A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:56-kor.
Vendég

Anitja!

Gratula Neked is nagyon szép a kiscsaj! :lol:
Én is a szülésre gyúrok,Jázmin nekem is végig csücsült a lábain a pocakomban!
Nagyon szeretném Benedeket megszülni,nagyon vágyom apás szülésre,mert az kimaradt!
Réka nekem simán jött,de akkor még nem engedték az apukákat be!
Jázmin császár,na akkor kizárva ugye!
Na és összehasonlítva a császárt a sima szüléssel azt mondom ezerszer sima,mint mégegyszer mütét!
Akkor "gyúrjunk " együtt! :lol:
20140328174041

Ancsurti mi a helyzet?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Én már meg sem próbálok visszaolvasni :oops:
Ráadásul a Fiacskám beteg, taknyi+láz... nagyon kell az Anyai gondoskodás :arrow:

Ne haragudjatok...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:56-kor.
Vendég

Anitja, Moncsy! De jók letek a 4d képek!

Bezzeg nekünk! A kis sz@rosok inkább egymással harcoltak, minthogy nekünk mutattak volna valamit. :twisted: Sebaj, a lényeg, hogy minden rendben van velük.

Niki! Gratulálok a pici fiúhoz!!! Szuper érzés lehet! :)

Tényleg, Ancsurti? :roll: Merre jársz?
nellike

niki

gratula a trónörököshöz. Gondolom nagy az öröm :D :D
Vendég

anitja, moncsy.78! :)

Ti nagyon egy cipőben jártok! :lol: :lol: :lol: (Leszámítva anitjáék mostani betegségét. Gyógyuljatok meg minnél gyorsabban! :wink: )

czigka! :)

Én egy jelentéktelen kis pont vagyok. :roll: :roll: :roll: :roll: Úgyszólván senki. :oops: :oops: :oops: :oops:
(Amikor Apának anno megpróbáltam elmagyarázni, hogy a családban kit hogy hívnak, de miért mégsem úgy hívjuk vagy akkor tartjuk a névnapját amikor elvileg lenne, akkor a végén ilyen fejet vágott: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: Úgyhogy, a névnapommal nem sokra mennétek. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: A szülinapomat -helyesebben szólva a csillagjegyemet- pedig boo-nak kell kitalálni. Ha megvan, akkor felhatalmazom, hogy publikusan az arcomba vágja a horoszpókomat. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )

Panna-Anna: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na lányok megjöttem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hát a dokira majdnem 1-ig vártam, de a mai nap után ez sem érdekelt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bementem a h&M-be de sajna alig volt választék valami rugit szerettem volna, na mindegy igy vettem body-t és egy kis plüsnyuszit:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Ja a nagy BOLDOGSÁGOMBAN nem irtam hogy mi a helyzet:

MINDEN RENDBEN ÉS KISLÁNYOM LESZ!!!

Kép
Kép
minimano74

minimano74! :)

HATTTTALMAS gratula neked!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Gondolom, hogy mennyire megkönyebbültél...

Kép
Kép
200907?

Mini!
nagy-nagy gratula a puncishoz!!!
éreztem,hogy minden rendben elsz és lánykád lesz ismét...

007!
a táblát már meg is csináltam :lol: :lol: :lol:
fel is rakom,de az internetes képméretező
nagyon homályosra csinálja,
de holnapra szerzek valami más képméretezőt...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:57-kor.
Vendég

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

:shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bármelyik képnézegető progival át tudod méretezni a képeket.

Kép
Kép
200907?

Mármint melyik kettő? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

mano

Örülök hogy minden o.k.
Ja, a rózsaszín plüssnyusziból már gyanítható volt hogy kislány :D :D
Mikorra is volt az időpontod? Csak hogy mire számítsak holnapután...
Vendég

007!
holnapra behozom a melóba a fényképező lemezét és azon nagyon jó
a képméretező sztem...csak hát az a fránya terhes amnézia :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

aki szeretne a másik táblába is bekerülni és még nem sikerült lelesnem
iwiwről attól nagyon szívesen várom a priviket majd :wink: :wink: :wink: :wink: ...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:58-kor.
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csibe

Szülinapom 1978. 03. 18.
Névnapom: október 21.

Köszike

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok !

breki

Nagyon Boldog Születésnapot!!!

boo

tök jóóóó, nagy semmittevés, aztán használd ki és valósíts meg egy-két doolgot abból a sook sooooook tervből, de azért pihenj is, az jóóóóó

dodi jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boo

"Kicsit késik a szülinapi ajcsid, júliusban érkezik addig várj türelemmel "

:D :D :D akkor nekem jó volt/lesz az időzíté, mert én július 16.-án születtem.
10 hónap: hát relatív, de mondjuk igen: amúgy beleszámítják azt a 2 hetet is amikor még nincs babó (de lehet ), plussz 4 hét= 1 hónap, de 4*7=28 nap és hát van 31 napos is ám, több is, szóval 40 hét és slusszpassz. Már leírtam amikor láttam, hogy más is megfejtette a dilemmádat.

csibe

megint egy szép pocak, csak így tovább csajok :shock: :D :D :D

sillia

igen, próbálkoznak és szerintem nagyon sokan meg sem nézik milye számla, csak befizetik :shock: :shock: :shock: ,de azért ne bosszankodj :evil: :D

orsi

gratulálok a kis jövevényhez, majd avass be minket a részletekbe :D :D :D

niki

de jó !!! fiú!!!! ezt jól összehoztátok, gratula!!!

minimanó

gratula a kislányhoz, barátnőmék kislány egy igazi bújós kistündér
én is úúúgy szertném már tudni, hogy mi a babóca neme

Kép
ikoka7

csibe

ezt a sebességet :shock: :shock: :shock: , ilyen gyorsan tudod teljesíteni a kívánságainkat? :roll: mert , akkor gyorsan kérnénk is egy-két dolgot, mondjuk silliáék kocsit, mi meg nagyobb lakást, stbstbstb...,a többit majd késöbb :wink: :wink: :wink:

szülinap: 1978 07.16.
névnap:márc. 10

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Vagyok en...csak meg vegigolvastalak titeket!!!Nem egyszeru feladat!

Breki:Szuletesed napja alkalmabol sok boldogsagot kivanok!!!!!!!!!!!!!

Aztaaaa milyen jo kis kepeket hoztatok!!!Edesek a babacskak!

Nem szeretnek senkit sem kihagyni....de annyit irtatok!

Timi:Jovok en am...csak olvasok! :wink:

Minimano:Nagyon orulok es gratulalok a lanykadhoz!

Niki:Na vegre!!!Kispasi erkezik hozzatok!Gratula hozza!Nalunk nagyon nagy aranyban csajok vannak a csaladban...egy szem ocsike,aztan slussz.A tobbiek mindenhol lanynak sikerultek!

Anitja:Jobbulast Noelnek!Nati kepei gyonyoruek!

200907:Azert ez kezd ilyeszto lenni,hogy ennyire leinfozol mindenkit...nem mintha volna barmi takargatni valom...de ezt egyszeru felhasznalo nem tudja utanad csinalni...es hat ez idoben is hosszas lehet.Nem lennek a szomszedod az biztos :wink: !Semmi nem maradhat titokban....

Boo:Na vegre!Melomentesseget elvezhetsz!

Csibe:Milyen kis gyors vagy a tablicskuval :shock: :lol: !Szupi!
(kepmeretezo.hu)

Orsi:Gratula Tesod babajahoz!!!

Dodi:Jobbulast neked is,es MEZ,MEZ,MEZ!Ahogy mar irtak!Ja es a sos viz(Tabati :wink: )

Hirtelen...aztan majd bekapcsolodom.

Annyira hideg van itt,hogy ihajj....-14 fokok vannak,legalabb a nap hetagra sut.Nem sok kedvem van igy kimozdulni,mert a kabatom mar nem er ossze,es befagy a mindenem...Brrrrr!
Mar nagyon utalom a telet,a hideget...otthon mar azert melegszik,ugye?

pocak 20.het:
Kép

Hulyefejjel:
Kép

Toronto fentrol:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti

ajajjjajjjj, olyan hideg van? :roll: :roll: :roll: az nekem nagyon nem jó, húsz fok alatt megfagyok, jelentem +20 alatt, de lassan eljön már az én időm is :D :D :D .Remélem gyerkőc apájára fog hasonlítani és nem lesz fázós , mint én

Kép
ikoka7

ja , csini képek, ez már olyan kismamás :D :D :D :D :D :D :D :D , és hát a látkép, hm , nem rossz

Kép
ikoka7

ancsurti! :)

"Azert ez kezd ilyeszto lenni,hogy ennyire leinfozol mindenkit...nem mintha volna barmi takargatni valom...de ezt egyszeru felhasznalo nem tudja utanad csinalni...es hat ez idoben is hosszas lehet."
What do you say????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jók a képek! :) A ti házatok is látszik onnan föntről, megmutatod? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:58-kor.
Vendég

Ikoka:Nem tudom veled itt mi lenne akkor...azert en is eleg mediterran alkat vagyok...mint habitusra,mint hoerzekelesre!
Nem is tudom mi a jobb...a sok ho,vagy ez a napsuteses szaraz de bazi hideg...nyaron meg jon a 40 fok,rengeteg paraval :shock: :shock: :shock: !Csak jonne mar..

Annyira kismamas,hogy a fejem teljesen behizott allapotokat mutat...es nem csak a fejem :oops: :oops: .Most jott el az ideje,hogy kicsit valtoztassak ujra az evesi"szokasaimon".Csikjaim szerencsere nincsenek"meg",de leallok a kenyerrol,a sutirol es a csokirol.Babavaras elott mindezt hanyagoltam,hat most megvan az eredmenye...de nem igazan csusztak a salik.Tegnap elszantam magam.Semmi kenyerfeleseg!Szigoruan!Ha eletem soran ezt kibirtam,talan menni fog...na jo lehet ma sutok apanak pogit,es az aranygaluska sem keszult meg el :roll: Az eleszto meg itt figyel vegre a hutoben.Tenyleg a kocka elesztot lehet valahogy tarolni tovabb?Fagyasztas?Mert itt igen nehez beszerezni...Es van 2 nagyobb kockaval...

200907:Semmi baj...el van a gyerek ha jatszik :wink: !A hazunkat?Azt mar nem :evil: !A lengyel tulajok szemelyisegi jogaival mi lesz?
Keresd Torontoban a St.Clair es a Dufferin kornyeken...(Google Earth :wink: )A cimunket mar biztos tudod...en nehezen jegyzem meg meg...

Azert faszan az egekben a lakastorlesztom :shock: :twisted: !
Velem a bkv akar folyamatosan fizettetni buntiket meg 2001-bol :shock: :shock: Az Ocsikem szepen kifizette ezeket,es erdekes modon meg mindig lesznek ujabbak :evil: Pedig mar regota rendes gyerek.Aki mer az nyer!Ez szomoru!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti

élesztő: simán be a fagyasztóba, nekem is ott van , na megyek dézsmálni: hurka+petrezselymes krumpli

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:59-kor.
Vendég

boo

mivel most 18 hetes és 4 napos a kis pöcörősöd, ezért ugye a 19. hétben vagy , tehát igen még nem vagy öt hónapos, csak az ötödik hónapban vagy. Érteeeed ??? Olyan ari vagy ezekkel a kérdésekkel, de végre valamihez én is hozzá tudok szólni ( remélem helyesen ) :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:59-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Navégremárhogyelőkerültélidejevolt... :)

Egy hurrá nekTEK is kijár, ügyik vagytok! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy beütésem van, az biztos. :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: De a Napjegyemnél czigka segítségét vedd figyelembe! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én mindig csak arra támaszkodom, amit ti árultok el magatokról (néha a sorok között :wink: )

ancsurti! :)

Majd beszélek Vladekékkel is. Ha megszerzem a beleegyzésüket, akkor megmutatod? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti,
Nem tudom, hogy melegszik-e. Kinéztem és inkább nem mentem ki. :lol:
Szerintem a száraz hideg napsütéssel jobb, mint ez a boldogtalan szürkeség. A fényhiányra én elég rosszul reagálok. :roll:

Moncsy,
Tesóm császárral szült, de párja bent volt, ahogy az azt megelőző tizen órás vajúdás során is, végigkuksolta ahogy szeletelik és kotorásznak. Tesóm is nézte volna, de galád módon egy zöld függönyt raktak az orra elé. Csak ország és szokás függő. :wink:

Kicsidodi,
Mi Nati szobájába egy leszegett padlószőnyeget tettünk, hogy majd kidobjuk amikor nagyobb lesz. Már nagyon érik. :twisted: Az a sok banán, sár, filctoll, egyéb kajamaradvány megtette a hatását, kivakarhatatlan. Pedig NEM szabad a szobában enni és cipővel bemenni.

Az orvosi "terheshónap" 28 napos. Én pedig 37/38 hetesen szetnék szülni. :twisted:

Striák:
Már elég nagy pocakosan is meg voltam elégedve magammal, hogy semmi csík, minden nap nézegettem magam a füriben. Azután elkövettem a nagy hibát, a teljes alakos előszobaiban is megnéztem, csakhogy lássam, a köldök alatt vastag vérvörös, lilás csíkok. :twisted: A füriben azt nem láttam. :lol: Nem a terhesség! A tükör a hibás!
Szabival szinte nem volt csík.

007,
Anglikán országban nincs hepi némdéj. :D
Hölgyike, akivel Angliában egy utcában laktam szintén nagy gondban volt a nevekkel. Ő 6 héttel a szülés után talált nevet babójának. Ennél tuti jobb leszek. :lol:

Kép KépKép
lorca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:00-kor.
Vendég

lorca! :)

Tudtommal más országokban sem dívik. Ez olyan, mint a túrórudi. Helyi sajátosság. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:01-kor.
Vendég

Na csak par kep...Boonak!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Es akkor egy kozoset is ha mar igy belejottem...
Kép

Es a kapszularol,amiben elsokent lejottek a Niagaran...
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Nagyon jók a képek! :wink: De a hidegért nem irigyellek. Itthon végre melegedik:) Nekem legjobban a vízesés előtti mosolygós kép és a közös kép tetszett.

és akkor dobok egy mostani pocakfotót (pár perces) :

Kép
nellike

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam, de szerintem már lassan egy hete nem jártam a fórumon.
Nálunk sajnos a párom lába egyre rosszabb. Műtét után 1 héttel kezdett bedagadni, majd belázasodott, úgyhogy most péntek óta minden másnap megyünk a kórházba, hogy lecsapolják a térdéből az izületi folyadékot. Állítólag ez valami műtéti szövődmény, és azt mondják, hogy napról napra szebb. Ennek ellenére fáj neki rohadtul, alig tudja mozgatni, és állandó hőemelkedése van. Már kezdünk türelmetlenek lenni.
Én meg annyit idegeskedek szegény miatt, hogy már magam miatt is aggódom, nehogy baj legyen.
Mindennek a tetejébe úgy fáj péntek óta a torkom, hogy alig tudok nyelni.
Dodi! nekem a kollégám hozott kék kamilla olajat, amit krémmel együtt kell a torokra kenni (bedörzsölni), és állítólag csökkenti a gyulladást. Én második napja használom, rosszabb nem lett, az biztos.
Én is mézet eszem citrommal, meg hársfa teát, meg c-vitamint.

A munkahelyemen mostanában alig vagyok, mert a délelőttök nagy részét az ambulancián töltjük, úgyhogy az irodában meg délutántól estig bent vagyok, hogy valamennyire be tudjam hozni a lemaradást. Ma 25-én megírt leveleket írtam alá, picit szégyelltem is magam, mert 25-e nem most volt, és azóta nem volt időm aláírni.
Nálunk az én helyettesítésem még egyáltalán nincs megoldva, a csoportomból az egyik kolléganőmet kellene betanítanom a munkámra, de egyszerűen nem jutottunk még el odáig.

Húúú, jól kifakadt belőlem!!! Ne haragudjatok! Itthon állatira tartom magam, mert elég látni azt a rohadt fájdalmat szegény Gáboron, nem hogy még azzal is idegesítsem, hogy lássa, hogy idegeskedek.

Hétfőn megyek az én dokimhoz, remélem, hogy minden ok. Petra nagyon sokat mocorog, úgyhogy szerintem minden rendben lesz.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka!

Én is 1978 július 16.-án születtem! :D :D :D

Csibe!
Te egy örült vagy! :lol: :lol: :lol:
Szupi az új tábla is! :lol: :lol: :lol:
20140328174041

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavarlak benneteket, de ha valakit esetleg érdekelne teljesen új, gyári, original Fisher-price babakád majdnem féláron, akkor írjatok rám (ez kb 10e forint házhozszállítva).

Csatolok egy képet, bővebb infókat priviben, ha érdekel valakit.

További örömteli és egészséges babavárást, és gratulálok a picikhez.

Kép

Üdv:
Lolababa

www.jatekkastely.hu

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok! :lol:

breki: nagyon boldog szülinapot! :lol:

minimano: gratulálok a kislányhoz! :lol:

niki: neked meg a kissráchoz! :lol:

ancsurti: -14 fok? brrrrr.... amúgy én is várom már a jó időt, mert lassan az én kabátom is szűk lesz... :D

moncsy: szépek a képek :lol:

Eddig már híztam szépen, de csíkokat nem láttam magamon :) Illetve egyet mégis: meg vagyok felezve! :shock: Olvastam már pár hete a babanetes hírlevélben, hogy lesz ilyen, de nem hittem el. Aztán nemrég nézegetem magam, s látom, hogy valaki függőlegesen bejelölt :roll: Ennek mi értelme??? Hogy tudjam, melyik a bal meg a jobb? Akkor azt is rá kellett volna írni :lol:

Kép
agi125r

Halihóóó!

Szupik a képek, gratula a fiukhoz-lányokhoz szívből :D :D , de nincs energiám részletezni, bazira elfáradtam :roll: !

Elmentem a Bricoba, körülnéztem, nem volt jó szőnyeg, átmentem a Bauhausba, ott találtam szupi szőnyeget (kék, drapp, és zöld kockás átmenetesen, nagyon vagány, kisfiús :D ), meg vettem hozzá függönyt (organza ennek a neve :roll: ?), szóval asszem organza, áttetsző fehér, és zöld, kék és drap csíkos, pont mint a szőnyeg :wink: . Aztán visszamentem a Bricoba, mert mostmár tudtam milyen színekben kell gondolkodni :roll: .Ott a szopis kanapéra vettem ágytakarót (az is zöld, és árnyalataiban kockás, épp akkora kockákkal, mint a szőnyeg :wink: ! Vettem a egy kék micimackós plüsspárnát (ooolyan jó anyaga van), függönykarnist, még két db függönyt a vendégszobába, és egy paraftáblát a konyhába, mert mindig a pakolón vannak a cetlik, meg a csekkek, és zavarja a szemem :lol: !

Gyorsan (?) kigőzöltem a függönyöket, behúztam az ágyat és berendeztem a szobát, hogy mire apa jön (chipeltetni van a kocsiját :? ) minden készen legyen :D . Olyan kiváncsi leszek mit szól majd....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: