Sziasztok!
Hát mire végigolvastalak benneteket addigra a nagyját el is felejtettem

úgyhogy bocsi ha nem reagálok mindenre
Marq gratulálok Hannához!!

Ez tényleg hirtelen jött! Várjuk majd a beszámolót
Rszg örülök hogy végre együtt lehettek, Máté nagyon édes, szép baba. Remélem megy a szoptatás, majd mesélj.
Erpé remélem nem lesz az ellenanyaggal. Én is várok még egy eredményre, igaz nekem más jellegű mert én Rh poz. vagyok, de lehet mire megjön az eredmény arra megszülök

Nálatok mennyi ideig jön meg az eredmény? Mert én most 2,5 hete voltam vérvételen
Tencsi nem semmi éjszakád volt, gondolom a gyerkőcök éjszaka dolgozzák fel a bölcsiben történteteket
Nekünk megvan az Anna-Peti-Gergő sorozatból a nagycsalád lettünk, nagyon jó kis könyv, Pannának már többször végigolvastam az egész könyvet, na meg a többit is. Meg most itt az egyik suli kis könyvtárából tudtunk kikölcsönözni két könyvet is, ezek valszeg újabbak lehetnek, már nagyobbak benne a szereplők.
Mi elég húzós napokon vagyunk túl

Sajna Bulcsú is elkapta a kórt, így most ő is gyógyszert kap.
Ma miután megjártam az uh-t rohantam haza hogy levigyem Bulcsút a dokihoz, persze akkor már Pannát is vittem, mert ő sem volt már levegőn két napja. Még szerencse hogy anyósom segít, mert most meg lennék lőve nagy hassal meg két beteg gyerekkel, meg ráadásul a férjem sem tudott kivenni szabit, sőt tegnap reggel 8-tól este 8-ig dolgozott

Szóval húzós, főleg a déli órák, megetetni őket, aztán Bulcsú megy aludni - ami a napokban nehézkesen ment

- aztán Panna gyógyszerei, gőzölése, fülmelegítése..., majd Panna altatása, több-kevesebb sikerrel

mire elalszik (vagy nem) arra felébred Bulcsú. És akkor én még nem is ettem

Tegnap este mondtam már hogy még enni sincs időm, akkor szülni hogyan lesz??
Ja amúgy uh-on minden ok volt

Nimród súlya 2900 gr+/- 400 gramm, BPD: 96mm. Megbeszéltünk a dokival jövő szerdára a rendelésére még egy időpontot, de jó lenne ha addig megszülnék mert akkor megspórolnék 6000 Ft-ot