A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Te mit szólsz a házikókhoz? Ez elvileg, képzeld, könyvjelző, tehát úgy csinálta valaki, könyvjelzőnek, de miért ne lehetne egy szalagot rátéve szobadísz is, nem igaz?

Meg megsúgom, muffin alakú párnát is szeretnék nekik csinálni a kék anyagból :D , de azt majd később, előbb a szőnyeggel legyek egyszer kész. :wink:

KépKép
benó

Gy. most elment íjászni.

Szilzi, neked nem is írtam, hogy én már csak annak örültem volna jobban, ha azt mondod, hogy ti ketten mentek Párizsba egy kicsit, rád is rádférne a kikapcsolódás. :D

Hozok kaját, de vagyok.

KépKép
benó

Hú, de vacakul vagyok. Nagyon erősen úgy érzem,megjön a mensim.

Kép
flóra 11

Timi, nagyon édes a Törpe, és ne csak azért tegyél fel képeket, mert régen volt képfelrakás, hanem mert mi imádunk képeket nézni. :D Szép nagy egyébként már, tényleg egyáltalán nem Törpe. :D

Jut eszembe, szegény Gy. lefényképezte az ágyikót, de a felrakás az még plusz egy csomó idő, úgyhogy ezzel majd később zaklatom, örülök, ha egyszerre egy dolgot megcsinál, nem akarom hajszolni. Csak várjatok türelemmel, mindent megmutatunk nektek. :D

Képzeljétek, annyira nem nyugszom, hogy reggel kivágtam néhány formát, és vittem magammal az anyóshoz, és ott összevarrtam őket, jó, mi? Gondoltam, legalább csináljak közben valamit az ügy érdekében. :D

KépKép
benó

Jaj, szegény, akkor pihizzél. :(

KépKép
benó

Viszont annak örültem, hogy tegnap kibékültetek a F.-nal. :D

KépKép
benó

Nem kellett kibékülni, mert nem vesztünk össze. :lol: Csak ő volt ideges meg morgós és én azt nehezen viselem.
De a horoszkóp is bejött, este a rádió is bekapcsolt. :D
Ma nem fog, :( nagyon fáj a hasam. :(

Kép
flóra 11

Tudom, hogy nem vesztetek össze, csak nem voltatok túl jóban, na. :lol:
Ez elég szomorú, nincs Nospa otthon?

KépKép
benó

Nálunk nincs nos-pa. Meg mindegy. Fekszem és így kibírom. Vettem be magne B6-ot, általános gyógyszer.

Kép
flóra 11

az biztos :D

KépKép
benó

Ez a babanet nem mindig mutatja az új hsz-t. Annyit frissítgettem és csak most mutatta, hogy írtál. :(

Kép
flóra 11

A házikók tetszenek nekem, Benó. Jó ötlet. Akár olyan szalagdíszként is lehetne, mint amilyet anyukádnak csináltál,csak itt házikók lennének rajta.

Kép
flóra 11

nálam is elég béna :wink:

KépKép
benó

jó ötlet :D

KépKép
benó

Megyek becsomagolni a fiamnak.

Kép
flóra 11

Közben festegettem szemeket, szájakat a könyvbe, meg a másik könyv már meglévő figuráihoz, de most egyelőre ennyi, mert száradniuk is kell. :D Most majd kitalálom, melyik anyagból legyen a ház a játszószőnyegen. :D

KépKép
benó

Menj csak, én majd 5 körül elmegyek mosogatni, de addig leszek, vágok, varrok, csak nagyon lassan tudok így írni, meg ugye, baromi lassan küldi el a hsz-t a gép. :wink:

KépKép
benó

Egy kicsit mosogatok, mert itt elalszom.

KépKép
benó

Visszajöttem. Bepakoltam neki a kajákat és felcetliztem, miben mi van. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, én még nem mentem el mosogatni, úgyhogy itt maradok 5-ig. :D Klassz, hogy ennyi kaját meg tudtál csinálni, és fel is címkézted stb. :D

KépKép
benó

Délelőtt még jól voltam,még délután is. Akor még tudtam főzni. Ez olyan hirtelen tört rám. Estére vagy reggelre biztosan megjön.

Kép
flóra 11

Még jó, hogy akkor megcsináltad, mert akkor most ez egy kínszenvedés lett volna neked. :?

KépKép
benó

Mindenképp délelőtt kellett főzni, mert nemsokára már indul. És még ki is kellett hűlnie a kajának, hogy csomagolható legyen.
De ma csak gyors és egyszerű kajákat csináltam. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, olvastam, és ráadásul nagyon ügyesen, ami egyik kajából megmaradt, hús, azt felhasználtad a másikhoz, profi vagy. :D

KépKép
benó

Benó,áruld már el,milyen színű lett az ágy? És milyen lesz a szőnyeg alapja?

Kép
flóra 11

Az a világoskék, tudod, amit az IKEA-ban vettünk. :D

KépKép
benó

Na, megyek mosogatni, majd jövök. Puszi

KépKép
benó

Ja, és a nagyi hozott egy csipogós napocskát is, azt felvarrjuk a szőnyegre.

Megyek mosogatni. :evil:

KépKép
benó

Helló :D

Képzeljétek, jó lett a palacsinta!!! :D :D Zsuzska majd megbeszéljük hogy csináltam a villanyon! :wink: Az első egy kicsit kemény lett, akkor "súgott" anyukám, hogy túl sok benn a tojás (és mivel azt ugye már kivenni nem tudtam :lol: :lol: :lol: ) tettem bele még minden másból egy kicsit és így nagyon finom lett! :D :D Megint büszke vagyok magamra! :D :D

Benó, jó ötlet ez a dísz! :D Csak vigyázz, nehogy már sok legyen, nehogy olyan csili-csálé legyen a szoba, hogy mindenhol lóg valami :wink: (nem bántás ám!!!!) Nekünk most nem lenne pénzünk Párizsra, de majd szólok a haverjának, hogy kettőnket is befizethetne egyszer! :lol: :lol:

Timi, nem baj hogy leléptél, neked mindig elfogadható alibid van! :wink: Nagyon nagyot nőtt Törpe, már jó lesz neki valami új becenevet találni, mert ez lassan nem illik rá! :D

Ildikó, Te mostanában annyit kínlódsz a mesivel és a nem mensivel! Igenis menj vissza az orvoshoz, mert ez így nem jó! Nem emlékszem rá, hogy tavaly is ennyit kínlódtál volna vele! :(

Zsuzska, én minden reggel éhgyomorra eszek joghurtot! :wink: Nekem nagyon jót tett, előtte sokkal többször bántották a gyomromat mindenféle kaják, sokkal többször felfúvódtam... Nekem nagyon bevált, de nem szabad mindenfélét megvenni. Én ebből megveszem a drágábbat!

Kép
szilzi

Hali

Kissé levagyok maradva.....
Nem nagyon volt időm jönni,most meg hulla vagyok,kicsit kikészitett a múlt éjjel...
Hajnali fél1-kor jöttem haza,alig aludtam...
öreg vagyok én már ehhez...
Viszont tök jó volt az osztálybuli....
Este nem iztos hogy jövök,de legkésőbb holnap visszaolvasok....

Puszi

Kép

Kép[/
tancsu

Gratulálok a fini palacsintádhoz! :D
Igazad van, lehet, hogy csiricsáré lesz, de majd max. elrakom őket és váltogatom a dekorációt, úgy gondoltam, mit szólsz? Pl. egy farúd, amin vannak akasztók, és oda mindig más bigyókat lógatok fel, és azokat le is lehet szedni, meg lehet tapizni, rágni stb. :D
Kérd meg A. haverját, hogy fizessen be benneteket, nem rossz ötlet! :lol:

KépKép
benó

Tancsu, ne mondj már ilyet, hogy öreg vagy hozzá, akkor én mi lennék? :shock: :lol:

Az jó ötlet Benó! :D Így nem is kell magad stresszelni, hogy mi nem lesz kész! :wink:

Kép
szilzi

Tancsu, örülök, hogy jól érezted magad. Öreg? :shock: Ugye ez vicc volt. :lol:

Kép
flóra 11

Hej, jó buli lehetett, ha ilyen sokáig voltál! :lol: :lol: Pihenj csak! :D

KépKép
benó

Hazajött a GY. Átadom neki a dicséreteiteket. :D

KépKép
benó

Halihó!!

Visszaolvasok!! :D :D :D

Kép
martik77

helló :D

KépKép
benó

Hajnal egy volt ,hogy hazaértél Tancsu akkor ez tuti jó buli volt. :D :D :D

Kép
martik77

Gy.-t ideengedem.
Aztán megyünk le anyuékhoz, megnézzük a házat.
Majd jövünk. :D

KépKép
benó

Én úgy le vagyok merülve,pedig semmit nem csináltam egész nap.

Vagy a jövés-menés miatt?? :roll:

Kép
martik77

Szilvi, nagyon ügyes vagy, hogy sikerültek a palacsintáid. :wink:

Kép
flóra 11

Megyek vasalni, ne maradjon itt míg Füreden leszek!

Pussz, már csak holnap jövök!

Márti milyen a kisbaba?

Kép
szilzi

Helló Márti!
Na, milyen a baba? :D

Kép
flóra 11

Jaj, Szilvi,ennyit dolgozni! :?

Kép
flóra 11

Most indul a fiam.

Kép
flóra 11

Márti, sok volt neked mára a mászkálás,persze. Pihenned is kellene.

Kép
flóra 11

Szerintem nagyon szép!!Pici de olyan kis formás,nem sok hajjal.Tiszta csini. :D Lucának hívják.

És a kolléganőm szerdától vajúdott ki-be tolták a szülőszobából mert mindig leállt a dolog.A végén már 8 orvos vizsgálta,nem akarták megcsászározni így pénteken szült meg spontán. :)

De ma már tök jól volt.Remélem azért nekem nem lesz ilyen hosszú,meg ilyen jól leszek én is.

Kép
martik77

Mindig úgy érzem,hogy nincs kedvem semmihez.Pedig hát nem vasal ki helyettem,nem tereget ki helyettem...és még sorolhatnám senki. :) :?

Nem akarom,hogy elhavazzon a sok munka mert akkor aztán tuti kinyúlok.

De erőm meg nincs. :?

Kép
martik77

Látod Szilzi én mondtam,hogy sikerülni fog a palacsinta. :D

Kép
martik77

Szilvi, kellemes napokat Füreden.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: