A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

eltörve??? :shock:
Én biztos pánikba esnék, de én már csak ilyen vagyok... :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Rszg ez tényleg nem semmi hogy nem vették észre Máté kulcscsontját :shock: vagy lehet hogy a te gyerekorvosod nagyon ügyi :wink: Nekem is eltört egyszer 13 éves koromban, nem csináltak vele semmit csak lassan gyógyult meg :roll:

Tencsi én karácsonyra az alexandrából rendeltem az Anna-Peti könyveket mert úgy olcsóbb, igaz csak akkor éri meg ha többet is rendelsz egyszerre.

Bea nálunk az utolsó uh a 36. betöltött héten vagy utána van. Én pl ma voltam, pedig most hétvégén ugye betöltöm a 38. hetet. Szerintem ez megint kórház függő.
Tencsi de te miért mész jövő héten is uh-ra, nálatok a végén már hetente van?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

A Mátés szopis kép nagyon megható! Gratulálok nektek! Ja, és persze mindenkinek, akinél már megtörtént a nagy esemény. :D

Hihetetlen izgalmas volt most végigolvasni az elmúlt egy-két hét bejegyzéseit. Mindig mire egy-két nap kihagyás után gép elé kerültem egész regények születtek, mire végigolvastalak benneteket, leborultam a székről a fáradságtól.

Várom ki lesz a következő!

KépKép
edina6

Nemtom miért, de igen van még jövő héten pénteken is uh, sőt még március 10-re is kaptam. Akkor ez elég érdekes. Mondjuk itt a Klinika és a kórház között is van különbség, mert a Klinikán csinálnak Pose vizsgálatot (oxitocin hatására keltett fájásokat néznek), a Megyei kórházban meg csak nst van.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Azért fura, hogy nem vették észre a kórházban, és hogy fog meggyógyulni? mit mond az orvos?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli írtam privit!

Tencsi, oxitocin hatására keltett fájás?? :shock: ilyet még nem is hallottam. Nekem ilyentől tutira beindulna a szülés :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

szegény Máté! rá nem lesz igaz a mondás, hogy neki csak megszületni volt nehéz!!! :(
tényleg, mit kell vele csinálni, csak várni, míg meggyógyul? és nem fáj neki? szülés közben tört el?

ja, azt nem is írtam, hogy nekem is levették a kenetet, és nincs kókuszom, meg gombám sem. :D és a köldökzsinór áramlás is jó volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg: szegény Máté! hogy nem vették észre???? ezt én sem értem!!
Adryn
nagyon eltűnt!!!

észrevettétek, h ma a 3. oldalt kezdjük teleírni??? :shock: :lol:

Csibb: szval kezded elhagyni a nyákdugeszt? izgi :D!!! szupi, h nincs kókusz + gomba! nekem még nem néztek áramlást egyszer sem! mennyire más mindenhol az ellátás, hhihhhetetlen!

Tencsi: na erről az oxitocinos terhelésről még én sem hallottam :shock: !

pgyöngyi: várjuk a dokis beszámolót!!!

papillon: azért az tényleg kemény lenne, h amár most majdnem 4kilós lenne kicsicsaj :shock: , még most szedik össze magukat!!

ma megvolt az első és egyelőre egyetlen jóslófájásom :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

hurrá Csibb, ez tök jó! és már lassan babázhatsz is. Várod már?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Azt hiszem a februáriaknál olvastam ilyen kulcscsontörést, és tényleg azt mondják, hogy nincs vele mit tenni, meggyógyul, és nem fáj neki.Azért ez jó hír.

Ilyenkor már tényleg inkább ezek a lényegesek, nekem is ezt mondta a doki, hogy minden jó, ami azt mutatja, hogy jól érzi magát a babó(szívhang, áramlás, ilyenek)
Uh meg dokifüggő szerintem.Én már kezdek amiatt aggódni, hogy túl sok :roll: szinte hetente van.Tegnap pl.véletlenül kért nekem a doki beutalót, mikor már múlt héten kaptam.Először azt mondta, hogy mivel múlt héten volt, inkább jövő héten csináljunk, aztán mégis azt mondta, hogy ha már van plusz beutaló, akkor mégis kukkantsuk meg.Remélem kedden tényleg csak beszélgetni fogunk, és nem akarja megnézni.Szegényt folyton zaklatjuk.

Kép
Kép
zazzy

csajok, én nem hiszem, hogy a nyákdugót kezdeném veszíteni... ugyanis ma már semmi féle árnyalat nem volt a betéten... és csak nagyon halvány rózsaszín volt... :roll:
de bár igazatok lenne, és babázhatnék hamarosan! :P
nekem még egy kósza jóslófájásom sem volt... :roll:

Wicca
nekem is most néztek először áramlást az uh-n.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

áramlásról eszembe jutott mamacsibe, vele vajon mi lehet?
csibb: és ilyenkor be tudják lőni, h a köldökzsinór hogyan helyezkedik el?
zazzy: én is aggódtam amikor szinte hetente néztük, átérzem! most azért nagyon várom, hogy jövő héten láthassam!

Szép napot!
Vica
wicca

épp a telszámokat nézem, kiét mentsem el a telómba hirtelen ...

Szép napot!
Vica
wicca

lenne egy kérdésem...
most hogy leírtam, hogy nem a nyákdugót vesztem el, elmentem wc-re és ilyen kocsonyás cucc volt a betétemen. viszont nem véres, és nem is rózsaszín, csak sima sárgás, de eddig ilyenem nem volt. a nyákdugó csak véres lehet?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca
háát nem tudom, erről nem mondtak semmit, hogy hol helyezkedik el...
a telszám teljesen lutris! :lol: hiába választassz a tábla végéről, sosem lehet tudni... :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: nem nem! a nyákdugesz nem csak véres lehet! simán csak ilyen kocsonyás állagú anyag!!! én amondó vagyok, h Te épp elhagytad vagy elhagyóban vagy! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

csibb, bizony, a nyákdugó nem mindig véres, viszont kocsonyás :D
De ez még akár hetek is lehetnek...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

nekem is ma néztek először áramlást, és szerintem nem lesz már több UH-m. Vagy ki tudja. Attól függ, meddig marad még bent a kicsilány. Viszont a doki nem vett le kenetet, én el is felejtettem, most h Csibb írta, ugrott be... Pedig a múlt héten említette, hogy még az is hátra van... Erről ennyit, vagy pótolja jövő héten (szólok neki), vagy ez most kimarad (múltkor is kimaradt...)

Tényleg Katka, merre jársz? Lehet, hogy már otthon? Ha van egy kis lélegzetvételnyi időd, akkor jelentkezz!

Rszg, amikor én születtem, nekem is eltört a kulcscsontom. Mondjuk én tényleg óriásbébi voltam, 4500 gramm és csak 52 cm, nagyon husi, és széles vállú. De ez ettől függetlenül is előfordul, igazából már a születéskor is észre kellett venniük... és nincs vele teendő, magától összeforr, én úgy tudom. Szopis kép nagyon jó, és örülök, hogy ennyire könnyen és természetesen sikerült!

Csibb, látom te is pörögsz még mindig.

Gyöngyi, majd mesélj, mi volt UH-n. És a dolgok jelenlegi állása szerint valóban nem együtt fogunk szülni, bár ki tudja még azt...

Kukli, és milyen programokat szerveztél be a jövő hétre?

Wicca, egy darab jóslófájásod volt? Te sem sieted el, de nem is kell! :)

Vica, mielőbbi jobbulást a gyerekeknek! Szegény Bulcsú. És hogy viseli?

Tencsi, szóval a hétvégén nem szülsz :) Úgy legyen!

Bölcsis farsang jól sikerült, gyerekek pörögtek ezerrel, Samu nagyon számon tartotta, h ki minek öltözött be. Tegnap ugyan közölte, hogy nem akar jelmezt, de ma látva a többieket, szerencsére változtatott a véleményén, hiába no a csoportnyomás :) És nem akart hazajönni, már mindenki elment, mire csak elindultunk :)
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Na ez télleg érdekes, h nem vették észre Máté kulcscsontját a kórházban.... :evil:

Csibb, én úgy tudom, h a nyákdugó lehet fehéres is!!!! De izgiiii..... :wink:

Papillon, hát jó nagy a bébid!!! Nem paráztatlak, de egyik bnőmnek is kb. ennyit mértek,ennyi idősen és a végén 4.5 kg-val született a fiuk! De az biztos, h UH-ra nem lehet adni, mert lehetnek eltérések. A lényeg, h minden oké volt veletek!!!!! :)

Áramlást sztem nekem sem néztek még.

Mi megjöttünk vásárlásból, jól el is fáradtam, meg fáj a derekam.... :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nem tűntem el, csak a reptéren szobroztam Kukli Botiját várva túrórudival és pilótakexel megpakolva de hát csak nem jött a kiscsávó :lol: :lol: :lol: lehet most is egy eldugott sarokban ül és jóízűen majszolja :D

Rszg: nagyon helyes Mátébaba, szép kis formás fejecskéje van. és az a haj!! :lol:

Marqueza szüléstörténete tényleg nem semmi, gyorsan ment mindenesetre .

én jelenleg olyan szinten állok lelkivilágügyileg, hogy felülök a repülőre és hazamegyek anyához. itt egyedül nem vagyok hajlandó ülni és várni a fiamat.

KépKép
KépKép
adryn

hú csajok, akkor most izgulok... nagyon mozog ma este is az én Mátém, és olyan mintha döngetné a kaput lenn. de nem fájok, csak olyan kellemetlenül nyom ott lenn, mintha ki akarna jönni. a férjem meg közölte, hogy szerinte ma fogunk szülni... én :shock: így néztem rá, hogy ugyan ezt miből gondolja? tegnap is édesdeden aludtam ezek után...
és holnap még szeretném elvinni Fannit Alma koncertre a Millenárisba... :roll: utána egy darabig úgysem tudom vinni sehova...

Erpé
bocs, lehet, hogy már írtad, de mi volt Samu a farsangon?

Vica
jobbulást a gyerekeknek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

gyorsan dobok egy pocakfotót, hátha ez gyorsít...

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hehe.. Csibb.. látom te is megragadsz minden technikát hogy szülhess :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: szép formás pocó!! csini kismami vagy !!! lehet, hogy ...??? én nem merek semmit sem mondani!! jujjjj de izgi :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: én megen asszittem, hogy sutyiba leléptél szülni :lol: :lol: ! most akkor mégsem marad otthon Mic? de csak hétfőn megy a dokihoz, nem?!

Szép napot!
Vica
wicca

most már azt sem akarja, merthogy fél hogy kirúgják.. ilyen hülye rendszert öcsém hogy semmi megoldás nincs hogy a szülés előtt álló feleségével itthon maradhasson.. szülés után persze..ott a 2 hét.. de mért nem lehet előtte is találni valami megoldást.. mondtam neki.. ha kedden megy dolgozni akkor én holnap repülök haza.. persze nem tetszik neki...

KépKép
KépKép
adryn

Hát Adryn nem irigyellek, nehéz döntés :? Anyukád nem tud menni hamarabb hozzád?

Csibb hajrá!!! :D Ha ez megnyugtat, nekem Pannánál reggel ment el a nyákdugó, semmi fájásom nem volt és éjszaka megszületett :wink: Úgyhogy ebből még bármi lehet :D

Erpé ez tök jó hogy Samú így élvezte a farsangot :) Nekem vagy egy ismerősöm akinek a kisfia tavaly nem öltözött be, egyszerűen nem volt hajlandó.

Nekem ma végre nyugis volt a délutánom és az estém, párom már 3-kor itthon volt, Panna pedig elment anyuékhoz.
Szegény Bulcsú délutánra jól belázasodott, teljesen kába volt, csak feküdt az ágyon nézte a mesét, aztán nagy nehezen lement neki hőemelkedésig, és utána teljesen felpörgött. Olyan jó kedve lett, nagyon édi volt :D Este még kapott még egy adag lázcsillapítót, úgyhogy remélem tud majd aludni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Adryn, sajnálom! Azért ennyi idős terhesen repülni sem jó. Anyukád esetleg nem tud korábban kimenni hozzád? Hogy ne legyél egyedül... Ja, és tetszett a "várom Botit a túrórudival a reptéren" :)

Csibb, nagyon csinos vagy! Hú, enyim has kb kétszer ekkora :shock: :D Ja, és Samu Micimackó volt a farsangon. Majd teszek képet, ha egyszer eljutok odáig.

Bea, én végül egy csirkepaprikást dobtam össze, de te is nagyon fincsit főztél.
Jó éjt!

erpé

A csirkepaprikás is finom, végül csak elfogyott a félkész :lol: :lol: :lol: fasírt

Adryn, nagyon sajnálom, nagyon nehéz szitu, persze, így már hogy görcsölgetsz is elindulni... :? nem tudom, és ha megszülsz út közben, mi meg nézhetünk a híradóban :wink: szar ügy, én már azon vitáztam anno a volt párommal, hogy azt szerette volna, költözzem Ausztriába azonnal, mert nem bírja tovább nélkülem, de ő viszont hazamegy egy hónapra Afrikában, addig boldoguljam magam egy idegen országban, és még gyerek sem volt, hát megértelek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb, még egy pocakfotó, sosem lehet tudni lesz-e több, ugye? szép poci, csini. Nyákdugó? Lehet ma lesz a nagy nap?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn
sajnálom, hogy ezen kell idegesítened magad... engednek még ilyenkor repülni?? az, hogy anyukád menjen előbb tényleg jobb ötletnek tűnik... :roll:

Marq után szabadon, én úgy tervezem, hogy holnap du. elviszem Fannit az Alma koncertre, és mikor vége van, mondjuk hazaérünk, és elfolyik a magzatvíz, vagy beindulnak a fájások. anyukám feljön taxival, mi meg férjjel elindulunk a kórházba, és szülök! :lol: :lol: :lol: ez jól hangzik, nem?

na megyek lefekszem. jóéjt csajok! ha lenne valami izgis, mindenképp bekapcsolom előtte a gépet! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea: ha a Híradó közvetíti akkor legalább nem sms-ben kell értesítenem titeket hogy szülök.. tudod .. minden rosszban.... :)

KépKép
KépKép
adryn

ja, és köszi a dícséreteket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
nekem is ez jutott eszembe, hogy az tök jó lenne, ha látnánk a híradóban! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sőt szüléstörténetet sem kellene írnod :lol:
, azért remélem megoldódik a dolog, lehet Nico baba megviccel titeket és Keddig kibújik, akkor maradna apu, nem?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: de. viszont ha azt mondja megy dolgozni akkor én is megyek innen. aztán majd látja a fiát amikor épp nem a meló lesz a fontos. nagyon mérges vagyok.

KépKép
KépKép
adryn

Megértelek, nem lehet hogy attól fél, miből tart majd el titeket, ha elveszíti a munkáját?
Ám nincs valami megoldás? Felhívni a főnökét és megmondani neki, hogy nem tud visszamenni, szükséged van rá? És ha esetleg olyan érzéketlen a nagyfőnök, akkor nehéz lenne másikat találni neki?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tudod Bea: nem akarásnak nyögés a vége.. ha nem hívja fel a főnökét akkor honnan tudja mit fog reagálni rá? attól fél.. igen, de találna melót.. ha nem is azonnal de találna.

KépKép
KépKép
adryn

Mindenesetre egy próbát megér. A főnöke is emberből van...
Próbálj meg megnyugodni, gondolj Nicora, nem jó neki a stressz, és neked sem, minden rendben lesz!! Biztosan van valami megoldás.

Holnap jó hírekre jöjjünk! Apu-maradás és baba tekintetben is.

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

és tudod az bosszant leginkább hogy hiteget.. hogy hétfőn felhívja a dokit is meg a főnökét is és talál megoldást.. aztán mikor az anyja hívja akkor hallom hogy mondja neki hogy kedden megy vissza dolgozni.. mert azt hiszi hogy nem értem. hülyének néz? és aztán meg jön meg símogatna meg babusgatna meg kérdezi hogy kérek e enni vagy inni valamit.. hát mondtam neki hogy egyáltalán nem erre van most szükségem. hanem arra hogy akkor legyen velem amikor igazán szükségem van rá.

KépKép
KépKép
adryn

bocs hogy így kiakadtam.

jó éjt.

KépKép
KépKép
adryn

Az igen, lehet azt érteni már egy hangnemből is, hogy miről van szó, akkor nem anyu befolyása van a dolgok mögött? Jujj szegény, ne hagyd magad! :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn privi ment.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpatr: válasz is :)

Bea: anyuja egy keményakaratú nőszemély, de eddig nem tapasztaltam hogy tartana tőle. mindig megmondta neki amit gondol.

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!
Adryn csatlakozom a többiekhez, anyudat bizti felengedik a gépre, téged nem. Persze a legjobb az lenne, ha Nico érezné, hogy helyzet van. Drukkolok, hogy megoldódjon. Azt viszont nem is értem, miért nem vehet ki előtte is szabit, pl. egy hetet. Ezezk szerint mi itthon fogjuk be a szánkat asszem….
Bocsi, Boti még Mo-n rájött, marad és eszik. Én si rájöttem, ha eszik, akkor ül és csendben van – elkezdte használni a másik szót. Ez rosszabb a kérdéseknél. Semmi nem jó, mert azt hiszi mindenből van másik….. –enni, inni játék, tv csatorna, zene, még mi szülők maradhatunk)
Csibb egyben? Nekem 36. héten ment a dugesz, semmi vér, és egyben. Mint egy szilikon gyűrű. Még csak undorító sem volt. De sztem neked heteid nincsenek. Kis Máté időben kuksizik ki. Ha Alma koncert után indul Máté, legalább a 2. neve legyen Ádám…. Mennyi energiád van! Pocakod meg csini, bár én nem látom lent….
Erpé kapunk képet Micimackóról? Végre valaki nem Wall-e idén. Amúgy jövő hétre két egész napos Botibarátaival programunk van. De mindkét barátnőm be tud vinni, és még a Botkára is tud vigyázni. Főznöm sem kéne, de hát annyira szeretek….
Rszg annyira jó olvasni, ahogy írsz magatokról, hogy mindig könnyes lesz a szemem. Majd kérünk ha lehet Gézás képeket is. Biztos nagyon feszítenek egymás mellett a srácok. Milyen volt az első éjszaka? Fürdetés? Minden… (ja nekem Boti először a kh-ban magát pisilte fejen, mikor nagy buzgón első kaki cserénél magasra emeltem a popiját) Máté kulcscsontjához nem tok hozzászólni, de nagy puszit küldünk neki. Reméljük hamar rendbe jön. Sajna szülésnél ez elég gyakran előfordulhat. Ha jól emlékszem neki útban volt a kis keze, ugye?
Nemlajos ne izgulj! Minden annyira természetes lesz, hogy el sem fogod hinni! Ügyesek lesztek nagyon.
Vica hogy vannak a gyerkők?
Peti nagyon ráindulhatott Katkára. Remélem azért látjuk nemsokára.
Na lépek. Összedobok egy toast-ot.
Szép napot, és Csibb, Wicca hajrá!!!!!! Nico tessék kijönni de nyomban!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli téged sem hagyott aludni Boti? Engem 6-kor ébresztett Bulcsú, persze most meg ásítozik az ölemben :evil:

Adryn ez nem könnyű helyzet, lehet tényleg anyós befolyás van a dologban, lehet hogy ő akar bemenni veled szülni? :D
Vagy tényleg ennyire félti a munkahelyét, ha jól emlékszem nem régóta van itt ugye? azért az sem lenne jó, ha épp most rugnák ki mikor jön Nico. Gondolom nem új munkahelykereséssel akar foglalkozni az elkövetkezendő időkben :roll:

Csibb nem szültél meg? :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt,

Kuklika, már neked elment a nyákdugó? vagy az még Botinál volt, amit írtál?

Én is korán keltem, és még be is kapcsoltam a gépet, háthat Csibb-baba hírre jövünk :D

eddig székrekedésem volt, most meg minden az ellenkezőjére változott :oops: már bocsi :oops:

Adryn, akkor csak mesélt anyunak, és gondolta, te meg nem érted, az se szép. Remélem átrágtátok a problémát, és szép reggelre ébredtek :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos Hát én is megijedtem, de a doki megnyugtatott, rendben lesz.

Bea Azt mondta a gyerekorvos hamar meggyógyul. Az idegek nem sérültek, rendesen össze fog forrni.

Vica Én is oxitocint kaptam, hogy legyenek erősebbek a fájásaim.

Csibb Nem kell Máté kezével csinálni semmit, és szerencsére nem is fáj neki. Igen, valószínüleg szülés közben tört el neki, azért volt kicsit nehéz kinyomni.
Jó, hogy nincs semmi gombád, meg semmi, és jó az áramlás!
Már nagyon babáznál Te is! De nincs is sok vissza :roll:
Nekem sem volt véres a nyákdugó. Kocsonyás, áttetsző.

Adryn Sajnálom, hogy egyedül vagy! Anyukád nem tud elöbb menni?

Kukli Minden jól ment az első nap. Fürdetés is rendben ment, csak az a sz.r fürdetőkenőcs kicseszte a kezem. Nem tudom, hogy fogok így fürdetni. Máté 2 óránként kelt fel, és most is 2 óránként szopizik.

Ép ébredezik, majd később teszek majd fel képet.

Kép

Kép
rszg

Gyors egy apás kép, és mentem tényleg:)
Kép

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Adryn!
Megértelek, én is kész vagyok, hogy pont nem lesz itthon a férjem, ha menni kell, de hátha.20-tól április 5-ig vett ki szabit, amúgy meg úgy dolgozik, hogy 2 nap meló, 2 nap itthon.Hátha...
Azért nem hiszem, hogy a főnök nem emberből van!Pláne ha van gyereke is esetleg.Mi lenne, ha valami gond lenne, feküdnöd kéne, el kéne lásson, vagy ilyesmi.Igazán meg lehetne ezt érteni, hogy melletted a helye.Ha meg egyébként is van gond a vállával, akkor a lehető legjobb idő a táppénzre.Istenem, ez van.Az én munkahelyemen is tudták, hogy igazából semmi bajom, mégis suli kezdete óta táppénzen vagyok.

Csibb!
Drukk, hogy a pici fiú hallgasson az anyukájára, és koncert után induljon el. :wink: ++++++++++++++

Bea!
Hát hallod te is nagyon készülődsz!Drukk megy neked is!++++++++++++

Én ma elkezdem inni a málnalevélteát(lehet ízesíteni???)hátha jó lesz.Annyira nem történik semmi, egy árva jóslófájás, semmi.Annyi hogy éjszaka, mire felébredek, hogy pisilni kell, addigra betonkemény a hasam.De nem is csodálkozom, mert "csak" 2-3szor kelek, napközben meg már 10 percenként járok.

Homeósokat akkor kezdtétek, amikor betöltöttétek a 36-ot???

Rszg!
Várjuk a képeket! :D

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: