Jó reggelt Csajok!
Kicsit szétszórt vagyok, így mindenre nem tudok reagálni, amire akarok...

Nem bírom legyőzni ezt a vacak náthát, szegény manóm meg mindig visszakapja tőlem.

Már tutti nem Pötyi a bűnös, most ugyanis neki semmi baja, Ádim meg rosszabodik.
Hanna! Köhög még Olivér? Nagyon cuki kis fokhagyma popója van!!!
Irigykedem a dumálós babákra, tudom nem illik összehasonlítani, de Pötyim ilyenkor már sokkal "közlékenyebb" volt, sok minden lekötötte, bámészkodott. Ádi meg egy olyan kis lassú, mormota típus. Mosolyt már én is láttam, de hosszabb ideig semmi nem köti le, elfárad hamar.
Enikő! Használt a csepp? El sem hiszem hogy odaért... lehet, hogy tényleg csak átvilágították nem-e arzént küldözgetek...

Mosndj valamit, mert ha a barátnőm, akitől kaptam kérdezi, akkor MIT MONDOK MAJD NEKI? mi nem is használtuk...
Csajok, a fürdésnél nem hőmérséklettel van baj, mert mondom fürdeni már szeret, amióta vettünk olyan biztonsági ülőkét. Hanem előtte és utána...

De csak este... nappal nincs ellenvetése az öltözködéssel.
Tejkrízis: Csajok, most itt magamat is beleérthetem, mert én is paráztam az ellátással kapcsolatban, DE KOMOLYAN MOST MÁR NE FOGLALKOZZUNK EZZEL ENNYIT, mert úgy érzem csak "paráztatjuk" egymást, azzal, hogy kinek mennyire hízik a gyereke, mennyit eszik, stb. Minden gyerek más, még egy családon belül is, láthatjátok, hátmég egy országon belül...

Van olyan felnőtt is, aki zabálhat amennyit akar, nem fog hízni és van aki ránéz egy csokira és felugrik rá 2 kg. Pötyiről is úgy véltem régebben, hogy a levegőből táplákozik, mert soha nem evett 100g felett és mégis szépen hízogazott. De mindig az alsó értékeket súrolta... szartam rá, mert láttam, hogy nem éhezik, nincs ki a bordája, stb... Most Ádi meg az ellenkezője. Én megmondom őszintén kiborultam, amikor először kellett pótlást adnom egy este, meg két cicit elővenni... Aztán rájöttem nem lesz ettől még végveszély ha egyszer-egyszer kap pótlást (nem beszélve arról, hogy sok energiám elmegy a parázásra), azóta letojom, hogy mennyi mellből etetek és kell-e pótlás. Na bakker azóta nem kellett pótlás, noha van most is hogy elég egy mell és kell a kettő is. Szóval arra akarok ezzel rámutatni, hogy minden fejben dől el.
Mérni még azért mérek, mert az én pasim rém lassú és komótos és soha nem tudom mennyit eszik, mert elengedni a cicit, nézelődik mint aki jóllakott. Ha megmérem ilyenkor csak olyan 80-90 körül van benne, na ilyenkor tudom, hogy vissza kell még tenni egy kis büfi-nézelődés után, mert különben fél óra múlva éhes lesz.
Zitocs, Te írtad az ideális állapotokat, sok tejre? Halálra röhögtem magam... nagyon igaz...
Alvás: Nálunk nagyon bejön, hogy ha látom ásítozik, akkor először bebugyolálom, magamhoz ölelem, elkezdek dúdolni neki, paskolom a popsiját. Mikor látom, hogy a távolba mered, meg laposakat pislog, akkor leteszem hasra. MÉg egy pár percig paskolom a popsiját és a suttogóból is ismert s-s-sss susoságssal duruzsolok neki pár percig. Néha azonnal elalszik, susogás nélkül is, inkább már du. kell egy kis segítség. Próbáljátok ki!
Nálunk az együttalvással van baj, szegény manóm a nappaliban alszik momentán, ha Pötyit már letettük aludni.
Napsütéses márciusi napot mindenkinek!
Barti