A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Catherine: köszi, várjuk továbbra is a híreket!! anyám, nem gondoltam volna, h nemlajos lesz a következő :shock: ! irigy-irigy!! :lol: :lol: tényleg nemsokára Dömézik!

Bea: szépnagy lett a pocód :lol: !!! sztem sincs lenn!

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok!
hát én nem vagyok olyan jó boszi, mint Marq... sehol semmi, úgyhogy egyben, és síri csend odabenn! :roll:

és hűha micsoda hírekre jövök!!! :shock:

Nemlajos!!!
nagyon-nagyon drukkolok, bár már biztosan világra jött a kis Döme!!! :D

Marq és Kedves Apuka
gyönyörű a kis Hanna, tényleg cuki kis pufi! :wink: és Marq hihetetlenül jól nézel ki szülés után! és a szüléstörténeted is irígylésre méltó!

Rszg
nagyon aranyosak a fiúk együtt!!! :wink:

Bea
szép a pocid, és szerintem sincs lenn, mint ahogy az enyém sem... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

még a végén én leszek a tábla végén... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tényleg, Adryn, ha szülni akarsz, dobj egy pocakot nekünk!
bár nálam még nem jött be... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hű, viszont Nemlajosnál igen!!! :shock: 8) :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, azért tábla végén csak nem leszel :?: :!:
Dobj még egy pocak fotót! Hátha..... :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti
:lol:

nem tudom, mit csináljak... felmenjek az ágyba, vagy még várjak, hátha jön hír Nemlajosról... de nem vagytok itt... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sztem pihenjél...aztán hátha menni kell éjjel.....soha nem lehet tudni!!! Én még fent vagyok, párom suli bálban van....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én is itt vagyok..
mingyá csinálok pocakfotót :lol: :lol: minden esélyt meg kell ragadni :lol: :lol: pedig már csak kórházba indulás előtt akartam :roll:

KépKép
KépKép
adryn

még tömöm magamba a salátámat, de nem ízlik annyira... lehet, hogy nem kellet volna előtte egy zsömlét téliszalámival magamba tenni... :roll:

Adryn
várom a pocakfotót!

Tehuti
örülök, hogy jó volt a csajos vacsi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn, küldd gyorsan!!!! :lol: 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát igen csajok :lol: :lol: :lol: hátha bejön a fotó-babonák, bár én azért várnék még :lol:

mondjuk jó lenne túl lenni néha rajta :roll: ...

Adryn, hol a pocid :wink: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

íme: :lol: :lol:

Kép 1 nap híján 39. hét

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, sztem te szülni fogsz!!!!!!! :lol: :wink: 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Elnézést, hogy eltűntem. Sűrű az élet. nem nagyon tudtam visszaolvasni.... :oops:

Marq: Gratulálok Hannához! Édes kis csöppség! :P

Rszg: Máté gyönyörű! Kulcscsont rendbe jön.... Azért szólhattak volna róla Neked....

Nemlajos: Megy a drukk!!!!! +++++++

Pénteken jöttünk haza. Peti nagyon aluszékony, pedig azt mondták a sárgasága kezelést nem igényel. Magától 5-6 órákat alszik és csak :!: 10-15 perceket bírom ébren tartani. A cicin 2 perc alatt alszik és nem eszik mérhető adaogot.... :cry: :cry: Most fejek, mint az őrült és cumiból kapja a tejet. Hátha felerősödik és javul a helyzet. Igyekszem 3 óránként kelteni, de nem mindig sikerül.... Most lesz 4 napos. A súlycsökkenés már megállt, tegnapról mára tartja a súlyát....
Nekem a lányokkal nem volt ilyen. Van valakinek ilyen tapasztalata?????????

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Én is visszanéztem, hátha van hír Nemlajosról. :lol: Nem emlékszem, hogy állt méhszáj ügyileg, de szerintem gyorsan tágult. :roll: Gergőnél nekem is a magzatvíz folyt el, úgy mentünk kórházba. Én még 17 óra után is csak 1 ujjnyira tágultam. :cry:

Adryn: sajnálom, hogy apud még hétvégére sem tud haza menni.
A férjem helyben dolgozik, csak néha-néha kell mennie vidékre. Épp most mondta, hogy a jövő héten két nap is kell mennie. Remélem nem akkor indul be a szülés nálam. Én még legalább 2 hetet szeretnék így egyben lenni. :roll: :)

Bea: szerintem sincs lent a pocid. :wink:

Csibb: azt hittem nálad is bejőtt, amit tegnap elterveztél, és már szülőszobán vagy. :lol:

banokla

Hú azt a mindenit, nagyon szép, nagyon csini vagy! Csinos kismama vagy, és lentebb van mint az előző képen, bár ez nem garancia, de drukk++++ :wink:

Jó éjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti: miből gondolod?

üdv Katka újra :D: ha már megállt a súlycsökkenés akkor nem hiszem hogy baj lenne Petivel, de ezt majd a jobban hozzáértők elmondják.

KépKép
KépKép
adryn

Katka: jó hallani rólad!!!
Peti nem sárgult be? Mert nekem azt mondták, Gergőnél, hogy a sárgaságtól aluszékonnyá válhat. Azt tanácsolták, hogy az első pár nap keltsük fel 3-4 óránként. És cumiból elfogadja a tejcsit?

banokla

Katka, üdv!
Védőnő mit mond, mit tegyél Petikével? Mennyi a súlya most?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Banolka
bárcsak így lenne, de nem!
viszont a férjem ma este meg azt közölte, hogy ő már úgy menne! és mindezt vigyorogva! :) nekem vegyesek az érzéseim, de azért inkább én is mennék! :wink:

Adryn
azért mindig jót mosolygok a pocakfotóidon! :lol: nagyon csini, de hogy 39 hetes :shock: :lol:
én nem tudom, hogy lenn van-e... :roll: de drukkolok!!!

Katka
jó, hogy jelentkeztél! nekem sem volt ilyen, úgyhogy nem tudok mit mondani...
amúgy a szopitechnika kialakult? jól be tudja kapni a cicit?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn, csak próbálom sugallni neked a szülést!!!! Hátha.... :wink:

Katka, örülök, h jelentkeztél, sajna nem tudok a szopizáshoz hozzászólni... :roll: De jó sokat alszik Peti baba!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Peti egy kicsit sárga. Cumisüvegből elfogadja a tejet. Onnan félálomból is kieszi. A cicin viszont folyton bealszik....
Védőnő? Majd kedden jön.... Remélem addigra találok megoldást....

Mindenkinek további jó pocakosodást! Most már nagy dömping lesz szerintem. Mindenkinek szép szülést kívánok és gyönyörű egsézséges babákat!

:P :P :P

megyek aludni, mert hamarosan szopi (fejés) idő....

Katka

katka22

ok Tehuti.. de utánam Te jössz :lol: :lol:
végülis mindjárt március van.. az én kis márciusi fiatalom igazán elindulhatna már kifelé :lol: :lol:

Csibb: a Te hasad sem sokkal nagyobb az enyémnél. :P egyébként meg képen sztem mindenkié kisebbnek tűnik.

KépKép
KépKép
adryn

szerintem akkor inkább az a baj, hogy sokat kell küzdenie a szopival, és ha kapja cumisüvegből, az egyszerűbb neki! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ma volt nálunk egy nő(férjem volt tanára) valami egészségügyi felmérést csinált. Kérdéseket tett fel, hogy milyen betegségeink vannak, milyen gyógyszereket szedünk, stb. Mondom neki, hogy nem szoktunk gyógyszereket bevenni, csak nagyon ritkán, hál Istennek, meg hogy most kismama vagyok.... Nagy szemekkel nézet rám, hogy nem is vette észre. NA akkor volt csak ámulás, mikor mondtam, hogy 3 hét van csak hátra.

banokla

Adryn
az biztos, én is mindig meglepődöm, mikor letöltöm a képet, hogy sokkal kisebbnek látszik! bezzeg viselni mennyivel nagyobb!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nemlajos, megy a drukk!!! :D Bár lehet hogy már babázol. :wink:

Katka, nekem Panna volt nagyon aluszékony. Alig bírtam én is megetetni, állandóan elaludt a cicin, volt hogy egy óráig tartott a szoptatás, mert nekiálltunk és elaludt nagy nehezen felébresztettem, evett és újra bealudt... Kb. az ötödik napon indult csak meg a súlynövekedése és ő ugye elég pici volt, 2740-el született és lement a súlya kb. 2550-ig, de végülis megindult :) Én nem is mértem mennyit szopik egyszerre, nem mértem otthon csak a védőnőnél mikor mentünk, én csak arra figyeltem hogy ne hogy becsomósodjon a mellem :roll:
Szóval szerintem nem lesz gond, a lényeg ahogy írtad hogy ébresztgetni kell 3-4 óránként ha ennyire aluszékony.

Adryn nagyon csini a pocid, de még mindig nem látom hogy hol van benne Nico ? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

tényleg, már csak márciusi gyerekeink lesznek! kiváncsi vagyok Döme februári-e vagy ő is kivárja a márciust...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn, na ja, utánad ELVILEG én jövök! Gyakorlatilag én kinéztem a március 13-15. közötti időszakot! :lol: :lol: :lol: az UH úgyis 6 nappal mérte legutóbb kisebbnek. Na de meglátjuk, madj SZonja eldönti. :wink:

Banokla, akkor neked sem lehet nagy pocid!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ez igaz hogy fényképen mindig kisebbnek látszik, én is mindig meglepődök mikor magamról teszek fel, mert így sokkal kisebbnek tűnik :roll:
Ja jut eszembe én is raktam fel magamról képet már vagy egy hete és mindig egyben vagyunk :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Banokla: kíváncsivá tettél!! kérünk fotóóóóóóóóóóóóóóóóót.. még a végén elveszed tőlem a márciusi fórum legkisebb pocakosa címet. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

nekem végig idő és méretarányos volt Nico... lehet akkor tényleg egy csokor virággal a kezében jön nőnapkor? :roll: :D

KépKép
KépKép
adryn

hol van már a hír Nemlajosékról? sztem már tuti babázik :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Kép

ez egy 38 hetes pocak Fannival! sokkal kisebb volt! :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn: azért meghagyom neked a legkisebb poci címet. :lol: :wink: Nálam az a gond, hogy elég molett vagyok, és lehet hogy ezért nem veszik észre? :roll: Nem tudok képet feltenni, de mindjárt keresek egy centit és lemérem.

banokla

és sajnos most végignéztem az összes terheskorombeli képet, és meg kellett állapítanom, hogy ott hamvas kis fiatalka voltam, most meg egy asszonyság... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, ez olyan Adrynos pocak!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: látod látod.. akkoriban tuti a tiédben is keresték Fannit :lol:

Banokla: ok. de akkor mindenkinek méredzkedni kell! :D

KépKép
KépKép
adryn

rendben. akkor ezentúl Csibb asszonynak szólítunk :lol: bár szerintem hülyeséget beszélsz. ritka jó csaj vagy fotók alapján is ;) büszke lehet rád a férjed!

KépKép
KépKép
adryn

Pocak méret: 102cm. Nem tudom, hogy nem veszik észre.

Csibb: neked is szép a pocid!! :wink:

Még egy sztori: kedden voltunk dokinál. Fájás mérés is volt. várakoztunk a folyosón, a dokinő megkérte a nővéreket, hogy csinálják már meg a ctg-t. Erre megszólal az egyik nővérke, hogy nem is vette észre a pocakom, mert már rég megcsinálta volna. :shock: Előtte három hete bent feküdtem ugyan ott majdnem egy hetet, és az a nővérke is egy párszor ellátott. 8)
De amikor tette fel a fájásmérőt, megjegyezte, hogy jó nagy baba. Na most akkor mi van???
:roll:

banokla

na tessék, hogy lássátok!

ilyen volt:
szőkén:

Kép
terhesség elején

barnán:
Kép
terhesség vége felé...

és most, mint asszonyság:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé és Kukli nem jelentkezett ma :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: az a barna haj nagggggyooon jól állt!! most picit rövidebb de egyáltalán nem asszonyságos!

KépKép
KépKép
adryn

pocakméret: 92 centi :P

KépKép
KépKép
adryn

igen, a hajam biztosan jobb volt régen... de azt a barátnőm vágta annak idején, most meg egy fodrász... na majd lehet, hogy viszek képet, hogy ilyenre csinálja... a barátnőm már áttért a fodrászkodásról a fotózásra... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, nem is vagy asszonyos!!!! Nekem mindkét hajszín tetszik!

Pocakom: 118 cm. Na ezt körözzétek le!!!!!

Tényleg, hol van kukli és erpé???

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn: mondtam én, hogy meghagyom neked a legkisebb pocak címet. :wink: :lol:

Csibb: szerintem nem vagy egyáltalán asszonyság!!!! Nagyon csini vagy!!!! :wink:

banokla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: