A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ha ilyen jó üzlet táppénzen lenni,akkor én is még maradok. :lol:

Kép
flóra 11

Bár úgy lenne Ildó!!Bár úgy lenne!!! :? :)

Kép
martik77

Szó szerint! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A fene egye meg hogy mindent ennyire túl bonyolítanak!!!!! Főleg,hogy a kismamának kell idegeskednie hogy valamit kapjon, miért nem lehetne ezt egyszerűbben??????????? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Csak úgy nyomatjuk a hsz-ket, ez az igazi. :D

KépKép
benó

Látom értetted. :lol: Benó.

Na megyek tényleg készülök.
Majd jövök.
Puszi mindenkinek.

Kép
martik77

Pussz!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Azt tudom,hogy nekem most kerül megállapitásra a gyedem összege és ezt ugye mindig az előző év éves bére alapján van...viszont nekem nem lehet a tavalyi éves bérem alapján,mivel 1 napom sem volt bedolgozva,70%-os táppénzt pedig nem veheti alapul,igy még a 2007-es béremet veszik figyelembe és az alapján állapitják majd meg....

Kép

Kép[/
tancsu

Végre valamit én is értek. :lol:
Menj békével, járj szerencsével. :D Majd gyere. :D

KépKép
benó

Benó közben varr is, lassan a forgódísszel is elkészül. :wink: Benó, azt csináld hamarabb, csak utána a szőnyeget. Arra később lesz szükségük.

Kép
flóra 11

A szentmise végetért, menjetek békével. :lol:

Kép
flóra 11

Á, dehogy tudok így varrni. :lol: Olvasok, írok, meg közben nézegetem a kreatív hobbi oldalt ötletért. :D Mindent egyszerre csinálok egyébként, vagyis a kis figurákat úgy vagdosom, hogy ide is, oda is, tehát szimultán készülnek majd. :D

KépKép
benó

Várlak M.

Lassan nekem is lépnem kéne...:(
Hétvégén megállt az életem,romokban a konyha,stb...:(
Még mindig nem pihentem ki magam,totál hulla vagyok....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Aha, a gyerekeknek is ezt szoktam mondani a suliban óra végén, hogy menjenek békével. :D Nem tudom, honnan szedtem, de nem bánják (bánták). :lol:

KépKép
benó

Nana, Tancsu, akkor most tevékenykedj, aztán du. aludj kicsit, mert kimerülsz. :wink:

KépKép
benó

Tényleg lépek,még nem voltam fürdőben sem, a kávé jótékony hatása pedig lassan érződik a beleimen.... :oops:
Jönnek a szerelők és itt találnak "szarógalamb" pozicióban a vécén ülve...... :roll: :roll: :roll:

Na eleget gusztustalankodtam...bocsi.... :oops:

Szép napot mindenkinek.ha van net majd jövök....cupppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg lépek,még nem voltam fürdőben sem, a kávé jótékony hatása pedig lassan érződik a beleimen.... :oops:
Jönnek a szerelők és itt találnak "szarógalamb" pozicióban a vécén ülve...... :roll: :roll: :roll:

Na eleget gusztustalankodtam...bocsi.... :oops:

Szép napot mindenkinek.ha van net majd jövök....cupppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap azon a néhány csatornán semmi érdemlegeset nem találtunk,aztán megnéztünk egy dvd-t. Az nagyon jó volt,sokat nevettünk a F.-nal. :lol:

Kép
flóra 11

Na pont ennek kellett kétszer elmennie... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Léptem...cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

A szarógalambkodást (témát) ma én kezdtem, ne te kérj bocsit! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ennyit szarni rögtön reggel..... :? Nahát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Látod, hülye tv-vel ki tudtok ti szúrni; nehogy már a nyúl vigye a puskát! :lol: :lol:

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Még jó! :lol:
Ma is gondolom majd nézek filmet. Bár el kéne mennem postára, meg a Kati is itthon van, beszélnem kéne vele is,de ez attól függ, hogy leszek. :?

Kép
flóra 11

Jöjjön el a Kati hozzád, az nem jó? :roll:

KépKép
benó

Küldjetek egy kis ihletet a sz..galamb pozícióhoz mert lassan széttdurranok.... :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Itt a házban lakik egy nő, aki minden reggel hét előtt porszívózik. A lakása hófehér,a falak és a bútorok is, soha senkit nem enged be,mert az piszkot visz be neki, semmit nem csinálhatnak, mert attól piszok lesz. Mikor még kicsi volt a fia egyszer együtt voltunk orvosnál és megállás nélkül söprögette a láthatatlan szöszöket vagy akármit le a fia pulcsijáról. Ezt csak azért írom, mert ilyen beteg emberek is vannak. Tehát legyen nálunk inkább kupi, de legyek egészséges. :wink:

Kép
flóra 11

De igen, én is arra gondoltam, hogy felhívom őt. :wink:

Kép
flóra 11

Kép Ha valakit megihletne. :D

KépKép
benó

szar ó Kép

Kép
flóra 11

Igazad van, nekem is van egy kolléganőm, aki minden fürdés után kisuvickolja tisztítószerrel a fürdőkádat stb., és reggel 4-kor kel, hogy takarítHASSON, ez szörnyű. :? Én vagyok a másik véglet. :lol:

KépKép
benó

Benó, ez engem nagyon megihletett! Főleg a farka! Az olyan aranyos és még pamacs is van a végén! :lol: :lol: :lol:
De egyébként komolyan nagyon szuper! :wink:

Kép
flóra 11

Bocsi, telefon.

Kép
flóra 11

Akkor jó. :lol:

KépKép
benó

Megyek mosni stb., de majd időnként leszek.

KépKép
benó

Sziasztok!

Jó sokat írtatok mióta nem voltam :)
Ez az első hétfőm itthon, márciustól kezdődött az új munkarend, úgyhogy ma itthon vagyok, de szombaton meg dolgozni fogok. Nem lesz jó, dehát ez van :evil:
Tegnap itt voltak a nagyszüleim és a nagypapám rájött mi a baja a kocsinak (autószerelő, csak már nem szerel, mert 72 éves és nem is ért az ilyen komputeres szarokhoz, de mégis rájött :D ) Szóval elvileg csak valami generátor, ami nem 100ezres tétel csak kb. 10ezres :) Ennek nagyon örülünk.
És tegnap végre bemutatta a húgom az új pasiját!!! Képzeljétek hozott nekem egy nagy csokor virágot :D Mert hogy névnapom volt, tök jó fej. Persze ettől fogva tök szimpi lett, szóval ért a dologhoz hogyan kell megkedveltetnie magát :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jaj, már vagyok. Ez szörnyű, 3 telefonom volt! Futkároztam a vonalastól a mobilhoz meg vissza. :x

Kép
flóra 11

Márti nagyon jó az új fotód! És már a 35.hét! Gratula!

Timi nektek is tök jó az új fotótok Törpével :D olyan édes!

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina és Ildó! :D
Na, milyen rendes pasinak néz ki ez a tesód barátja. :D Reméljük, az első benyomás igaznak mutatkozik. :D

KépKép
benó

Helló Edina!
Örülök, hogy nem lesz olyan drága a kocsi. És nagyon ügyi a nagypapád. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Ildó!
Mi a helyzet? Most olvasom, hogy elmész megint a dokinőhöz?

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Benó!
Igen, remélem, hogy tényleg rendes. És Battai!!! Zolinak hívják, 24 éves és a Széchenyibe járt egy darabig, de onnan valami miatt eltanácsolták :oops: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Telcsizett a fiam, hogy volt bent a bankban, szerencsére nem tűnt el a számláról a pénze.Mert ugye tegnap vallotta be, hogy amikor az igazolványokat elvesztette, akkor ott volt a bankból is a kis kártyája, amin a bankszámlaszáma volt. Azon izgultam, ha együtt valaki kezébe került a személyi és a bakszámlaszám, akkor nyugisan lenyúlhatják a pénzét. Pedig a spórolt pénze is ott van,úgy kb. majdnem 100 ezer forintnyi. De szerencsére ott a pénz.

Kép
flóra 11

Húha. :roll: Akkor lehet, hogy ismerem. :D

KépKép
benó

Benó, nagyon ügyi vagy, hogy ilyeneket tudsz varrni!!! Ez az elefánt nagyon cuki! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ha battai, meg ha ide járt, amúgy fogalmam sincs. :D

Hú, de durva, Ildó, még jó, hogy azt nem nyúlták le. :x

KépKép
benó

Én már nem is tudom Edina, hogy mit csináljak.Ma csak 10-től rendel, tehát még nem hívtam őt. Tegnap és ma reggel is egyértelmű jelei voltak a mensinek,de az sehol. :?

Kép
flóra 11

Dehogyis, ezeket nem én varrtam, de kösz, hogy kinézed belőlem. :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek csak a minták. :lol:

KépKép
benó

Koptam mosni. :D

KépKép
benó

Ildó, akkor ez nagy szerencs, hogy megvan a pénz!!! De gondolom új igazolványokat kell csináltatni :( ez gondolom elég sok pénz, meg utánajárás... :(

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: