A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

épp azt akartam írni, hogy én mindig mindent felgyújtással fenyegetek!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D piromániás laptető! :D

Kép
muzsuzska

Akkor én is piromán lettem :lol: Ha nem tudják olcsón megcsinálni, akkor ez lesz a veszte ennek a szarnak az tuti! Nagyon utálom most az autót :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Az előző laptetődön engem nyugtatsz. :lol: Reméljük beválik, amiket írtál. :wink:

Kép
flóra 11

Tetszik ahogy szarnak szólítod, tiszta én vagy! :wink: :wink: :wink: Én még szoktam tetűnek is szólítani!

Kép
muzsuzska

Megyek teregetni, aztán lehet hogy bebújok Királyfim mellé és leszarom a bevásárlást és minden mást......... :evil:

Ja nincs rádió mert holnap mindenféle tenyésztésre szánt kenetet vesznek tőlem meg vért is....... :cry:

Kép
muzsuzska

Szegény kocsik! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor én mit mondjak a miénkre? Az meg egy pénznyelő, elvitte az összes pénzünket.

Kép
flóra 11

visszajönne a hüvelykenet eredménye, hogy döglöttek a kiskatonáim! :D Tancsu, nekem a fejfájás megy az agyamra!

Kép
muzsuzska

Ajaj, Zsuzsi, akkor tényleg nem lehet rádió. És mindig ilyenkor hiányzik a legjobban,ugye? A tiltott gyümölcs. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor holnap doki után dupla rádió :wink:
Ennyi vizsgálat kell még mindig.. :?

KépKép

KépKép
nadina01

Ildó én a tiéteket már a baleset utáni kiszáradást követően felgyújtottam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem hogy ráköltök!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem sikerült vissza aludnom.
Bezzeg L.még alszik. :?

Kép
martik77

edina még a java most jön!!!!!! Elvileg Királyfinakl is kéne még egy minta, de nem mondták hogy vigyünk!
Majd elmegyünk valami erdőbe közbe!!!!!!! :lol:

Kép
muzsuzska

Márti a fiúknak jobb az alvókájuk mint nekünk! :roll:

Kép
muzsuzska

Mennek teregetni, mert nem fog megszáradni holnapra dokira a farmerom friss öblitővel, igaz minek is úgyis leveszem!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Ott nincs olyan speckó szoba? Ahol mi voltunk egyszer ott volt, és középkori aktképek voltak a falon :lol: Annyira röhögtünk, hogy alig jött össze :lol: De az erdő jó ötlet :lol: csak legyen a közelben!

KépKép

KépKép
nadina01

Ez tuti Zsuzsi.Mert Döme minden reggel leviszi a kutyát és amikor feljönnek a kutya visszafekszik aludni!!! :shock: :shock: :shock:

Most is itt punnyad meg se moccan.Mint egy ember. :)

Kép
martik77

Még jó, hogy mondod, nekem is ki kell teregetni :lol: Jövök mindjárt, Zsuzsival teregetni mentem :D

KépKép

KépKép
nadina01

nincs speckó szoba, de mi is röhögünk ilyenkor és veszélybe a minta! Csak nehogy az erdőből meg elvigyenek a rendőrők kéjelgésért! :D :D itthonról nem tudunk vinni mert egy óra míg beérünk!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én még a mosást se tudom elindítani amíg L.alszik. :?

Kép
martik77

mentem majd jövök ha jutottam valamire!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Felébredt.Mentem én is. :)

És ma KImosom a hajam!!! :lol:

Kép
martik77

Márti a kutyus kabátja nagyon jó! :lol: Séta után meg visszafekszik aludni :lol: tipikus pasi :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Benó!!!

Boldog 7.hónapot!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Beraktam én is egy adagot mosni, meg dobtam oda megint egy kenyeret, mert már csak fél van.

Kép
flóra 11

Megyek én is, mert lassan készülnöm kell, ugyebár kocsi nélkül 1,5 óra kb. mire beérek dolgozni. Este meg majd kíváncsi vagyok mikorra érek haza :evil:
Pusszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
nadina01

Ezek a pasik! F.is annyit tud aludni, mint egy csecsemő. Naponta lefekszik 5-6-kor, beállítja az ébresztőt 7-8-ra, hogy aztán valamit csinál, de nem kel fel, aztán sokszor 11-kor felébred és morog, hogy miért hagytam őt elaludni. :? Tegnap órákon keresztül ébresztgettem, de oda se neki! :evil: Aztán minket zavar, ha hajnalban vagy éjjel van fenn. Totál fordított életmód.

Kép
flóra 11

Pá mindenkinek.

Kép
flóra 11

Na, én kiköpődtem, de most meg már mennem is kéne, megint nem akkor indulok, mikor eltervezem. Majd jövök, puszi. :D

KépKép
benó

benó: boldog 7.hónapot :wink:
nagyon jó lett a kiságy :wink:

tancsu: hasonló krémünk nekünk is van, csak mi nem bugyolálunk.
milyen teát szoktál adni Gergönek.

márti: jó a kabát és a vonat is

zsuzsi: Törpe elkészitése :lol: :lol: 8)

ildikó: öröm az ürömben, hogy legalább az kiderült, hogy spontán is teherbe tudsz esni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen, Timi, bár erről már 3x meggyőződhettem. :lol:

Kép
flóra 11

Megnéztem egy filmet dvd-ről. Most megyek,készülődöm és indulok a Ktihoz.Utolsó napom itthon, ki kell használni. :wink:

Kép
flóra 11

tudod, hogy nem úgy értettem :evil: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bocsi lányok, de most panaszkodnom kell:

1) még tavaly Sanyim eladta a zsiguliját egy ismerösnek. 10.000ft-ért, meg sramót tégláért /aminek az értéke 40e ft,-/. még mindig nem iratták átt, de Sanyim nem csinált belölle ügyet, mert amig fizetik a biztositást, addig nincs gond. a múltkor már jött figyelmeztetés /már 2 is/, hogy fizesse be az elmaradt biztositást /negyed évre 10.000ft/. ekkor megmondta nekik, hogy most márc.31-én lejár a negyed év, addig irassák átt, máskülömben vissza hozza a kocsit.
tegnap kaptunk a biztositótól levelet /utolsó figyelmeztetést, hogy 15 napon belül rendezze a 2! elmaradt negyedév számláját. tehát ök már a tavalyi negyed évet se fizették ki.a kocsi eltünt /állitólag valahol komáromban van, mert kipurcant/ most Sanyim elhozta tölük a forgalmit, holnap megyünk valamit intézni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

2) Sanyim még tavaly amikor kamionozott kötött NEM KÖTELEZÖ felelöség biztositást a munkáltatóval szemben.ezt tovább vitte a köv. munkahelyére is. de novemberben bement megszüntetni, mivel már nem vezetett és ugye készült otthagyni /indoklásként a nö azt irta be, hogy munkaköri változás/. a válaszuk erre az volt, hogy küldjön egy igazolást arról, hogy megváltozott a munkaköre /maszeknál ilyen nincs :roll: /. mi nem küldtünk, minek mivel nem kötelezö biztositás, fleslegesnek tartottuk igazolni.
erre mi történt? megint kiküldték a negyed éves biztositásról a csekket :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

3) kocsim KOOPERATIVÁban van kötelezöre bebiztositva. nálunk az a törvény van, hogy pl. ha márc.23-án kötötted a biztositást, elötte 6 héttel tudod felbontani. én ugye be is küldtem nekik a kérvényt, hogy meg akarom szüntetni, mert átmegyek másik biztositóba. /náluk negyed évre 16e ft,- másikban 8e,-/.erre milyen választ kapok, hogy náluk nem ez a rendszer van, hanem ök egész évet számolnak, tehát nekem még novemberben meg kellett volna szüntetnem, de persze ök ezt elfelejtik megemliteni
:evil: :evil: :evil:
na holnap ide is bemegyünk :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

4) 30ezer forintal kevesebb lesz a bevételem, ha már gyedet fogok kapni most a tgys utánn, Sanyimnak még mindig nincs munkahelye, nem elég a pénzünk még a havi rezsire se. ö meg mindig csak a terveiröl beszéll :evil: . én ilyet soha nem csináltam. akkor számoltam le egy munkahelyen, amikor már biztos volt a másik. ö meg nem elöször csináll ilyen kihagyásokat. /ez miatt is van ennyi kölcsönünk :evil: /
amúgy nagyon rendes pasi, csak ezekkel a munkahelyekkel vannak gondjai

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló!
De. elmentem boltba, ami egy utcányira van és kb. fél óráig tartott. :roll: :wink: Utána palancsintasütés, mosogatás, tejberizskészítés meggy szósszal (fini lett, ilyet ettünk anyósnál a múltkor), gyümölcsleves, és úgy bedagadt a lábam, hogy mondom, kicsit lefekszem, erre akkor keltem fel, mikor jött haza a Gy. Azt se tudtam, mi van. :roll: Most én is ettem, ezenkívül semmit se csináltam. :evil:

Na, mindegy, legalább visszaolvasok. :D

KépKép
benó

Akkor én most visszafele haladok:

Szegény Timi, nagyon sok nyomasztó ügy ül a nyakatokon most. :evil: :evil: :( :( :( Nagyon bízom benne, hogy holnap, amit lehet, el tudtok intézni, meg hogy a Sanyi minél hamarabb talál munkahelyet, mert ha a te bevételed is jóval kevesebb lesz, és ideges leszel/vagy, akkor szegény Törpe is megérzi, de persze, nem csak ezért, magyarán, nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Edina, ez a rohadt kocsi, ez hihetetlen, hogy így kibabrált veletek. Ezeket a dolgokat a Mikivel kettesben intézitek, ugye, tehát nem neked egyedül kell valami autószerelő műhelyben okoskodnod? :roll: :wink: Csak mert nekem nem menne, azért mondom. :oops:

Köszi Edinának és Timinek is az ágydicséretet és a hétfordulót. :D

Zsuzsi, ha nincs külön szoba, hol kell csinálni? :roll: Remélem, már nem fáj a fejed.

Ildó, jó Katizást! :D

Márti, te végül mit csinálsz?

Ja, én tegnap elintéztem a táppénzt, de csak 2 hétre adtak papírt, azt mondták, valami új szabály ez. :wink:

Szilzi ma ment vonattal a Balatonra. :D

KépKép
benó

Ja, nekem is ki kéne mosnom a hajam is, nemcsak a ruhákat. :roll:

KépKép
benó

Lányok, én olyan eszméletlen punnyadt vagyok, ti mind tevékenykedtek valamit? :oops: :?

KépKép
benó

Hali

Voltunk sétálni,de a szokott 2 óra helyett 3-at,mivel mire ejöttünk volna elaludt...én már majd meg fagytam...:(

Timi:olyan sokkal hogy lehet kevesebb a gyeded???
Ugyanúgy 70% mint a tgyás,csak van valamennyi levonás,de az nem ilyen nagy eltérés elvileg...:(
Remélem hamar lesz munkája Sanyinak... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

3 órát sétáltatok? :shock: Úristen, jól bírjátok. :D

KépKép
benó

Edina:bosszanto ez a kocsi.ügy....

Zszuska:nem is tudtam ho gy ilyen piromániás vagy... :wink:

nnh joéééééééééé xngv cvx nnnnnnnn:ezt Gergő üzente nektek... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Gergő csipketeát iszik,naturlandos,filteres,gyógyszertáran veszem.

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg varrtam egy almát, még kukacot is varrtam rá :D (ez a forgódíszre megy majd, már van rá egy eper, egy elefáni meg egy madár asszem :roll: ).

KépKép
benó

Most belegondoltam,hogy akkor az én 65ezres tgyásom,csak 35ezres gyed lesz??????????????????????

Ez kicsit durva lenne... :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Na szétnézek még az éterben.legkésőbb este jövök...

szép napot
Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most találtam meg a reggel elnt t. :wink:

KépKép
benó

Itthon vagyok már, a F. is. Evett. Most nem tudom mit fog csinálni én viszont nemsokára megyek a Katiékkal meditációra. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: