A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Ildikó!

Drukkolok neked :idea: :idea: :idea: De ezt múltkor miért nem mondta, hogy magától nem fog megjönni??? :shock: Akkor ezt még nem látta? :shock:

Kép
szilzi

Helló Szilvi!
Tehát akkor ma még dolgozol? :wink: Legalább nincs annyi ember.

Kép
flóra 11

Nem, mert múltkor uh után vett vért, amiből akarta tudni, hogy most akkor terhes vagyok, vagy nem. Tehát akkor még ő is terhességnek mondta inkább,érted. Meg a tüneteim is arra következtettek. De nektek is mondtam, hogy a tüneteim múltak el. Hát ezért. :cry:

Kép
flóra 11

Viszont mivel már a 40.napon vagyok, megint van szép nagy érett tüszőm a bal oldalon és a jobb oldalon is egy félig érett. Petéket nem látjuk benne, annyira nem éles ez az uh. Nektek azt is szokták látni? De legalább azt látom, hogy érnek. Meg ebből az egészből következtessük ki a jót, hogy ez arra utal, hogy átjárható a petevezetékem. :wink:

Kép
flóra 11

Én azt nem értem, hogy a vérvétel már múltkorra kimutatta, hogy nincs baba... Akkor miért nem adott szurit? És most a következő hónapban mi a teendő? Akko megfog jönni magától? Most akkor kikell hagyni pár hónapot?

Kép
szilzi

De hogy-hogy van ott két új tüsző? Mensi nélkül újraindult a ciklusod? Én ezt nem értem :(

Kép
szilzi

Elűztelek a sok hülye kérdésemmel?? :cry: :cry:

Kép
szilzi

Ildikó, ne haragudj!!!

Kép
szilzi

Kép

Ilyen lett a kicsi kocsi. :)

Kép
martik77

Szilzi!!Tiéd az 1100 LAPTETŰ!!!!!!GRATULA!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Kép

És ez az új kutyakabát.Vagyis dzseki. :)

Kép
martik77

Szia Márti! :D Nagyon aranyos a kisvonat!!!! :D :D Ügyes vagy! És a kutyakabát is nagyon "dizájnos" :D

Márti, szerinted én űztem el az Ildikót? :roll:

Kép
szilzi

Nem,dehogy.

Ildó nem az az elűztök fajta!!! :D

Biztos valami magyarázatot keres erre a mai dologra a neten.

Kép
martik77

Szerintem azt gondolta a dokinő,hogy majd a szervezete kilöki ezt a valamit(bocsi nem tom máshogy megfogalmazni),de ez nem történt meg és azért kapott szurit.

Tavaly nekem is így volt.Elhalt a terhesség de még öt napot vártak hátha megindul,de mivel ez nem történt meg be kellett feküdnöm. :?

Kép
martik77

Remélem Márti! :?

Aha!! Így már értem, de én azt hittem, ha valami ilyen van, egyből intézkednek, hiszen az sokféle betegséget okozhat, nem?

Kép
szilzi

Kicsit takarítgattam meg elpakoltam a ruhákat. Aztán megjött a F. és vacsiztunk.
Benézek kicsit, aztán a munkával foglalkozom. :wink:

Kép
flóra 11

Kidobódtam. :? :? :?

Kép
martik77

Szilzi nem értem miért várnak minden ilyen dologgal.De ez az egészségügy!!
A beteg az utolsó!!!! :?

Kép
martik77

Szilzi,dehogy űztél el! :lol: :lol: :lol: Ne aggódj!

Az úgy volt, hogy a máltkor, mikor vérből kimutatták,hogy nincs baba,akkor a dokinő akart adni szurit rögtön, vagyis megkérdezte, hogy szúrjon-e vagy várjunk. Én mondtam, hogy várjunk, mert nem akartam már megint hormonnal táplálni a szervezetemet. De nem mondta, hogy esetleg nehezen indulhat majd el, vagy hogy megkínozhat. :? Most is először kérdezte,aztán nem válaszoltam neki, erre kategorikusan kijelentette,hogy szúrunk, és duplát. Na, most már minden világos. Ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem is várnak, hátha a szervezet megoldja a dolgokat maga. Most amióta kaptam a szurit és gondolom már hat,most nem görcsölök. Tehát csak jó.

Kép
flóra 11

Sziasztok

Ildó:nézzük a pozitiv oldalát,most legalább tudod,hogy átjárható a petevezeték és spontán is tehere tudol esni...:)

Márti:tök jókat kreativkodtál...:D

Szilzi:holnap utazol?

Kép

Kép[/
tancsu

Na most csak bekukkoltam,majd este még jövök...:)

Addig is legyetek jók...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor jó, ha nem én űztelek el! :) Ésmost, hogy a Mártival elmagyaráztatok mindent, már értem is! :D

Szia Tancsu, kipihented már a féktelen tivornyát??? :lol: Igen holnap utazom! :wink:

Kép
szilzi

Most láttam csak, a Márti írásából, hogy enyém egy kerek laptető!!!! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Helló, én is megjöttem, visszaolvasok, mi volt.

KépKép
benó

Igen,ez a jó oldala. Viszont a dokinő hozzátette azt is, hogy sajana 40-en felül rengeteg terhesség végződik így,a nők többsége nem is tudja, hogy terhes volt, kicsit késik a mensijük, ha nem jön meg, elmennek szurira, aztán megjön és ennyi. És sose derül ki, hogy miért késett. Nem tűnik nekik fel, mert ebben a korban már lehet rendszertelen.

Kép
flóra 11

Igen, Szilzi, gratula az 1100.-hoz. Ez is szép kerek laptetű! :wink:

Kép
flóra 11

Most kicsit beszélgettem is a dokinővel. Azt mondta, eddig azért nem csinált velem semmit, mert nem is lehetett volna, mivel a Closti után meg kell várni a 3 hónap szünetet, ez nekem most márciusban telik le. Nekem ez eszembe sem jutott. Mondta, hogy lehetne a ciklusomat rendezni, de az megint hormonális kezelés. De hogy majd megbeszéljük. Abban maradtunk, hogy ha megjött a piri, akkor hívom őt.

Kép
flóra 11

Nagyon lassú a net!
Az előbb azzal szórakoztam, hogy bemutattalak benneteket a F.-nak. :lol: Iwiwen megmutogattam neki a képeket rólatok,ugye nam baj? :D Szoktam neki rólatok mesélni, de most sokat, mindenkiről elmondtam dióhéjban az élettörténetét, hogy képben legyen. Nem tudom, mit jegyzett meg belőle,mert most elszunyált.

Kép
flóra 11

Azért akkor mégis haladsz Ildikó! :wink: Az jó, hogy tudtatok kicsit bezsélgetni! :D

Kép
szilzi

Szerintem teljesen lefárasztottad! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Lehet. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tudod Szilvi, most ezt mondja. De szerintem mire arra kerül a sor, hogy valamit adjon, addigra megint más véleményen lesz és megint csak Pozsonyba fog minket küldeni. Én meg akkor inkább Győrbe mennék.

Kép
flóra 11

Gratula a laptetőhöz! :D

Ildó, szerintem azért a doki már a múltkor elvégezhette volna ugyanezeket a vizsgálatokat. :? De természetesen mindennek ellenére, POZITÍVSÁG! :D :D :D

Márti, nagyon-nagyon szép lett a Herkules kabátja és a kicsikocsi is! :D :D Nagyon ügyes vagy! A Gy. is gratulál! :D :D

KépKép
benó

Gy. üzeni, Ildó, hogy részvéte F.-nak. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem kell őt sajnálni, látod fütyül a fejünkre, inkább alszik. :lol: Nagyon érdekfeszítő lehetett számára a téma. :lol:

Kép
flóra 11

Márti, még én sem mondtam, a kicsi-kocsi nagyon szupi! :wink: Na és Herkules kész lord a kabátjában. :lol: Már csak egy szivar kell. :lol:

Kép
flóra 11

Ja,és milyen anyagból van az a kabát? Olyan csillogós. Ez esőkabát? :lol:

Kép
flóra 11

Benó, nyúzd már meg a Gy.-t, hogy rakja fel a képeket! Nézni akarunk! :lol:

Kép
flóra 11

Lányok, ez a szuri nagyon jót tett. Minden görcsöm elmúlt tőle. :wink: Csak el ne kiabáljam.

Kép
flóra 11

Kiköpődtem.

Tényleg olyan lordos a Herkules, az életben is ám. :lol:

KépKép
benó

Reméljük, tényleg használ. Kopogd le. :D

KépKép
benó

Most egy álcasapkát varr magának, de azt mondja, majd még ma felrakja. :D A sapkát. :D :lol: Vicc volt, a képeket. :lol:

KépKép
benó

Na ezt olvassátok:
A méhnyálkahártya vastagsága fontos paraméter, általában a visszaültetéskor optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen. 7 mm alatt jelentősen csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az esélyek minimálisak.

Ehhez képest az én nyálkahártyám majdnem 20mm.

Kép
flóra 11

Na azért! :lol:

Lekopogtam. :wink:

Kép
flóra 11

Itt vagyok, csak rendezgettem a figurákat.
Hát, én már nem értem ezt a nyálkahártyát. :wink: :?

KépKép
benó

A kabát anyaga valami puha kockás anyag arra a szélén ráragasztottam a zacskót(ami takarófólia eredetileg),és még oda is varrtam.Így volt könnyebb odavarrni,hogy előtte odaragasztottam.

Még ha tudnék kis sapit csinálni hozzá úgy nézne ki mint Sherlock Holmes. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Helló Benó :D , akkor én a képeket már csak Füred után látom :( :D De legalább láthatom! :D

Én sem értem a méhnyálkahártya dolgot, de a szuri remélem segít és a dokinő tényleg összekapja magát! :wink:

Kép
szilzi

Tényleg esőkabátnak csináltam.Ez komoly,hogy ne ázzon meg nagyon Herka. :D

Kép
martik77

Kicsit elkalandoztam a neten.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: