A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

myra: vanda tudja, milyen perverz vagyok és hogy nagy a pofám, de azért csak ő kell nekem és csak őt szeretem ;-)
1szálpasi

Eszti
csajok nem akarnak kiugrani az etetőszékből?
Bakker enyémek kimásznának.Én nem mereném ott hagyni.
Azon ritka alkalmakkor amikor egyedül fürdetek,akkor mindent a fürdőben csinálunk.Ott vetkőztetek,együtt fürcsi,egyik kivesz,töröl,pelus,öltözés.Leül,mászik,játszik,csinál amit akar amíg a másikat is rendbe teszem.
Mi is fürdünk minden nap hasonló okokból :lol:
Vendég

Banika
Nem akarnak kiugrani,tök jól elvannak benne.Aki meg kész,rendszerint híradót néz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (NA,ezért most biztosan megköveznek :roll: :roll: :roll: :roll: )

Lili
Asszem Dóri írt az ikerkapocsról,hogy aki teheti,ne vegyen 2 1-est ikerkapoccsal,mert nem túl jó buli.
Vendég

Pasi: helyes! becsüld is az asszonykádat! :D

Lili: persze, hogy jól esik ha dicsérik a gyerekeket! Csak azzal van a baj, amit Davandi írt. Tudom én , hogy nem bántásból mondják. DE van aki komolyan gondolja az olyan mondatait, hogy "jaj, de sajnálom magukat, ennyi gyerek(lány)". :shock: mivel előre nem tudhatom, hogy mit fog monadni az illető, ha nem vagyok topon, akkor inkább kerülöm a beszélgetést!

Eszti: gratula a kocsihoz! Milyen lesz?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Zsuzska
Belinkeltem már és sajna nem találtam jobbat,így marad ez :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
http://bolthely.hu/babyshop/id/01084_Pi ... ncs-szurke
Vendég

Híradót néz :D . Ez tetszett!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Enyémek is híradó fanok
Vendég

Eszti: szerintem jó a kocsi! :D Remélem szeretni fogjátok!

Tünde
Kép

Kép
myra77

eszti! jo a jargany es nem is draga :D mer koveznenek meg a hiradoert??? sosem lehet eleget tudni, talan roszul neznek ha valami telenovellat nezne valamely csajszikad

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Myra
Nekem is tetszik,meg apának is,nincs is ezzel baj,csak,hogy nem esernyőre csukható :roll: :roll: :roll: :roll: Csupán ennyi a problémám :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti,
köszi. Mások is le akartak beszélni, de van itt az utcában egy ikerpár, nekik olyan van, és a múltkor megkértem anyukát, hadd vegyem szemügyre közelebbről. És az tökéletesen stabilnak tűnt, ő meg van vele elégedve. Csak azt ne tudom, többféle létezik-e belőle, mert lehet, hogy van jobb és rosszabb típus. Nem nagyon van más választásom, mert más konstrukció nem fér be a csomagtartómba :?

A híradóval semmi gáz, tájékozódjon a gyerek!
Az enyémek a Thomas a gőzmozdonyt nézik, ha anyuka és apuka épp le akarja rázni őket egy kis időre.
Bár tudnék híradót nézni, de éppen akkor vacsizunk, utána meg már feltétlenül meg kell néznem a Hal a tortánt, úgyhogy közszolgálati tv híradója kilőve, így jelentősen butulok, mióta itthon vagyok :lol:.

Myra,
értem én. Különbözőek vagyunk, én szívesen elbeszélgetek, még ha sajnálnak is :oops: . Sőt, örülök, hogy ekkora hősnek néznek :wink:.

KépKép
lili73

Marci egyre intenzívebben beszélget a plafon felé.Ráadásul mutogat is hozzá.
Lehet hogy tényleg itt vannak az ufók?
Vendég

Eszti! szép a kocsi, de sztem hatalmas :( de majd meglátjátok...
Csak nem szombathelyről rendeltétek?? :)

Andi! Majd ha közelebb leszünk beszélünk róla :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Én szívem szerint a másikat sem adtam volna el,imádtam,de a csajoknak autósülés kell és szerettünk volna egy bicikliutánfutót,mert imádunk bicajozni.Sikerült nagyon jó áron eladni az előző kocsit és ebből a pénzből meg tudjuk venni ezeket a dolgokat. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Banika
Nálunk a dededededede megy egész nap :roll: :wink:
Vendég

Sotske: figyelj!!!!!!!!!!!! Repul a ko! :lol: Valoszinu a Te Lanyaid a legtajekozottabbak az osszes kozul a hiradonezes miatt! :lol: En sem tudom mar egyedulhagyni az enyemeket az etetoszekben, siman kimasznak. :roll: Jo ez a babakcsi, mi a bajod vele?

Lili: en tobbnyire azert nem birom amikor leszolitanak azutcan mert alt. sietek valahova. Vagy a Reteert a suliba vagy hazefele de sietek es nem szeretem ha foltartanak :? Na meg, en nem vagyok olyan nyilt es kedves hogy mindenkivel eltarsalogjak! :wink: :D Ezek szerinte Te olyan vagy! :wink: Mi is Thomas fan-ok vagyunk am! :D A zenejere meg tancolnak is!

Mi "spanyol" disznok nem furdunk minden nap, itt nem divat, hanem van bide (hogy kell irni) es azzal minden nap (akar tobbszor is) feneket mosunk es 2-3-szor van zuhi vagy furcsi egy heten. Atveszem a piszkos, diszno szokasokat, mar bufizek, pukizok es nem furdok. :roll: :lol: :lol: :lol: Mi jon ezek utan? :roll:

De azert vannak am jo tulajdonsagaik is a spanyoloknak, pl. igen melegveruek a macho ferfiak! :wink: :lol: (na jo eddig csak eggyel volt dolgom :oops: :D )

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska: oksi

Banika: gyújtsad a fehér gyertyát aztán nézzed a kormát meg a lángját és akkor kiderül ki van ott :roll: :roll: :roll:
davandi

Boni: udvozlom a haziufoidat! :lol: :lol: :lol: Mond meg Nekik hogy erre nem jojjenek! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sotske: nekem tetszik a babakocsi, én csak azért szerettem volna esernyőre csukhatót mert az jobban befér a kocsiba :roll: Ez a narancssárga-szürke színű lesz? Az enyém is olyan színű :lol: :lol:

Etetőszékben még az enyémek is elvannak. Ha úgy adódik mindent néznek a TV-ben ami van. :roll: :roll:
Fürdetéskor szerencsére én még nem voltam egyedül mert legalább Boti itt volt velem és ő tud vigyázni rájuk amig kész nem vagyok az egyikkel, meg hellyel-közzel az etetésben is besegít :roll:
davandi

Gyújto,gyújtok.
Cigiszag is szokott lenni,de az a lépcsőházból jön :evil:
Vendég

Tonti
Követ megkaptam,majd csinálok belőlük sziklakertet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
Amúgy beszarnék ha szellemet látnék,vagy csak úgy felkapcsolódna villany....stb
Vendég

eszti
Aranyból volt a babakocsitok,hogy ennyi mindenre fussa belőle?
Vendég

A herkules új ára jóval 100 fölött van :)

zsuzska80
Szombathely

Banika: szerintem meg lehet szokni, marmint a furcsa dolgokat, de ha latnak egyet en is betojnek az biztos Anyukam ketszer latta ugyanazt a kisfiut a nappalinkban, allitolag sirt aztan hatralt es eltunt. En uvoltve menekulnek!

KépKép
KépKép
tontica

tonti! igy van nalunk is, vagyis van bide es itt is telen minden masnap furcsizunk ha nem vagyok izadt valamiert, most nem is tudom hogy notem fel bide nelkul? :roll: :roll: :D :D a ferjem meg a meloba zuhizik minennap, mert acel gyarban dolizk

Kép

demoniq13

Juj, akkor az olasok is disznok! :roll: :lol: De nekem bejonnekaz olasz pasik is! :wink: Ugye milyen jok az ottani pasik Moni?

KépKép
KépKép
tontica

andi!

turos fank

500 gr turo
kb 500 gr liszt (amenyit fel vesz hogy ne legyen tul kemen a tesztaja)
3-4 tojas
pici so
1 kiskanal szodabikarbona (vagy sutipor) citromlevel fel engedve
jol osze kutyulni (nem kel hagyni kelni), ki nyujtani, poharal vagy formaval koroket szagatni es ki szedni a kozepet gyuszuvel (ha nincs ki szedve nem sul at jol) es bele a forro bo olajba, szinte rogton meg is van sulve, mi porcukrozuk, de le lehet lekvaral is kenni, nekem nyami volt :lol:

Kép

demoniq13

tonti! hat nem is tudom, nekem csak az uramhoz van szemem, meg ro-ban sem latam az utcan a ferfiakat, inkab a noket nezem de csak irigy szemmel, ne hogy mar roszra gondoljatok :D
tehat mi latin veruek disznoeredetuek vagyunk :P :P :P

Kép

demoniq13

Na megint jöttem.megint lemaradtam vagy 4 oldallal.

látoma fürdetés atéma.
Én sokszor fürdetek egyedül.bezárom a szobán az ajtórácsot és otthagyom aa másik gyereket.általában ordít, amíg a tesót fürdetem, de nem tudok mit csinálni.először irtóra idegesített, de ez van.azért én nem fogom kapkodva fürdetni a másikat.már megszoktam.és minden nap fürdünk.én van, hogy csak 2 napont :roll: :oops: de ez van.van hogy este már kidőlök és nem jutok el a kádig

babakocsit én is most készülök venni. ilyet fogok, ha minden igaz.
http://www.expressz.hu/pictureGallery.d ... d=41716600

szanet

Lányok
Nem tudom,jövök-e mostanság.Nagyon-nagyon összejött minden,mindenki minket talál meg a hülyeségeivel,nagyon a padló segge alatt vagyok,nem akarok így írni,nem szeretném senki hangulatát rontani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Olvasni fogok,mert ti vagytok az egyetlen kikapcsolódás....Ne haragudjatok :( :( :( :( :( :(
Vendég

Eszti, de hát mi történt???

KépKép
lili73

Hazajott az uram es ezt uzeni Nektek:

chicas teneis que estar limpiando la casa y no estar chismorreando y hacerle caso a vuestro marido para que este muy contento. :D

Komolyan O irta, ket ujjal. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, Eszti! Ne mar! En is nagyon kivoltam megsem tuntem el innen mert tudtam hogy egyszer minden helyrejon majd! Mi tortent? Annyira sajnalom! Pont hogy itt kellene maradnod es kiirnod Magadbol! Ne vond meg Magatol meg ezt a kis oromet is!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
valami olyasmi, hogy inkább suvickoljuk a lakást, ne pedig trécseljünk. És elégítsük ki férjeinket? Nem tudok spanyolul, de tanultam régen...

KépKép
lili73

azért látszik, hogy jó sokat alszanak ma a gyerekeim, hogy itt esz a fene :?

KépKép
lili73

Lili: ugyi vagy! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Engem is itt esz a fene de azert osszepakoltam a lakast, foztem ebedet (gulyasleves), elmentem a gyerekekert, megetettem es lefektettem Oket most meg megyek suvickolni a lakast es kielegiteni az uramat! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Szép, mit jelent?

Eszti!

ne már, nem eltűnni, tessék jönni, nyafogni, hisztizni, dühöngeni, míg jobb nem lesz. Kinek, ha nem nekünk?!?!

Andi, Bogyó és Hármasikresink tessék jelentkezni!

Judit

jucicuki

Tonti,
akkor nem volt hiábavaló a tanulás :lol: Én csak azér vagyok itt, mert töltögetem fel a YouTube-ra a videokat. Eszti, ne menj már, mondd, mi a baj!
Felébredtek, átadom helyem a fórumostársaknak.

KépKép
lili73

Eszti: ne tűnk el! Mi a baj? Bár ha nem akarod nem kell elmondani. De itt lehet panaszkodni, nyafogni. Meg mindig van valaki aki felvidítja kicsit az embert!

Lili: ügyes vagy a fordítással! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tonti!
Nem tudom hány fognak kell lennie.Múltkor írtad,hogy a tesód 12éves és már sexel.Komolyan mondod?

Davandi!
Nálunk azért lófrál néhány egyes anyuka és csak a szánakozó mosoly ugrik az arcukra,de az is csak az én ábrázatom és kialvatlanságom miatt.

Szofi!
Minbdig azt tartsd szem előtt,hogy fog majd futni is a gyerkőcöd csak később.A vízben nem próbáltátok a tornáztatást?
Anyósnak nem kívántam,hogy lezuhanjon a repcsi csak mielőtt elutaztak volna,akkor este zuhant le egy gép Hollandiában. :roll:

Lili!
Az Elefániban az ikreseknek 10% kedvezményt adnak!

Sotske!
Klassz a járgány!Az enyémek a Bebe TV-t imádják :oops: :lol:
Mi a baj,nem szeretnéd leírni?
Vendég

Sziasztok!
Na mire vissza olvastam felébredtek a csajok :( Most akkor vagy lassan olvasok vagy sokat írtatok :twisted: Na majd még megpróbálok jönni :roll: :roll:

bognartundi0727

Eszti!

Sejtettem, hogy van valami, mert egyre ritkábban jöttél :roll:
nem eltűnni, kitartani, van úgy, hogy nem minden klappol
én is idejárok szórakozni 8)

Lilli!

Ikerkapocs több féle van, de kb. uolyan mind, nem a stabilitásával van baj, hanem míg összeállítod (3 ponton rögzíted), na meg az irányítás, közlekedés stb...de nem akarlak lebeszélni róla, csak szerintem nem leszel túl gyors reagálású, ha ezt a megoldást választod. Nem tudom mekkora kocsid van, de tuti van olyan ikerkocsi, akár lapracsukható, akár esernyő ami befér.

Dóri
Vendég

Csajok
Aranyosak vagytok,olyan jól esik.Csak bőgök,bőgök,bőgök....
Kezdődött a válsággal,nőtt a hitelünk,aztán a kórház a csajokkal,majd a hörgőtükrözés,közben a családtól is kapjuk nap,mint nap,mint tudjuk nem a segítséget.És semmi nem jön össze mostanság,tegnap Pestről hazafele beleszaladtunk egy kocsiba,anyósék kocsiját meg kell javíttatnunk,apjuk munkahelyéről embereket küldenek el és most jött apám,hogy hitel kell neki és mivel bar-listás,ezért csak a mi nevünkre és csak a mi házunk beterhelésével kaphat és közben mindenki minket baszogat a családból,anyám meg behúzza fülét farkát,csak hogy ebből kimaradjon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És ez fáj a legjobban,hogy a saját családom nemhogy nem támogat,de még olajat is önt a tűzre.
Vendég

És eldöntöttem,JÖVÖK!Mert tényleg jobb,ha kiírhatom magamból.

És közben vágjam a jópofit mindenkinek a családból,de a problémáinkat leszarják :( :( :( :( :( :(
Vendég

Azt a rézfán fütyülő rézangyalát!Hát mostanra sikerült végigolvasnom,amiket feleslegesen :lol: :lol: össze-vissza firkáktok itt!

Gőzöm nincs,hogy kinek mit akartam írni.... :evil:

Banika!
Lehet kapni bioboltban(mikim szerint biológiai bolt) Pillepehely Kölespelyhet,Kukoricapelyhet,Rizspelyhet és Hajdinapelyhet. A kölespehely tök olyan,mint kölesgolyó.

Szerintetek nem gáz a TV nézés?Mert anyám azzal sokkol mindig,hogy minek nézetem a kölkökkel egész nap ezt a hangos,vibráló szart,mert biztos azért nem alszanak rendesen...
:evil: :evil: :evil:

Tonti!
A hugod nem lehet semmi!Jaj!Akkor én még örüljek,hogy az én lányom szűz????? :shock: :shock:

binyek

Örülök,hogy mégis jössz.
Ez valóban elég gáz ha az embert a családja nem tudja segíteni,akkor legalább ne hátráltassa.
Apukádnak mindenképpen kell az a hitel?
Ki az ördög fogja kifizetni és miből?
Vendég

Hú, Eszti, szegénykém, tényleg minden összejött. Küldünk a csajokkal egy nagy ölelést Neked!
Autó nagyon megtörött? Lényeg, hogy nem lett bajotok! Mert ugye nem?

Hitelt bevállaljátok? (én nem tenném
:oops: )

Párod melóhelyén csak nem lesz gond, Atiéktól is először az egyedülállókat küldték el. Bár ha nagy gáz lesz, gondolom a családosokhoz is hozzányúlnak, de reménykedünk, hogy addig nem fajulnak a dolgok...

Gyere, ne tűnj el, ha érdemben segíteni nem is tudunk, de meghallgatunk és melletted állunk, néha az is sokat segít!

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: