A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mentem. Igyekszem vissza.

Kép
flóra 11

Nekünk azért nem vacakol mert nincs külön hozzá ez az adapter vagy mi ami nektek hanem be van úgy vezetve a bérházba mint a UPC vagy más ilyen tv cégnél.

Kép
martik77

Kép

Kép[/
tancsu

Majd nagyon nézem megint és irom holnap is hogy mi volt benne..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Kép[/
tancsu

Megnéztem.Jó,de én se vagyok tisztában a méreteimmel.Így ilyenbe nem merek belevágni.
Majd a babásboltba megnézem. :D

Kép
martik77

Márti elvitt téged a huzat,mikor Ildó kiment az ajtón?????

Kép

Kép[/
tancsu

http://www.tesz-vesz.hu/item556365872_e ... t_s_m.html

na ez kb olyan,mint amit te találtál nekem fürdőruci...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok,csak én is nézelődök a neten.

Ez jó amit most linkeltél. :D

Kép
martik77

Én is autósülésre vadászom közen...:)

Kép

Kép[/
tancsu

most a vaterán nézelődtem,de már jojózik a szemem. Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

ez jóóóóóóóóóóóóóóó....
Már nekem is gúúúúúvad...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na megyek fürdeni és nyomás az ágy!

Tancsu figyeld a BK-t!! :D

JÓ Éjt Mindenkinek!!! Kép

Kép
martik77

Megjöttem. Félúton jött az anyám velünk szembe. :wink:

Kép
flóra 11

Gyorsváltás!!!!!!...:)

Viszont nekem is lépnem kell,bocsika Ildó...
Menek kiüritem a csarnokot és ezárom a tejcsárdát...:)

Jóéjt...cuppp...)

Kép

Kép[/
tancsu

Aranyosak a képek, Márti! :lol:

Kép
flóra 11

Cupp...

Szép álmokat! :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, köszi a köszöntést mindenkinek :D :D :D
Tegnap étteremben voltunk este névnapom alkalmából Mikivel, degeszre ettük magunkat. Ma meg munka után elmentem műkörmöshöz, és olyan hosszú körmeim lettek, hogy írni se bírok :lol:

Ildó sajnálom, a dolgot, pedig én drukkoltam nagyon!
Mi ez az új vonalzó? Írtad, csak esetleg nem olvastam volna...na majd mindjárt még visszaolvasok.

KépKép

KépKép
nadina01

Ja igen és szerkesztenem kell új vonalzót, mert tegnap megjött végre, igaz, hogy azt hittem meghalok olyan görcseim voltak... :?

KépKép

KépKép
nadina01

Akartam már multkor is írni, hogy vigyázzatok a teszvesz-el, mert olyanokat hallottam, hogy átutalják a pénzt, vagy elküldik csekken, aztán az eladó meg felszívódik még mielőtt küldené a cuccot...

KépKép

KépKép
nadina01

Hali

Puszi Edina,akkor volt nagy dinom-dánom....:)

Béka:miklós aláirta a papirt,klaudia megmondta nórának aki nem haragszik érte....
Zsolt licitál álnéven zsófi ruháira a neten,de a lánya előtt lebukott,azt hitte a kiscsaj hogy zsolt transzvesztita...:)
persze klaudiával tervelték ki,de klaudia valamit majd zsolt alá akar kavarni....
megvan berényi attila személye,kaludia lenyomoztata,jólmenő róker vagy mi,lényeg hogy sem priusz,sem feket múlt.....andrás óvatosságra inti klaudiát....
laci és orsi szeretik egymást,de orsinak valami nem stimmel,nőgyógyászt keres...tuti elkapott valamit...:(
lacit felhivta a csaj,akivel megcsalta orsit,hogy találkozni akar vele...

kb ennyi...:)

Léptem aludni...jóéjt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most kellett berobognom Gergőhöz,mert elkezdett sirni,totál keresztben volt a kiságyban,ráadásul hason,pedig a hátára fektettem le,a lábai kint csüngtek,a feje beszorult a sarokba és nem birt megmozdulni....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Edina

Reméljük az lesz a névnapi ajándékod,hogy rendeződik a ciklusod és jön majd egy új pocaklakó is....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na huss aludni...:)

Jóéjt,szép álmokat mindenkinek!!Cuppp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tacsu!
El voltam foglalva a vonalzóval, nem láttam, hogy itt vagy.

KépKép

KépKép
nadina01

Gergő így beszorítja magát a kiságyba keresztbe....jaj...és már így forog :) Hát már mindjárt fél éves lesz! :)

KépKép

KépKép
nadina01

Ó, még voltatok? Én meg elméláztam... :(

Kép
flóra 11

Nahát, ez a Gergő! Nagyon fejlődik. :lol: Nekem is sokszor keresztben voltak a fiúkés lógott a lábikójuk. Néha fel sem ébredtek,ha megigazítottam őket. Sajna még a rácsvédőn is képesekkiszúrni, alatta pl. Tehát semmi sem véd. :(

Kép
flóra 11

Edina,örülök,hogy legalább nálad rendeződnek a dolgokés hogy jól szórakoztatok a névnapodon. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Ildikó!

KépKép

KépKép
nadina01

Á,helló Edina! :D

Kép
flóra 11

Hallmarkról néztem egy filmet,de most az összes adó eltűnt.Nem nézhetek semmit, csak a fekete képernyőt.

Kép
flóra 11

Jól szórakoztunk tegnap :D de még holnap megyek bulizni is este, mert már 2 hete nem ittam :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Nálatok mostanában gyakran van baj az adással :? Én a görögös filmet nézem a tv2-n :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ma is telefonáltam a digibe. Azt mondták,biztosan elmozdult a tányér a szél miatt.Mondjuk nagyon erős szél volt,az igaz, lehet benne valami. Csak olyan sokára jönnek ki. :evil:

Kép
flóra 11

És ilyenkor mi van? Este is kimennek? Vagy hétvégén is?

KépKép

KépKép
nadina01

Tv2 és rtl klub nem jön be soha. Egyedül a Duna,ATV,Hallmark, Cartoon networkjönnek be. Néha az m1 és m2,de azok csak időszakosan.De most minden eltűnt. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.27 22:39-kor.

Kép
flóra 11

Nem. :( Azt mondta a pasi,hogy péntek van,tehát ezzel már semmit nem csinálnak. Meg kell várni,míg lesz ideje a technikusnak.

Elkezdett megint esni az eső. :evil: Délelőtt is esett.

Kép
flóra 11

Ez olyan bosszantó. Neten keresztül nem tudsz tévét nézni?

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, csak szórakozz is,amíg megteheted. Jó dolog kikapcsolódni,elszabadulni a gondoktól.Kell az minden embernek. :wink:

Kép
flóra 11

Netem is csak néhány adó van, nem sokat találtam,vagyis értelmeset nem sokat,mert egyébként vannak. Pl. rtl-tnem tudok neten nézni,kerestem. Ma a kolléganőm is sms-t írt, hogy nézzem a fókuszt. Hát ennyi.Kíváncsi lennék,mi volt benne.

Kép
flóra 11

Hát igen, sajnos megtehetem, hogy szórakozzak :) :twisted:

KépKép

KépKép
nadina01

Nem baj,lesz ez még így se! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Edina,elköszönök,nagyon álmos vagyok.

Pá,jó éjt!

Kép
flóra 11

Remélem.
Na de mindegy, nem akarok ezen búslakodni most. Főleg, hogy egyedül vagyok itthon :? Miki elment pókerezni, arra várok, hogy hívjon, hogy menjek érte :)

KépKép

KépKép
nadina01

Jó menj csak pihenni. Jó éjt! Én meg lassan elindulok Mikiért.
Pusszi :)

KépKép

KépKép
nadina01

Szép hétvégét mindenkinek! :D

Kép
flóra 11

Hová tűntetek,baglyocskák? Tancsu, a tejcsarnok késún zár és akkor későn is nyit ma? :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: