Jo estet!
Moni: sajnalom hogy Nalatok is erezteti hatasat a krizis! Remelem ferjed marad az allasaban!
Fanny: meg szerencse hogy nem lett semmi komoly bajod!!!
Binyek: ez a kep tooooooooooook joooooooooo!!!

Az en uran is pihentagyu pedig mar nem fiatal.
Juci: latom tenyleg bejott a kavics a Lanyoknak! Gyonyoru a taj!
Vanda: hogy ez mennnnnnnnnnire ismeros es hogy en mennnnnnnyire egyutt tudok erezni Veled!
Megnyugtattal, mar keztem azt erezni hogy csak az en gyerekem ilyen "utodott" de ezek szerit nem.

Nem tudom, talan ez a korral jar es tesok nelkul is ilyenek lennenek, allandoan lazadoznak. Az enyem allandoan ugraltatni akar, ezt AKAROM azt AKAROM hiaba mondom Neki hogy azt kerni kell nem akarni. Minden masodik szava a kaka (volt, mert miota 5 percre a szekre ultetem buneteskepp javul a helyzet) es persze ha valami nem ugy van ahogy azt elkepzelte jon a hiszti. Nekunk az segit ha beosztom az idejet es megmondom mikor mit csinaljon, mert uracska ha unatkozik akkor vege a vilagnak, egyedul sem nagyon tud eljatszani, elso gyerek, hozza volt szokva hogy en jatszok Vele egyfolytaban.
De azert szepen-lassan javul a helyzet, minden este 15-30 percre csak az Ove vagyok, olvasok Neki vagy diavetitozunk vagy jatszunk, ezt nagyon szereti!
Szerencsere a pakolas nagyon megy Neki, egyedul osszeramolja a szobajat nagyon ugyesen, hiaba szuz a lelkem es a horoszkop szerint a szuzet onnan ismerni fel hogy ragyog a tisztasagtol az otthona

hat, ez nalunk most eppen nincs igy mert egy lusta bika a haz asszonya.
Mennem kell mert kiskiralyfi velem akar elaludni.