A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Szia Bellana!

Képzeld el, ahogy egy faladikban tüzet gyújtok! Kép
De ha kajáról van szó, akkor nem ismerek lehetetlent!
Pénteken meg sertéshusit grillezünk. Én szeretem a kész villámpácokat, csak nem egy óráig szoktam hagyni benne, hanem egy éjszakát. Jó kis görög sali lesz Feta sajttal hozzá. Bár csak ott tartanánk már! De ez most tuti! Kép
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Jo estét Mindenkinek!

Megvolt az elökészitö tanfolyam, ma a terhességröl volt szo, legközelebb mar a szülés következik. 7 svajci csaj volt még ott rajtam kivül. Végül is jo volt, mondjuk ma nem tudtam meg sok ujat.

Zsuzsa,
gratulalok!KépKépKép A férjed körbe lesz véve nökoszoruval és lesz kényeztetve, mar elöre latom! Es örülök, hogy minden ilyen szépen rendben van Nalad!

Bori,
remélem ez az ujfajta magnézium bejön majd! Köszi a képeket. Az utolso képen ugy eszünk, mint a jolnevelt napközisek! Jo kép!Kép

Pano,
igazad van, hülyén fejeztem ki magam, a szülés végül is a kezdet. Csak még mindig izgulok, hogy minden rendben legyen a baba érkezéséig. Most a legfontosabb, hogy még születése elött megkössük neki a betegbiztositast, és van vagy 10 betegkassza legalabb, fogalmam sincs, hogyan valasszak.
13:10 az nem is olyan nagy fölény a fiuk javara, én azt hittem, mar jobban elhuztak a kispasik.

Bellana,
nem értem, ezek csak szép természetfotok, nem?Kép

Orsi,
én is sejtem, hogy mire gondolsz és fura érzés, de nem hiszem, hogy problémat okozna, amig az orvos nem tilt el a hancurozastol, addig ne aggodj szerintem.

Kinga,
azért remélem csak sikerült ez a ZH!!!

Mucska,
faladikban bogracsozni, nem is rossz ötletKép Elvégre: mindent a baba kedvéért, csak nem maradhat éhen, akkor sem, ha éppen arad a TiszaKép

Ma délutan kiültem a teraszra és napoztattam az arcom, olyan jol esett. A pocakom is kitettem, hogy Dömpi is napozzon egy kicsit, remélem élvezte.

Sok sok napsütést küldök Nektek holnapra és az egész hétre (tegnap és ma egy felhöt sem lattam amugy, gyönyörü az idö).

Jo éjszakat
Süncsi
süncsi

Mindenkinek szép reggelt!

Süncsi!

Hát első a baba nem?
Itt most be van borulva és így szomorú vagyok. Hol a jó idő amit igértél.
Mi nemsokára megyünk Tisza nézőbe.

Zsuzsa!

A férjed is elmondhatja, ha ránéz a szárítóra :bugyi, bugyi, bugyi, gatya. Lehet, hogy el vagyok nyomva? Kép
Aludni, most a gázok segítettek, ugyanis ismét aludtam. Nálam ez már hír értékű!

NA megyek riadót fújni, mert rengeteg a dolog ma.

Pusza: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Megittam a löttyöt,megyek vissza mindjárt.Naná,hogy rosszul lettem ennyi cukortól!

Jerry,az enyém is Bendegúz lesz,az egy édes névKépBence Bendegúz.

Süncsi,majd csak húsvét után derül ki,nehogy nagyon elrontsa a kedvünket!

Mindenkinek puszi,megyek vissza!

Kinga
nyinike

Szasztok!

Borinak és Zsuzsának küldtem privat mail-t, de addig is ha valaki szeretne nekem írni a jerryme@freemail.hu címre megteheti. (ezt ugyan megadtam a profilomban is, majd utánanézek, hogy miért nem jelenik meg)

Bellana!
Dr. Koiss Róbert az orvosom

Jerry
jerry

Sziasztok!

Orsi: Kakaós nápolyi? Akkor tuti abban van hiánya a legénykének! Kép
Album téren nem tudom, hol akadt el a párod. Majd írok mailt.
Elárulom, bár lehet, hogy te is tudod, hogy ha semmit sem teszel, a méhed akkor is asszem fél percenként magától összehúzódik! Csak ezt az összehúzódást nem érzed, mert nem fáj! Amikor ez ember szül, akkor ezek erősebbek lesznek, és idővel fájdalmasak, de ez a szüléshez kell. Amikor meg disznólkodunk, akkor sűrűbbé válnak, de az sem fáj! Kinga, és saját tapasztalatom szerint persze lehet olyan, hogy a malackodás elősegíti egy erecske elpattanását a méhben, vagy a méhszájnál. De ez csak azért van, mert a méhünkben sokkal több ilyenkor a vér, és hát ez fokozza ennek a valószínűségét! De ha ez a vérzés élénkpiros, és nem jár fájdalommal, és görccsel, állítólag semmi köze a babához, de persze orvoshoz kell vele menni! Ilyenkor várható, hogy a malackodásról is lebeszélik az ifjú párt!
Én összefoglalva annyit mondanék: nem ártalmas, de persze legyetek óvatosak!

Mucska: aludtál? Kép
Nálunk a Zsófi nem hagyott aludni senkit! Így én szinte semmit! Kép
Bár bevallom, a káposztát tegnap kihagytam...

Süncsi: nem csodálom, hogy nem volt neked új! Hiszen itt mindenből kiokosodsz, nem? Kép
Köszi a gratulát! Amúgy szerintem a nőkoszorút élvezni majd csak 2 év múlva fogja!
A napsütés még nem ért ide! Kép

Jerry: akkor küldöm a mailt is!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt csajok!

Reggeliztetek már? Kép
A séf mai ajánlata:

Kép

Használt valaki közületek Kliont?
Én most azt kaptam, de jóformán egész nap van folyásom tőle. Kép Ez normális? Csak tisztulok? Így jön ki a kórság?
Ugye ez nem a magzatvíz? Jesszusom micsoda marhaságok jutnak eszembe! Amúgy bébi ficánkol más aggódni valóm nincs.

Látjátok Süncsi, Mucska? Nekem ez a második gyerek, de jobban be vagyok tojva mint a Daninál. Kép úgyhogy ne aggódjatok én rajtatok is túlteszek. Kép

Kinga: kitartás!

Zsuzsám: írj valami megnyugtatót nekem!

Bellana

Ui: jön anyósom. Kép Csütörtököt mondok. Kép
bellana

Kedves Bellana !

Ne haragudj, hogy beleszólok de az előbb olvastam a hozzászólásodat.

Én is használtam gombás fertőzésre a Klion kúpot (21. héten), és nekem is bővebb folyásom volt tőle. Sőt az első pár napon még az a bizonyos égető, viszkető érzés is intenzívebben jelentkezett. Én azt olvastam róla, hogy ez normális állítólag a gombafonalak szétesése okozza. A kúp használata után viszont megszűntek a tünetek.

Ne izgulj, minden rendben lesz!

Hajni
hcicus

Jo reggelt!Kép

LinoKép,BoriKép,ZsuzsaKép!!!
Legyetek szivesek megmondani,hogy az elsoszulottek hanyadik heten meltoztattak megszuletni...A tipp-mixemhez kellKép. Lino, Te
termeszetesen mindkettot mondd meg.

Ha Mucska,Suncsi,Lino,Bori,Zsuzsa kozul valakinek azt mondja a doki,hogy jo nagy a gyerek vagy hogy nyitott a mehszaj,az szoljon!!!Nem er infot elhallgatni!Kép En el szeretnem talalni a 3as befutot!Kép

Tiszta lokott vagyok,mi? Megy a melo 1000el,gondolhatjatok...Kép

szoszi
szoszi

Kedves Hajni!

Köszi a megnyugtatást!!! Jaj nagyon hálás vagyok!
Akkor csak tisztulok!! Kösziiiiii!!!! Kép Kép

Szia Szöszi! Bár én nem vagyok az élmezőnyben, sőt, de azért leírom, hogy Dani a 40-ik héten született, pont a kiírás napján. Kép

Bellana
bellana

Nahát, azt nem is írtam,hogy Panóval ma vagyunk 22 hetesek!!!
bellana

Hi Bellana!Kép
Akkor mar csak a homersekletet, a fronthatasokat es anyosod latogatasait(vernyomasod miatt) kell tudnom julius-augusztusra es MARIS konnyeden tippelhetek,hogy hanyadik leszel!!!Kép

Pano!Kép
A tablat nem kuldod at nekem egyszer mailben?Legyszi...a tippeleshez kellene.

szoszi
szoszi

Bellana:
Nyugtatót? Én abban bízok, hogy a dokid tudja, mi bajod lehet, és jól kezel. Én úgy tudom, sok kismama szenved hasonló tünetek miatt!
Kop-kop-kop, nekem sosem volt ilyen jellegű bajom!
Remélem Hajni megnyugtatott!
Amúgy leltem itt egy topikot lejjebb, "Hüvelyfertőzések megelőzése" címen. Hátha ott is találsz valami okosat!
Használd ki anyóst, és menj világgá! Csavarogj, nézelődj, egyél valami finit, pihizz!

Szöszi: te ezt nagyon komolyan veszed! Kép
Zsófi a 39. héten született, 12 nappal a kiírás előtt!
Az én méhszájam olyan zárt, hogy a doki is meglepődött az 5 cm-es méhnyakamon. Így én egyenlőre bombabiztos vagyok alulról!
Aliceről semmi hír?

Bellana, Panó, gratula nektek a 22 héthez!

Zsuzsa
28+3
zerko

Szia lányok!

Megléptem 1 kicsit, anyósom hintáztatja a lurkót.

Zsuzsa: nem léptem meg itthonról, mert pötyög a víz és most nem is merem Danit ráhagyni anyósra. Kép Ráadásul kaját is csinálok éppen. Amúgy vettek ajtót a lépcső feljáróhoz. Nagyon helyes. Szeretnék ha húsvétkor mennénk. Kép
Hajni megnyugtatott. Sajna hajlamos vagyok sokkolni magam minden marhasággal.

Szöszi: Kép
Aliceról mit tudsz, miért nem ír? Nincs otthon netük?

Amúgy, hogy ízlett a reggeli? Kép
bellana

BellanaKép
Micsoda képek!Kép Anyóshoz kitartás! Én használtam Kliont és tocsogtam is rendesen, főleg délelőtt, akkor távozott a felesleges kúp.

OrsiKép
Látom lakberendezési lázban égsz. Engem is elkapott, pedig nekünk csak egy szobányi bútor esedékes.Kép

MucskaAndiKép
Te vagy a topik főszakácsa! A te hozzászólásaidat csak jóllakottan érdemes olvasni, mert nagyon étvágygerjesztő kajákat tudsz!Kép

SüncsiKép
Napsütés megérkezett!Kép

SzösziKép
És a program császárról is akarsz tudni? Mert az aztán tuti tipp!Kép

Tegnap volt kismamatorna és jó volt. Nekem a lihegésnél mindig röhögnöm kell! Borzasztó vagyok, de amikor a védőnő mondja, hogy akkor most a légzésgyakorlás következik, nagyon kell uralkodnom magamon, hogy visszafojtsam a jókedvemet.
Egyébként megnéztem a Timi által rendelt kiságyat+pelenkázót és tényleg tök jó! Azért még nézelődök.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Tegnap voltunk uh-n és láttuk a kis Noémit. Nagyon édes volt ahogy mozgolódott. Már 950 gramm a drága! Kép

Van egy kis fólyásom amire kaptam kúpot, remélem elmúlik. Jövő héten cukros vérvétel. Kép

Puszi nektek,
Chello
chello

Bellana: ez jó hír! És anyóséktól ezek után ez a minimum. Ezek szerint őt is bánthatta a dolog!

Egcsi: pedig a szülésnél nem röhögünk általában. A programozott csaszi lehet, hogy más!

Délután megyek Zsófival az ortopédiára. Majd beszámolok!

Zsuzsa
zerko

chello: a Noémi jó hír, de a folyás nem! Kúráld ki magad!
Én is a köv héten megyek terhelésesre. De én csak reggelizek! Kép

Zsuzsa
zerko

ChelloKép
Gratula, már nem is olyan kicsi a lánykád!Kép
A cukorterheléshez együttérzésem, lassan én is eljutok odáig.Kép

ZsuzsaKép
Szerintem annyira be leszek tojva, hogy biztos nem lesz kedvem röhögcsélni, utána meg a seb miatt nem lehet. De amíg a szemész nem mond ítéletet nem adom fel, hátha hasznosíthatom a tornán tanultakat.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Szöszi!
Küldtem neked mailt!

Zsuzsa!
A férjem röhögőgörcsöt kapott a tegnapi székelyes viccedtől!Kép

Egcsi!
Egerbe már odaért a napsütés? Érdet valahogy kihagyta!Kép

Chello!
Gratula a közel egy kilós leánykához!

Bellana, Egcsi!
Nektek hány dioptriás a szemetek? Nekem is van kontaktlencsém, de nekem nem volt szó róla, hogy el kéne mennem szemészhez!

Mindjárt rakok fel egy táblát!

Panó
panó

Szia lányok!

Ma úgy tűnik jó dolgom van, ettünk és Dani játszik anyóssal és fordítva.
Ők végülis szeretik egymást és én ennek nem is akarok útjába állni, mindaddig míg esetleg ellenem nem uszítja. Az, hogy mi nem jövünk ki, nem mehet a Dani lelkecskéjére.

Egcsi: én sem voltam még szemésznél. Kép Sőt még az EKG-t se csináltattam meg. Na, majd jövőhéten.
szerencsére a házidokimnak van. Kép Csak ugye az utóbbi időben mindig sz*rt valamit a kutya, ezért halasztottam. Mikor meg mentem volna, kiderült, hogy szegény dokinő beteg. Kép
Hogy bírod a szólózást, mikor jön a férjecskéd?
És köszi a tapasztalatod a kúpról, így már azért nem idegeskedem miatta, csak tök meglepődtem rajtam, hogy ilyet okoz.

Zsuzsa: igaz, ami igaz, nekem sem volt kedvem röhögni szülésnél. Kép
Zsófi bucija, hogy van?

Chello: üdv a kúpos klubban. Kép
És szép nagy már a bébid!

Bellana
bellana

Szia Panó!

Nekem a lencsém : 3.75 és 4.25-ös.
A szemüveg valamivel nagyobb dioptriájú.
Én sem szóltam még a dokinak, de a régi elküldött szemészhez annó, de akkor nem volt gond.

Puszi!

Bellana
bellana

Kép
panó

Úgy látom a táblázat alján csupa fiú van. Szerintetek ez mit jelent ránk nézve? Lehet fogadásokat kötni!

Panó
panó

Bellana!
Akkor megnyugtattál, mert nekem csak 1,5-ös!

Panó
panó

Tényleg sok a fiú! Akik még bújkálnak erőssítsenek a lányvonalra!

Maci2
maci2

Ki kerdezte AliceKép-t?

Tegnap volt dokinal, megvan az AFP-je es jo lett, nem tudja a baba nemet,mert szegyenlos volt a baba es nem mutatta magat.Egyelore ennyi rola.

Pano!Kép
Te mikor voltal orvosnal?Vagy mikor mesz?Utolso uh-n meg nem latszott?

szoszi
szoszi

Szöszi!
Megkaptad a mailt?
19 hetesen voltam és látszott, csak azt mondtam ne mondják meg.

Panó
panó

Panó: hogy te milyen elszánt vagy! Én lukas oldallal távoztam volna, ha nem árulják el a nemét pedig látszik. Kép
Amúgy a Tesó neve nem Alex lesz az már biztos, de hogy mi arról gőzünk sincs. Kép
Talán még a szülőszobán is ezen fogunk huzakodni.

Szöszi: Alicről én kérdeztem. Kép

Zsuzsa:kiváncsian várom a beszámolót a cipősről!

Bellana
bellana

Zsuzsa!(és mindenki aki ott volt a találkozón)
Megnéztem a képeket, nagyon kis helyesek vagytok, kár hogy nem látszott az összes pocak, hogy össze tudjam hasonlítani az enyémmel.
A sütikék is gyönyörűek, szerencse, hogy a gyerek odabennt nem édesszájú, sokkal kevésbé kívánom az édességet mint azelőtt.

Bellana! Miért kérdezted az orvosom nevét?

Vigyázzatok magatokra, én legközelebb csak hétfőn jövök, holnap sajnos temetésre megyünk vidékre.

Jerry
jerry

Pano!Kép
Nem jott meg a mail...Irigyellek, en nem birtam volna ki!Elozoeket sem tudtatok?
szoszi
szoszi

Sziasztok,

Egcsi,
ne is idegesíts kérlek az egri napsütéssel...Ma Ráckevén voltunk, kertészkedtünk, főztünk, és mindezt szemerkélő esőben, pedig ezekre a napokra napsütést ígértek!!!
Mucska,
te hány pulóvert húzol magadra a vízparton? Én annyira fáztam, de aztán felmelegített a munka.

Orsi,
melyik kakaós nápolyira buksz? Én Mannerből tudok megenni szemérmetlenül nagy mennyiséget...
A fotóiddal kapcsolatban: miért nem próbálod meg itt a babanetes albumba, nem publikusan feltenni? Én is úgy csináltam a talis képeket, annyit kellett előtte tennem, hogy lekicsinyítettem őket, mert 2 Mb-sek voltak, de utána nagyon gyorsan és könnyen ment.
Hozzászólva a méhösszehúzódásos kérdésedre ( nevezzük ORGAZMUSNAK!!! ), szerintem is teljesen ártalmatlan, ha a méhszájad rendben van, és nem voltak eddig vérzéses panaszaid.

Chello,
alig-alig látlak mostanában itt...Noémi súlyához gratulálok, egyre jobban égek a kíváncsiságtól, Dóra mennyit nyomhat most! Majd 9-én kiderül.

Szöszi,
teljesen beizgultál erre a tippmixre. Én is szeretnék majd fogadni!!!
Most azon töröm a fejem, hogy megkérem Panót, javítson a táblicskun, és engem is a menzesz alapján tegyen be...
Süncsi, Mucska,
nem fogtok ezen megbántódni? Mert akkor beelőzök mindenkit...Nektek az uh-nál sosem írja ki a gép a szülés "aznapi" várható időpontját?! eddig ahány uh-m volt, annyi dátum, 2 hetes szórással!

Na jó, döntöttem,

Panó,
kérlek, írd a táblázatot az utolsó menzeszem alapján, ami szept.5. Köszönöm!

Szöszi,
Dani a 39.héten jött, 4 nappal korábban a kiírtnál. (Danival egyébként tutti biztos a menzesz ALATT estem teherbe...)

Zsuzsa,
kíváncsian várom a beszámolót az ortopédiáról - nem tudom említettem-e a találkozón, de mi éppen egy jó gyerekortopédust keresünk, mert nyilvánvalóan bokasüllyedése van a Manónak. És mindez amellett, hogy mindig nagyon jó cipőket vettünk neki.A mai napig nem adok rá olyan szandált, ami hátul ne tartaná az egész lábát, és mégis gágog!

Bellana,
neked meg jó tisztulást!!! És ne tessék annyit parázni! CSók

Anitabori
Jövök még. Remélem, ezt nem veszitek fenyegetésnek?!
drbusborbala
Budapest, XX.

Köszönjük a gratulációkat ! Kép

Zsuzsa, neked szabad reggelizni? Én meg ott fogok koplalni ? Ez nem igazság !!!

Mucska, elvesztél? Mi újság a nyaralóban?

Anitabori, Panó köszönöm a képeket!

Bori, jövök én csak állandóan ügyeket intézek vagy vásárolok.

Chello
chello

Szöszi!
Pedig vissza se jött a mail! Ha holnapig nem ér oda, elküldöm még egyszer.
Petiről se tudtuk, hogy mi lesz, Ritánál megkérdeztem, de csak a 31. héten!

Bori!
Eddig mi alapján szerepeltél a táblázatban? Legközelebbre kijavítlak!
Én is mindig kérges szandit veszek Petinek, de ahogy nő a lába, ez egyre nehezebb feladat. Most éppen a 32-es szandiját növi ki, ennél nagyobb méretben már nehéz kérgeset venni! (Már ezt is nehezen találtam)
Én is most jöttem be a kerti munkából, nem a legkellemesebb fajta volt: kutyaszar szedés. Be kell gyűjteni a téli termést.

Panó
panó

Panó,
Eddig a táblázatban az első (6.heti) uh prognózisa alapján kértem a felvételemet. Azóta minden uh mást jósol. Megelégeltem. Úgy tudom, mindenki a menzesz alapján van bent, és az alapján van a terminusa is megadva.

Dani most jött bele a 32-es méretbe, de még elhordja a 31-est is. És teljesen igazad van, ebben a "nagy" méretben már szinte lehetetlen normális, kérges szandit venni. Megnéztem a Zsuzsa által ajánlott Leókat, azt is csak 34-ig tudjuk majd nekik biztosítani. Ezektől azonban kicsit tartok,mert én azt hallottam, hogy a cipőik nem olyan strapabíróak, hamar málnak széjjel. Jó, persze, kicsi méretben a kicsi gyerek még nem olyan vad, mint a mi nagy fiaink...
Mostanában fedeztem fel egy magyar márkát, az ASSO-t, egyszerűen szuper jó cipőket csinálnak, legszívesebben én elhordanám őket! Ismered-próbáltad már őket?

Kutyasz@r szedés hát ez kimaradt eddig az életünkből. De ha egyszer öregkorunkra családi házba költözünk, vaszeg hamarabb lesz megvéve a kutya, mint a kertkapu! Már évekkel ezelőtt elhatároztuk, hogy lesz egy törpeméretű egyed (pl.drótszőrű tacsi ) és egy nagy, barátságos házörző (németjuhász). És amit már most megígért a férjem: tarthatok majd 4-5 tyúkot is, persze, csak a tojgli kedvéért.
Na, akkor majd megírom, milyen munkának tartom én a kutyaszarszedést!

Szia
Anitabori

Zsuzsa,
milyen volt a lúdtalp-dokinál?
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Nekem egyszer sem változtattak még. A 3d mondták egyszer, hogy 2 nappal hamarabb szülnék, mint ahogy mondták. De hogy a babáink erről, hogy gondolkodnak, majd a végén kiderül. Ja és miért sértődnénk meg? Ettől még megelőzhetünk, hiába kerülsz előrébb a finisben! Kép
Kiváncsi leszek, hogy nekem, mit mondanak hétfőn a 3 D-n.
Pulcsiból elég egy , ha meglátom, hogy emelkedik a Tisza szintje.

Egcsi!

Szépen írok a kajákról, de gyere és kóstold meg, hogy jó is e! Mert lehet, hogy csak szájhős vagyok? (A mérleg a páromnál nem ezt mutatja)

Szöszi!

Kiváncsi vagyok, hogy bejön e a tipmix, ígérem nem titkolok semmit. Anna egyenlőre ücsörög és nem akar úgy fordulni ahogy kéne. De hát okos lány, miért is kínlódna még 10 hetet fejjel lefele, ha ücsöröghet is.
Amúgy is jó eséllyel pályáztam a császárra.

Zsuzsa!

Igen sikerült és most is fog mert baromira elfáradtam a jó levegőn. MOst értünk csak haza. A párom már kint akart aludni, de majd csak a jövőhéttől leszünk kint. Nem szeretnék arra ébredni, hogy úsznom kell, hogy partra érjek.

Chello! Puszi, ment mail! Kép

Mindenkinek pusza: MucskaANdi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Megint csak most jutok ide, mert osztalytalalkozon voltam, de muszaj volt jonnomKép
A talalkozo tok jo volt, mar ezer eve nem talalkoztam egy csomo emberkevel, hiszen kint voltunk 6 evig, de volt akivel az erettsegi ota nem!!! Szuper jo volt oket ujra latni! Volt egy par gyerkoc is es persze a pocakomban GergoKép
Rendesen bekajaltunk, ugyhogy alaposan felpuffadtam es szerintem ez nem tetszett a dragamnak, mert rugdosott rendesen, a baratnom mar erezte is kivulrol!!! Annyira boldog voltam, mikor hazajottem a paromnak is megmutattam es egyszer o is erezte! Ez mar fejlodesKép

Koszi mindenkinek a nyugtatast a sex-el kapcsolatban, Bori nagyon birtam, hogy lenyegretoro voltalKép A mostani napolyi eppen a gyori kakaos, de a mannert nem merem venni, mert akkor egy het alatt hiznek 5 kilot, nem 4,5 honap alattKép Azt en is imadom!!!

A hazon mar felig van cserep, majd holnap megprobalom a Bori otletet, hogy nem publikusan csinalok egy albumot es akkor megnezhetitek!!! Mar annyira varom, hogy kesz legyen!!!

Leragad a szemem, megyek a zuhany ala!!!

Puszika mindenkinek!

Orsi
20+6

avocado

Jó reggelt lányok!

Ma a gyerekeim úgy döntöttek, hogy ők keltenek engem és nem én őket! Úgyhogy már menetre készen állunk, pedig máskor ilyenkor kezdem ébresztgetni őket.

Bori!
Az Asso cipőt nem ismertem eddig, de majd figyelni fogom!

Mucska!
Miért pályázol te császárra? Ráadásul jó eséllyel!

Orsi!
Csütörtökön volt osztálytalálkozó?
Hogyhogy nem hétvégén?

Zsuzsa!
Hova tüntél tegnap este?

Bellana!
Akkor majd szólj, hogy mire javítsam ki Alexet!
Amúgy én is egyre kíváncsibb vagyok, lehet, hogy legközelebb mégiscsak megkérdezem, hogy mi lesz.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Szöszi!

Éjjel tényleg visszajött a mail, küldj egyet nekem és majd arra válaszolva elküldöm a táblát!

Panó
panó

Jo reggelt!Kép

Pano,kuldtem.Lehet,hogy en voltam a hunyo,mert eleg sok minden volt a postaladaban, de mar uritettem...
Ma te nyertel!Kép

Ki hallotta az idojarasjelentest? Hetvegen tenyleg esni fog? Es visszajon a tel jovo heten? NEm akarooom...

Legyen szep napotok, vegre hetvege!
szoszi
szoszi

Szép reggelt Mindenkinek!

Panó!

Azért , mert volt egy méhnyak műtétem, De erre azt mondta a doki, hogy ettől még lehet, hogy szülhetnék természetesen, viszont a 6 év próbálkozásnál a baba a legelső és ez miatt lehet, hogy császáros leszek. Beszéltem egy csajjal, aki Kaális volt és nála szült. Az is mondta, hogy 1 órát hagyta vajúdni, aztán vitték császározni. A nehéz eseteket előszerettel császározzák. Engem nem izgat egyáltalán, csak kint legyen egészségesen!

Mindenkinek puszika, megyünk a Tisza partra. Ma grill party lesz, mert vendégeink lesznek.

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Szöszi!
Megpróbáltam még egyszer!
Én is azt hallottam, hogy vasárnap már esni fog!Kép

Mucska!
Jó grillezést, ma még talán jó idő lesz!

Panó
panó

Sziasztok!

Mucska! Jó grillezést!

Panó! Akkor most szabad vagy? Érden is esik az eső?
Úgy hallottam a hétvégére is esőt modanak, pedig Tamás most akar metszeni. Még apu is feljön, hogy segítsen neki.

Bellana, Chello! Sajnállak beneteket a kúp miatt. Remélem hamar elmúlik. Annak idelyén nekem a betegségemmel járt együtt a folyás, de nagyon gyűlöltem. Teljesen túlzott tisztaság mániássá váltam a végére. Szerencsére a kezelések után ez a mellék betegség is elmúlt.

Orsi! Én is szeretem az ilyen találkozókat. Annyira fel tudja dobni az embert! Azon én is csodálkozom, hogy hétköznap volt.

Chello! Hol csinálják a cukor terhelést? Én is csak reggeliztem 1 zsömle+2 dl tej. Még jó is volt. Kérdezni akartam tőled, hogy a te orvosod milyen gyakran rendel be téged UH-ra és voltatok-e ill. akartok-e menni 3D-re. Az enyém azt hiszem egy kicsit túl buzgó, és nem csak velem, mert a többi kismamát is mindig látom amikor én megyek.
Gratula a nagy babához, az enyéim 800 grammosak voltak a hétfői 3D UH-án.

Sziasztok

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Egy másik topic-ban tettem föl ezt a kérdést, de lehet, hogy itt kellett volna. Szerintetek a 27. héten 7 kiló plusz sok? Hozzá kell tennem, hogy 174 cm vagyok, tehát nem egy törpe.

Az elmúlt egy hete már csak max. két kocka csokit eszem, tegnap egyet sem, 6 után eddig se nagyon ettem, ez után se fogok. Nem hiúságból, csak azért, mert így jobban érzem magam. Várom a tapasztalatokat. Mivel első babámat várom - kisfiút:-))) - nekem nincs sok.

Puszi Nektek

Edit
subesz

Edit!
Ezt magadhoz képest kellene tudni. Elvileg a 20. héttől heti 25-35 dkg hízás jó.(maximum)
Én hétfőn leszek 20 hetes és 2,5-3 kilónál tartok, viszont más mami vagy nem hízott, vagy dupla ennyit. Állítólag az sem mindegy, hogy hányadik babát hordod.

Maci2
maci2

Sziasztok!

Ma éjjel is alig aludtam, ez borzasztó.

Mucska, mail ment de már biztos a nyaralóban készíted a sütnivalót. Kép

Vali, nekem a Schöpfiben csinálják a cukorterhelést és itt ez a szokás. Pedig nekem is jobban esne a reggeli. Mi a 12. hétig kéthetente jártunk uh-ra, utána már havonta. De most úgy jött ki a lépés, hogy 5 hét lett belőle. Igen, voltunk 3D-n a Praxisba a 18. héten és még megyünk egyszer a 32. hét körül. A férjem is már nagyon várja mert sokkal nagyobb élmény mint a síma uh.

Mindenkinek kellemes napsütéses napot!

Chello
chello

Maci2!

A 20. héten én is 3 kg-val nyomtam többet, utána viszont "megugrott". Általában egy ugrást követ egy kis időn át tartó stagnálás, utána pedig megint jön egy ugrás. Mondjuk a hasam elég nagy már most is - mi lesz később -, így valószínű, hogy mind oda ment.

És lehet már tudni hogy nálatok mi lesz a babóca neme? Voltatok már 3D-s ultrahangom?

Edit
subesz

Sziasztok!

Chello!
Gratulalok a 950 grammos Noémihez! Gyogyulast a folyashoz!

Bellana!
Hogy Te milyen neveletlen vagy!Kép
Gratulalok a 22. héthez és remélem a kup segit és hamar tul leszel Te is a folyason.

Pano!
Vagy Neked is kisfiad lesz, ahogy mindenkinek a tabla aljan, vagy egy kislany, aki szereti, ha sok férfi veszi körülKép

Bori!
Nyugodtan beelözhetsz a tablaban! A valosagban meg majd melatjuk, ki gyözKép
Szép idö van mar otthon is? Itt gyönyörü még mindig, tegnap este fél 9-kor még 18 fok volt!
Itt is mondanak hétvégére egy kis lehülést és esötKép

Mucska!
Szép napot a nyaraloban, jo grillezést! Annyit emlegeted, lehet, hogy raveszem a férejem, hogy a hétvégén mi is grillezzünk egyet a kertben.

Edit!
Szerintem a 7 kg a 27. héten egyaltalan nem sok.
Ha nem is eszel sokat, jol érzed magad, akkor a tested igy akarja és akkor ez nagyon is rendben van.

Zsuzsa!
Igen, itt a topikban kiokosodik az ember lanya, az biztos!

Szöszi!
A sajat dokim még nem javitott a szülési datumon, a Praxisban 1 nappal elöbbre josolta a doki a szülést. Mas misztikus elörejelzést még nem tapasztaltam, de ha vmit kiolvastam a csillagokbol, majd szolokKép

Ma délutan elkezdem a pakolaszast, ablakpucolas és függönymosas is lesz! Az ablakpucolasban lesz segitségem szerencsére, de igy is lesz elég tennivalo, talan jövö hétvégre rend lesz.
(van egy koszovoi asszonyka, nagyon kedves, aki néha segit nekem a haztartasban, amiota terhes vagyok, de a baba mellett is jol fog jönni).

Holnap megyünk a férjemmel egy kiallitasra Baselba, mar rég tervezzük, remélem szép lesz! Hazafelé szekrénykét is nézünk Dömperkének.

Tovabbi szép napot Mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Mucska!Kép
Csatlakozom Suncsihez, mar nekem is olyan szabadteri grillezes hianyom van,hogy legalabb egy szalonnasutesre kimegyunk vasarnap,azt mondta a Zuram.Kép Csak el ne mossa az eso...en mar nem akarok telet meg esot!!!

chello!Kép
950 gr...hmmm.Ez mar igen! Lassan elo kell venned egy egykilos kavet viszonyitasi alapnakKép. Mindez milyen sulytoblettel is?

szoszi
szoszi

PanóKép
Itt tombol a napsütés!Kép -8,5 dioptriám van.

BellanaKép
Neked az elején nem csináltak EKG-t? Vagy még egy kell? Nagyon jól teszed, hogy hagyod kibontakozni a nagymama-unoka kapcsolatot. Amíg anyós nem veszélyes Dani épségére addig ok.Kép

JerryKép
Az édességet én sem kívánom annyira mint azelőtt, de egy Marcello azért befigyelt a pociba. Gondold el ha még édesszájú is lennék!Kép
A temetéshez kitartást, remélem nem közeli hozzátartozó.Kép

AnitaBoriKép
Nekem is akkora lúdtalpam van mint a ház! Szerintem azért, mert anyámék nem engedtek eleget mezítláb mászkálni.
Írok neked mail-t és végre akkor megnézem a te képeidet is.Kép

MucskaKép
Kizárt dolog,hogy szájhős lennél! Aki ilyen jól le tudja írni, az meg is tudja főzni!Kép

EditKép
A hízás alkati kérdés, az én dokim 15kg-t engedélyezett összesen, az elosztást rám bízta. Én a 23. héten járok kb. 5 kilónál, de nem méregetem magam sűrűn.Kép

Lányok!
Teljesen ki vagyok purcanva! Két nap alatt bejártam az egész várost, persze gyalog. Szerintem voltam az összes bababoltban és a bútorboltok 80%-ban. Most jön a döntéshozatal, persze ez teljesen az én vállamat nyomja, mert a párom rám hagyja az ilyesmit. Akkor is, ha éppen itthon van, most meg pláne. Ebédre sajtos-tejfölös lángost ettem, mert az éhhalál küszöbén nem mérlegel kalóriákat az ember lánya. Kép
Holnap már betöltöm a 23. hetet! El sem hiszem! Olyan gyorsan repül az idő4Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: