na, ma megint szabadnapos vagyok, gyerekek oviban, dolgozok ma eladósat.

kerültek elő babaruhák, ha kell valakinek.
kocska, majd ha egyszer a férjem autóval megy, postázom ám neked majd a babaruhákat, amire mondtad, hogy esetleg kellene! csak a dobozt nem olyan jó a hóna alatt bevinni a vonaton, ha nem muszáj...
Már nem is tudom, hogy kinek mit akartam írni már megint
Eda, téged már megnyugtatott a doki, mindig akartam írni, csak elmaradt, de nekem is iszonyúan bír fájni a bordámnál, vagyis alatta, de nem köhögök, és szúúúúúr, főleg ülésnél jön elő, meg éjszaka, alvásnál. Néha sikítani tudnék. Megnézettem uh-al, mikor voltam legutóbb, de nem látszik semmi. De olyan, hogy kívülről a pocakom teteje jobb oldalt egy kb tenyérnyi helyen el is van zsibbadva, teljesen érzéketlen. Rékánál egy hónapot kellett feküdnöm emiatt, mert állva meg ülve fájt, most fekve meg ülve. de állva mégsem tudok aludni

és nekem ugye nagy pocakom van, nagyon fent, és a bordáimat rugdossa a kölök valahogy , és amúgy is fájdalmasan rugdalózik. Már réka is elég aktív volt, nándi überelte, de ez a gyerek még vadabb.
pocakra azt mondta nekem valamelyik védőnő, hogy akkor lehet mondani, hogy lent van, ha lefelé néz a köldök. Van, akinek csak szüléskor megy le, van, akinek egy jó hónappal korábban, szóval ez sem jelez semmit szokás szerint. és nekem mikor szülésnél lecsúszott (rékánál ugye vajúdtam is) akkor repedt meg a pocakom...
gabka, én vagy egy hétig nem aludtam a gyomorégés miatt, mire a férjem nem felejtett el rennie-t hozni, és azóta egyátalán nem ég. kétszer kellett bevennem, és azóta jó.
ettike, éljen a kocsi! a pároddal meg remélem rendeződtök

Nálunk is állandó számítógépezés megy, de végülis én ezt tudtam, mikor hozzá mentem

Meg azért nem volt sose az az érzésem, hogy inkább számítógépezik, mint velünk van. Ja, mondjuk pont tegnap volt, hogy nyúztam, hogy legyen már neve a legifjabb fiának, és nem volt elég aktív, mert inkább az omnipage nemtommelyik verzióját próbálgatta a szkenneren - amire mellesleg semmi szükségünk
De most szültünk egy lehetséges verziót- amire persze alszunk még egy párat, és még változhat. Bozsó Mihály Bulcsú (Réka Borbála és Nándor Benedek mellé úgy döntöttünk, legyen már a harmadiknak is b betűs a második keresztneve

a pogány magyar nevek mellé védőszent kellett, itt már csak koncepció, hiszen Szent Mihály biztos vigyázna rá

) Még fut a Bozsó Kálmán Balázs is. A szabolcs mellé egyszerűen nem találunk olyan b betűs nevet, amivel úgy összecsengne, és lenne védőszent is. Mondjuk valószínűleg elég kevés misi lesz az osztályban, meg az oviban, ez is egy pozitívum. Rékának biztostuti mindig lesz réka osztálytársa. KÉpzeljétek, egyik barátnőm kislánya úszóoviba jár (nagyon tuti, négy éves, és már egyedül úszik) és ott 6 lány van, és abból az egyik a Hanga, a többi 5 Anna

azért nem semmi.
ctg meg nst között az a különbség, hogy az egyik a méhtevékenységet is méri, a másik meg csak a baba mozgásait a szívdobogás intenzitásának változása alapján. De ha szülőszobán csinálják, akkor mind a kettőt, és valamelyiknek hívják

nem tudom pontosan. szóval most rákerestem, nem is biztos, hogy jól írtam. De mikor rendelőben csinálták, akkor nekem nem mértek méhtevékenységet sose, ésnemtom minek hívták. innen kibogarátszhatja, akit érdekel

Én hétfő reggel megyek az elsőre.
http://www.peterfyszuleszet.hu/rendelesek_nst
na, nekilátok a dolgozásnak, mert minjárt mehetek is a gyerekekért az oviba.
ja, valaki kérdezte, hogy mi hiányzik legjobban, hát, nekem az, hogy tudjak sietni... meg az emlékezetem, hogy mindent elfelejtek. baromi idegesítő.