A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

.......................azt mondta nem nekem adja ezta 3....................
Bocsi, így értelmesebb.

Kép
akire79

Akire! Kezd az utrot már most! (Ha valamitől véreznél, akkor ugyanazt szájon át, de vigyázz, mert berúgsz tőle). Növeszd és tapaszd a babákat!

Mi is rengeteget vártunk az eredményre, amit már tudtunk :? Jövő hét kedden már megyek uh-ra, még ebben a ciklusban kapom a fagyikat. A doktornővel beszéltem, nagyon aranyos volt. Én nagy jövőt jósolok a doktornőnek, szerintem azzal, hogy ilyen kedves, mosolygós (ami a BMC-s pasikra nem jellemző annyira) biztos sok betege lesz. És Rony szerint is ügyesen vizsgál. Persze a dokimat nem cserélném le, de ha szabin lesz, akkor nekem doktornő kell helyettesnek!
rozus
rozus

Ugyanazt szájon át??????????? Ez biztos?????????
Sajnos nálunk már nem nagyon maradt idő arra, hogy elmondja ezt a doktornő, csak megkaptuk a zárót és receptet!
Szegény doktornőt nagyon sajnáltam, ezek szerint csinált jó néhány vizsgálatot, nekünk 5-ünknek inszemet, volt 4 HSG-s paciens is + a lombikosok, akik szintén jó sokan voltak!

Rozus!
Nagyon sajnálom :twisted: :twisted: :twisted:
De azért annak örülök, hogy nem vagy nagyon magad alatt és már mentek is vissza a jégovisokért! A statisztika szerint (házi statisztika, lányok elmondása szerint) a fagyi a befutó, úgyhogy HAJRÁ :!: :!: :!: :!:

Kép
akire79

helloka lányok!

hát igen ma elég hamar végeztünk kaktival bmcbe de mi már korán ott voltunk!én már 6.30ra! A doktornő nagyon kedves volt és csütörtökön újra megyünk megisszuk a kis cukros limonádét :? :? :? :? :? :? :? :? :?

csajok ma senkit nem ismertünk fel kaktival pedig nézelödtem :cry: :cry: :cry: és mikor jöttünk ki kint állt a sor az udvaron :? :? :? :? rengeteget dolgoznak szerencsétlenek.......
sting1982

rozus:ténleg sajnálom !!de hidd el sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akire:téged sem láttalak meg és Ronyt sem!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
sting1982

Sting!

Szerintem én láttalak Titeket, még a recepció előtt álltatok. Mi már akkor a földszinti váróban ültünk, én piros garbóban voltam, fekete nadrággal.
Ronyt én sem láttam és Ditával is csak a legvégén futottam össze!

Kép
akire79

sziasztok lányok!

DITA örülök hogy túl vagy rajta ez szép eredmény!
Pihenj sokat este!

Rozus és más csajok!

Én is először a Skriba doktornővel találkoztam és tök kedves volt, bár túl fiatalnak találtam de hát nem ez a lényeg, szóval a kérdésem hogy a 20.napi vizsgálatot kérhetem hogy ő csinálja????
Vagy azt az csinálja aki épp ráér? Vagy hogy van ez???

És erre nem kell időpontot kérnem hanem a 20. napon reggel megyek recepcióra jelentkezem vérre és ott elég ha szólok hogy a vér után a nőgyogyi vizsg.-ot a doktornőnél kérném??? :roll: :roll: :roll:
csézjang

Én a harmadik napon szóltam, hogy a 20-on szeretném a viszgálatot, de szerintem nem gond, ha akkor szólsz és biztosan mehetsz a doktornőhöz, általában megkérdezik! :lol:

Kép
akire79

Dita!

Most láttam, hogy laptetőn vagy, ez nagyon jót jelent!

Na megyek és elteszem magam holnapra, mert velem van tele az oldal!

Köszönöm, hogy ma így ismeretlen ismerősökként drukkoltatok nekem!

Kép
akire79

Drága Aikre!én nem is tudtam mibe fogsz jönni!!!!!!!!ha tudom kereslek a szememmel de igy nem tudtam kit keressek :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Dita:örülök a jó eredményednek én is!mikor mész következő alkalommal? :lol: :lol: :lol:

KAKTI:nekünk majd csak vinni kell a 75g glülózt és citromlét és majd ott kell feloldani a glükózt vagy itthon már meglehet csinálni??
sting1982

+vizzel persze :lol:
sting1982

csajok csüt jön valaki?bár ha ilyen sokan leszünk mint ma......
sting1982

na jó mára belölem is elég volt ennyi :lol: :lol: :lol: puszi nektek jó éjt!holnapra mennek a drukkok és várjuk a beszámolókat!!!!!!!!!!!!mindenkitől!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe!

Írtam neked privit! :D
kakti

Rony, Manda, Rozus !
Nagyon sajnálom ! :(
Legyetek erősek, tovább kell menni, nagyon-nagyon drukkolok Mindannyiótoknak !!

Dita
Már nagyon a célegyenesben vagy ! :D :wink:

Kép
Kép
rilla_

Hali Lányok!

Most már értem, miért nem találkoztunk...jó hamar elmentetek, viszont én csak 11 körül "estem be" a BMC-be. Gondolom Akire, Dita pont akkor volt bent inszemen. Tényleg, le tudtatok valahova feküdni? Nagyon sokat gondoltam rátok és drukkolok 1000-el, hogy siker legyen.
Gyerekek, tegnap annyian de annyian voltunk, hogy a vérvételnél folyosón 2 sorban álltunk, dokik, asszisztensek alig bírtak közlekedni. A felső szint nem is ment, úgyhogy mindenki lent várt. Olyan rendesek voltak, még székeket is hoztak ki a vizsgálókból, hogy le tudjunk ülni. Nagyon jólesett, mert amúgy is sz..ul éreztem magam az influ miatt. Egyébként Rozussal tényleg ismerjük már egymást, beszélgettünk már ott a BMC-ben. Vele összefutottam, meg még egy lánnyal beszélgettem a vérvétel előtt álltunk/ültünk.

Akire!
Milyen érzés túllenni a tűzkeresztségen? Ugye hogy nem is olyan "nagy dolog"? Nagyon pihizz, pozitív gondolatok, pozitív légkör, pozitív.......... :wink:

Dita!
Micsoda jó hírek! Ez az, csak így tovább, meglesz az eredménye. Tényleg, bébiruha jó lett? Csak szólok, nehogy kicsússzál a 9 napból, amíg visszacserélheted :D :D :D

Rozus!
Végül úgy néz ki, hogy szerdán kell visszamennem, mert a szervezetem önállósította magát és nem úgy jött meg, ahogy számoltam. Köszi, hogy vigyáztatok a cuccaimra.

Akire, Böbe!
Szerintem meg írjatok nyugodtan, tök jól pörög a topic és jó olvasni titeket.

Szöszi drága!
Valami kis pici életjelet adj magadról.........mi van veled, hogy érzed magad?

Zoe!
Ha nem okoz ez problémát, leírod, hogy mi van Veletek? Sokszor eszembe juttok. :cry:

Ja, Utróval kapcsolatban: nekem Szűcs doki mindig kövi nap déltől mondta, hogy használjam az Utrót. Lehet hogy ez mindenkinél más? Többieknél hogy mondták?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Nagyon rossz volt az estém. Iszonyúan fájt a hasam, és hőemelkedésem is volt.
A fürdőszobába begörnyedt háttal közlekedtem, eléggé görcsöltem.
Végül bevettem egy algot, főleg a hőemelkedés miatt és beájultam.
Páromra is ki voltam bukva úgyhogy azt hiszem anyukáméknál fogom tölteni az időmet a beülti után, mert rá nem lehet számítani, sőt. :(

AKIRE
Nagyon örülök, hogy végre nem kerültük el egymást, jó volt veled élőben is dumálni, nagyon helyes, aranyos lány vagy, örülök, hogy megismertelek.
Kedvesed is szimpatikus.
Aranyos a házidokid, az enyémnek az asszisztense azt mondta nem írnak ki mert egyéni szoc. probléma hogy csak lombikkal tudok teherbeesni és erre találták ki a szabadságot. :roll:
Az utrot csak magyarországon csomagolják külön, a hüvelyi és az orál is teljesen egyforma, csak vedd be szájon át nyugodtan ha nincs az ellenkezőjére módod.

A laptetőt pedig átruházom rád, mert nekem nem hozott még eddig szerencsét, sőt inkább csak balszerencsét.

ROZUS
Engem egyszer ultrahangozott a doktornő, de nem nagyon látott semmit és a Zeke doktor segített a végén. Most egy kicsit meg is voltam illetődve amikor megtudtam, hogy ő végzi a punkciót. Valszeg a fiatalsága és a kevés tapasztalata miatt ódzkodom picit tőle, mert amúgy egy nagyon szimpatikus, mosolygós és kedves embernek találom én is. Lelkiismeretes is.
Remélem szűz kéz szerencsét hoz és ügyesen belémülteti a szép kis Bogyókat amiket kivett.

A 7 petikém közül 6 volt érett és ebből 5 már meg is termékenyült a 6.-al még próbálkoznak! Csütörtökön kell mennem 10-re az ET-re.

TRIX
Neked extra drukk holnapra! ++++++++++++++++++++

ROZUS
Nagyon drukkolok a fagyiknak! Sztem ez már sikerülni fog! ++++++++++++

CSÉZJANG
Sztem ha még nincs választott orvosod akkor most közöld a recepción, hogy hozzá szeretnél kerülni, mert már úgy láttam csinál mindent, dossziéja is van a pulton, úgyhogy hajrá. Adjuk meg neki a bizalmat. Hát én maximálisan megadom neki ha sikerül a babám, sztem még jól meg is ölelgetem, és persze a biológusokat is mert nagyrészt az ő kezük munkája. 8)

dita75

Sziasztok!
dita, igyál nagyon sok folyadékot!!!!! Szénsavmentes víz, gyümölcslé. Nagyon fontos!!!! Gratulálok az embriókhoz.

Rozus, örülök, hogy ilyen hamar folytathatjátok. Én jövő héten megyek csütörtökön. Jó lenne összefutni!

KépKép
süni76

Dita!

Nagyon örülök a babáknak, hajrá 6. pici :!: :!: :!:
Mi volt a pároddal? Mit csinált?
Azért a lehetőségekhez képest vigyázz magadra és ne nagyon szedjél gyógyszert!
Én is bízok a doktornő szűz kezeiben, ha sikerült (pontosabban biztos higy sikerülni fog!) én is megölelgetem, mint az a szőke lány tegnap Konc doki!

Rony!
Elég futószalagon ment a dolog, tényleg nem kell tőle tartani.
Én nagyon pozitív vagyok, mert meg akarom mutatni mindenkinek,hogy sikerülhet elsőre is!
És mivel a doktornő csinálta az inszemet, így megvolt életem első "leszbikus" aktusa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
akire79

Dita!

Nem tudom, mi történhetett a pároddal, de ne dönts azért elhamarkodottan!
Gondolj bele: a hormonkezelések hatására te is sokkal érzékenyebb vagy, és egy ilyen helyzetet a pasiknak is elég nehéz felfogni, és megérteni! :)
Pihenj sokat, és vigyázz magadra![/i][/b]
kakti

AKIRE
Hát ezt tök jó! Erre nem is gondoltam, akkorát nevettem! :lol: :lol: :lol:
Akkor én duplán, mert a biológus is nő! Gruppenleszbi. :)
Fel is hívom apát hogy leszbikus lettem! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Hát nagyon ki voltam rá akadva. Lerítt az arcáról, hogy csak kényszerből van ott, és mint akinek randija van úgy viselkedett. Én előre szóltam neki, hogy hosszú lesz a nap, már akkor felidegesített, mert azt gondolta, hogy egy altatásos műtét után már szinte ki sem jövök a műtőből és jöhetünk haza. :? Még le sem telt a 4 óra és már kérdezgette mikor öltözöm. Aztán amikor jöttünk hazafelé egyre rosszabbul lettem - gondolom ahogy ment ki az érzéstelenítő - és a kocsiból alig bírtam kiszállni, erre megszólalt hogy úgy szállok ki mint akinek levágták a lábát. Nem tudom ő hogy szállt volna ki mert már akkor halálán van ha eltüsszenti magát. Egész estig rám sem nézett, meg nem kérdezte hogy szükségem van-e valamire pedig nagyon nehezemre esett felkelni az ágyból.... kimentem a nappaliba és mit látok, hogy alszik.
Amikor bejött a hálóba akkor mondtam neki, hogy lesz egy kis beszélgetésünk holnap mert igencsak bunkó volt ma. Amikor látta hogy félig begörnyedve megyek ki a mosdóba már kérdezte hogy kell-e valami. Ő hozta be az algot és az utrot is. Ja és megkértem, hogy vigye el a papíromat a körzetihez, kb. két perc, és megkérdezte, hogy miért én nem érek rá holnap egész nap?
Kiváncsi leszek csütörtökig még milyen lesz, mert ha ilyen marad akkor sztem a tesztig anyuéknál fogok lenni. Nekem nem hiányzik ebben a kiszolgáltatott állapotban, hogy még ő is idegesíten. Ilyenkor pont hogy a szeretetére van szükségem és nem arra hogy még ő is belémrúgjon egyet. Nem tudom mi van vele ilyenkor de amikor beteg vagyok mintha nem is ember lennék a szemében hanem egy nyűg. :roll:
Az ET-m csütörtökön lesz, de már pénteken iderendelné a gyerekét, mikor tudja hogy feküdnöm kell, és nyugalomra van szükségem. Még mindig nem tisztáztunk, hogy jön-e vagy sem, de még csütörtökig azt is tisztáznunk kell, mert én nem fogok itt bájologni az egész családjával a kötelező fekvés helyett, ugyanis az volt a kifogása hogy szombaton lesz a névnapja (amit szerintem jövő héten ugyanúgy meg lehet tartani) :x

Mintha csak ő és a családja létezne én nem vagyok fontos.
Arról nem beszélve hogy ez az én házam, ha megsértődik az sem érdekel meg fogom neki mondani (pedig soha nem éreztettem vele) hogy majd én eldöntöm, hogy amig fekszem ki jön ide és ki nem. Tartsa meg a névnapját máshol ha annyira szombaton akarja tartani, mit érdekel engem, névnapja van minden évben volt hogy kétszer is megtartottuk, de gyereke nem mindennap fogan meg, nagyon mérges vagyok rá! :twisted:

dita75

Dita!

Jaaaj szegénykém, biztos nem lehet most könnyű, főleg ha nem állnak még melletted sem. Legközelebb szerintem ne vidd magaddal, mert nem mindegyik hapsi bírja ott azt a várakozást. Én a drágámat már be sem viszem mert nem az ő világa a várakozás, ha az 2 másodpercnél több. Lehet már akkor felhúzta magát mindenen és azért volt olyan utána már. Van aki ezt tényleg nem jól viseli.
A gyerek dologgal kapcsolatban: én a helyedben megmondanám kerek-perec (ha normálisak megértik) hogy ne jöjjön most egy darabig, mert még magad sem tudod ellátni, nemhogy +1 főt.
Nem ugrál körbe téma: :? kapd el egy olyan pillanatodat, amikor jobban vagy és pakold körbe magad mindennel, amire szükséged van és akkor nem kell rá várnod.
És ha elbeszélgetnétek, mi baja van? Lehet hogy őt is megviseli ez az egész, csak máshogy, hm?
Az én drágám névnapját is egy héttel később ünnepeltük a munka miatt :oops:, ilyen még nem volt, de megértette.+
Ha csütörtökön lesz az ET akkor csüt-pént-szo feküdd végig a 3 napot, ne ugrálj körbe senkit. Tarthat szülinapot, ha megfőz stb, neeeem? :wink:

(Rodin)
rony77

Trix!

Mi újság? Hírek? Jelentkezz!! :lol:

(Rodin)
rony77

RONY
Nem kell hogy körbeugráljon, megcsináltam mindent előre már, főztem, mostam, takarítottam, mert tudtam, hogy másnap már megy dolgozni és egyedül leszek itthon. Reggel amikor kimentem vécére ide is pakoltam magamnak mindent ami kellhet a köv. pipiig, és ez az ET után is így lesz.

Legközelebb ne vigyem magammal??? Ez jó volt! Majd viszem a postás Józsit, neki amúgy is normálisabb gyereke lett mint a páromé! :lol: :lol: :lol: Ráadásul már felnőtt, nem lenne sok gondom vele! :lol: :lol: :lol:

Amúgy sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk találkozni. Én nem sokkal 3 óra előtt jöttem ki a szobából, Akiréval is csak azért tudtam talizni, mert sokáig kellett várniuk a zárójelentésre.

Na végre sikerült elolvasnom a tegnapi termést:

VASIKÁÉ
Mennek a drukkok, bár remélem már végeztél, biztos veled is a doktornő foglalkozott, remélem veled is nagyon kedves volt, és mindent rendben talált.
Olvasd a titkot, és mindig tartsd a szemed előtt, hogy egyszerre kell szülnünk, hogy egymás beszélgetőtársai lehessünk fehérváron. :wink:
Nekem nem fájtak a szurik, csak a végén már tele volt velük a tudatom.
Nekem nagyon pici kis vékony tűm van. Most egy kicsit hosszabbat kaptam de az is vékony, könnyen belemegy a hájamba. :)

ROZUS
Elhiszem, hogy nagyon rossz lehet, remélem, hogy többször nem kell átélned a sikertelenséget. KÍvánom, hogy Bikmakk nyomdokaiba lépj. ++++++++++

VEKIKK
Én is vittem a papíromat, nehogy kötözködjenek!
Ma sokat gondoltam rád! +++++++++++++++++++
Jelentkezz hogy mennyit szívtak le!

TRIX
Remélem már birtokában vagy a magas hcg-eredményednek, nagyon várom hogy jelentkezz!

LIA
Babaragacsok mennek! Ki a dokid?
Jó olvasgatást, Süninek is sokat segített a beülti után a Titok! :wink:

KAKTI
Szuper, hogy ilyen hamar végeztetek, remélem minden rendben lsz veletek!
Sztem igazi citromot vigyél.

ILDI
Remélem segítenek nektek a BMC-n kívül is!
Köszi a linket, én ugyan láttam a tévében, de így legalább fel tudtam tenni a blogomba is! 8)

dita75

Jaaaa, nem úgy értettem :D :D hanem hogy adja le az anyagot aztán sétálgasson, menjen el moziba, foglalja le magát, ne ott kelljen várakoznia.

Vasikáé!
Na mi volt? Sokan voltak ma is?

(Rodin)
rony77

RONY
Pedig nekem a postás verzió jobban tetszett! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Egy pár napig nem voltam gép előtt, de mostmár sikerült visszaolvasnom.

Bikmakk:

Nagyon köszi, hogy elmesélted az eredményhirdetésedet, végigbőgtem természetesen, de ahogy Vasikáé is írta, ezek a sztrik nagyon nagy erőt adnak nekünk, reméljük mindenki megéri ezt az érzést. Még az sem érdekel, hogyha a huzatos ablakot is meg kell halgassuk miatta, nemigaz lányok??

Mindenkinek hatalmas drukkokat küldök, Trix mi van veled, mi volt????

Várunk a hírekkel!!!!
Puszi mindenkinek
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkokat, most értünk haza!!!!

Nagyon boldog vagyok, mert a doki szerint "nagyon terhes" vagyok!!!! :D :D :D
Leírhatatlan a boldogságom!!! :lol: :lol: :lol:

261 lett a HCG-m, valószínű mindkettő kis Drágám megtapadt! :) :)
Jövőhéten csüti UH, akkor már többet fogunk tudni!!!

Találkoztam Vasikáéval és sokat beszélgettünk! Jó fej! Örülök, hogy megismertem!!!

Nagyon drukkolok Nektek csajszik, nemsokára visszaolvasok!

pussz Mindenkinek
trix78

Dita!

Szerintem a pasik is feszültek ilyenkor, ez csak azért lehetett.
Az én párom is nagyon nagyon türelmetlen.
Amikor úgy mentünk, hogy neki is jönnie kellett elküldtem a városba, és, hogy megmondtam neki, hogy ne is jöjjön vissza 15:00 óra előtt , mert engem is nagyon idegesít, ha türelmetlen, MÁRPEDIG AZ de NAGYON!!!!

Sajnos ez van, de majdcsak megnyugszik.
Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, ( gondolom a sok hormon miatt is ) hogy ET után szívesebben mentem volna anyuékhoz, hogy ne is idegesítsen fel, de rákellet jönnöm, hogy én vagyok feszültebb, és azért látom másként a dolgokat, mert egy kis apróság miatt is a plafonon voltam, holott ugyanezeket a dolgokat a nem stimus hónapokban észre sem veszem.

Nem tudom érthető e, hogy miket akartam mondani :)

Szóval kitartás, ők is idegesek ilyenkor!!

KITARTÁS mindenkinek
Puszi
Heni

heni77

Trix!

Ez TÖK JÓ :!: :!: :!: :!: :!: :D
Nagyon gratulálok Nektek! (és megpukkadok az irigységtől :oops: )
kakti

Trix!!!

Nagyon nagyon gratulálok, és én is megpukkadok az irigységtől.
Látod neked szerencsét hoztak a blasztok. Jajj de jó.

Neked ez hányadik lombik is volt? Csináltál tesztet előtte? Éreztél valamit? Pihenésen kívül van valami extra jótanácsod?
MESÉLJ!!!! Kivagyunk éhezve a jóhírekre!!

Pihenjetek sokat, sok sok puszi
Heni

heni77

Trix78!!!

Hatalmas gratuláció Nektek! Mondtam Én, hogy szerencsét hoz a laptető. És mivel többször voltál laptetőn, többen is költöztek a pocidba!!!!
Várjuk a beszámolódat! Mivel még friss az élmény részletes beszámolót kérünk, hogy hogyan mondta meg Zeke doki a jó hírt!!!

Kitartást mindenkinek!!!
Puszi

gyoreneildi

kakti: Szerintem a citromlé is jó. Nekem egy olyan helyebón csinálták legutóbb, ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak és ott is citromlé volt. Legfeljebb ne legyen benne cukor.

gyoreneildi: Köszönöm, én is lemaradtam a műsorról. Mondjuk nem tudom, mikor vehették fel, mert tök üres volt az egész. Látták volna akkor, mikor tele van. Persze a személyiségi jogok nem engedik, de a tömeg elég meglepő lett volna a nézők számára. Persze mi már megszoktuk.

dita: Gratulálok a 7 petesejtecskédhez és ebből a 5 és 1/2 embrikéhez, nagyon ügyesen növesztgetted őket. Sajnálom, hogy ennyire rosszul voltál, a sógornőm nem mondta, hogy neki is ennyire rossz lett volna, bár lehet hogy csak nem akart panaszkodni és elriasztani a lombiktól. Akkor ezek szerint te is csütörtökön jössz? De jó lenne találkozni. Megértem, hogy berágtál a párodra, de miért nem osztod ki. Te átestél egy altatásos műtéten!!! Mond neki, hogy legközelebb a kisfickókat is műtéttel szedeted le tőle és akkor majd meglátjuk hogy fog ugrálni. (De persze nem lesz legközelebb. :) ) Álj a sarkadra csajé.

akire: És milyen volt az inszem? Ugye hogy nem fájt? Igen, ugyanaz az utro van szájon át is, de hüvelyi úton hatásosabb. Mondjuk még én sem próbáltam szájon át bevenni. Ez a leszbikus aktus ez jó volt :D

sting: Csütörtökön én is megyek, csak én Zekéhez uh-ra. Lehet, hogy összefutunk. Zöld kabát, kis piros hátizsák MBT-s fekete cipő és szemüveg, ez leszek én. :)

csézjang: Szerintem sem lesz gond a 20. napi vizsgálattal, szerintem is mehetsz a doktornőhöz, ha ráér.

trix: Nagyon gratulálok!

Bocsi, hogy nem olvastam és írtam nagyon tegnap, de a párom eléggé beteg lett. Egész éjszaka rázta a hideg és fájt az epéje, legalábbis arra felé. Ma nem is menten dolgozni, mert nagyon szédült és kísérgetnem kellett (háziorvos, uh). Most alukál, remélem ma jobb éjszakánk lesz, mint tegnap. Remélem inszemre meggyógyul. Valami vírus, kapott antibiotikumot.
vicky79
Budapest III. kerület

Erről jut eszembe:

Apa egy lórugásnyi antibiotikumot kapott a bacikra (1000 mg-os Augmentin naponta 2x1). Ezt 2 hétig kell szednie, aztán egy hét szünet után újra csipetcsapat vizsgálat. Amúgy azt mondta a Skriba doktornő, hogy valami olyan baci ez, ami a nők természetes baktériumflórájában normálisan jelen van, de a férfiakéban nem kell lennie. :idea:
kakti

TRIX
Én annyira éreztem, hogy sikerülni fog neked, Ilyen ötösöm legyen a lottón és így sikerüljön nekem is a két Bébibogyóm! :wink: Nem pont ebben a sorrendben!
:lol:

Kép

Nagyon vigyázz magatokra!

HENI
Hát biztosan, de nagyon rosszul esett a viselkedése.
Mindenesetre azért ma elmondom neki ha hazajön a munkából, mert tudnia kell, hogy nekem most anyugalom és boldogság kell méghozzá dupla adagban!

VICKY
Jobbulást apácskának!

dita75

Én is! Én is ! Én is megpukkadok! :lol: :lol: Hát csajszi ez szupi hír, el is hiszem, hogy föld felett repkedtek :lol: :lol: Milyen volt pozitív eredményt megtudni? Volt rosszul záródó ablak meg huzat? :lol: :lol:
Nagyon vigyázzatok magatokra és ünnepeljetek. Juhééééé :wink:

(Rodin)
rony77

TRIX
Még annyi, hogy azért is éreztem annyira a sikeredet, mert végig nagyon bizakodó voltál. lehetett érezni az írásaidban, hogy minden ízeddel és porcikáddal rá vagy hangolva a dologra, és hitted, hogy amit szeretnél azt meg is kapod.

Kívánom, hogy mindenki mihamarabb átélje azt ami ma Trix-szel történt!

dita75

Sziasztok Lanyok!!Trix hatalmas gratula,vigyazz magatokra,szuper hcg!!!Tenyleg erdemes volt a kis blasztokra varni,nagyon erosek!!!!Nagyon orulok,remelem mindenki hamarosan kovetni fog!!!! Rony,Rozus,naguon sajnalom....igaz en most mar regen irtam,de olvaso uzemmodban,mindenkit kovetek,szurkolok a hatterbol.Rolunk annyi,hogy a heten kezdhattuk volna a 2. lombikot,de egy kicsit halogatom.Valoszinu jovo honapban,meg gyujtom az erot.Ez a tel leszivta minden energiam.Es donorral megyunk tovabb. Ti nem vagtok bele a lombikba?Annyira eros vagy,en is erzem,hogy mar tenyleg a finisben vagy...nagyon szurkolok!!!!!Dita!szurkolok az embrikeknek,nalatok is jo a megtermekenyulesi arany,ez mindenkeppen pozitiv!!!!hajra!!!udv kitartas Mindenkinek!!!Zoe
zoe33

Sziasztok Lányok!
Olvasó üzemmódban vagyok.

Trix! Gratula! Ez szuper! Érthető a boldogságod! Indul a babaeső!
Hajrá csajok!

Akire! Most már neked is mennek a drukkok!

Rony!
Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig hittem a szőke lány példájában. Lesz 6. inszem vagy jöhet a lombik???
Elküldtem a kódokat priviben. Én nem érzek semmit, de most vhogy nem is keresem a tüneteket, hiszen ilyenkor még úgysincs. Talán hétvégén tesztelek.

Dita! Szorítok Nektek! Ez szép eredmény! Pihizz, és próbáld meg kizárni a külvilágot, bár ez nagyon nehéz de a cél lebegjen a szemeid előtt.

Remény! Mi van Veled????

Zoe! Akkor próbálj meg feltöltődni, most én is azon agyalok, hogy ha most sem sikerül akkor kihagyok egy hónapot, vagy többet.

Edinka!
Utólag is boldog névnapot! Te mikor tesztelsz????? Vannak még tüneteid? Bocs, ha lemaradtam valamiről.
szöszi1977

Sziasztok!

Most értünk haza.
9 petesejtet szívtak le, ezért kaptam is 3 flakon löttyöt, ami majd szét feszítette a karom.

Dita!

Az én hasam is nagyon fáj, de a múltkor is így volt, úgyhogy nem aggódom, hogy baj van.
Igaz most sokkal nehezebben viselem.

Elég rossz volt, hogy én voltam az utolsó, mert már mindenki elmehetett a szobából, de nekem még maradni kellett.

Holnap 9-kor hívom a számot, mert úgysem tudok tovább várni, hogy mi lett az apróságokkal.

Neked szurkolok, hogy a 6. is megtalálja a párját.
Ha megtudom, hogy mikor kell mennem, majd írok.

Vigyázz magadra.

Trix!

Gratulálok a "nagyon terhességhez" ! :D
vevikk

vevikk: Gratulálok neked is a sok petécskéhez.
vicky79
Budapest III. kerület

ZOÉ
Megértem, hogy halogatod mert neked kell érezned, hogy mikor vagy rá képes.
Kell a feltöltődés, mert különben tök felesleges is lehet az "erőlködés" .
Drukkolok a 2. lombik sikerességében!

SZÖSZI
Remélem két csík lesz a teszteden!

VEKIKK
9 petike, hát ez fantasztikus! Nagyon örülök. Képzeld én reggel olyan kómás voltam, hogy el is felejtettem, hogy telefonálnom kell. Altatás utáni nap én úgy szoktam érezni magam mint akit fejbekólintottak. 9.13-kor eszméltem fel hogy telefonálnom kell. :lol: :lol: :lol: De akkor is csak azért mert pont kimentem vécére ahová úgy jutok el, hogy végig kell mennem az előszobánál a szekrény mellett. Azon hevert a papírom amin a telefonszám van...... :oops: :D
Remélem mind a 9 nagyon szuper és erős babó!
Holnap mindenképp írd meg, hogy mizu velük!
Addig is pihizz. Én tegnap vettem egy forró fürdőt, kicsit segített, meg az algo ami kiütött egész éjjelre.
Ja még annyi, hogy neked is a doktornő csinálta?

dita75

Sziasztok Lányok!

Trix
Hatalmas gratuláció! :lol: Szuper eredmény!
Kinél voltál, ki a dokid?
Mert ma én is voltam Zeke várója előtt és egy lány ujjongva jött ki, hogy sikerült. Hátha Te voltál?

Nekem ma Zeke helyettesítette Szűcsöt, a véreredményből állítólag esélyes a túlstimu, ezért holnap is mennem kell. A mnyh. 10 mm, jobb oldalon is 13-as nál tartunk, de nagyon sok van, meg sem tudtam jegyezni.

Holnap ki jön?
Én csak 10 körülre megyek vv-re és utána lesz uh is. Tanultam a mai napból...

Enikõ
vacak2

Jaj Dita
Téged majdne kihagytalak!!!
Gratulálok az embrikéknek és drukkolok a beindulásra várónak is...
Kitartás és beszélj a párod fejével vagy én fogok. Mi az, hogy nem segít, a tenyerén kellene hordoznia :evil:

Enikõ
vacak2

Sziasztok, csajszik!

HÚÚÚÚÚ, de beindultak itt az események. Fogadjuk ilyen még nem volt a babnet történelmében. Itt tényleg babaeső lesz, csajok.

Képzeljétek, és most irigykedhettek, nekem volt szerencsém látni Trix fülig száját amikor kijött a dokitól. Én is megkönnyeztem, annyira örültem neki. Főleg amikor elmondta hogy ő NAGYON TERHES.
Nagyon szerencsés vagyok hogy megismerhettem. Annyira aranyos. És elindította a babaesőt.

Dita, asszem pont ott ültünk a recepcióval szemben amikor telefonáltál. A csaj épp ment be a tanár úrhoz és akkor mondta hogy 5 sikerült, tovább már nem hallottuk mert bement. Annyira örülök neked. Azért szomorkodom egy kicsit miattad mert miféle embernek teszel meg ennyi mindent? Nem akarok beleszólni, de most azért lehetne kicsit megértőbb. Nem kell minden nap téged a műtő előtt várni.... egyszer-kétszer megteheti. Szerintem már hiánya van :wink: A férfiak nagyon meg zakkannak ilyenkor.
Ilyenkor látom a legjobban hogy mekkora kincs az én kis törpém.

Csajok, megyek csütörtökön is. Ahogy olvastam leszünk egy néhányan. Szupi, majdnem mindenkit fogok már ismerni.
Mindkét petefészkemben lapul egy-egy 10mm-es tüszőcske. Ez nagyon szupika. Nekem úgy is elég két baba. Egy fiú és egy lány. Ez így pont jó.

Kösz a hűtött tű ötletet, bevált.

Mindenkinek akartam írni, de annyira szita az agyam, hogy már elfelejtettem mit akartam. Na, majd legközelebb.
Mindenkinek nagy cupp.
Kakti, Böbe, csütörtökön én is ott leszek fél hétre. Nagyon sokan voltak ma is. Negyed kilenckor ott voltam és csak egy fránya ultrahang miatt vártam egy óráig.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

TRIX!
Iszonyatosan és borzasztóan gratulálok a NAGYON terhességedhez!
Nagyon jó, hogy beindítottad a babaesőt, Szöszi fog követni, aztán Dita és Én (mivel mi hétfőn megbeszéltük, hogy zebra testvérek leszünk!) és utána természetesen a többiek is jönnek utánunk!
Kérjük a részletes beszámolót az eredményhirdetésről!!!!!!!!4

Vasikáé!
Gratulálok a tüszőcskékhez, látod mondtuk mi, hogy minden rendben lesz :lol:

Dita!
Szerintem se foglalkozz a pároddal, most sokkal fontosabb a nyugalom! Csütörtökön megy Veled?
Közben arra is rájöttem, hogy a gyerekeink is tulképpen testvérek lesznek a leszbi kapcsolatainkból :lol: :lol: :lol:

Az én párom se képes várni, de le a kalappal előtte, mert végigülte velem az egészet hétfőn (reggel 7:30-tól 1/4 4-ig) és nem is hisztizett! Csodálkoztam is, mert még soha nem volt ilyen, de nagyon büszke vagyok rá!!!!!
Ja és azért is büszke vagyok, mert nagyon jót produkált hétfőn (18 millió, 90%-os mozgékonyság), szóval biztos avgyok abban, hogy sikerülni fog!

Vevikk!
Holnap mindenképpen írj, hogy mi lett a picikkel, addig is nagyon drukkolok nekik +++++++++++++++++++++++++

Szöszi!
Megy a drukk a hétvégére++++++++++++++++++++
Te vagy a következő!

Jaj butulok, remélem nem hagytam ki senkit!

Kép
akire79

Ja és az UTRO tényleg elég undi!!!!!
Soha nem szívódik fel teljesen?
És nem lehetett volna tényleg kúp alakba önteni? Műkörmöm van, így eléggé megkínlódok a kis golyókkal :lol:

Kép
akire79

AKIRE
Nekem érdekes módon most a 3-mal nem is annyira gáz mint az 1-el volt.
Bár ma egész nap feküldtem szinte. :roll:

VACAK, VASIKÁÉ
Nagyon szurkolok a tüszőcskéiteknek! ++++++++++++++++++++++++++

Gondoltam hogy a semmittevés és a várakozás akasztja ki, de én már hányszor végigszenvedtem a BMC-ben a hosszú várakozást!

dita75

Dita!

Ez megint laptető lett!

Kép
akire79

Én is szeretnék majd csatlakozni a babásokhoz. Nem bánnám, ha a babaeső rám is esne. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: