A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Olyan ügyes vagy te, Tancsu, én már a szünetekben elfelejtem, miről szól a film.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszi Tancsu! Most akkor ez a Berényi Attila egy negyedik testvér, akiről eddig nem tudtak?

Kép
flóra 11

Most már még nehezebb emelnem,mert hétvégén lentebb engedtük a kiságyat,ugyanis elfordult Gergő az oldalára,belekapaszkodott a rácsba és elkezdte felhúzni magát ülésbe.... :wink:
Igy még méllyebre kel érte hajolnom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Igen,észrevették hogy valaki ápolja az apjuk sirját és kinyomozták hogy ez a pasi az....
Bár tuti lesz még egy csavar benne és lehet nem is testvér lesz...a lényeg hogy ő is Berényi...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, az izületi húzódások helyett, üzleti húzásokat olvastam hirtelen. :lol: Nem értettem, milyen zselé létezik üzleti húzásokra. :lol:

Kép
flóra 11

Tegnap este nem jöttem,mert bekente apa a hátam lefeküdtem és elaludtam....
Úgy keltett fel,hogy kezdődik a béka...közben lefejtem a tejem is és mentem aludni...

Kép

Kép[/
tancsu

Azt még láttam, mikor rálőttek erre a pasira. Csak azt hittem, azóta már konkrétan kiderült, hogy testvér. De akkor ezt csak sejti a Klaudia. Lehet, hogy nem is testvér, a fene tudja,ki.

Kép
flóra 11

Azt hiszem, mindenkit elűztünk a békával. :(

Kép
flóra 11

dehogy :lol: :lol: varrok :D

KépKép
benó

De sajna a neten sem írják már a tartalmat. Előző rész tartalmaként pedig egy ősrégi van mindig leírva, talán egy hónappal ezelőtti. :?

Kép
flóra 11

Tancsu elmehetne békatudósítónak, jó pénzért. :D

KépKép
benó

Nekem meg rajzolnom kellene ma. Van itt 4 emlékkönyv a gyerekektől, holnap illyene visszavinnem. Meg itt vannak a dogáik is,amiket még én írattam velük, mikor azt a hosszú két napot dolgoztam két betegség között. :lol:

Kép
flóra 11

Közben elinditottam egy mosást,legalább ennyit csináljak ma...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor láss neki. :D
Én 9 körül elmegyek boltba, veszek a gyümölcsleveshez port :oops: (úgy finom), meg a palacsintához hozzávalót, aztán jövök haza, és csinálom a kaját + mosni is kellene tovább + vasalni?????? :roll: :roll: :roll:. Muszáj kivasalni a gyerekruhákat? :?

KépKép
benó

Benó, nem, nem görcsölt a hasam és most sem görcsöl szerencsére. Viszont azért eszembe jutott, hogy ha esetleg úgy készülök a terhességre, hogy előre szedem a duphastont, akkor megmaradt - e volna. Nagyon zavar ez a tudat, hogy miért nem szedetett velem a dokinő. De nem akart hormonkezelést most adni.
Zsuzsi a méhnyálkám pontosan 18-19mm, tehát csak majdnem 20, de azon az egy mm már nem múlik. Vastag, mondta a dokinő is. Ezért akarja mensi után is megnézni, hogy elvékonyodott-e. Ha nem, akkor tudod..... :?

Kép
flóra 11

A gyerekrucikat ki kell vasalni. Azzal fertőtleníted őket, hogy a baba bőre ne pattogjon ki.

Esik az eső itt nálunk. Utálom. :evil:

Kép
flóra 11

Szerintem mindenesetre felelőtlen volt ez a doki. :x :? :(

KépKép
benó

Benó

Én mindig vasalom a mai napig is Gergő minden ruháját....
Mivel mosni men moshatol mindig mindent 90 fokon,mert akkor 3 alkalom után kukába lehetne dobni,igy a vasalás fertőtlenit....

Személyes véleményem:én tuti vasalnék a helyedben,hiszen amikor megszületnek akkor még 0 az immunrendszer.....ikrek pedig még védtelenebbek mint az egykék....

Kép

Kép[/
tancsu

men=miskolci egyetemi napok..... :wink: :lol:

:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vukot rajzolok az emlékkönyvekbe. :lol:

Kép
flóra 11

Nálunk is esik az eső! :evil: Fáj a fejem, Királyfi alszik a mosógép már vagy 20 x centrizett! Be kéne mennem a városba, anyám is vár, borzasztó, hogy nincs kedvem kimozdulni sem...........

Kép
muzsuzska

[quote="tancsu"]m írta:tancsuen=miskolci egyetemi napok..... :wink: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

[quote="tancsu"] írta:tancsu
[quote="tancsu"]m írta:tancsuen=miskolci egyetemi napok..... :wink: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,ezt most csak úgy érdekességnek írtad, vagy valamiről lemaradtam? :roll:

Kép
flóra 11

Tegnap majdnem az összes babaruhát kimostam, csak néhány maradt ki, amit nem mertem, előbb konzultáltam a Gy.-val, hogy ő mit gondol, hány fokon stb., vak vezet világtalant alapon. :lol: Úgyhogy azok mára maradnak, 30 fokon kell őket mosni.

KépKép
benó

Kideritettem,hogy az idézett idézetet is lehet idézni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Már azt hitem lemaradtam valamiről!!!!!! :shock:

Kép
muzsuzska

Az előbb "nem" helyett "men"-t irtam....erről jutott eszembe...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hogyan? :wink:

Én meg az előbb rendet raktam itt magam előtt az asztalon, erre felszívódott a tű. Ezért nem kell rendet rakni. :wink: :lol:

KépKép
benó

Jaaaaaa, ahaaaaaa! :lol: Nem tudtam, mire véljem. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Azt hiszem a hátfájásom továbbterjedt az agyamra is.... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Keresd a tűt!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mennem kéne wc-re ,de murphy-törvény:tuti akkor jönne a taxis.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tűt a szénakazalban... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jelentem, az a néhány adó is eltűnt, ami eddig volt. :x Nincs semmi. :x

Kép
flóra 11

Értem már, Tancsu, a rövidítést. :lol:
Rendben, kivasalom az összes ruhájukat, ha a maradékot is kimostam (palacsinta stb. után).
Az nem jó, hogy fáj a fejed, Zsuzsi. :? :?

KépKép
benó

Naturland jégzselé (125 ml.)

Naturland

Hűsít, frissít. Nevét a mentol és a kámfor hűsítő hatásáról kapta. Megnyugtatja és felélénkíti a fáradt testrészeket. Rendszeres használata különösen fokozott izomterhelésnél javasolt. Ajánljuk sportolás után a kifáradt izmok felfrissítésére, valamint az egész napos munkában igénybevett végtagok kezelésére.

500Ft :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hozok egy dvd-t, valami menjen a háttérben, nagy a csend. :lol:

Kép
flóra 11

Ildó, énekeljek neked??????????? Ne legyen nagy a csend, de inkább ne akard!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Találtam egy másikat.

KépKép
benó

Találtam egy dvd-t, ahol a fiúk 6,5, 5, 1 évesek. :D :D :D

Kép
flóra 11

Sziasztok! Jó reggelt baglyok!

KépKép

KépKép
nadina01

Jóreggelt Edina!!!...:)

Zsuzska:valami ilyesmi lehet az is ami nekem van..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na,énekel nekem a Petike. :lol: A Bálint figyelmesen hallgatja. :lol:

Kép
flóra 11

Csajok lépek....:)

Menek valamit kezdek magammal......

Napközben benézek...

Szép napot...cuppp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Tancsu.

Helló Edina! :wink:

Kép
flóra 11

Helló Edina!!!!!! Nem dolgozol? :roll:

Kép
muzsuzska

Dolgozom majd déltől és este fél 9-ig, mától van az új munkarend :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Ja és a kocsival tegnap egész nap küzdöttünk, de be se indul, úgyhogy szerdán megy a szerelőhöz, vagyis vontatódik....(ha addig fel nem gyújtom mérgembe) :evil:

Ildikó, örülök, hogy nem volt semmi komoly gond nálad, mert én nagyon aggódtam. :)

KépKép

KépKép
nadina01

Ez is jó időbeosztás!!!!!!!! :evil: Autó kész?

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: