Sziasztok!
Ismét előtűnok a zugolvasásból
Egy hónapja költöztünk haza, mostanra már talán olyan állapotban van a lakás, hogy idegent is be mernék engedni. Rengeteg cuccunk van, és nincs hova rakni
A csajok gyönyörűen fejlődnek. Már 6 kg felett vannak, szinte el sem hiszem. Pedig még csak most születtek

Nagyon kis mosolygósak, az új doki néni meg is jegyezte az oltásnál. Pár napja már tudnak a hátukra fordulni, nagyon tetszik nekik.
A héten kezdjük az almázást. Egy kicsit izgulok, hogy fogják fogadni.
Én is szentimentális vagyok. Olyan rossz érzés, hogy ahogy növik ki a ruhákat már soha többet nem adhatom rájuk. De talán egyszer lesz majd még egy baba, majd ő megkapja
Juci Láttam egy videót, ahol a nagykádban háton fekve csapkod a csajszi (már nem emlékszem, melyik lány volt

). Ott mennyi idős volt?
Vanda Én akkor bőgtem egy sort a kórházban, amikor az utolsó nap bedurrant a mellem és belázasodtam, úgyhogy a doki nem engedett haza. Tiszta ciki volt

Ja, és a mai napig képes vagyok bőgni a babákkal kapcsolatos megható dolgokra. Pedig már nem lehet a hormonokra fogni
tévé Dórám, ha tehetné, egyfolytában tévézne. Nem győzzük elforgatni, hogy ne lássa

Nálunk többnyire Viasat megy, de ha a gyerekek kint vannak a krimi sorozatok le vannak tiltva. Apjuk szerzett valahonnan Süsüt, valamelyik nap azt néztük
mosás Külön mosok 30-40 fokon, sesitive mososzer+öblítő, és vasalok mindent. (szeretek vasalni és olyan szépek a vasalt babaruhák

)
Szofi Jó nektek

Mi két hónaposan túlestünk az első antibiotikumon, mert megfáztak. Hallgattam is mindenkitől, hogy nehogymár antibiotikumot adjak nekik. Nem örültem neki, de nem vagyok orvos, és inkább, minthogy a tüdejükre húzodjon
Dóri Tetszik ez a szőke hercis szöveg, megjegyzem későbbi felhasználásra
dobok pár képet is