A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Az én gyermekeim megutálták az összes féle-fajta tejpépet és mindent, aminek olyan az állaga mint a tejpépnek. Vagy cumisüvegből isznak vagy szilárdat majszolgatnak a saját kezükből, de attól meg nem laknak jól. Most mi a sz*rt csináljak? Az ebédet még úgyahogy megeszik (főzelékek, kb 180ml/agy), de reggelire/tízóraira meg uzsira már nem tudok nekik mit kitalálni. Kefír az megy minden mennyiségben, de szabad nekik olyan sokat adni belőle?

Na, nekünk jó, mert én minden cuccot passzolok át tesóméknak, így nem fáj annyira a szívem értük. Ha nagyon elkezd hiányozni a kiskádunk, átugrok hozzájuk nosztalgiázni picit. :)
Azért van egy-két ruhadarab, amit elraktam emlékbe. Majd jó lesz Norcikám babácskáira.

Mi is csak a kötelezőket+prevenart.

Kép

Kép
kamilla306

Jé, én is tudok laptetüt.

Kép

Kép
kamilla306

pasik itt sertepertélnek mellettem egy-egy mandarinnal a kezükben és rágják a héját! :shock: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Myra! Én még nem is próbálkoztam nála, de hozzá járó anyukától hallottam, hogy neki nem adott be mást. Ő mindenben a legtermészetesebb megoldások híve. A gyerekeim nem is találkoztak még semmilyen gyógyszerrel. Még a lázas helyzeteket is sikerült megoldani. Mira 1X kapott Noraminofen...akármi nevű kúpból egy darabot, egyébként csak homeos bogyók. Lehet, hogy ez 11 hónapos gyerekeknél nem nagy szó, és ehhez az is kellet, hogy szerencsére nagyon komoly bajuk nem volt (kopp-kopp), de látom, hogy a velük egyidős unokatesó már többedik antibiotikum kúrán van túl különféle megfázásos, vírusos dolgok miatt. Szóval én örülök, hogy nem kapunk minden tüsszentésre, orrfolyásra rögtön gyógyszert, de azért az oltás más tészta.

Kép

Kép
szofi74

Köszönöm a dícséreteket,de a mostani fejem inkább a mosónők korán halnak típusba tartozik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szofi!
Nálunk megy a BEBE TV és szeretik!Gratulálok az új autódhoz!
Alakulunk apával csak a meló elég feszes neki,így nem egyszerű!

Sotske,Fanni!
Szentimentalizmus?Hát annak szerintem sosincs vége,ha az embernek gyereke lesz!Én már akkor sírok,ha visszanézem a gyerekekről készült születési képet!Arról nem is beszélve ha valaki kérdez a szülésről,akkor bőgve mesélek neki :oops: :oops: :lol: :lol:

Fanni!
Mi is jófejek vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kölkeim sem szocializáltak,mert szarnak minden más gyerekre!Megszokták egymást,nekik nem újdonság,mint az egyes gyerekeknél,hogy van egy másik baba is körülöttük!Talán Dóri kezd nyitni egy kicsit a gyerekek felé,de Balu nem!Ő játszik tovább.
Talizzunk akkor!

Sotske!
Grat az új járgányról!Lemaradtam,beszéltél apuddal a hitelről?
Én beadattam.Agyhártyát,Rotát és majd az ovi előtt a barihimlőt.

Juci!
Hát tényleg az uccsó kép Benszis!A Tropicariumba a halak miatt mentünk volna,de már várom az állatkertet csak legyen jobb az idő!

Zsuzska!
Hajam az mindig,kb.évente más!Hol vörös hosszú,hol szőke melírozott félig rövid,hol csirkésre vágott narancssárga!
Jelenleg növesztés alatt tartok háromhavi lenövéssel :oops: :lol:

Petricsek!
Nyomj egy kis domestost a kezeidre! :lol:

Banika!
Lázas kölköddel mi van?

Mosás!
8hós koruktól a mi ruháinkkal mosom az övéket és azóta nem vasalok csak ami gyűrődik!
Autósülés!
9-18kg-ost vettük a BABY SAFE márkájút,horror ára volt,de nekem a biztonság a legfontosabb és ezért bármennyi pénzt kiadok érte!

Egyszer csinálhatnánk egy állatkerti talit is,nem gondoljátok csajok?
Vendég

Demoniq!
Jobbulást és köszi a dícséretet!

Kamilla!
Felvágott,kifli,sajt felkockázva!Tedd eléjük tányérba!Oszt indulhat a kűzdés!

Petricsek!
Mandarin héj?Fúj az olyan keserű!
Vendég

Myra!
Üveges gyümi nálunk is sok fogy!Tízórai joghurt,ropi,krémtúró,babakeksz,kölesgolyó,gyümölcs,tejpép,kifli!
Vendég

Benszi! összehasonlítottam a két képet, és sztem abszolút nem hasonlítassz a képeken :) sőt ami az avatarodban van az is más!! kérünk aktuális képet :)

nekem használt autósülés van, 10 rugó volt a kettő :)
de mi még hordozóban utazunk, simán beleférnek :)

zsuzska80
Szombathely

Kamilla! vigyázz, tudod mitj elent a laptetűűűűűű :):)

Képeket mindenről!!!

zsuzska80
Szombathely

Demoniq! Jobbulást kicsi Mattianak!

Kamilla! Akkor hogy lettek ilyen óriásiak a gyerkőcök? Nálunk minden étkezésnél 300ml megy és mégsem híztak az elmúlt hónapban semmit. Kefírt sajna nem tudom. Enyémek a teljallergiám miatt még jó darabig nem kapnak semmi ilyesmit.

Rebe :?: :?: :?:

Most látom, hogy 1,5 órát aludtak a gyerekeim. Ez nagyon nem jellemző. Most viszont hangos ébredés van, úgyhogy húzok.

Kép

Kép
szofi74

kamilla, pont most akarom írni, hogy kanálpara van nálunk, csak kézből esznek és rágnakrágnak ... csajok valakinek vmi ötlet? :roll: :? :roll:

Petra
Kép
petricsek

Zsuzska!
Sajna nincs friss kép az említett mosnő ábrázatom miatt,de igyekszem! :lol:

Januári fotóm van csak!Íme!

Kép
Vendég

Babakocsis fotók :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Megzabálom őket!!!!!!!!!!!!!!!!
De fogalmam sincs melyik-melyik

Meningitist mi is beadatjuk,de még nem tudom mikor,barihimlőt a 15 hóssal együtt adja dokinénink
Vendég

Szofi
Kölkeim imádják a gyümilevet,az uram meg a gusztusmentes trutyit ami marad a gyümölcsből a centrifuga után. :lol: :lol: :lol: :lol:
Semmi nem megy kárba nálunk :lol:
Vendég

A barihimlőt én is beadatom.Az agyhártya ellenin vacilálok.egy nagy fej prof azt javasolta,hogy ha már közösségbe járnak,akkor érdemes az agy.h. ellenit.
Hónapok után holnap beszambázunk az eü.házba.Meglátogatjuk Bubót,meg a "nevét sem tudom" védőnőnket.

Halból olajosat is lehet már,vagy csak olaj nélkülit?
Vendég

Csináltam rizspehelyből gyümirizst,tettem bele almát és majd még megy bele banán.Ez lesz az uzsi,kivi vagyok,mit szólnak majd hozzá :D :D :D :D

Apa cégénél pénteken újabb 18 embert elküldenek :( :( :( :( :(
Vendég

Szofi: az nagyon szuper, hogy nem kaptak még gyógyszert! :D A lányokat sajnos a születésük után három nappal elkezdték telenyomni antibiotikummal, mert elkaptak valamo fertőzést. És három hétig kapták. Mondjuk az életüket mentette meg, de a fertőzés elkerülhető lett volna. :evil: A homeopátia miatt irigyellek, sajnos a mi dokink nem foglakozik vele. De egyébként imádom az orvost. Így saját fejből homeózok. :)

Petra: kezedre nincs ötletem. :( Lassan lekopik. Vagy kesztű? :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika
Mindegyik képen nekünk bal oldalt Száva,a másik értelemszerűen Noa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané!

Rájöttem miért akarsz rögtön ciciket is,addig is pihenhetsz :lol:

benszikém!
Te minden fotón máshogy nézel ki 8)
A rotából melyiket adattad be nekik, a szájon át vehetőt, vagy szurit kaptatok?
Szombaton mi voltunk a Camponában :wink: , Áginak sűrgősen bővíteni kellett a ruhatárát, és mivel ő már csak azt veszi fel, ami neki is tetszik, így ő választ. Ja és az autóhoz menet közölte, hogy cipője sincs (anyja lánya), így azt is kapott, bár most kicsit boldogtalan, mert nem kastélyban lakunk, megkérdezte, mikor költözünk, mondtam neki, majd a jön a szőke herci :lol:

Szofi!
Én mindent beadatok nekik, amit lehet, ha közösségbe megy nem árt.

nem tudom ki kérdezte az agyhártyagyulladás ellenit, melyikre gondolt?
A Prevenarra, vagy a Neis-C-re?

Petricsek, nálad már egyedül esznek, vagy még eteted őket? Szép kis család vagytok, úgy bírom a beöltöztettett törpiket. 33-ból 92-be nem lesz semmi változás, csak győzd takarítani :roll:

Kamilla!Ne pépesíts, add a kezébe a gyümit, vagy úgy nem eszi meg?

Tonti!
Okosnak lenni a világ legnagyobb kicseszése, ne akarj az lenni, ha baromi jó nő vagy sokkal többre viheted :x

Juci!
Jók a fotók, klassz lehetett a kirándulás. Ja és benéztünk a müllerbe (nálatok), a párommal olyanok voltunk, mint Alíz csodaországban, annyi csokit vettünk :oops:
Jó hely, de jó, hogy itt nincs a közelben :lol:

Dóri
Vendég

Mi dokink alapban homeopátiás doki,ezért ha ő aszondja antibigyó,akkor én nem ellenkezem.Ha elég lenne a homeo is,akkor nem adna mást ő sem.de a Bercusnál ha elkezd köhögni,szabályosan meg akar fulladni már második nap,annyira erőlködik szegény
Vendég

Dóri
Prenevart beadattuk,a Neis-C-re gondoltam :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Közösségbe menetel
Körülöttünk csupa olyan gyerek van aki ovis,isis.Szóval ez majdnem olyan mintha közösségbe járnának :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 13:24-kor.
Vendég

Banika
Hát ez az,én meg tanítok :? :? :? :? :?
Vendég

Én emiatt nem várom meg amíg oviba kerülnek
Vendég

Lili!

babakocsi ügyben a chicco esernyő nem fér be? most nem ugrik be a yaris mérete, majd netről megkuksizom és megnézem mi férne be
néha csalókák a megadott méretek,m ert nekünk graco tesókocsink van egymás mögötti, de simán befért egy út erejéig egy Fiesta csomitratójába, magam is meglepődtem, mert levehető róla sziten midne, így meg befér, szerintem a lanyané féle levehetőkupolás ikerkocsi tuti elférne a yarisban, és az egymás melletti

de ha ikerkapcsosat szeretnél én szívesen odaadom a miénket
legolcsóbb megoldásként szoktak a nagyáruházak akciózni, 4-5000 ért kapható a legegyszerűbb esernyőkocsi, ami a célnak megfelel és még kis helyet is foglal (Anno Áginak 3000 vettem és még mindig szupi, bár nem dönthető, és kupolája sincs, meg semmije, de kibírta még a tengerparti homokot is 8)

Dóri
Vendég

benszi, szofi! koszi, delben 37 volt :D

eszti! de edesek, nagyon jol neznek ki az uj kocsiban :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Dóri!
Kemény lehet a királylányod!Nem volt gyenge a szombati tömeg!
Rotából a szájon át vevőset adattuk be,mert elkezdtük a babaúszást!

Sotske!
Gyönyörűek a lányaid,de nekem tök egyformák!
Vendég

Benszi,Demoniq
Köszi :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Demoniq!
Nem fogzik?
Vendég

Csajok!
Senkinek nem tetszik a nyári állatkertes tali ötletem? :roll: :roll: :roll:
Vendég

eszti, zabálom a hajascsajaidat!

móni, de jó, hogy lement a lázatok! :P

dóri, még etetem őket, de kézzel teljesen önellátók! :lol:

na megyünk sétálni :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Benszi
Nekem tetszik az ötlet,sőt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

benszi, nekem is tetszik! na, de nehogy bezárják nekem őket a makiketrecbe! :shock: :roll: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Benszi: szépek vagytok!

Eszti: nagyon édesek és számomra teljesen egyformák! :D

Banika: akkor neked is nagyon jó dokid van!

Dóri: mondasz valamit ezzel az okos vagyok, szép vagyok dologgal! :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sotske!

Ha 1 éves kor alatt írja fel a doki, még van rá támogatás, így 2000 ft körül van, de ilyenkor kettő kell belőle, így a mi dokink felírta amíg nem töltötték be az 1 éves életkort, majd utána beadta, így már csak 1* szúrta őket.
lehet, azóta variálták nem tudom, de anno még így ment, vagy a régi dokink nem volt képben (ezen nem lennék meglepve :P )

d.
Vendég

benszi!

Mi megyünk :lol: , csak elfelejtettm írni :?

D.
Vendég

Petricsek!
Miért?Tök jó a kötéen hintázni :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Myra!
Köszi :lol: :lol: :lol:

Na,akkor csajok,nyáron állatkertezünk!
Vendég

Dóri: a Neis-C -t írattátok így fel? Mert valamit mi is így írattunk, csak már nem emlékeztem, hogy ezt vagy a barihimlőt :roll: Jó lenne ha most is megoldható lenne, mert most még kettő is kell mindenből.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Értem Dóri és köszi.Holnap kifaggatom Bubót :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ismét előtűnok a zugolvasásból :oops:
Egy hónapja költöztünk haza, mostanra már talán olyan állapotban van a lakás, hogy idegent is be mernék engedni. Rengeteg cuccunk van, és nincs hova rakni :?
A csajok gyönyörűen fejlődnek. Már 6 kg felett vannak, szinte el sem hiszem. Pedig még csak most születtek :) Nagyon kis mosolygósak, az új doki néni meg is jegyezte az oltásnál. Pár napja már tudnak a hátukra fordulni, nagyon tetszik nekik.
A héten kezdjük az almázást. Egy kicsit izgulok, hogy fogják fogadni.

Én is szentimentális vagyok. Olyan rossz érzés, hogy ahogy növik ki a ruhákat már soha többet nem adhatom rájuk. De talán egyszer lesz majd még egy baba, majd ő megkapja :)

Juci Láttam egy videót, ahol a nagykádban háton fekve csapkod a csajszi (már nem emlékszem, melyik lány volt :oops: ). Ott mennyi idős volt?

Vanda Én akkor bőgtem egy sort a kórházban, amikor az utolsó nap bedurrant a mellem és belázasodtam, úgyhogy a doki nem engedett haza. Tiszta ciki volt :oops: Ja, és a mai napig képes vagyok bőgni a babákkal kapcsolatos megható dolgokra. Pedig már nem lehet a hormonokra fogni :roll:

tévé Dórám, ha tehetné, egyfolytában tévézne. Nem győzzük elforgatni, hogy ne lássa :lol: Nálunk többnyire Viasat megy, de ha a gyerekek kint vannak a krimi sorozatok le vannak tiltva. Apjuk szerzett valahonnan Süsüt, valamelyik nap azt néztük :)

mosás Külön mosok 30-40 fokon, sesitive mososzer+öblítő, és vasalok mindent. (szeretek vasalni és olyan szépek a vasalt babaruhák :))

Szofi Jó nektek :) Mi két hónaposan túlestünk az első antibiotikumon, mert megfáztak. Hallgattam is mindenkitől, hogy nehogymár antibiotikumot adjak nekik. Nem örültem neki, de nem vagyok orvos, és inkább, minthogy a tüdejükre húzodjon :?

Dóri Tetszik ez a szőke hercis szöveg, megjegyzem későbbi felhasználásra :lol:

dobok pár képet is
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
szamy

benszi! ugy nez ki hogy nem, meg tapiztam az inyet es nem erzek semmit, na de mindjaa mond valamit a doki :D

Kép

demoniq13

1 éves kor alatt támogatott,nekünk is felírja,aztán majd később beadja :lol: :lol: :lol: :lol:

Myra
Tényleg nagyon rendes és jó doki,az anyukája praxisát vette át.ha vmiben nem biztos,akkor nem szégyelli és felhívja a mamát. :lol:
Én választottam.A körzeteshez nem vinném a gyerekeket.
Ügyeletre is max akkor ha a sajátunk van
Vendég

szamy! nagyon edesek a csajok es ugyesek is, Michelle meg most sem fordul, egy honapja pedig Mattia sem csinalja mar :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Szamy
tessék gyakrabban jönni!
Gyönyörűek! Tök jófejek bebugyolálva.
Én sem vagyok antibigyó párti,d eamikor egyik napról a másikra úgy lerobban a gyerek,hogy :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: ,akkor sajnos nem igazán van idő a kísérletezésre.
Élő példa az öcsémék kislány a tüdőgyulájával,mert az anyja nem vitte orvoshoz,nehogymá antibiotikumot kapjon :evil:
Vendég

Andi
Látlak. 8) 8) 8) Zugolvasol :?:

Szamy
Nagyon tündériek és tényleg szépen fejlődnek
Vendég

Szanet!
De szépek vagytok!Jól kikerekedtek!Grat a költözéshez!

Demoniq!
Reméljük semmi komoly nem lesz!

Banika!
Már kérdeztem az előbb is de nem reagáltál.Lázas még a gyerök?
Vendég

Bocsika
Nem.Reggelre eltűnt a láza :shock: :shock:
De megint úgy fostoskodik,mint a fogai előtt.1 hónapja jött ki neki 4,nem lehetne egy kis szünet?
Vendég

Nme voltam biztos benne,hogy válaszoltam vagy sem,és nem akartam 2x,mert letiltanak hogy sok a hsz-em.
Már így is beelőztelek.Oszt Binyek ezt is táblába szerkeszti :lol: :lol:
Vendég

Aztakúva!
Tényleg beelőztél. :P :P :P Sajna nálunk sincs szünet a fogzásban és kb.3-4hós korukban kezdődött! :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: