A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok

Annmari :( ölelés

Nyulasz, Skrisz hozzatok képet nekünk babákokról.

Skrisz tábliba Én is szeretnék bekerülni, jó?hátha szerencsét hoz

Puszi extra adag tüszinövelők postázva+++++++

Dezsina sok sok babaragacs++++++++

Rana cica szülők hogy fogadták?? Ők tudnak lombikról? A kimaradt kétcsíkos tesztek, és a fem igazán kellene , ha komolyan gondolod.

Egerecske jelölj Engem is , nevet priviben küldök. :)
Megnyugodtam hogy van hasonló korú is, itt televagyok tinikkel körülöttem :lol: :wink:

Petne olyan szépséges lánykád van :)

Hanna nNeked pedig nagyon helyes kispasid :)

Tücsi nem felejtettelek el, csak sokat vaciláltam hogy írjak-e :wink: , Te annyira párhuzamosan haladsz Velem :?

nekem kivették varratokat, picit fáj. A köv. ciklusban kezdjük az inszemet, enyhe stimuval -nem mondom hogy nem félek, de kettőt megpróbálunk.
A metet műtét miatt nem szedtem 5 napig, most újra hozzá kell szoknom, mert mellékhatás visszajött :?
Kaptam aloet , most ezt is kipróbálom, annyira dicsérték, tapasztalat????

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika!
laptető!!!!! :D
köszönöm a ragacsot :wink: :D

Tücsi!
(azért lehet, hogy a szeptember az október....) De örülnék neki, ha jönnél újra! Már megint új szerzemények vannak az intézményben, még nekem is meglepetést okozott :P
Rendbe fogsz jönni!!! és Neked is lesz babád! és hogy még jobban örülj, elárulom, hogy a két héttel ezelötti csapatból 5-ből, 5nek sikerült!!!! :P :wink:
dezsina

Lányok, köszönjük a sok-sok dícséretet. Igen, én is félek, hogy nagyon gyorsan elrepül az idő, már most sokkal nagyobb Julcsi, mint mikor született. Érzem, hogy nő mint a gomba, és gyorsan fejlődik.

Annmari, nagyon nagy ölelést küldök.

Árnika, hajrá inszem.

Kép
petne

Dezsina, Katavirág
Drukk a kétcsíkhoz!

Katavirág
Hol van az a messzi föld?

Estike
Nagykamasz :cry: :cry: :cry:
Remélem, még időben megjön az esze...
Tornához sosincs későn!

Brizo
Drukk a laparhoz!

Nyulasz, Skrisz
Akkor már csak kettőt kell aludni az UH-ig :wink:

Petne, Hanna
Gyönyörűségesek!

Puszedli
Fognak nőni azok a fránya tüszők!

Annmari :cry:

Árnika
Puszi :wink:

Nekem ma nagyon fáj a fejem :cry:
Ráadásul beállított a védőnő is :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hogyan lehet szépen, finoman tudomására adni, hogy nem akarom, hogy ennyit a nyakamra járjon?
Vendég

Árnika, írjál nekem adatokat. Nézd meg a táblát, mik kellenek hozzá. :wink:

Annmari, hát ez nagy pech. :cry: Nagyon sajnálom. A jó a rosszban, hogy nem veszett el egy támogatott lehetőség. Persze ez most sovány vígasz.

skrisz72

Nyulasz, nem akarlak elkeseríteni, de a kórházban nem adnak képet. Még az ajtóra is ki van írva, hogy nem adnak.... :? Én sem kaptam...

skrisz72

Hali! :D

Annmari
Nagyon sajnálom.Mitől lehet ez?A fene vigye!!!
Ti már kezdhettek megint a kövi hónapban?Nekem ki kell hagynom egy ciklust. :?

Nekem 26.cn, hőm kora reggel 36.5 vagy 6 tán...már nem tudom.
Vettem ma vitaminokat, propoliszt, cickát...ma már ittam cickát...jöjjön csak meg mostmár! :twisted: :) Első cn-en akarok menni a Kaáliba vv-re és uh-ra...csak ellenőrzésre...de ha túl jól leszek, felőlem kezdhetünk is. :wink:

Pusz mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Katavirág!
mindig valahogy lemaradnak a drukkok :D :D De most mennek ezerrel!!!! :wink:
dezsina

csajok eddig nem jöttem a barnázásból ,vérezgetésből vetélés lett.tegnap minden 15 perc alatt szertefoszlott,nincs babém,magam alatt vagyok.csajok ha egy kicsit is barnáztok egyből dokihoz,ne hallgassatok senkire.
kistörpe

Skrisz,nekem a múltkor adtak...400 ft volt.Mondjuk én a 4d-sekhez járok uhura,nem ami kívül van.Te?
Annmari,én is nagyon sajnálom...de tényleg jó,hogy már a következő ciklusban újra próbálkozok...stimura-stimu,hátha nagyon beindulnak azok a tüszők :wink:
Tücsikém,mit olvasok?Nagyon örülök,hogy újra elkezdtél gondolkodni a lombikon.
Dezsinám tudod,nagyon-nagyon++++++++++++++++

Lányok,mindenképp teszek fel képet...addig nem jövök el,amíg nem adnak :wink:
Vendég

Jajj,Törpikém...nagyon sajnálom.Nem is tudom mit mondjak :cry:
Vendég

((((((((((((((((((((((((((((((Annmariiiiiii))))))))))))))))))))))))))))))

((((((((((((((((((((((((((((Kistörpe))))))))))))))))))))))))))))))))))
Itt pityergek :oops:
De ha kisírtuk magunkat felállunk és folyt. köv....és nincs feladás!!!!!

Dezsinám,
babaragacsok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
beindulnak szépen, csak türelem! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Árnika,
tartozok Neked egy privivel- aloe ügyben - holnap küldöm!!!

Lányok,
én ma hamar lefexem, nemj mondom, hogy nem izgulok :roll:
9-re megyünk reggel

Pusz Mindenkinek!

tillidian

Jaj Törpi, annyira szomorú vagyok.... Kép

Nyulasz, én a negyedik emeleten voltam a szülészeten. Ott van a 4D-s is, de én a vele szemben lévő szobában voltam UH-on.

skrisz72

Till, minden rendben lesz, ne aggódj!!!!++++++++++++++++++

skrisz72

Törpi Drága: erre nincsenek szavak,.... Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Till,holnapra+++++++++++++++++++++++++++++
Skrisz,de ott csak az van kiírva,hogy videófelvételt nem készítenek,mondjuk benn még nem voltam abban a szobában,csak mindig az ajtóval szemben ülök,nekem a 4d-s csajok csinálják...de miért azt nem tudom.Nekem a 6+5-ön a kaáliban volt utoljára hüvelyi uhu,azóta csak hasi...Ja,ők a hepinet kft,nem szoktam bejelentkezni,dokim mindig bemegy hozzájuk,és szól nekik,hogy nézzenek meg :roll: Lehet csak leakar rázni? :shock:
Vendég

Annmari! Kistörpe! Nagy ölelés! :(

Till! Nagy drukk!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kistörpe!
:cry: :cry: :cry: nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
dezsina

Sziasztok, megjöttem a pszichomókustól! Megállás nélkül nyomtam a szöveget, de nagyon sokat haladtunk, meg lettem dícsérve!:-)

Egerecske küldtem privit az iwiw adatommal!

Dezsikém, ez tényleg nagyon kecsegtető amiket írsz! Azért még várok 1-2 kezelést a pszichonál, hogy teljesen biztos legyek magamban!;-)

Kistörpe, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Nyulaszkám, sőt most már meggyőződésem, hogy sikerül is a lombikkal, már csak azt kell elérnem, hogy ne féljek attól, hogy nem leszek jó anya... Várom az UH képeket!;-)

Till, mennek a drukkok neked is!!!

Pusszantás!
Vendég

Kistörpe!
Borzasztóan sajnálom! :cry: Nagy ölelés neked!!!!

Nyulasz!
Én szoktam a kórházba menni a dokimhoz -tudom, hogy másik kórház- de mindig ad képet. :wink: Kérdezd meg mindenképp. :lol:

Skrisz!
Drukk a holnapi uhuhoz Neked is! Kiváncsi vagyok már én is mi van a Babátok lába között. :lol:

Dezsimami!
Mennek az esti drukkok!!! :lol:

Egrecske!
Köszi kérdésed, róka a 10. hét körül továbbált, aztán péntek reggel megint itt volt, mert kávét mertem inni reggelire. :lol: Na azt nem szeretik a babák. :lol:

Annmari!
Ölelés Neked is!!!

Till!!!
Neked is drukk holnapra, minden ok lesz!

Holnap jó sok kismami uhu lesz, izgulok értetek! :wink:

KépKép
zsófikukac

Till!
Mennek a drukkok holnapra!Minden rendben lesz!

Kistörpe!

Forró ölelés! :( :( :(

Nyulasz!

Én is nagyon várom már azt a képet!

Vkrisz!

Igen kezdhetek mert a doki abban bízik hogy a mostani hormonokkal együtt talán többet prudukálok!

Árnika!
sok sikert az inszemhez,és mielőbbi gyógyulást! :D
Vendég

Annmari: ki a dokid?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kistörpe
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nyulasz, nem hiszem, hogy le akar rázni. A csajok jobban értenek az UH-hoz, naponta több tucatot megcsinálnak. A mi dokijaink csak magánrendelésen nézik az UH-ot, ha van nekik egyáltalán.

Kukackám, én csak szerdán megyek UH-ra. :wink:

skrisz72

Törpike, borzasztóan sajnálom. Ölellek!!

Kép
petne

Törpi sajnálom, sok ölelés :cry: :cry: :cry:

árnika

Skrisz,akor jó :D téged a dokid uhuz?
Vendég

Sziasztok :!: Itt az ejszakas :wink:

Puszedli, Mabe, Dezsi, koszonom a drukkokat :!:

Annamari, nagyon sajnalom :cry:

Kistorpe :cry: :cry: :cry:

Tucsok, jobban vagy lelkileg :?:

Egerecske, hess hess magas prolaktin :wink: Macko fiad is lombik bebi :?: Akkor marciustol stimu :?:

Petne, hat ez a Julcsi micsoda szep csaj :!: Es milyen huncut :!: Te meg allati fitt kismami vagy, ha meg tornara is gondolsz szules utan ilyen roviddel. A hazimunkarol nem is beszelve :!:

Hanna, Oliver is nagyon edes :!: Szinte meg most volt, hogy ti is csak probalkoztatok es probalkoztatok... es az ido elroppen es meghozza a gyumolcset :lol:

En most meg egy ilyen kis tucsoktonira vagyom. Mondjuk iden Marton napra Kép :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
katavirag

Katavirág,Márton napra++++++++++++++++++++++++ :D nagyon szép a kisfiad :wink:
Till,hányra mész?Drukkolok nagyon!
Dezsinám,a mai adag+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Puszi,tüszőknek+++++++++++++++++++++
Bea,jelentkezz te is,hogy mi volt uhun!

Kistörpe és Annmari sok-sok erőt a folytatáshoz!!!
Vendég

Katavirág
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkok mennek mindenkinek!

Szezso
13. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Mabe,Szezsó 13.hét :wink: gratu!!
Vendég

sziasztok!

Mabe, Szezsó :!: :!: 13. hét!!! Gratulálok!!!

Katavirág!
Nagyon szép a kisfiad!!! :) :!:

Nyulasz!
nem érzek semmit jót és semmit rosszat. egyszerűen nem érzek semmit :? Ez normális :roll: :?: Vagy esetleg én nem vagyok az :roll: :?:

megtudná mondani valaki, hogy mit kell ilyenkor érezni? :shock: :roll: :wink: ma kéne ágyazódni nem?
dezsina

Sziasztok!

Köszi a 13. heti köszöntéseket :-D

Mabe: Neked is olyan jó érzés, mint nekem? :-D Örömömben el is megyek a védőnőhöz :-D…A tied még többször tervez családlátogatást? :roll: mondd neki, hogy nem szeretnéd, ha ennyit fáradna miattad, biztos sok dolga van...

Zsófika: igen, vettem nadrágot :-D sötétbarna kord, szuper kényelmes…

Árnika: hajrá inszem! :-) én aloe gélt ittam anno, rendbetette az emésztésem...

Kistörpe: annyira sajnálom :cry:

Annmari: számomra hihetetlen, hogy ennyi gyógyszer után 3 üres tüsző az eredmény…dokidnak van valami ötlete? Változtat valamit a stimun?

Dezsi: Et+3-on az égvilágon semmit nem kell érezni :-D igen, ma fognak beágyazódni, de azzal kapcsolatban sem kell érezni semmit...

Skrisz, Nyulasz: drukkok mennek szerdára :-D

Petne, Hanna: zabálnivaló mindkét gyerkőc :-D naggggyon édesek…

Tücsi: jajj, de örülök, hogy lombikidőpont irán érdeklődsz :wink:

Puszika: tüszőnövelő energiák mennek, és hatnak :wink:

Katavirág: drukkolok! Szép ez a gyerek 8)

Till: várunk a hírekkel :-)

Egerecske: a hétre milyen sütit tervezel? :-D

Hajnoca régen volt már, nem? :roll:

Tegnap elmondtam az irodában, hogy 2 in 1 vagyok. Erre mindenki azt mondta, hogy sejtette :shock: na, persze 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Dezsike, én úgy emlékszem, hogy Kisbuta volt az aki kétségbe volt esve hogy semmit nem érez! Sőt talán a párja még jobban! :lol: Szóval ez még nagyon is jót jelenthet!;-)

Katavirág, hű-ha de szép szemek! Gratulálok!:-)
Igen sokkal jobban vagyok! Le se tudom írni mennyire megváltozott az életem ez alatt a kevés idő alatt is: még csak tegnap volt a 3-ik "kezelés"!

Mabe, Szezso én is én is gratulálok!!! :lol:

Puszikám, tüszőnövelők+++++++++++++++++++++++++

Till, drukk-drukk!! Nagyon várlak a hírekkel!

Pusszantás mindenkinek!!!
Vendég

Lányok!
lehetne, hogy még mindenki írná, hogy nem kell éreznem semmit :?: :roll: :?:

Tücsi! Szezsó!
köszönöm !!!! :P :P :P
dezsina

Dezsinám,én sem érzek semmit :D nyugi :wink:

Szezsó,véletlen nem te írtál egyszer egy szuriról,amit azoknál használnak stimunak,akiknél kevés a tüsző?
Vendég

Nyulaszom!
lehetne még egy mondattal több :?: :roll: :?:
dezsina

Dezsinám,mire gondolsz?Szerintem semmit sem kell érezned,majd egy pár hónap múlva a rugdosást :D Hidd el,én sem éreztem semmit...na jó,néha ilyen tüzes nyilallást a jobb oldalon,de azt már nem is tudom hányadik naptól... :roll: bízz a babáidban!!!!

Brizónak ma van a lapar?
Vendég

Dezsikém! A nagy boldogságon kívül semmit sem kell érezned! (esetkeg egy kis bizonytalanságot? :) Mindennapi drukkjaimat küldöm!
Szezsó! Gratulálok a 13.-hoz! :D
Kata! Ezennel küldöm előjókívánságaimat Márton napra! :lol:
Törpi! Nagyon együttérzek veled, nagy ölelés!!!
Tücsi! Csókoltatom azt a DRÁGA EMbert!!! Járjál csak szorgalmasan!
Till! Várunk. :D :D :D
Krisz! Megvuduztalak!!! Jön a mensi.
Mabe! Köszi a bíztatást! :D
Annamari! Sajnálom :cry: , drukk a következő ciklushoz!

Fiacskámat ma reggel másodszor is meghúzták a városi forgalomban. Nem tudhatom, hiszen csak Tőle tudom mi történt, de azt hiszem tökre a pénzre utaznak. :twisted: :evil:

Kép
estike66

Nyulasz: hú, de jó a memóriád, igen én írtam, Pergoveris a neve 8)
Brizót nem tudom, de ha Te mondod :-)

Estike: szerintem is lehet benne valami, hogy a pénzre utaznak…A sógoromat azt hiszem 4-szer húzták meg városi vezetésből, és azóta sincs jogsija. És nem egy olyan valakiről van szó, akinek nincs érzéke az egészhez…

Kismamik, Anyukák, ha voltatok a 14. hét környékén UH-n, légyszi írjátok meg, mekkora volt a babátok ülőmagassága. Köszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Dezsikém! Nyugiiiiiiiiii! Nem kell érezni semmit.

Nagy drukk a mai uh-okhoz Csajok!

Hajrá petikék. :)

Kismamiknak pocisimi.

Katavirág! Gyönyörű Olivér!

És köszönjük a dícséretet.

Kép
hanna30

Szezso! Minden baba más és más! Ne hasonlítsd össze őket.
Itt egy általános link:
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Kép
hanna30

Sziasztok!

Gyors bekukk, nemsokára indulunk haza.

Kistörpe, annyira sajnálom..... :cry: :cry: :cry:

Annmari, tüszőidet is. :cry: Tényleg mondd legközelebb T-nek, hogy próbáljátok ki ezt a Pergorevist!!! Ha ő nem megy bele, kérd át magad B-hez, vele tuti meg lehet beszélni!

Árnika, te mikor mész legközelebb a Klinikára? Vagy hol talizzunk? Odaadom akkor a FEM-et, de szombaton vettem észre, hogy az összes tesztet elhasználtam :oops: Egy nap volt, hogy 2-t is csináltam. :oops: :oops: :oops: :oops:
Cicaszülők nagyon örültek, remélték, hogy mesterkedünk valamiben, de rákérdezni nem mertek. Úgyhogy volt nagy meglepetés, örömkönnyek! :D

Brizo ma van laparon (talán épp most!!), úgyhogy mindenki gondoljon rá nagyon! (Bár látom, eddig is megtettétek :D )

Petne, micsoda bájos mosoly! Katavirág, helyes kispasi!

Dezsi
, ne aggódj, én se éreztem semmit az égegy adta világon! Csodálkoztam is, mert az előző lombiknál végig feszített a hasam (nem sikerült).

Bizti kihagytam valakit, bocsi, majd este még benézek! Utrot végül szájon át vettem be, nem mertem kockáztatni. Utána kellemes zsibbadás, álmosság, jó kis anyag! :wink:

Na megyek ebédelni! Pussz

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bocs, Hanna a cuki mosolyért a dícséret Olivérnek jár, Petne Julcsinak meg a kis kokettáló tekintetért! :oops: :D :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till,hol vagy már?
Vendég

Árnika, várom az adatokat! :D

Till, gyere már!!!! Hozzál képet is!

Dezsina, semmit sem fogsz érezni. Olvasgasd a blogomat, a novemberi bejegyzéseket. BABARAGI!!!

Puszikám, tüszőnövelők mennek, drukk holnapra!

Nyulasz, az én dokim a kórházban nem uhuz. Csak magánrendelésen. Van neki sajátja. :D

skrisz72

Skrisz,én még magánban nem is voltam a dokimnál.Ne tudom,lehet nincs uhuja...sebaj,tökéletesen megfelel a kórház.

Szezsó,köszi...ja,erre emlékeztem,mintha te írtad volna,de annyi eszem nem volt,hogy reggel rákérdezzek,ellenben végigpörgettem a fórumot a 460.oldalig :oops: ...de nem találtam.Tudsz róla valami infót?

Rana,gondolom volt nagy öröm :D pont 9 héttel vagy utánam :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, az idegességen kívül én sem éreztem mást. :wink: Bízz!

Katavirág, csodálatosak ezek a szemek! :D Igen, Mackó is lombik baba. Jó lenne még ebben a hónapban kezdeni, majd meglátjuk...
Küldök neked privit.

Kistörpe, :cry: :cry: :cry:

Annmari, vígasztaljon a tudat, hogy máris újrakezdhetitek. :!:

Szezso, gratulálok a 13. héthez! :D Most kókuszos-ribizlis süti lesz terítéken. :wink: Bejelöllek iwiwen.

Rana, örülök, hogy jól telt a hétvége. :) Egyébként dolgozol?

Nyulasz, Skrisz, már csak egyet kell aludni! :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana! :lol:

Till????????????????????????

Kép
hanna30

Sziasztok

Dezsina nem kell érezni semmit!!!!
ha belegondolsz, természetes úton fogant bébiknél sem érzik. Nyugalom!!! :) mondom Én akinek még sosem sikerült :roll:

Brizonak sok drukk++++++++

Skrisz bocs, agyam tisztára szita, küldöm.

Rana majd megbeszélünk vmi helyet ok, köszi. :)
nem tudom mikor megyek újra klinikára.

Kellene egy kis info aki használt aloet, lehet IR és pajzsmirigy alulmüködésnél is? Az aloet lehet egyszerre a Femmel?
mennyit kell egy nap az aloeból?
Kaptam egy tündéri barinőmtől egy kicsit, azt innám most. Ő 0,5 dl/nap mondott.

árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: