[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ennyi gyönyörű apróság után nekem is kedvem támadt megmutatni a nagyfiamat:
Anya finomat főzőtt nekem

Kép

Anya már megint összehord nekem minden zöldet, a fene sem érti:
Kép

Hát ekkora szemeim vannak:
Kép

Mi egyébként jól vagyunk. Kicsit lemaradtam, mert anyukámék eljöttek végre pár napra és olyan jó volt kibeszélni magamat, ők meg jót babáztak. Nem is tudom, hogy újságoltam-e, hogy megvan már a második fogacskánk is!

tücsökbogár
 
 


Mutasd csak meg a fiacskád, mert csak úgy csillognak a szemei! Nagyon édes! Gratula a második foghoz! Jól viselte?
merszi
 
 


Egy kicsit nehezebb volt mint az első, de kb. egy hét alatt kibújt. Az áttörést megelőző nap nagyon nyűgös volt, de megoldódott. Viszont csak pár napra csökkent a nyálcsorgása és tegnaptól ismét ömlik belőle. Ez lehet már a következő fog? Nem kellene többet várnia?

tücsökbogár
 
 

 
 

Tücsi, édes ez a kismanó!

Mi tegnap voltunk oltáson. Megkapta a kötelezőt és a Prevenar-t is, úgyhogy két szuri volt egyszerre. Sírt is nagyon, nehezen tudtam csak megvígasztalni ezúttal. De utána aludt egy nagyot és jó kedve is volt estig. Reggelre belázasodott - hát vagy inkább hőemelkedés (popsiban 38,2), de azért most adtunk neki kúpot.

Ezen is túl vagyunk :wink:

Ja és tegnapi mérés alapján: 6700 gramm és 64 centi. :lol: :lol: :lol: Olyan nagyot nőtt, csak ámulunk és bámulunk. Egy hónap alatt 700 gramm és 5 centi. Jajj, úgy örülök neki :oops: :lol:

Ja Tücsök: a Kismama babakonyhája olyan jól leírja, hogy mit és hogyan kell, lehet adni a csöppségeknek - hozzátáplálás, aztán már az önálló ételek. Nekem nagyon tetszik, úgy kaptam kölcsön, de amikor elolvastam el is határoztam, hogy bár még odébb van, azért megveszem. Szóval én ma meg is rendelem a bookline-on, mert most ott a Baba-mama könyvek 30-40% engedménnyel vannak (még ma).

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Köszi a tippet, megnézem.
Gratula Olivérnek. Azért elég brutális egyszerre két oltás. Az én dokim csak egyet ad egyszerre. Mi majd csak áprilisban kapjuk az első prevenart, mert Csabinak úgyis volt +3 oltása, mert anyuka nem vett részt terhesgondozásban. Igyekeztünk kicsit elhúzni, így is már a 6. oltásnál tartunk, meg közben volt két rota is.

tücsökbogár
 
 


Pont arról írtok amire kíváncsi vagyok!
Prevenar oltás hogy zajlik most? A nagyfiam idejében még nem volt...
merszi
 
 


Merszi!

Sztem volt a nagyfiad idejében is csak akkor még fizetős volt,most meg ingyen van :wink:
Szal úgy van hogy fél éves kor előtt 3 részből áll, és az oltások között minimum 1 hónapnak el kell telni..spec az én dokim a 2 hót is betartatja.Egy éves kor után csak 2 részből áll.

Tücsök!

Helyes nagyon Csabika!!

És megkérdezhetem h milyen oltásokat kap/kapott pluszban Csabika?

Ne is mondd az oltásokat..nekem mint Démoklész kardja itt lebeg felettem a BCG újraoltás..mert Olikámnak nem lett reakciója a karján és egy éves korig oltják újra őket..még van szűk egy hónapom..eddig azért nem sikerült mert folyton rajta volt ez a fránya bronchitis és úgy nem szabad...kivi leszek márc.hónapban sikerül-e beadatnom...ja de figyelnem kell h a prevenar óta eltelt-e az egy hóanap..szal nem egyszerű :shock: :?

Eperke!

Sztem is próbálj pihizni,és tartalmas kajákat egyél..valakinek az is számít a tejtermeléshez.

Csige!

Nagyon szép a képed!! :wink: Csak így tovább!!

Merszi!

Álmos baba mint egy 3 hónapos kiskrapek!! :wink:
Wruska!

Nem semmi mértei vannak Olikának sem..és 700gr-ot hízott egy hó alatt..és csak anyatejből,igaz?!Nagyon ügyesek vagytok!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!!

Az ideg megesz,de még mindíg nincs gépem! :evil: :evil: :evil: :evil:
Mindenki a másikra mutogat,de semmi nem történik.
Valószínűleg jövőhéten veszünk egy másikat.Úgyis kettő kell,mert így mégegyszer nem járunk!

Az összes baba gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni!
Gratulálok!!!!!!!!!

Csige
Neked is!Most már rendben kell lennie mindennek! :lol:

Panny
Negyedik baba?Tudod,hogy én már régóta agyalok ezen!
Lassan megyek a profhoz és beszélek vele erről.
Amúgy írok egy topicba (mármint amikor van gépem :roll: ) ahol majdnem mindenkinek 4 babája van.Gyere majd oda!

Evés:Hát Zalán sem viszi túlzásba!Össz-vissz 11 kg.

Vera
Tejet én egy hete adok Zalánnak.Eddig Milupa Junior gyerekitalt ivott helyette.Ebből van 1 éves kor feletti és 2 éves kor feletti.

Annus
Csini vagy! :lol:

Wruska
Nagyon ügyi fiad van,hogy így tűri a fodrászt :lol: :lol: :lol:
Szép súly van.

Remélem hamarosan jövök!!!
Bocsi ha valaki kimaradt!


sziasztok
Vendég
 


Tücsi, nálunk azért adják így együtt, hogy mielőbb letudjuk. Én speciel jobban örülök, mert így egy alkalommal letudjuk ezt is és azt is, nem kell azt éreznem, hogy állandóan oltásra járunk és így az esetleges lázas napok száma is csökken.

Mi a Rotát nem adatjuk be, úgy döntöttünk. Annyi más vírus van még a rotán kívül, ami szintén brutál hasmenéssel és hányással jár, hogy majdnem mindegy.És nekünk a gyerekorvosunk mesélte, hogy pl neki volt olyan gyereke, aki annak ellenére elkapta a rotát, hogy be volt oltva. Szal mi ezt kihagyjuk. Ja és drága is.

Panni: nekünk már a múlt hónapban megérett a BCG - teljes pánik volt itthon fürdésnél, hogy miért pattanásos a gyerek válla az oltásnál :roll: Szerencsére másnap mentünk gyerekorvoshoz tanácsadásra és ott mondta, hogy ilyennek kell lennie - nem mondták a kórházban, mikor beadták?! Hát nekem nem :evil: Kicsit megijedtünk -nna ilyenek a kezdő szülők.
Ja tejecske: igen igen, csak azon éltünk februárban, igaz az elején, mert akkor stagnált a súlya majd két hétig, akkor még kapott kis pótlást (max ha kellett 30-40 ml-t), de aztán már nem. Nem is kérte. :lol:

Eperke: csak meg tudom erősíteni, amit Panni is mond. Nem eszek és nem iszok most semmilyen tejserkentőt, csak végre eszek rendesen (és semmi finomkodás - amit megkívánok és ebben van csoki is, vagy kolbász, ha úgy hozza kedvem - sokkal inkább, mint a terhességem alatt) és most szinte ömlik a tejem. Ha esetleg megint visszaesne, akkor újra jöhetnek a csodaszerek, de remélem, most már rábízhatjuk magunkat a természetre.

Alziza: jó, hogy itt vagy, már nagyon hiányolunk. Zsibiről vannak híreid?

Pumpóka, továbbra is kiváncsi vagyok Zsófikára.

Kép
wruska
 
 


Köszönöm az oltsról az infót!!!! Akkor mi is beadatjuk.. :shock:

Wruska!
Ha a nagyfiam meglátja a tied mindig azt mondja Rock and roll... a haja miatt, mivel hosszú (igaz már csak volt)... :lol: Apja fia: szereti a keményebb zenét :wink:
merszi
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég voltam, bocsi az eltünésért kissé el vagyok havazva, Zsófi egyre több odafigyelést igényel meg ugye plusz a fiúk is vannak... :)
Már 6 fogunk van, bármiben megkapaszkodik és áll, a járókában, kiságyban a rács mellett oldalazva lépeget. Mondja, hogy "ana", "dádá", integet ha jön vagy megy valaki és mondja közben, hogy "tátá-tátá" szóval pápázik... nagyon édes és még mindig pufibéka.. :)

Gyönyörüek a babák!!! Egytől egyig!!!!! :D Tényleg képeslapra illőek!!!! :D

Nagy-nagy gratula minden időközben megszült újdonsült anyucinak!!!! :D :D

Aki meg még hátravan, név szerint Annus... megy a drukk!! Arra is, hogy ne kukacosodjon be Iza!! :D

Vera! NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT MÁRKUCINAK!! Egyre szebb ez a gyerek... lesz bajotok a lyányokkal azt hiszem!!! :wink:

Nem árasztom el a topikot képpel, egyet-kettőt teszek csak...

Kép
Kép

Joghurtmuki:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Pumpi!
De jó, hogy jöttél és hoztál képeket. Hozzál még sokat!
Zsófi tündéri!

Tapasztalt anyukák segítsetek!
Hogy lehet az én egyéves fiamat visszaszoktatni az etetőszékbe? Nem igen hajlandó megülni benne, folyton kimászik: így az étkezés átcsapott nálunk fogócskába: folyton rohanok utána a kanállal. Eddig sem evett sokat Márk (bár tudom ez a súlyán nem látszik), de ha így folytatja a szőnyegünknek végleg annyi lesz...
Nem tudom mit szúrtam el. :cry:

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!
Ne aggódj, nem szúrtál el semmit. Van egy ilyen időszak, amikor nem érnek rá enni, mert állandóan sietnek valahová. :)
Andrisommal is nehezebb mostanában az evés, én beültetem a székébe akkor is, ha üvölt, aztán megpróbálom elterelni a figyelmét. Kap valami játékot, kanalat, esetleg villát :oops: , hogy ő is próbálkozhasson az evéssel. Ált. ez bejön. Ha nem, akkor kiveszem, hadd szaladgáljon, aztán eszik kicsit később.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Vera!

Én a mai napig futok a fiam után a kajával, mert sosem ér rá...:) , pedig már 8 éves lesz! A nagyi még futában még kanállal is képes etetni és mindig azt mondja nekem csukjam be a szemem mert éppen most rontja el a fiam :)))
Próbáltam már kiéheztetni, de az sem hatott ... inkább nem eszik. Nekem muszáj lesz megvárni a kamaszkort, amikor majd folyton enne :lol: :lol: :lol:
merszi
 
 


futában=futtában :oops:
merszi
 
 


Merszi!

Ha kivárod a Prevenarral a 7 hónapos kort, akkor már csak két szuri kell. Mi is ezt tesszük.

Pumpóka!
Zsófi édes husi-pofi! És persze nagyon ügyes is!

tücsökbogár
 
 


Nagyon édesek a gyerkőcök!!!!És milyen nagyok már :shock: Olyan mintha tegnap születtek volna....nagyon rohan az idő!Mindig meglepődök ilyenkor!

annus11
 
 


Na itt is vagyok!

Én már ezeken az uhkon csak nevetni tudok....Bár rám is rám hozta a frászt a doki...Kérdi hanyadik hét.Mondom 32.Erre leméri a fejét és közli h ez csak 29-30 hetes :lol:

A lényeg hogy minden oké,úgy néz ki a 2 kis vesetágulat is eltűnt!!Még az én vesémet is megnézte,de azok is rendben vannak!
Magzatvíz átlagos.
Fejvégű.
Jó gyomor és hólyagtelítődés.
Placenta mellső falon tapad.
BPD:79mm
HC:270mm
AC:265mm
FL:60mm
kb 1,7-1,8 kg
Ez alapján én beírtam ilyen számlálókba,de olyan nagy lemaradást nem tapasztaltam azért...

Szóval teljesen egészséges,annyi h valószínű rám ütött és azért kisebb. :lol: :lol:

Érdekes h az én dokim mindig azt mondja h jó nagy baba...

Én a 41.héten 2800g-al születtem...szóval nem aggódom!

Ja és csinált vmi flowmetriás vizsgálatot,ahhoz is vmi 3 értéket írtak a papíromra...nem tom ez mit jelent,de ott is minden oké.Bár mondta h ne vegyek ilyen nagy lélegzetet.Jó hogy azt nem mondta ne vegyek levegőt! :lol:

Ezek után kíváncsi vagyok a 4Dre nagyon!

(ja amúgy a bácsi süket volt egy kicsit,mindent 2szer kellett elmondanom...lehet h vak is volt,ezen hazáig röhögtem magamban 8) )

annus11
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Megjöttem!!!!!!!!!!!
Van gépem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Még hiányoznak róla dolgok,de szerencsére ezen amiről most írok van operációs rendszer (ez az enyém lesz),a másikat a tesóm vitte el és telepít majd rá dolgokat!
A lényeg,hogy már tudok írni és le sem tudtok vakarni :wink: :lol:

Próbálok majd visszaolvasni is.

Zsibiről nem tudok semmit!

Wruska
Láttam a prividet és olvastam!Holnap válaszolok,mert ez annál összetettebb,hogy most hozzáfogjak :lol:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Csak bejelentkezek, Pumpóka vagyok... :lol: töröltem az előző nick-emet, mert már csak ide akarok irni és nem akarom, hogy a másik topikból olvasgassák Pumpi irásait... :wink: Igy nevet váltottam. Tehát Pumpóka megszünt és Ági vagyok... :D

Annus! örülök, hogy minden okés veletek és Iza szépen fejlődik. Jajj, az uh-n Mukinál is elmértek ám mindent... a lába mindig előrébb járt a koránál, a többi testrésze meg kevesebb volt, mint amennyi hetes Mukim.... de mégis időben született... :) és semmilye nem volt kisebb...

Alziza! Végre te is vagy! :)

Jövök majd bővebben! :wink:
ágica31
 
 


Jajj lányok, úgy örülök nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


sziasztok

visszajöttem és nem ír senki :cry:

Annus
Nekem minden Uh-n mást mértek.Ne is foglalkozz ezzel
Hogy elment az idő már nindjárt szülsz.

Vera
És ha nem etetőszékbe ülteted,hanem kisasztalhoz?
Zalánnál ez bejött anno.

Megnéztem a képeket az összes baba nagyon édi! :lol:

Ágica
(hú de furi)
Kivel balhéztál össze?

Csige-bige
Mi újság????????????
Vendég
 


Hali!

Na végre Alziza!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pump!

Engem is érdekelne h miért volt szükség a névváltozásra?Valami balhé?(pletykaszagot érzek :lol: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na eltűnök 1 napra és visszajönnek az elveszett báránykák!!!
Alziza,Ági :lol: jó hogy jöttetek!

Ma megint olyan vagyok mint akit fejbe vágtak...hülye frontok! :evil:

annus11
 
 


Hát nem csoda Anna...itt felénk is olyan pocsék idő van...esik az eső és borús sötétség van :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Alziza/ Ági (vagy Ágica?)!
De jó, hogy jöttök!

Alziza!
Olyan etetőszékünk van, ami fa és egy kisasztallá és kisszékké lehet alakítani, ha már "kinőtte" az etetőszéket. Ebben sem ül meg.
Ma rákellett jönnöm (ma voltunk először dúdolón), hogy nem egy egyhelyben megülő gyerektípust szültem: amíg a többi manó vígan tapsolt/dúdolt az anyuka ölében, addig az én fiam kb. 2 perc múlva össze-vissza mászkált a gyerkőcök közt. Nemhiába nevezzük kukacnak.
Azért remélem az iskolapadban megül majd.
De lehet rá haragudni (főleg amikor így néz)?
Kép
Kép
Ebben a kissapiban hoztuk haza a kórházból:
Kép
Már ilyen pofákat is tudok vágni:
Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!
Na, majdnem nem tudtam belépni... :lol:

Semmi különösebb nem volt, csupán két részre szakadt a topik már régen (páran elmentek zárt fórumra mert felsőbbrendünek érezték magukat ahhoz, hogy közénk irjanak).... aztán egy hete kb. hogy a megmaradt topiktagok is úgy döntöttek, ha ők elmentek, akkor nem is kell, hogy olvassanak minket (mert azt előszeretettel tették, aztán kellemes csevej közepette kibeszélték a témáinkat), igy mi is zárt fórumon folytatjuk tovább!!! Igy sokkal jobb, ott csak olyanok vannak, akiket érdekel, mi van a másikkal és nem csámcsogunk egymáson! A nick-emet töröltem, mert mint pumpi ismernek sokan... igy jobb kicsit... új név... és csakis ide irok már a babaneten! :wink:

Vera!
Nagyon édes ez a krapek! :) Enyémgyerek is menne folyton, most is itt lebzsel mellettem és már vernyákol, mert éhes lesz... :) meg állandóan ki akarja kapcsolni a gépet, amitől a frász kerülget!

Az esőtől tiszta depi vagyok, menni akartam vásárolni, de igy ki nem viszem Mukit, ha nem muszály! Úgyis ki kell mennem 4-kor, mert megyünk a fiúkért, elég lesz akkor carrá ázni... :(

Menek, megetetem a kis bélpoklosomat! :D
ágica31
 
 


Itt is szar a idő, mi sem mentünk ki ma. Olivér egész nap álomkóros volt, hááát én is aludtam vele egy kicsit.

Annus: bevásárlással hogy álltok?

Alziza: köszi a privit.

Ági: már mindenfélét esztek?

Vera: hát hogy a viharba lehetne haragudni egy ilyen édes pofira:wink:

Kép
wruska
 
 


jajj ezt nézzétek...

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Annus, egy jó tanácsot fogadj el tőlem. Mellkenőcsnek a Bioclin Multi-Mam mellbalzsamát vedd meg. Nekem egyedül ez használt. Nem olcsó, de sokáig kitart (még most is van, pedig minden szopizás után kentem vele a mellemet, most már csak lefekvés előtt bizti ami tuti alapon és az én húsig szétnyílt gennyes vérző mellemet is meggyógyította. Kár hogy nem tudtam róla előbb, akkor nem jutottam volna el idáig. Semmi más nem használt. Gyógyszertárban lehet kapni, igaz nem mindegyikben, de ahol homeopátiás cuccokat árulnak, szerintem ott nagy eséllyel van.

4Ds hétfőn lesz?

Kép
wruska
 
 


Ági!

Nahát..tök ez történt náunk is a márciusi fórumon.Nálunk is az volt h elmentek egy páran zártba de vissza-vissza jöttek fikázgatni minket..egy daranig tűrtük,aztán betelt a páhár és mi is elmentünk zártra.Sőt még a skypon is zártazunk pluszba.

És lesz közös szülinapi buli Pesten a sok 1 évesnek :wink: ...és a dolog pikantériája h lesznek ott a másik zártból is egy páran :shock:

Én még ezen kívül írok a saját dokim topicra és a 3 ilettve 4 gyereket akarok topicra is rendszeresen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ezek a pasik nagyon cukik!!!!

Wruska!
Köszi a tippet a mellkenőcshöz.Úgyis akarok menni,lassan meg kell vennem a homeós bogyókat is....
És igen,hétfőn 4D!!Alig várom!

annus11
 
 


Panni, Ági, ez nem semmi. Persze hogy részben anonim ez a dolog, de véleményt alkotni is kulturáltan kell, nem minden mindegy alapon.Még akkor is, ha nem adom hozzá a valós nevem.

Annus: kérünk fotókat:lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok lányok!
Hát csudaédesek ezek a kis pasik :lol:
Köszönöm Alziza megvagyok. Itthon vagyok táppénzen és azóta egyáltalán nem fáj a hasam, sokat filóztam rajta, de így van ez jól. Émelygek időközönként, az egyik nap jobb, a másik rosszabb. Ha eszem valamit, akkor egy fél óráig jó, de utána kezdődik előről és hát egész nap eltart. Hát bántja a kicsi a nagyot :lol: Egyébként minden rendben. Nagyon sokat pihizek, mellette lightosan megcsinálok itthon mindent. Próbálok odafigyelni az étkezésre is, sok gyümi, magvas dolgok, főzelék és így elmult a székrekedésem is. Jövő hét szerdán megyek dokihoz és hát nagyon bízom benne, hogy jó dolgokat mond majd. Már nagyon várom.

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok

Csige-bige
Az émelygés az jó!!!!!!!Én soha egyik terhességemnél sem voltam rosszul,de Zalánnál.....azóta is van olyan öblítő amit nem bírok és a rózsa illatú cuccokat szerettem,de most is felfordul a gyomrom tőle azóta is.
Úgyhogy a hányingernek kivételesen örülni kell! :lol:

Vera
Na jó,de az a szék akkor nincs rögzítve?Mármint akkor nincs "bezárva"?Mert akkor ugyanaz.
Márk hatalmas fiú!Az utolsó kép a kedvencem!

Ágica
Én is írok egy másik topicba ahonnan átmentünk zártba.De ott nagyjából mindenki.Abban a topicban olyan dolgokról is lehet írni amiről itt nem ezért jó.De visszajárni fikázni a többieket gusztustalan.

Wruska
Olivér nagyon cuki!

És akkor írok Zalánról:
Dec elején elkezdett beszélni,addig gyakorlatilag nem nagyon mondott semmit.Dec végére már mondatokat mondott és nemsokára ragozott is.Okos értelmes fiú!Sokszor olyan szavakat mond amiket nem is tudunk honnan hall.
Nagyon jó dumája van.
Ma pl azt mondta:Anya.Alex azt mondta betszi bugyimba hangya.Bugyi csak lányoknak van,fiúknak gatya.És mindezt felháborodva.Olyan édi.
Vagy :Könyvet nézegettünk kérdezem tőle ez mi?Erre:Dinó,mi más lenne!
Beszarás a kiskrapek.
A férjem szerint már rég tudott beszélni csak gyűjtögetett.

Imádja a könyveket!Napi 5-6 könyvet elolvasunk.Most nem rég találtam itt a közelben egy antikváriumot 8ill a barátnőm),ahol csomó új könyv van féláron.

Napközben egy csomószor a wc-be pisil,de a kakálás nem megy,ahhoz elbújik. :roll:

Én: Nem vagyok túl feldobott.A barátnőmék visszamentek Amerikába és maradnak pár évig.Ez nagyon roszz,mert mi gyakrlatilag össze voltunk nőve.

Itthon voltak és lesznek is még balhék a sógórnőmmel és anyósommal.Elég durva ide nem is írom mert hátha olvassa valaki aki ráismerhet és elég szégyelni való dolgok.

hát nagyjából ennyi.
Vendég
 


Alziza!
Tényleg nagyon jó dumája van a kis kópénak!

Vera!
Imádnivaló a kisfiad, vagy inkább nagyfiad!!!

Wruska!
Ügyes Olivér, hamarosan szaladhatsz utána!

tücsökbogár
 
 


Hát Alziza, nekem csak néha van émelygés, de akkor egész nap. Van amelyik nap jobb, van amelyik rosszabb. Viszont ha émelyget, akkor egész nap, nem csak reggel, este lefekvéskor, sőt éjjel amikor felkelek wc-re :shock: Nem mindent tudok megenni, ami nem megy, nem eröltetem. Róka koma még nem köszöntött be, de remélem nem is fog. Ha csak ez az émelygés maradnak, akkor ezzel kibékülnék :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Alziza!

Nagyon ügyes Zalán!!

Sajnálom h gondok vannak a családdal...nálunk is vannak anyóssal:(......ha akarod én szívesen meghallgaton priviben...

Csige!

Csak így tovább!!Sok pihi és no stressz!!Nagyon jól tetted h otthon maradtál!!Remélem szülésig otthon leszel már?

Olika már teper...egyik nap még csak egy-két lépést mert egyedül megtenni..de azóta már egyre többet..olyan cuki!!! :wink:

Egyre többet agyalok a 4. babán és egyre többet beszélünk róla apával..ő még egy ici picit ágáll, de be fogja adni a derekát,az tuti :wink: ..már a lányneveket sorolgattuk :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny

Hú..Olivér is 1 éves lesz.

Milyen jó lenne,ha egyszerre lennénk terhesek a negyedikkel! :wink: :lol:
De én maradnék a fiúnál.Nekem Zinával ezerszer nehezebb mint a fiúkkal.

Anyósos-sógórnős sztori bazi hosszú és undi! :evil:
Vendég
 


Igen Panny, most már úgy tűnik, hogy itthon maradok végig. Én szerettem volna a 13. hét után visszamenni, de a doki azt mondta, hogy feleslegesnek tartja. Szóval pihizek itthon. Tegnap ezt a szar, szeles idő egy kicsit megviselt, egész nap érezgettem a hasamat. Szerdán megyek dokihoz, kíváncsi vagyok hogyan nő a kisporonty :lol:
Hú 4. baba, az komoly. Már így is igazi nagycsaládosok vagytok :lol: Kíváncsi vagyok hogy mikor érkezik a negyedik :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hát nem vagytok semmik az bizti!Látom nagyon ráhangolódtatok a 4.babára!!!Azért szóljatok ha már rajta vagytok a témán!Majd drukkolunk így a háttérben :wink:

Nekem holnap 4D!!!!!Jaj alig várom!

annus11
 
 


Alziza!

Én benne vok, h együtt babásodjunk a 4.-kel :wink: :lol:

Mikorra tervezed?Én akkor szeretnék teherbe esni amikor Olika 2 éves lesz..szal durván egy év múlva...

Csige!

Sztem a lehető legjobb h már otthon leszel a szülésig...majd utána még melózhatsz eleget.
És minden rendben lesz szerdán is!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na itt is vagyok!
Minden oké Izával.Feje tényleg picit kisebb,a hasa meg jó nagy!Szép kis pofikája van,már most megzabálnám olyan édiii :oops: Bár lehet én vagyok elfogult!
Persze jól begubbasztott.A kezével fogta a fejét,maga elé húzta a köldökzsinórt is,így nehéz volt jó képet csinálni...Láttuk a kis lábacskáit,combja is tényleg jó nagy.Nyitogatta a szemét is tök sokszor,de ilyenkor nekem olyan rémisztő volt a kinézete :lol: Ja és rengeteg haja van!!!!Kis tüsi már most,mi lesz még később!
Na akkor amit mértek!
BPD:80,5mm
OFD:100,3mm
HC:285,6mm
FL:62mm
AC:293,7mm

Szülés várható idejét ez alapján ápr.27re írta!33 hetesnek felel meg.De érdekes mert a gép a hasa alapján már 36+5nek írta....azért az durva.A BPD alapján meg csak 30+1.De ezen én már nem lepődöm meg 8)

Magzatvíz is átlagos,tiszta.Majd hozok még több képet is!

Kép

annus11
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi de nem tudtam választani!Szóval így bújócskázunk!

annus11
 
 


Micsoda csajszis a pofija már most! Olyan kis édes husikája van :wink:
Olivért nekünk is előbbre jósolták a méretei alapján. November 25-re. December 5re voltam kiírva és a fiatalúr az arany középutat választotta. November 30-án meg is érkezett. Szóval majd a gyerök eldönti, mikor akar jönni, magasról nem érdekli a dokik véleménye :lol:

A képek nagyon nagyon jók. Mindig elámulok, ha ilyen felvételt látok, hogy már hol tart a technika..Na jó nem izélek itt :roll:

Olvasom, hogy 33. hét, úristen már itt tartasz...hihetetlen, hogy elszaladt az idő. Nemsokára babázol! :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Panny
Nagyjából nekem is 1 év már a korom miatt is :roll:
Én arra várok mit mondanak Zalánnak,hogy mikor lesz a műtét.
Mert sem azt nem akarom,hogy terhesen csináljam végig,sem azt,hogy pici babával.Mert hát nyilván bent maradok vele a kórházban.Azt sem tudom mennyi ideig kell majd maradni,vagy mennyi a lábadozás stb.Júni 3.án megyünk a kardiológiára akkor mindent megtudok.

Annus
Nagyon jók a képek!

Hírek Zsibiről:Jól van!Most egyeztetek vele mi az amit írhatok aztán írom amit tudok.De puszil mindenkit.

sziasztok
Vendég
 


Annus: nagyon édes Iza és olyan gyönyörű kis pofija van.
Lányok azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti mikortól kezdtétek el kenni a hasatokat és milyen krémmel? Mi az amivel érdemes kenni? Nekem már kezd gömbölyödni, már reggeli után elég viccesen nézek ki :lol: alapjában vékony vagyok, de nem sok hasizmom van, így szerintem azért látszik már ilyen korán. Estére már giga méretet ölt, ahhoz képes hogy még csak hét hetes :lol: Nagyon szeretném, ha nem repedne szét a bőröm, így ha kell már korán elkezdem kenceficézni.

KépKép
csige-bige
 
 


A DM saját márkás olaja nekem bejött és egyáltalán nem repedtem, pedig gigászi méreteket öltött a hasam.

Aliziza: most mi is van Zalánnal? Én kicsit nem vagyok képben :oops:

Kép
wruska
 
 


Olivér tegnap óta hasra fordul egyedül :lol: :lol: Olyan büszke vagyok rá, hogy csuda :lol:

Íme egy két remekbeszabott fotó:



Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


tudom, hogy régen voltam, nincs túl sok időm sajna...
De azért én is jó hírekkel jövök ám!!
Minden oké volt a tegnapi uh-n, már 17cm-esek vagyunk
És fiúcskánk lesz!! :lol: A lényeg, persze, hogy mindene normál méretű (mindig is erre vágytam, csak semmi extra!!!). Úgyhogy maradtunk aug. 20.-nál!!!

a kép, ha sikerül: Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: