A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én most lépek le!

Kép
szilzi

Ez a mai pihi nem akar összejönni.L.-felkeltett a telefonhívásával.
kb fél órát aludtam.

De még süt a nap. :)

Lassan elkészülök és besétálok a munkahelyre az a mostani tempómmal kb fél óra séta.
Ha a lábam bírja akkor minden oké. :D

Szilzi remélem azért eljutsz ebédelni! :roll: :D

Kép
martik77

Ez egy lelépős laptetű!!! :lol:

Jó Étvágyat!!!

Kép
martik77

Nekem is volt tegnap egy lelépős és ma egy bejelentkezős laptetűm. :lol:

Kép
flóra 11

Eljutottam, megebédeltem! :D

Itt ronda borult idő van! :( Remélem holnap jobb lesz, mert huzatolni akarok és szeretném kitenni az ágynemüt szellőzni! :?

Vigyázz magadra Márti! Szép lassan, jól fog az esni, majd meglátod! :wink:

Kép
szilzi

Mennek az agymra ezek a netdoktorok! Keresek, keresek,mire találok egyet, kiderül, hogy elköltözött,vagy már nem válaszol, csak a régi leveleket lehet olvasni, ha találok végre, akkor regisztráljak, állítólag küldenek egy ellenőrző levelet, ami nem érkezik meg a címemre, stb. :x Vagyis teli a hócipőm velők! :evil:

Kép
flóra 11

Na, most tértem vissza, a Gy. a matracrész kivételével (újat veszünk bele) lekárpitozta az egész ágyat :!: :D :D :D :D :D :D, nagyon szép lett, majd ha kész lesz teljesen, lefényképezzük. Én meg addig varrogattam a kiskönyvet a konyhában. (NIncs kész.) Aztán rendeltünk pizzát, és most ideülhettem, de nem olvastam vissza természetesen. Fél 5-re megyünk a bababoltba a cuccokért.

KépKép
benó

Visszaolvasok.

KépKép
benó

sziasztok
megint jól lemaradtam, de sikerült vissza olvasnom

benó: én akkor bögtem, amikor kb. 20 hetes terhes voltam és a doki megijesztett a rövid méhnyakkal meg a koraszüléssel :?
ezekröl az ütés foltokról én is hallottam már /amit a márti irt/. pl. ismerösöm annyát bokán harapta egy kutya, csajnak meg ugyanott lett egy nagy anyajegye.

ildikó: nem tudom emlékszel-e, irtam, hogy 5 hónapos terhes voltam, amikor személyit kellett cseréltetnem. akkor jöttek be az új unióssak, hosszú sorok álltak. nyár volt, nagy meleg, 3 helyen csinálták, de lassan,mint a tetük. le nem ülhettem, mert ugrott volna a helyem. éhes voltam és szomjas. 1,5 óra várakozás utánn szóltam a mögöttem álló nönek, hogy "tartsa" a helyem, elugrom üzibe málnáért, mert már muszáj innom /10perc az egész/. mi volt a válasza?: hát én nem tudom,mert ha valaki szóvá teszi, én nem engedhetlek vissza. én meg mondtam, hogy akkor én meg a valakinek a fejét fogom betörni :evil: :evil: :evil:

tancsu: a csaj lánya fogja eljátszani a kisfiú szerepét a békában :?: :roll: :?: és nyáron hozza a fiát?
ilyen jó biznisz az anyatej :?: :shock: :shock:

zsuzska: akkor most hogy van?ez a törpe kontra lányt akarok :?:
a/ törpe olyan kislányos
b/ olyan aranyos, hogy az se baj ha fiú :?:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi,igen emlékszem, erre. :(

Kép
flóra 11

Szia Timi! :D

Én válaszolok a Zsuzska helyett!!! Olyan aranyos Törpe, hogy akár fiú is lehet! :D :D :D :D :D Lassan már engem is meggyőztök a fiaitokkal!

Kép
szilzi

ildikó: nagyon szép a vonalzód :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mertem remélni, hogy ez lesz a válasz :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap külön aludt, igy végre én is nyugodtan tudtam aludni. bár azért egy kicsit hiányzott :twisted: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hát ezt tudnod kéne, mert a Törpe gyönyörű baba :D És nagyon jó kisfiú is! :wink:

Kép
szilzi

Külön a kiságyában? De jó! :D És Te nem hiányoztál neki? :?

Kép
szilzi

Ó Timi, ezek szerint már nem vagy itt... :(

Kép
szilzi

Nagyon álmos vagyok. De nem csoda, hiszen reggel nem hagytak aludni. :?

Kép
flóra 11

pIHENJ LE iLDIKÓ, ÉN KÍNLÓDOK ITT AZ IRODÁBAN, DE ÉN IS MÁR CSAK KÉT ÉS FÉL ÓRÁT! :wink:

Kép
szilzi

HÚÚÚÚ, Bocsi, de az irodában nagy betűkkel írjuk a foglalásokat és így maradt a billentyűzet! :oops:

Kép
szilzi

Hali

Voltunk ma kirándulni,sütöttem sütit,rend van a lakásban,mennem kell etetni,1 óra múlva jön volt osztálytársam,szóval időm nulla...

Holnap jelentkezem...

szép hétvégét...cuppp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó mulatást mára Tancsu, ma van az osztálytalálkozó, ugye? :D

Kép
szilzi

Végre találtam egy oldalt, ahová tudtam levelet küldeni.

Kép
flóra 11

Azt hiszem 4 helyre írtam, vagy öt.Nem tudom,belefáradtam.

Kép
flóra 11

Kíváncsi vagyok a válaszokra! :wink: Remélem írnak valami értelmeset! Magyar orvosokat kérdeztél vagy szlovákokat?

Kép
szilzi

Magyarokat! Szlovákokat hiába kérdeznék, meg nem is ismerem annyira a szakkifejezéseket szlovákul.Könnyebb magyarul írni. :wink:

Kép
flóra 11

Most lesz a story4 tévén egy jó film. Az még műxik valamennyire,fogom nézni. Kölcsöngyerek visszajár a címe.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Látom este mindenkinek rémálmai voltak :( Velem meg rémségek történtek :evil: Biztosan valami rossz holdállás lehetett, vagy nem tudom. Tegnap mennem kellett volna Mikiért este, de még maradni akart, így lefeküdtem aludni, hajnali fél 2-kor hívott, hogy akkor most jönne haza, elmentem érte Érdre, kb. 15 km-re van, szakadt az eső és elég hideg volt, én meg kómás. Na és ott leállt a kocsi, de úgy, hogy azóta se indult el. Már túl vagyunk a hazavontatásán is :x Nincs elég bajunk, még ez a szar autó is. Ja és úgy jutottunk haza, hogy miután kb. 1 órán keresztül tologattuk a szart az esőben utána feladtuk és egy ismerős adta kölcsön az autóját, amit én alig bírtam vezetni....

KépKép

KépKép
nadina01

Majd benézek, ha lesz valaki, meg visszaolvasok.

KépKép

KépKép
nadina01

Jaj, szegény Edina. :( Ilyen hülyeségek,ugye? :? Sajnálom. Remélem azért nem fagytál agyon,nem leszel beteg.

Kép
flóra 11

Hazajöttem! :D

Edina, Te nyerted meg a sz...r éjszakát tegnapra! :( Mi a fenének jön mindig valami? Nem is tudom pontosan hányan vagyunk itt, de minden napra jut valakire valami gond :evil:

Kép
szilzi

Milyen volt a film Ildikó?

Kép
szilzi

Látom, mindenki nagyon elfoglalt, Szilvi már hazament, Timi biztos takarít, Tancsu osztálytalizik, Benó... gondolom kreatívkodik, Zsuzsi dolgozik, Márti bement a munkahelyére. Csak én punnyadok.
Akkor írom a szakdogámat. :(

Kép
flóra 11

Jaj, Szilvi, megmentettél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó volt a film. Ilyeneket szeretek nézni és már rég láttam jó filmet. :wink:

Kép
flóra 11

Tudod, olyan vidám volt. F.még nincs itthon. A gyerekek anyósnál, egyedül vagyok.
Milyen ügyesen hazaértél. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi, ha eltűntél mennem kell írni. :( Ne csináld ezt velem. :( :lol:

Kép
flóra 11

Itt vagyok! :D Mikorra várható szerinted a válasz?

Kép
szilzi

Ha nem jön meg a pirim hétfőig, akkor hívom a dokinőtés kérek egy nagyon gyors időpontot, hogy vizsgáljon meg. Szerinted hajlandó lesz? Nem azért, hogy hárha terhes vagyok mégis, hanem azért, hogy nézze meg mégegyszer, mi van ott bent. Milyen stádiumban vannak a dolgok. Persze lehet, hogy megjön,mert állandóan olyan érzésem van.

Kép
flóra 11

Nem tudom,de gondolom hétvégén senki sem foglalkozik vele.

Kép
flóra 11

Remélem jövő héten már kapsz válaszokat!

A dokinőt hívd nyugodtan szerintem, Ő sem gondolhatja, hogy azért fizettél, hogy ne történjen semmi! :shock: Ha nem is baba ügyben, de ez akkor sem normális ez az egész! :evil: Ki tudja mi van a méhedben???

Kép
szilzi

Ez idegesít engem is a legjobban, mert ahogy a Zsuzsi is mondta, piri előtt nincs semmi a méhben, csak a méhfal vastagabb, ami le fog válni. De igaza van,mert egy pete olyan pici, hogy azt nem látni.

Kép
flóra 11

Ittam egy kávét, mert azt hittem elalszom délután.

Kép
flóra 11

Én is gondolkodtam, hogy mi lehet a méhedben mensi előtt... De szerintem sem normális ha van benn valami! De nem értem, ha lát valamit, azt miért nem deríti ki?? Így bízzál meg az orvosodban, hogy tele vagy kérdésekkel és nem kapsz választ? A klimaxot nem Ő említette?

Kép
szilzi

Helló!!!

Megjöttünk a sütizésből. :D

Tancsu jó szórakozást estére!!! :D :D :D

Kép
martik77

Szia Márti! :D

Jól éreztétek magatokat? :D

Kép
szilzi

ÓÓÓ Edina ez borzasztó!!Szörnyű éjszaka na én tuti ott bőgtem volna. :(

Kép
martik77

Jó volt a süti meg olyan kis kellemes hely ott voltunk Benóékkal is. :D

Bent a munkahelyen is jól elvoltam és tényleg ahogy gondoltam fél óra alatt sétáltam be(+4 perc).
Olyan jó idő volt,de most már csepereg az eső. :? :)

Kép
martik77

Megjött a F.

Kép
flóra 11

Benó a Gy.még kárpitozni is tud???? :D :D :D

Akkor ő nem egy Királyfi hanem egy Jókai hős!!ARANYEMBER!!!! :lol:

Kép
martik77

De szerencsések vagytok, itt egész nap bevolt borulva és holnapra is rossz időt mond! :(

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: