Szép jó reggelt Csajszikák!
Annyira aranyosak vagytok, Mindegyikőtöknek köszön szépen a gratulációkat!
Tegnap már nem jelentkeztem, mert a Drágámmal próbáltuk feldolgozni, hogy mi is történt valójában!
Olyan hihetetlennek tűnt, de mégis csodálatos érzés volt!!!
Norbi, a férjem annyira biztos volt benne, hogy sikerül.
2006 nyara óta próbálkoztunk, mindezidáig eredménytelenül.
2003-ban voltam spontán terhes tőle, csak az a Kicsike nem maradt meg nekünk (8-dik héten elhalt)!
Azóta sajnos elromlott a spermakép, emiatt csak a lombik jöhetett szóba.
A tegnapi napról nagyon szívesen beszámolok, remélem Ti is mihamarabb eljuttok idáig! Őszintén kívánom, hogy így legyen!!!
Reggel már 7:15 körül BMC-ben voltam. Mikor sorra kerültem a recepción, elmondtam milyen vizsgálatra jöttem.
Ott megkérdezték tőlem, hogy jól érzem-e magam és a sok sikert kívántak!
Kb. 7:50 körül már le is vették a vért! Ha hiszitek, ha nem, ott is laptetős voltam! Egyből eszembe jutottatok, valahogy éreztem, hogy ez tényleg jót jelent!
Aztán leültem, vártam, egyszer csak megláttam Vasikáét, felismertem a fotójáról és odamentem hozzá.
Nagyon jó benyomást tett rám! Aranyos volt végig!!!
Majd megjött egy másik lány, akivel együtt voltunk leszíváson és beültetetésen. Együtt vártunk tovább és dumcsiztunk, jól telt az idő.
Azt hozzá se kell tegyem, hogy ismételten sokan voltunk!
Egyszer csak, egész korán úgy 10 körül, kinyílt a Zeke doki rendelőjének ajtaja, még nem is számítottam rá és hívtak.
Egy terhes kismamával egyszerre. Ekkor már olyan érzésem volt most csak jó híreket kaphatok!!!
Egyből mehettem is be és megláttam az embriológust is odabent. A szívem nagyon kalapált ekkor már!!! Leültünk.
Erre a doki elkezdett mellébeszélni! Ugye magát kevertem össze a múltkor valakivel?

Erre mondtam neki, hogy igen.
És a maga férje volt olyan ideges legutóbb, hogy legszívesebben rám borította volna az asztalt?

Erre is igent
válaszoltam. Ők meg csak mosolyogtak! Tudtam én még hogy vissza tudok vágni majd a férjének!!!!
(Ehhez tudnotok kell, hogy beülti napján a Konc doki nagyon későn írta alá a zárójelentéseinket,
ezért sokáig bent voltunk és Norbi nagyon sajnált engem és ez akkor kiült az arcára. Már
9:45-kor kidobtak minket a szobából és 15 óra után kaptuk meg a zárójelentéseket. Persze mindketten bementünk
a Zeke dokihoz, és a Drágám arcára kiült a düh. Megkérdezte akkor a doki, hogy magának meg mi baja van?
Elmondta neki, hogy mennyire sajnál engem meg aggódik, erre a doki megnyugtatta. Már akkor nagyon bizakodó volt
a dokker, azt mondta, hogy terhes gyanús a dolog. Blasztok, szép vastag nyálkahártya, csak terhesség lehet a vége

)
Ezután jött a meglepi: maga nagyon terhes!!!
Tényleg nagyon terhes, szép magas lett a HCG, ami ikerterhességre utal!!!!!!!!
Nagyon kedvesek voltak velem, az embriológus is egy tündér!!! Végig mosolygott rám, nagyon hálás vagyok neki!
A doki is nagyon jó fej, nagyon kedvelem őt! Őszintén hálás vagyok nekik!!!
Közölték még velem, hogy még van három kis embrikénk (úgyszintén 6 naposak) lefagyasztva, később lehet majd
kistesóért jönni!!!
Ezután kaptam még utro-t és egy újabb beutalót jövőhét csüti vérvételre ill. UH-ra.
Végezetül gratuláltak és azt mondták vigyázzon Magukra! Meghatódtam, de nem sírtam, viszont őrülten boldog lettem!
Leírhatatlanul!!!!
Kijöttem az ajtón, mindenki engem nézett és ekkor kitört belőlem a boldogság! Legszívesebben kikiabáltam volna az egész világnak, hogy terhes vagyok!!!
Szerintem mindenki tudta, hogy mi történhetett odabent, mert fülig érő szájjal jöttem ki a doki a szobájából!
Ezután az aranyos Lányok gratuláltak nekem!!! Ez annyira jól esett!!!
Párom sajnos nem tudott velem ott lenni, mert be kellett mennie dolgozni.
Ezért először Őt hívtam fel! Nagyon boldog volt!!! Ezután a család összes tagját, mindenki nagyon örült!!!
Norbi csak később tudott jönni értem, olyan 13 óra körül, így "sorstársaim" eredményét is meg tudtam várni.
Sajnos nekik nem sikerült. 4-en voltunk eredményhírdetésen tegnap, de csak nekem sikerült.

Nagyon szerencsésnek
éreztem magam, közben lelkiismeretfurdalásom is volt a többiek miatt. Tudom, hogy ez hülyeség, de emiatt egy kicsit
kellemetlenül éreztem magam. Próbálom ezen túltenni magam és csak magunkkal foglalkozni!
Egy óriási aggodalmam azért van: a korábbi vetélésem, aminek az okát nem tudom!
Remélem, ezen esetben minden rendben lesz és novemberre egy boldog, két gyermekes Anyuka lehetek!!!
Csak a kis Új Életekre tudok gondolni, akik bennem növekednek! Az sem utolsó szempont, hogy a férjem mindent megtesz
értem, ezért neki is hálás vagyok és nagyon szeretem Őt!!!
És még egyszer köszönöm a gratulációkat, hogy így nagyrészt ismeretlenül is drukkoltatok Értünk!!!
Szeretném, ha Mindegyikőtök átélné ezt a csodálatos érzést, mihamarabb!!! Én nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pussz Beatrix