A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

EDA, ahol én fogok szülni nincs. Így nem kell rajta gondolkodnom, h kérek-e. :shock: :lol: :lol:
Viszont a doki azt mondta, h van vmi fájdalomcsillapító kúp. Állítólag hatásos....Tud erről vki vmit?????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok, febr.15.én megszületett Nándor fiunk. 34 hétre, hüveliy úton, 44 cm, 2550 g.
Spontán beindult a szülés, elfolyt a magzatvíz, 2.50 perc vajúdás alatt megszülett.A szülés túlélhető, bár akkor azt mondtam, többet ilyet nem csinálok.
a gátvarrás nagyon fájt, és utána megkatétereztek, az is nagyon. Szülés után folyamatosan hőemelkedésem volt, de csak 1,5 után jöttek rá, hogy "meg kellene kaparni", és Uhzni.maradtak bennem törmelékdarabok, ezélrt volt a láz.Kisfiam 1,5 hétig akoraszülött intenzíven volt, aztán hazahozhattok. Nem tud még szponi, csak 1-2őt, gyenge még. Így egyik eteetésből-fejésből-sterilizálásból a másikig érünk.
babanetet nem lesz időm olvasni,esetleg, ha privit írztok. Minden jót mindenkinek! ha belázasodtok szülés után, harcoljatok ki azonnal Uht!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Tehuti a kúpról még nem hallottam, de belegondolva, nem tom hogy marad bent. Bár bizti ki van találva. Amúgy emg simán fogsz te is szülni. HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Erpé, jó ötlet a 13. óra. Ha véletlen úgy alakul, gondolok az öcsédre. Homeót nem próbálom. Lehet hülyeség, de szedek 3 félét msot szülés előtt, a vasam megduplázták, és még jön vénásan is….. egyszerűen nincs kedvem, és nem hiszem, hogy 2 hét latt tudna bármit is tenni.…. Labor: ellenanyag szűrés 1 hét, kb. jövő héten lenne érdemes megnézni, de utána már minek? Addigra ha Kata is úgy akarja, babázok. Tudom rosszul állok hozzá, de sok ez egyszerre… Kíváncsi leszek ovira. Majd mesélj!!!!
Csibb nincs ma. Remélem nem vmi nagyon rosszkedv miatt. Ha olvasol, gyere kicsit. Hátha fel tudunk vidítani vhogy.
Szval Timi lehetne a mi szakértőnk. Szia Timi!
Gyöngyi kitartás! Kaki idő is van. Sztem mindenkinek dob a hangulatán. Tencsit kivéve.
Na készülök nst-re. Boti nem aludt el, majd Zsolti ellesz vele.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pulcsi, gratula!!!!!! A lényeg, h már jól vagytok! Gondoltuk, hogy van vmi, mert nagyon el voltál tűnve!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Húúúú Pulcsi. Gratula! Sajnálom amiken keresztül mentetek. Most már jó egészséget nektek! Azért ha lenne kép, örülnénk neki, de meégrtem, hogy nincs erőd és energiád.
Ha kicsit ráérsz várunk vissza! Már nagyon keresett mindenki!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, ezen mi is röhögtünk, h hogy marad bent a kúp. :lol: Lehet, h vajúdásnál adják...passz.....
Vasad azért remélem kicsit feljebb megy!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

pulcsi. már nagyon hiányoltunk! GRATULA A KICSIAFIATOKHOZ!!!!! ha lesz időd jelentkezz néha mi van Veletek!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Én sem csodálkozom ha ma valakinek rossz kedve van, elég ramaty az idő ... :(. én is menni akartam ide-oda nst után, de semmi kedvem sem volt ...

Szép napot!
Vica
wicca

Pulcsi gratulálok!
Ha tudunk bármiben segíteni csak szólj.

MOst hívott a szülésznőm, hogy szülése van folyamatban, szóval nem tudunk ma találkozni, viszont pénteken mehetk hozzá.
És hogy rossz hír is legyen, pozitiv lett a kenetem :(
Azt mondta pénteken megbeszéljük, hogy mi a teendő.

annyira nem bánom, hogy felszabadult a délutánom :)
Így ki tudom pihenni a takeszolást és még Levi elhozatala elött útba tudom ejteni a könyvtárat is :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Kukli,köszönöm a fogadtatást.Sajnos,mint Erpé hsz-e is bizonyította egyre kevesebb időm jut a babanetre.Régen sokat írtam ide,meg is lett a jutalma,és a mai napig szívesen segítek a maminak.
Ha bármi kétség merül fel bennetek igyekszem megválaszolni,de kifejezett orvosi esetekben nem foglalok állást,max.priviben leírom a véleményemet! :wink:
Különben akkor van egy kis időm netezni,amikor szabadnapos vagyok,és nincs kedvem semmihez,mint a mai nap,mert az idő az én kedvemet is elveszi. :roll:

OFF
Évi,
sajnos már nem igazán látom értelmét odaírni,mert nem olyan,mint régen amikor elkezdtük.Már nincsenek olyan témáim amivel gazdagíthatnám a topikot.Munka,suli,ovi,bölcsi...a szokásos mindennapok.De látom a többiek is élik az életüket a topik nélkül.Néha Márti ír,meg Edith és Te.
Inkább,ha van időm írok olyan helyre,ahol még tudok hasznos tanácsokkal szolgálni! :wink:
Samu,hogy fogadja a kicsi érkezését???
Puszi és vigyázz magatokra!!!

Üdv.
Timi
timiban

Most kaptam egy tök jó videót, de nem tudom hogyan rakhatnám fel.
Valaki tud segíteni?
gabka77

Sziasztok!

NAGY-NAGY GRATULA TENCSINEK ÉS DÁVIDNAK!!!! ELKÉPESZTŐ MILYEN ÜGYESEK VOLTATOK!!!

ÉS PERSZE GRATULÁLOK ADRYN-NAK ÉS NICO-NAK!!!

Pulcsi: nektek is gratulálok!!!

MINDEN ÚJDONSÜLT ANYUKÁNAK SOK-SOK TEJCSIT!!!!

Kukli: én is péntek 13-án születtem, de nem úgy mint Erpé öccsce, én nem vértam meg a 13 órát. :lol: (12:10-kor)

Katka: nagyon jó a családi kép. Van ám segítséged :wink: :lol:

Moncsi: örülök, hogy már otthon vagytok. Nagyon szép Livi baba.

Ahol szülni fogok ott úgy tudom nincs fájdalomcsillapítás. Holnap megyek nst-re, és én is szeretnék érdeklődni konkrét dolgokrol, mint pl. amit ti is írtatok.
Ne haragudjatok, de nem tudok sűrűn jönni. Este mikor lenne egy kis időm, akkor általában Apának is kellene a gép. Sokszor van, hogy gyors beleolvasok mit írtatok(csak nagyából), de arra már nincs energián, és persze időm, hogy írjak is.
:oops: :cry:

banokla

Ja még amit elfeljtettem.
Rszg: nagyon csinos vagy!!!! Szerintem egyáltalán nem látszik rajtad, hogy mostanában szültél. Nekem Gergő után elég sokára húzodott vissza.

banokla

Sziasztok én is megjöttem NST-ről, és micsoda hírekre.

Tencsi, Pulcsi Gratula, jó egészséget, sok boldogságot a bővült családnak :!: :!: :D
Kép
Tencsi ez aztán gyors menet volt. Pulcsi, úgy látom neked azért összejött pár dolog, jó babázást, ha lesz időd, jelentkezz!

Szülésznőnek köszi az infokat :) jó volt ez is olvasni, megint többet tudok.

Katka nagyon cukik vagytok, majd szétszedik Petit :lol: :lol: :lol: nagyon édes az idill. De szép is ez, jó az ilyet nézegetni.

Na szóval nekem megvolt a 2. NST, semmi különös, semmi új info, utána átmentem az orvoshoz, aki megnézte a papírjaimat, vizsgálat nem volt, azt mondta, ha gond van szóljak, igaz időpontom sem volt, nem a magánrendelésére hívott 38 hetes UH-ra, hanem azt mondta kérjek időpontot a kórházba. Rengetegen voltak nála, szóval megértem, örülök, hogy megnézte a papíromat, az NST-n azt mondták az se fontos, mert nagyon szép, de azért átvittem, mindenesetre Maltofert megint elfelejtettem feliratni, nem tudom min jár az eszem :oops: épp hogy csak elég lesz jövő hétig. szerintetek gáz, ha néha csak egyet veszek be? Szóval Hétfőn UH, Szerdán pedig a 3. NST-m :shock:
Nektek minden héten van méhszájvizsgálat?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, nekem a méhszájamat a 32. héten utoljára a doki. Azóta nem. Azt mondta, töknyóc, h mennyi, ha kinyílt, akkor úgyis szülök. Én mondjuk nem bánom, h nem matat bennem....Legalább nem idegesítem magam, h most zárt, vagy nyílt.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

És ma megkaptam a januári táppénzemet, remélem a februárit is megkapom, behozzák az egy hónap csúszást :P :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti, szerintem igaza van az orvosnak, hogy nem nézegeti, mert ahogy olvastuk is első szülésnél akár a magzatvíz elfolyásááig is lehet zárt, majd beindul a szülés, amikor kell. Persze így hogy a többiek írják, ki mennyire van nyitva, így engem is érdekelne, hogy állok, de jobb ez így, a védőnő is azt mondta felesleges egy kismamát vizsgálgatni minden héten. Elég kétszer-háromszor a terhesség alatt, ha nincs gond.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Tencsi gratula Dávid babához!!! Nagyon gyors szülés volt, várjuk a képeket :wink:

Pulcsi neked is gratula Nándor babához!!! Nem is volt olyan kicsi baba 34. hetesen :roll:

Kukli nekem is el kellett volna ma mennem még ellenanyagos vérvételre, de semmi erőm nem volt :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Rszg, nem tudom, hogy írtam-e(annyi minden történik), de jól áll a lapos has :wink: nem ér ilyen csini pocakfotó :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!!!

Nory: üdv újra köztünk!!!! Lelkileg jobban vagy már? Irtó cukik a gyerekek 8)

Tencsi: GRATULÁLOK!!!! NAGYON ÜGYIK VAGYTOK!!! alig várom a beszámolót, mondjuk már itthon kivajúdtad magad. Kedden: 1110-es méhszáj :oops: remélem nálunk is ez lesz! :wink:

Pulcsi: GRATULÁLOK!!!!! szegényke, nagyon megszenvedtél te is a babóért. Drukkolunk, h megerősödjetek!!!

EDA: nálunk akkor adják, ha látják, h szükség van rá. Csak úgy kérni nem lehet, de, megnyugtattak, h mindenképpen adnak, ha látják, h mennyire szenvedünk. Szóval mérlegelnek.

Szülésznő: igen, nekem is gyanús volt ez az amniocentézis, én is úgy tudtam, h az a szurkálós, azért ijedtem meg. A másikat csinálták nekem is, ami nem fájt picit sem, csak furi volt, h 3-an nézegették, h minden ok-e :oops: köszi az infókat

Méhszájvizsgálat: nekem is úgy kell könyörögni, h nézzenek már meg. Alapból sztem havonta nézné a dokim, csak én az ügyeletnek is megmutogattam, amikor paráztam :roll:

Bea: lóvé: nekem azt mondta a pénzügyes, h marad végig az egyhónap csúszás a lóvéban, míg vissza nem mek melózni.[/b]

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok! :)

Köszönöm a dicséreteket a skacok nevében is! :wink:

Tencsi gratlua Dávidhoz és sok-sok tejcsit kívánok!!

Pulcsi neked ugynezt kívánom Nándihoz!! :wink:

Csibb: Tápszert adtak nekik, amit én nagyon sajnálok, mert nem akartam őket tápszerezni,de muszály volt! :(

Katka: Nagyon aranyosak a gyerekek,ahogy segítenek! Ennyi segítő kézzel könnyű! :lol:

Kukli,Masut,Tehuti mentek a képek!!

Masut: Igazából azért vagyunk még bent,hogy összeszokjunk, mert nem könnyű 2 gyerkőccel! :roll: ( Nem is tudom,hogy bírtam volna 3-mal :roll: )

Rszg: Számomra is rejtély mitől lettek elefántbébik, de a lényeg,hogy azok lettek! :wink: :lol:

Kukli: A tábliba átírod a kórházat Ausztriára :oops: Köszi.

puszi,
Nory
Vendég

Nory! Köszi a képeket. :) Levinek milyen okos kis nézése van.
:)

Masut
masut

Hát csajok! Voltam nst-n, röhögnöm kellett. Annyira rázkodott a hasam, hogy Kata végig fent volt. :lol: Csak magamban kuncogtam, ahogy láttam a papírt. Fájásgörbe durvább, mint Botival. 8-10 perces 100-120-as fájásokat (kitartott)mutat. :lol: :arrow: :arrow: :arrow: Semmit nem érzek. Na jó kicsit azóta, de sztem csak mert elhittem vmit. Boti csak most alszik el, így elmegyek zuhizni, és ha nem múlnak hívom a sznőt. De ennyire semmit nem érezve nem szülhetek. Meg gondolom akkor átküldtek volna egy dokihoz legalább...... :roll: Szval ezért utálom az nst-t. Csak felizgatja az embert. Botival egyszer volt sima, meg is szültem.
Ejnye Vica! sajnálom, hogy annyira rosszul vagy? Anyuci azért menj el vmikor. Ne ijesztegess!!!! :wink:
Hú Nory. Azért bent tartanak, hogy össze szokjatok? :shock: Én pont ezért küldenélek haza. Apa hogy bírja nélkületek szegényke? :cry: Gondolom alig várja, hogy megkapjon. Szépek a képek, tényleg mint 2 tojás! :)
Elmaradt nst-k... :(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép
:lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Most nézem, mi az a 03.04.13. ? ma 09.03.04 van. Jah! 03.04. 13 óra :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli :)
nem ér beelőzni :)
énnem sajnálom annyira, hogy elmaradt ma az nst-m, majd pénteken pótoljuk, akkor legalább nem kell 2x bemennem a városba :)
feltéve, hogy még egyben leszek :)
nekem egyébként majdnem "negatív" fájásokat mutatott legutóbb az nst :)

Kép

Kép
gabka77

Gabka még neked akartam pont: sztem örülj annak, hogy kiderült, hogy +. Bnőmék most járták meg a kh-at, a dokija a kenetet későn vette le, programozott császár előtt egy nappal. 1 hetet volt most bent a kiscsajjal kh-ban. Ti tudjátok, így nem lesz gond. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, nem estem kétségbe, sőt, pénteken majd megtudom, hogy mi a teendőm.
Levivel annó nem vettek le kenetet, mégsem lett semmi baja, szóval pozitív vagyok.

Nem értem, hogy a későn levett kenet miért hatot a csaszárra, úgy tudtam, hoyg csak a hüvelyi szüléskor veszélyes.
gabka77

Sziasztok!

Pulcsi! Nagyon gratulálok nektek! Hiányoltunk nagyon innen. Sok kitartást a fejéshez-etetéshez, de biztos hamarosan megerősödik a picur és menni fog neki a szopi. Szülés után lázat és műtétet nagyon sajnálom, unokatesóm sajnos ugyanígy járt... :? Ha lesz egy kis időd, azért időnként kukkants be!

Kukli, tényleg szép görbe. És ugyanazt a fájást valaki meg sem érzi, más meg kifekszik tőle. Nagyon más a fájástürő képességünk. Azért a 13-as szám látom valamilyen formában csak megjelent :)

Méhszájvizsgálat: nálam eddig havonta volt, 36. héttől kezdve hetente. Most pénteken is lesz... Az én orvosom meg inkább erre ad, kevésbé a CTG-re.
Megyek Samuért, aztán lépünk karate edzésre.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

kukli: király az nst-d :shock: nekem cask a felsősort nézik mindig!

Tényleg, a szakértőnktől meg szeretném kérdezni, hogy mért van az, h valahol csak a szívhangot nézik a ctg-n, máshol a méhtevékenységet, a fájásokat is. Nálunk a klinikán, csak a szívhangot nézik. A másik, van, ahol nyomni kell, ha mozog, van, ahol nem. Melyiknek milyen jelentősége van, ha van :roll: KÖSZI

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kuklika Nem semmi NST! Én fele ilyennel megszültem :)

Volt valaki, akinek hazamenetel után fogyott a babája? Máté 2910g :cry:
Azt mondta a védőnő/orvos, keltsem 2 óránként, de én nem akarom. Akkor sem fog többet enni. Csak megindul fölfele a súlya! Tejem van elég, de nem kér többet. Nem erőszakolhatom bele! És nem akarom, hogy tápszerezni keljen, amikor tele van a cicim tejjel!

Kép

Kép
rszg

Köszönöm Kukli mégegyszer az aggódást! egyben vagyok, csak ikeáztunk, most meg anyuéknál vagyunk. nálam semmi jel... lassan mindenki beelőz...
jól látom, hogy Tencsi megszült???
gratula neki! este jövök, és visszaolvasok!!!
meg Pulcsit is láttam! neki is gratula!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli, nem semmi az nst-d! Legalább tudom, hogy néz ki egy fájás a görbén!!!! :lol: Nekem csak ilyen hegyesen kiugróak vannak, ami rögtön vissza is megy.

Voltam dokinál, úgy volt, h hétfőn megyek UH-ra a kórházba, de most szólt, h nem lesz, így elmarad. Pedig úgy vártam!!!! :cry: Helyette nst-re kell mennem szintán a kórházba. Majd rá két napra, de akkor ide a rendelőbe. Persze, ha nem szülök meg addig. Befektetéssel vár egy hetet a kiírás napjától számolva.

Gabka és mi lett pozitív a keneten? Azt mondták? Az a kókusz vagy mi?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nory, nagyon édik a babák!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nory: üdv. újra közöttünk. Én is kérhetek képeket? :wink:

Vica: hogy vagy? mitől volt lázad? Gyerekek jól vannak? Panna füle rendbe jött?

banokla

Csajok beszéltem sznővel, nst görbék semmit nem jelentenek. Tényleg, Botival 36. héttől ilyen volt.
1. ha jósló elmúlna meleg vízben, de nem múlik, derekam meg egyre jobban fáj
2. ha szülnék lenne vmi folyásom, vagy kis vérzésem
De mivel nem érzem, hogy múlna, bár simán bebeszélem sztem :oops: így ha Zsolti hazaér, bemegyek a kh-ba egy vizsgálatra. Onnan tudom, hogy nem szülök, hogy akkor nem mernék vezetni. De legalább hülyének néz vki, amitől jól alszom majd éjjel. Botival pont így indultunk. Megígértem, hogy nem előzök be senkit. Be is akarom tartani. :!: :!: :!: :!:
Tehuti miért marad el az uhu?
Gabka nem tudom, hogy kapta el csaszinál, nem értek hozzá. De elkapta, és észre sem vették. 6 hetesen derült ki. De ez tök speckó eset.
Nem tudok pihenni.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Azta Kukli, nem semmi görbét produkáltál. :shock: :) Nekem amikor mentem szülni, akkor nem volt ilyen. Nem vagy fenn az iwiw-en? Csak mert láttam a neved, gondoltam bejelöllek, és hátha találok még több topikos ismerőst rajtad keresztül, de nem találtalak.

banokla

Kukli, te most szülni készülsz :?: :?: :?:
Uhu azért marad el, mert a doki továbbképzésre megy..... :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Tencsi: Nagyon nagy gratula és sok-sok tejcsit Nektek! 3 óra ! Nem semmi! :shock: :P

[color=red]Pulcsi: Nektek is nagyon nagy gratuláció! [/color]Aggódtunk, hogy eltűntél és ezek szerint nem alaptalanul. Fő, hogy már otthon vagytok. Kitartás! Gyorsan megerősődnek ám a picik! ;)

Kukli: Én ilyen fájásgörbével nyíltam 4 ujjnyiig! :shock: :shock: :shock:

Rszg: Igen. Nekem Zsófival volt ilyen. Hozzá kell pótolni, ha lehet, akkor anyatejet. Kiskanállal, cumival akármivel. Ha nem teszed, akkor egyre gyengébb lesz és egyre kevesebbet fog tudni enni. Ez egy ördögi kör. Valószínűleg 1-2 napról van szó és ettől még fog cicizni. minidg először a cici és aztán a pótlás. Kitartás! Nincs baj. 1-2 nap megerősődik és gyönyörűen cicizik majd egyedül!

Katka

katka22

Nekem sajnos Petinek nem megy a cicizés. Ma próbáltam, hogy nem adok pótlást és 2 és fél órán keresztül ciciztünk.... 20-30 grammot sikerült kiennie, pedig tele vannak a cicik... :cry: :cry: :cry: Persze adtam neki pótlást, mert nem halhat éhen.... Nem tudok rájönni, hogy segítsek neki. Most már egész jól bekapja és ébren van és eszeget, de valahogy gyenge a szívóereje. Ma nagyon el vagyok keserdve ezen....
Próbáltam bimbóvédőt is. Csőpi bimbóvédőt. Ezzel tanult meg Zsófi annó enni. Elsőre el is fogadta és evett vele, de többször nem fogadta el. nem szívja meg.... :cry:
Erpé: Te milyen bimbóvédőt használtál?

Katka

katka22

Timiban: Köszönöm, hogy javítottál valóban összekevertem a 2 szót. :oops:

Katka

katka22

Katka én anno pár napig avent bimbóvédőt használtam. 2 méret van, a kisebb biztos jó lenne neki. Boti simán evett vele (azért kellett mert 2 hósan elkezdett "harapni", de ez leszoktatta). Bocsi, hogy beleszólok, de én tudod mit próbálnék meg? Mi van ha egyszer megvárod, hogy nagyon megéhezzen? Mert ha akkor sem szív, akkor szegény tényleg nem csak a könnyebb utat válassza. Tudom nehéz, de menni fog. Ha pedig nem, akkor sincs gond. Bár a fejésért nem irigyellek.
Nekem most elmúlt sztem minden. Úgy döntöttem nem megyek. (Botival pont ilyenkor tűntem el szülni pár óra múlva. :lol:) Zsolti tiszta para. Tök ideges. Boti 3 órája alszik. Kata elaludt, sztem a nagy pörgése okozta az fura érzéseket. Olyan sokat van fent. Ez normális?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bocsi, dupláztam. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Ezt próbáltam ma. hogy megéhezzen. Reggel 9-kor evett pótlással. 1/2 1-től 3-ig volt cicin és utána adatam pótlást, mert szegény már nagyon éhes volt.... Azért 6 óra már nagyon sok szerintem. Normálisan olyan 80-at eszik egy szopival (fejéssel), most meg 20 volt a pocójában....
Nekem a Zsófinal egyszer megzuhant a súlya 3 hetesen. Lehet, hogy ezért parázok annyira a súlyvesztésen....

Katka

katka22

Most még ezen a szopítaníton gondolkozom, de nekem iszonyúan macerásnak tűnik....
http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm

Katka

katka22

Sziasztok

Nicolay Lucas Jørgensen vagyok, anya is jön majd nemsokára, csak nemrég értünk haza és pakol. Én jól vagyok, megtanultam már cicizni is, imádok anya és apa közelében pihizni, de jelenleg a nicomacis kiságyamból írok. puszi mindenkinek, alszom egyet és küldöm anyát :D :D :D

Kép hello Magyarország :D

KépKép
KépKép
adryn

Szia Nicobaba! Várjuk anyucit! :)
Bocsi Katka, félreértettem. Az tényleg sok idő. Ezt a linket megnézem. Nem is láttam még ilyet.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csajok, nagyon sajnálom a szopigondokat, én sajnos ebben nem tudok segíteni, mert Levi egy kis vámpír volt :) csúnyán kifejezve mindig csüngőre szívta a cicimet, szinte azonnal :)
Védőnő le is hidalt az első heti 200 g hízástól :)

Nory, kérdezd már meg lécci, hogy mivel sikerült a gyerekeket alig több mint 2 hét alatt 1,5 kilóval hízlalni.
Egy barátnőmnek nem jött be semilyen tápszer.
köszi

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: