Binyek!
Ágyneműs-adást természetesen vettem.
Urad nem is gyogyós. Normális, egészséges kisgyerekes apukának tűnik.
Barátnőm mesélte, hogy egy ismerőse a 4 jónapos gyerekének Nintendót vett. Mikid ennyire nem tűnik lököttnek...
Juci!
Egyévesen az én fiamat is csak a kavicsbányába kellett volna kitenni két traktor közé és nem lett volna egy hangja sem.
Jöttem amúgy nyafogni: Balummal egész nap nem volt semmi baj, én is, Pasi is játszottunk vele. Fürdeni is elment vita nélkül, fáradt volt.
Aztán benéztem hozzá a fürdőszobába, kérdeztem, nem akar -e kijönni. Nézett rám durcásan és amikor megkérdeztem még azt is, hogy engedjünk -e a kádba meleg vizet, kitört a botrány. Visított, hisztizett. Otthagytam, közöltem vele, hogy szóljon, ha befejezte. Vagy egy fél órát tombolt a kádban, totál kikészítette magát. Akkor mentem, kiszedtem a kádból, persze hideg volt, mint egy jégkocka. Kérdeztem, mi baja, persze nem tudta megmondani.
Szóval minden napra jut egy ilyen őrjőngős hiszti. Néha több is. Tudom, hogy a féltékenység a baj meg estemár a fáradtság is rátesz, de ezt már nem lehet ép ésszel bírni.Fogalmam sincs, mit tudok tenni. Próbálok türelmes lenni, de néha már szakad a cérna. Volt olyan, hogy azért hagytam ott, mert éreztem, ha maradok, megpofozom, ami amúgy nem szokásom. Van valakinek valami tippje, mit lehetne még tenni?
Bocs, hogy hosszú voltam, de kikészít a kölköm és nem tudom, mit lehetne vele kezdeni.