A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Valaki?????????????????????????????????
Vendég

Húúúú,Pasi!
Eurázsia legszebb férfi felsőteste!!! :lol: :lol: :lol:

Dóri!
Jaj! Tetvek! :roll: Már vakarom is a fejem...Brrrr!!!
A hármaska kislányával van egy kis reklamáció! :lol: Le kell cserélni a sapkát hajra! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam,hogy nem akarok több sovánkát látni! :x Innentől csak az rakhat képet,aki min. 70 kiló! :evil: Vagyis csak én tehetek! :wink:

Hévíz:Nehogy elfelejtsétek,hogy ágyneműt is hozzatok a gyerekeknek,mert csak annyi ágynemű jár,amennyi fizetővendég van!Mivel a gyerekek ingyé laknak,így nincs ágyneműjük se!

Amúgy azt találtam ki,hogy majd kb. egy hónap múlva szólok az Andi barátnőmnek,hogy regisztráljon be és jönnön ide hozzánk egy kicsit és akkor mindenki megkérdezhet mindent,ami érdekli a körülményekkel kapcsolatban.Ő már ismerkedik veletek,mert folyamatosan zugolvas... :oops:

binyek

Eszti!
Ilyen sz@r passzban van az,hogy az ember úgy érzi,hogy még a macska is kurva! :lol:
Én a kertészkedéstől lennék idegbeteg! :roll:

Szanett!
Te szegény!Most akkor szingli lettél megint?Meddig? :( :(

binyek

Dóri!
Ez durva. Én is csomót balhéztam az óvónőkkel, de tetű... :twisted:
És tök csini vagy, hogy csináltad?

Eszti!
Veled vagyunk!
Tudom, hogy szar az ilyen. Velem is megesett már, hogy hónapokig nem beszéltem az apámmal.
vovanda

dóri: végre a második tökös csaj a topikon (az első ugye vanda volt, hogy fel mert tenni :lol: )
nagyon csini vagy, bár be kell, hogy valljam, nekem kicsit túl sovány..... :oops:

binyek: ez esetben hajrá fotó:-)
1szálpasi

Sotske!

Ne aggódj,nehéz lesz elkezdeni apuddal a beszélgetést,de ahogy az első szavak elhagyják a szád,hidd el majd felbátorodsz!Tudom,mert én is ikrek vagyok :lol: :lol:
Sajnálom,hogy holnap nem lesz apa!

Szanett!
Meddig lesz apa távol?Ti nem tudtok vele menni?

Dóri!
Még egy ilyen kép és nem írhatsz többet nekünk! :lol: Nagyon csini vagy!Sajnálom ezt a tetűs dolgot!

Vovanda!
Édesek a pasik!Hát Balu sajna még fog rád haragudni egy darabig,de szerintem próbálj majd úgy időt szakítani rá,hogy kettesben legyetek!Pasi menjen sétálni az ikrekkel,te meg legyél Baluval!

Pasi!
Csatlakozom Binyekhez,de én így ismerem a mondást:Közép-Európa legszebb férfi felsőteste,alul néger extrákkal! :lol: :lol: :lol: :oops: :roll: :roll:

Banika!
Skacok jobban vannak?

Juci!
Baromi édesek a csajok!

Tündi!
Köszi a gyógypuszit!

Binyek!
Én is csatlakozom a 71kg-mal :oops:
Milyen volt a seggmosás?
Vendég

Eszti: örülök, hogy sikerült döntenetek!Biztos nem lesz könnyű megmondani, de túl lesztek rajta.

Dóri: csini vagy! Tetűt sajnálom! :roll:

Pasi: én nem tehetek képet, kevés a súlyom hozzá. Binyek néni megtiltotta. :D Meg nem is készült a kicsik óta olyan amin rendesen látszódom.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Én is ikrek vagyok! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

benszi, akkor tőled is jöhet a fotó:)
1szálpasi

Pasi!
Hasas is lehet? :lol: Kép

binyek

Köszi mindenkinek a bíztatást,majd ha túl vagyunk a nagy "beszélgetésen",beszámolok.

Akkor én sem tehetek képet a kb. 55kg-mal :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Benszi!
Végre egy asszonyos méretű asszony!!!!Nem is tudom ezek a kis cérnapetik hogy tudják cipelni a kölköket??? :lol: :lol: :lol:

binyek

Benszi,Myra
Nálunk úgy volt,hogy a csajok is "ikrek" lesznek,már csak 1 hét kellett volna :roll: :roll: :roll: :? :?
Vendég

Binyek: de szép hatalmas pocid volt! :D Édes voltál vele!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kép

na tessék, itt egy nagykabis kép, ebben nem látszik, hogy 70kg alatt vagyok :roll: :wink:
túljártam Binyek eszén.bebebeeeeee :P

szanet

Eszti: hát Ők igazi Ikrek lettek! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szanett: cseles vagy! :D De Pasi kevés ruhás képet kért.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Na jól van!Rakhatnak a gizda csajok is képet!Csak hogy ismerkedjünk jobban,így Hévíz elött! :lol:

De akkor én rakok még egyet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert ezt látnotok kell! Kép

binyek

Binyek!
Éljenek az asszonyok asszonyok!
Azta nagy pocakot!

Mikoriak vagytok ikrek?
Én június 14.

Pasi!
Az a baj,hogy nincs fürdőrucis képem,mert letiltottam!

Szanett!
Azért látszi,hogy vékonyka vagy!
Vendég

binyek:):):):):):):):):)
1szálpasi

benszi: akkor pakolj anélküliset:P
1szálpasi

Az alakommal mázlim van, jó géneket örköltem.
Igazából soha nem voltam kövér, az ikerterhességet 74 kg-al zártam., a játszótéren is kilógok a sorból :oops: fél évvel a szülés után azért nekem is volt hasam-popsim( cca.63 kg voltam), de úgy elég hülyén néztem ki, a hosszú lábaimmal :lol:

benszi, binyek értettem, meghízni nem fogok(apának is megígértem, ő így szeret :P ), szóval maradok a kép nélküliek táborában :roll:

Pasi tudom, írtad, de most mit tegyek. :lol: :lol: ha nem baj, azért nem követem a francia lányt :wink:

D.
Vendég

dóri: lényeg, hogy dóriapunak tetszel, mással ne foglalkozz:-)
1szálpasi

én is iker május vége :lol:
és van két bakom, meg egy kosom :roll:
Vendég

Nem érdekel valakit légzésfigyelő?
eladnék 1dbot.
hibátlan.használtan vettem, de kb 1 évet volt így is használva öszesen.most másfél éves a készülék.hibátlan.
Angel Care márkájú.doboza, leírása, blokkja is megvan.
11000 ft-ot gondoltam érte, de alkuképes :wink:

szanet

hát senki nincs itt, aki mérleg lenne? :cry:
nekem is jó életem van két kossal és egy oroszlánnal :roll:

szanet

Binyek: csúcs a kép! Milyen alkalomból készült ?

Benszi: én június 13.

Dóri: nekem is van egy kosom. :D Meg két oroszlánom. Én 59 kg-val zártam mindkét terhességet. De én ugye ici-pici vagyok. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sotske!

De képet!

Szanet!

Cseles vagy, de ez nem ér... 8)

Hévizen úgyis minden kiderül és mindenki derül, hogy már megint milyen kamu képket tettünk ide fel :lol:

D.
Vendég

Pasi!
Most valami hasonló bojler testem van! :lol: :oops: :roll:

Kép
Vendég

Szanett: gondolom a férjed a kos. Vagy van egy titkolt gyerkőc is.

Tényleg lézésfigyelő: mi használjuk és nem tudom, hogy Hévízre vigyük-e. Vagy az utazóágyba úgysem lehet használni? De anélkül meg nem tudok nyugodtan aludni.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri!
Na jó tehetsz képeket megengedjük :lol: :lol: :lol:

Myra!
Milyen évjárat vagy?Én 75

Nekem két nyilasom és egy halam,aki a vízöntő határában feszeng!
És én egy komoly oroszlán aszcendenssel nyomom!Könnyű velem :roll: :lol: :lol:

Pasi!
Csak ilyet lőttem sajna :lol: :lol: :lol:
Vendég

Binyek!

Jó a fotó buli után, előtt vagy közben készült?
3-askát pedig megcsináltam úgy, mint 4-eskét, de úgy úgy nézett ki, mint egy transvesztita(férjem szerint) , ezért lett ő más, bár nekem mind1

D.
Vendég

Ja én 69,5kg -val kezdtem,mert tele nyomtak hormonokkal és a vége cirka +30kg lett.Ebből már csak 1,5kg van hátra,de az nem akar lemenni,mert a milka mindig beköszön nekem esténként :oops: :lol:

Fanni!
Te is lombikos voltál ugye?Hol?
Vendég

Benszi: 77-es lennék. Szépek vagytok a férjed-uraddal! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek!
Most látom ez mikor készült?
Vendég

myra

dehogy,két kos a lányaim.a férjem oroszlán.én meg kis szende mérleg.áááááááá el vagyok nyomva :lol: :D

légzésfigyut mikor használtam, akkor is volt, hogy nem kapcsoltam be. :roll:
nem tom lehet-e használni utazóban

szanet

benszi: csini:)
1szálpasi

nálunk meg a Boci figyel minden este. Igaz én az étcsokit szeretem a legjobban. De jöhet minden ami csokis.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Benszi!

Én is szeretem a milkát :lol:

Myra!

Légzésfigyelő műkszik utazóágyban is!

D.
Vendég

Szanett: félreolvastam. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri: köszi! Akkor visszük!

Szanett: két kos? Júj. Nekünk csak egy van, de néha tényleg fejjel megy a falnak. De egyébként egy angyal. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Pasi!
Na jól van én leszek úgy látom a legbátrabb
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Binyek!
Tök jóóóó :lol: Na ha 70 kg fölött lehet képet rakni akkor én már kettőt is tehetek :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Tünci: szuper! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünci!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasi!
köszi :lol:
Vendég

Nemreg ertunk haza, voltunk fodrasznak, az egesz csalad, majd rakok kepeket, gyerekek tunderiek voltak! :D

Eszti: jo hogy kiirtad Magadbol, sajnalom hogy ilyen a csaladod, en egeszen biztosan nem vennek fel kolcsont sem apamnak, sem anyamnak, sem senkinek az en hazamra hogy aztan elvegyek tolem azt a gyerekekkel az utcan vegezzem de persze ez a Te dolgod! Remelem nem a ferjednek megmarad a munkahelye! Minket is elert a krizis, a parom vallalkozasanak majdnem fel millio euroval tartozik a varoshaza. :roll: Minden penzunk ott van! :evil:
Holnap en is egyedul leszek a 3 gyerekkel, kezet foghatunk! :(

Benszi, Binyek, Banika: komolyan mondom, (remelem nem olvassa hogy igy kibeszelem! :oops: ) a hugom 12 eves es az anyu olyan fenykepeket talalt Rola a gepen amin a baratjaval van ilyen-olyan heyzetben, bevallotta hogy Ok mar egy eve egyutt vannak, uuugy! :shock: :evil:
Szoval nem irigylem az anyumat, nem tudom hogy fogja megfekezni ezt a Lanyt!

TV.: allitolag szabad csak keveset, mondjuk fel ora es elore elmondani hogy most ezt a meset megnezheted de utana ki kell kapcsolnod stb. De azt sosem hagynak hogy este a teven aludjanak el, sajnos vannak olyan szulok akik hagyjak! Szerintem a gyerekszobaba eleve nem valo tv.
Nalunk amiota bolcsi van, delutan meg csavargas nem sok ido van tevezni, marmint a gyerekeknek, en sorozatfuggo vagyok. :oops: :lol:

Vanda: sajnalom nyafogast, huuuuuu milyen ismeros nagyon idegesito! Ez most egy igen nehez idoszak Neki is, kitartas! Aranyosak a kepek, ez a Balu milyen szep kisfiu! Persze a masik ketto is!!! :D
Azta, micsoda Pasifoto! :shock: :lol:

Dori: hu, milyen kis vekonka vagy! :D

Binyek: tok jo ez a sapkas foto! :lol:

Benszi: szuper jol nezel ki!!! :wink:

En bika vagyok uram szuz, az jo? :roll: :D

Na, en is rakok kepeket bar nem magamrol, gyerkocok sokkal szebbek! :D

Uj frizurak:
Kép
Alexem kopasz feje:
Kép
Pannam:
Kép
Frizura hatulrol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Mentem az ágyikóba, mert megfagyok. Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tontica: jaj de cukik! Alexnél nagyon csábos az a nézés. Anna haja nagyon édi!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tonti!
De szépek lettek!Rólad is fotót!
Hát a húgod nem pite!Anyud mit mond?a pasiját nem verte szét?
Köszi a dícséretet!
Vendég

Na megjött apa végre! :lol: :lol: :lol:
Lépek :arrow: :arrow:
Jóccakát mindenkinek :)
Vendég

Na, talaltam egyet meg nyarrol bikiniben, bar nem sok latszik (meg szep! :lol: )
En vagyok a piros bikinis a kisfiaval az oleben, mellettem a neveloapam es az unokaocsem, a patkan az a bizonyos 12 eves hugim Laura es mellette az ocsem Dani.
Kép
(Feher voltam/vagyok mint a metoauto! :lol: )

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: