Uxi!
Igen, hallottam már én is, h kevés a hely sok oviban. Főleg az újonan felkapott kiköltözőhelyek ilyenek, ahol a hirtelen népszaporulatot nem tudják lekövetni az ovik. Nálunk nincs ilyen probléma, legalábbis nem tudok róla.
Az igaz, h amikor oviba kerül a gyerek, akkor az életének egy része kikerül az ellenőrzés alól, és egy sima oviban mindenféle családból érkeznek gyerekek. Ez valóban olyan dolgokat hozhat a családba, amik nem igazán kívánatosak. Ez viszont később is így lesz, bár talán akkor már könnyebb megmagyarázni a gyereknek, h lehet, h Józsikának ezt elnézik a szülei, de mi neki nem. Ki tudja?
A snőm is említette, h jóval feszesebb lett a napi időbeosztás, amióta a nagyobbik gyereke ovis lett. Oda időre oda kell érni, időre megy érte. Ráadásul nem is biztos, h a gyerek magától olyan korán kelne, mint kell. VAgy ha az ovis fel is kelne, lehet, h a kicsi nem. Egyszóval az sem egyszerű, de mindent meg lehet szokni.
Azt hiszem én is el lennék keseredve első blikkre, ha azt mondanák, h nem veszik fel a gyereket oviba, mert én otthon vagyok a kisebbel.
Itt csak 1 ovi van (egy faluban lakunk), az összetétel vegyes, már voltunk ovinapon, vagy min, nekem tetszett.
Kata!
Mi ma vonatoztunk Ágostonnal!

Most ült először vonaton, és nagyon élvezte!!!
Most nekem is mennem kell, sürgős pihenni valóm van!
Sziasztok!
Viki