A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ne haragudj Akire, valahogy ráéreztem, hogy elhappolom! :(
trix78

Pedig én is számoltam az 50-et, de elnéztem, mert az 51-ik került át a köv, oldalra!

Nem, én ma nem dolgozom, csak holnaptól megyek..
A körzeti dokinéni adott 2 nap pihit a babáimnak :lol:

Kép
akire79

Nagy nagy gratula a kismamiknak! Remélem, március végére én is csatlakozom...

Akire!
31 éves vagyok, Budapesti, Szűcs a dokim és az ok ismeretlen. köszönöm, hogy betettél.
rozus
rozus

Szia Akire!

Akkor én is pontosítok:
34 éves leszek nemsoká :?, Szűcs dokihoz járunk, egyelőre vizsgálatok vannak --> még nem tudjuk, mi az oka a babahiánynak. :D
kakti

Ja! A lakhelyem Kerepes :lol:
kakti

Trix!

Bejelöltelek....
Erika= Akire :lol:

Kép
akire79

Inszemes lányok!
Szedjük össze magunkat, mert a táblázatból úgy néz ki mostanában nem sikerült egy inszem sem!!!!!!!!!!
Rony, Vicky ez nektek szóóóóóllllllllll :!: :!: :!: :!:

Kép
akire79

Ja és persze Edinkának..... :oops: :lol:

Kép
akire79

Akire, Kakti:

visszajelöltelek Titeket! :lol:
Sajnos nem találkoztunk még a BMC-ben, ez biztos, nem emlékszem Rátok! :(
De ha legközelebb összefutunk és megismerlek Benneteket tuti beszélgetünk majd!!! :lol:
trix78

Trix:
én holnap reggel (vagyis inkább egész délelőtt) ott leszek. :) De utána fogalmam sincs, mikor. Apa 3 hét múlva megy megint bemutatni a Csipetcsapatot. És ha negatív lett a lelet, csak akkor mehetünk konzultálni Szűcsdokihoz.
kakti

Kakti: majd itt úgyis leadjuk a drótot, ki mikor megy vizsgálatokra! :lol:
Szerintem 3 hónapos koromig én is BMC-be fogok járni, meg a nőgyógyim is a Jánosban van! Úgyhogy akár később is benézhetek, ha tudom, hogy ott van valaki közületek pont aznap! :lol:

Akire: még egy kis kiegészítés a táblázathoz, a beavatkozásom február 23-án volt...
trix78

Sziasztok Lányok!

Trix
Igeeen Te voltál. Már reggel a sorban is feltűnt, hogy mennyire nyugodt voltál és hogy nem teszteltél. Pont előttem léptél ki az ajtón, előtte pedig pont arra gondoltam, hogy a biológus csajszi hozzád ment, ezért biztosan sikerült.

Akire
Lombikos táblában frissítenél nekem?
4. ET várható ideje 03.09- vagy 10.
Köszi

Enikõ
vacak2

Sziasztok!

Ha sikerül ,akkor 2 --t tesznek vissza, a többi fagyi, de az előzőből okulva, nem biztos, hogy megmaradnak, mert akkor 4 maradt, de a fagyiig nem jutottak el.

Akire!

Szuper táblázat. Egy kis segítség, 25 éves vagyok, 2. lombik, ok: kevés spermium+nem volt menses. Szűcs az orvosom. És Jászberényben lakom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vevikk 2009.03.04 13:05-kor.
vevikk

Nekem is a Jánosban van a nőgyógyászom, és nagyon jó lenne, ha már hozzá járhatnék újra! :wink: De ami késik, nem múlik! Nálunk idén még baba lesz! Így lesz, mert én így akarom! :)
Te kihez jársz?
kakti

Biztosan így lesz! :) Dr. Szathmáry Gábor a nőgyógyim és a Tiéd?
trix78

ifj. Dr. Kelemen Csaba
kakti

AKIRE
Én speciel mosni-főzni mentem el, mert a héten már nem akarok ilyesmivel foglalkozni.

Látom bekerültem a táblicsekbe. Ari vagyol! :D Csak egy kicsit öregítesz!
Majd csak karácsonykor leszek 34, addig még szeretném élvezni, hogy "csak" 33 vagyok! :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mizujs van a 6, Bébibogyóval, de majd holnap biztosan megmondják azt is, igen már nagyon várom, még fel sem fogtam igazán, hogy holnap már ikres mami leszek! :)

Egy csomó mindenkinek sikerül az inszem. Személy szerint két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hánynak elsőre. Sőt 3 lánynak egyből 3 baba is lett!
TRIX
Jó hallani, hogy ilyen boldog vagy!
Meg fogom mutatni az írásodat a páromnak, mert úgy veszem észre hogy ő ragassza rám néha a pesszimizmust. :twisted: De el fogok beszélgetni a fejével. :wink:

VEKIKK
Remélem a doktornéni szerencsét fog hozni nekünk!
Gratulálok a sok babóhoz, nyugi nem lesz semmi baj, még én is érzem a hasamat, de ez már semmit, sztem holnapra már neked is elenyésző lesz a fájdalom. Nekem is egyből úgy kezdte a doktornő, hogy jó híreim vannak, pedig mint utólag kiderült nem is a helyén volt hanem épp mozgásban.

Olvasom a könyvet amiért hálás köszönetem, mert már egy csomó mindent egész másképp látok. A filmet is megkaptam ma néztem meg, és annyira ledöbbentem, a végén sírógörcs jött rám, aztán mélyen elgondolkodtam.
Egy csomó minden eszembe jutott. Ha gondolod leírom neked is priviben mint Süninek, nem akarom ezzel a topicot offolni.

Hétfőre mennek a szurkok! +++++++++++++++ és a babaragacsok! ++++++++

HENI
Persze hogy sikerülni fog, ez legyen mindig a szemed előtt! :)

dita75

Dita!

Bocsáss meg, szánom-bánom..
Javítottam 34 re!

Szöszi!

Most vettem észre, hogy téged kihagytalak a táblázatból, de mostmár javítottam :lol:

Kép
akire79

Dita!
Remélem is hogy van olyan akinek sikerülhet az első inszem.
Jó hogy Te ismersz ilyeneket....

Szerintetek normális, hogy görcsöl a jobb oldalam? Remélem nem cysta van a dologban! :evil:

Kép
akire79

Sziasztok

Akire: A táblába pár adat:
26 éves vagyok, Őrhalomban lakok, és első inszem volt.
Férjem rendben, nálam enyhe pco, ja és Zeke a orvosom :lol:

Jó, lányok meggyőztetek lehet korán csináltam a tesztet. Várok még és vasárnap tesztelek. Hogy tudjak mire készülni.

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Beírtam az adatokat :lol:
Neked volt olyan inszem után, hogy görcsölt a petefészked?
Nekem olyan, mintha egy nagy kemény valami lenne ott, cysta gyanús.....

Kép
akire79

Lányok!

Arra lennék kiváncsi, hogy ki hogy csinálta leszívás után? Pihi, vagy másnap már munka?

Enikõ
vacak2

Edinka!

Szerintem túl korán teszteltél, 12-ik napi az még lehet semmit sem mutat. Vasárnap már több értelme lenne.

Dita!
Ha van kedved küldd el nekem is az azzal kapcsolatos gondolataidat, kíváncsi lennék rá.

Akire!
Táblicskuhoz csak annyit, hogy a 6.-ik inszemet nyomjuk most már. Tényleg elég tré az inszemes rész, jó lenne már oda is pár szívecske pl Akire, Edinka, Szöszi, Vicky, Rony.......stb

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Dita: nagyon fogok holnap Rád gondolni és a legfőbb dolog most a pihenés és kímélő életmód!!! Nyugalom és önbizalom!!! :lol: :lol: :lol:

Holnapi BMC-s Lányok, mindenkinek megy a drukk ezerrel ügyesek legyetek és jelentkezzetek, amint tudtok!!! :lol: :lol: :lol:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
trix78

Akire: Igen volt, emlékszem majd ki szakadtak a petefészkeim :cry:
Lehet az 5 tüszőből nekem is van jó pár cisztám. És ha van, akkor nem is lehet kezdeni a esetleges következő inszemet :roll:
Bár, nem tudom bele-e vágunk a 2. ba. Most nagyon rossz lelkileg.
Annyi mindent beleadtunk, rajtunk tényleg nem múlt, és tessék nem sikerült :evil: :evil: :evil: :evil: Utálom magam.
Köszi, hogy betettél a táblába :wink:
Egyébként nekem elég sokáig fájt a pocim inszem után, egy 4-5 napig biztos. De most semmit nem érzek, se azt, hogy babás lennék se azt hogy jönne a fránya piri :evil:

Kép

Kép
edinka

Rony!
Javítottam!

Vacak!
Igaz én inszemes vagyok, de a lányok elmondása szerint sajna nem fogsz tudni dolgozni a leszívás másnapján.
A zárón is rajta lesz, hogy indokolt a betegállományba vétel.
Mivel az ET a leszívás után pár nappal van, szerintem számíts arra, hogy a leszívás napjától betegállományban leszel....

Edinka!
Akkor egy kicsit megnyugtattál. Remélem ez a kis fájdalom nem cystát jelent, hanem beágyazódást, neked is és nekem is :lol:
És a többi inszemes lánynak is!!!!!

Kép
akire79

Szerintetek a meleg ülőfürdő nem árt?
Vagy inkább maradjak a zuhanyozásnál?

Kép
akire79

Hát szerintem ne vegyél meleg ülőfürdőt - tekintve, hogy a meleg víz az adott területen vérbőséget okoz! Szóval inkább zuhanyozz, és azt sem forró vízzel! SZERINTEM!
kakti

Akire! Köszi, hogy betettél a táblázatba. 32 éves vagyok Szigetcsépen lakom, és 2 inszem után várom az eredményt.
szöszi1977

Lányok! Hol tudom megnézni a táblázatot ismét?

Edinka! Szerintem is később tesztelj! Én úgy hallottam, hogy inszemnél a 14. nap előtt nem érdemes tesztelni. Még lehet ++++++++++++++++

Dita! Ügyes legyél és utána csak pihi. Semmi megerőltető! Ennek sikerülnie kell!

Akire! Nekem nem fáj egyáltalán a hasam, néha szúrkál, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, mert a múlt hónapban is ugyenez volt. Én is a laptetőre gyúrok. Hátha tényleg jót jelent.

Remény!
Hahó, mi van Veletek??????
szöszi1977

Trix! Olvastam a beszámolódat! Hát kifolytak a könnyeim, nem tudom, hogy bírtad örömkönnyek nélkül. Mégegyszer gratula! Vigyázz magatokra!

Vicky! Jó volt a vicc.
szöszi1977

Szöszi: én sem értem, hogy bírtam ki könnyek nélkül! :roll: :)
Sírást ígértem az esküvőnkre is és ott sem jött be, pedig másokén mindig bőgök és általában mindenen, ami megható!
Köszi a gratulát és viszont kívánom a babásodást!!! :lol: :lol: :lol:
trix78

Szöszi!

Az előző oldal alján találod a táblát, de mint írtam sajnos abból kihagytalak. Újra akkor fogom feltenni a táblát, ha mindenki adata megvan.....

Dita!
Holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Iszonyatosan drukkolok és gondolok Rád!
Amint tudsz írj majd, már kétgyermekes anyukaként :lol:

Kép
akire79

Akire!
Bejelöltelek az iwiwen!
szöszi1977

Szöszi!
Visszajelöltelek!
Aki a képeken van, ő a kislányod? Iszonyatosan gyönyörű szemei vannak!
Mostmár tudom, legutóbb amikor együtt voltunk BMC-ben, akkor Te jöttél utánam UH-on. :lol:
Remélem nem lesz legközelebb (mert mindkettőnknek sikerül), de ha igen akkor már biztosan megismerlek

Kép
akire79

Akire!
Igen Ő a kislányom. Első házasságból született. Remélem hamarosan már lesz kistesó. Én is emlékszem rád, de nem mertelek megszólítani. Ha minden igaz Te voltál sárga fölsőben és zöldes harisnyában???
Jó lenne dumcsizni, de remélem, hogy igazad lesz és már tényleg nem lesz legközelebb és sikerül++++++++++++++++++++++++
szöszi1977

Lányok! Ha tudjátok légyszi írjátok meg, hogy pontosan hányadik oldalon van fenn a könyv! Egyszer láttam, de sajna akkor nem volt időm megnézni és most hiába olvasgattam vissza nem találtam.
Köszi
szöszi1977

562. oldal, oldal eleje, Vevikk tette fel március 1-e 9:36.
Ha minden igaz Te voltál sárga fölsőben és zöldes harisnyában???
Igen én voltam az!!!!

Kép
akire79

Köszi! Akire. Most már sajnálom, hogy nem szólítottalak meg.
szöszi1977

Na most kiderül, hogy összejön -e a lapető?
Mi van lányok? Egyedül vagyok?
szöszi1977

EDINKA
Keresd meg Kuzsanna barátnőmet az lh tesztes topicban!
Szeretném ha megkérdeznéd tőle, hogy hogyan is sikerültek az ikrei első inszemmel, ráadásul hárman? Ugyanígy ki volt akadva mint te mert negát tesztelt erre pár nap múlva pozi lett a teszt és az uhun már 3 petezsák volt. :wink:

AKIRE
Nagyon sokat ismerek!
Amúgy akkor nem sokat tettél ha 34-re javítottad! :wink: :lol:
Mégiscsak öreg maradtam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nehogy nekem befeküldjél a forró vizes kádba. TILOS!!!!!

Ne izguljatok a cysta még nem biztos nekem is voltak hasonló tüneteim mint nektek, de soha nem találtak cystát nálam!

6 inszem után már tudom mit beszélek!

VACAK
Én az eredményhirdetésig tp-en leszek, és remélem azon is maradok utána is!

RONY
Oké elküldöm neked is, ari vagy, hogy érdeklődsz!
Donorkérdésen gondolkoztatok már?

TRIX
Nagyon szeretnék a nyomdokaidba lépni. :)

SZÖSZI
Akkor ott voltam én is egész pontosan a mosdó mellett álltam amikor kirobogott Akire a kék harisnyájában, és annyira gyorsan eltűnt, hogy mire kinyitottam a számat addigra már el is tűnt a színről. De rád nem emlékszem mert még a gyors távozás hatása alatt álltam! :lol: :lol: :lol:

dita75

hello lányok!

rengeteget irtatok!

Akire:nagyon jó ez a táblázat:az én adataim:
LAKHELY:Budakalász kor:lassan 27 de még 26.és jól irtad vizsgálatok és azt nem tom irtad e, szűcs doki a dokink!

Kakti:kimértem a 2dl vizet és vettem 758g glükózt de mennyi citromlét tegyek bele?vagy citromot facsarjak?úúúúúúúú nincs itthon csak lé :( :( :( :(

holnap ki jön???
sting1982

Trix:én is bejelöltelek :lol: :lol: :lol: aranyosak vagytok nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Dita!
Holnapra nagyon drukkolok, ügyes legyél.
Még jó hogy kérdezted a donort! Se tegnap se ma nem hívtam fel őket, mert mind a két nap kiment a fejemből. Most esett le hogy írtad, meg tegnap is este 9 körül ugrott be :evil: ajaj
Szóval donorka marad, ha fent is úgy akarják lesz bébi ha nem akkor úgy lesz, nem rajtam fog múlni. Szinte másnál is 0 lenne az esélye hogy atesó is ua. lenne, úgyhogy uccsót megpróbáljuk, mármint ha még meglesz. :?

Szöszi!
Mikor lesz eredmény? Még nem írtad le ha jól láttam

Trix!
Jelöltelek iwiw-en! :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

akire: Nekem a dokim változott csak, Zeke dokihoz járok. Remélem tényleg sikerül az inszem. Nekem legutóbb 2 cisztám is maradt, de nem fájt sehol. Szerintem ne aggódj.

edinka: Ne keseredj el ennyire. Ez még csak a főpróba volt, a következő lesz az igazi...feltéve, hogy ez nem sikerült, még nem lehetsz biztos benne.

szöszi: Van egy kolléganőm meg a férje Szigetcsépen. Nagyon szeretek ott lakni, még csak 1 éve laknak ott, ha jól emlékszem. Nekik sincs gyerek, de már nem is bíznak a dologban.

dita: Holnapra mennek a drukkok!

Párom már jobban, én meg jó fáradtan. De most nem dolgozom már a héten. Majd pihenek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting, Rony: most már legalább képről ismerjük egymást! Köszi a bejelölést!!! Aranyosak vagytok és szimpik is képek alapján!
:lol: :lol: :lol: Jó éjszakát! puszi[/quote]
trix78

Szia Böbe!

Ez a citrom-kérdés nekem is dilemma volt, végül belefacsartam egy citromot (mert imádom a citromos vizet).
kakti

Dita!
Lehet hogy rosszul írtam, de 33-ra javítottam :lol:
Húúúú én is utánaolvasok a barátnéd történetének, vagy ha van ideje leírhatná ide is hogy mi volt!!!!!!
Csak megnyugtatás végett :lol:

Még mindig nagyon drukkolok holnapra!

Tényleg ilyen gyorsan elrobogtam?????? Bocsi....

Sting!
Beírtam az adataidat.
Holnapra sok sikert

Kép
akire79

Most nem is számoltam és megvan a laptető!!!!

Kép
akire79

vicky79:neked hányadik inszem volt?
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: