.
Na, most aztán igazi szófosásom volt
Abba is hagyom, nehogy az agyatokra menjek
Ma vagyunk 21 hetesek!!!

Puszika mindenkinek, jók legyetek, menjetek el fagyizni, amíg süt a napocska
Sziasztok!
Orsi
21