A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Csajok, ezt most fordítottam, szerintem érdekes :-)

"A megtermékenyülés utáni első 2-4 hétben a HCG szint általában 48-72 óránként megduplázódik. Ez az 1200 IU alatti HCG szintekre vonatkozik. 1200-6000 IU szint között a HCG 72-96 óránként duplázódik, 6000 IU felett 4 nap kell a HCG megduplázódásához. Ha a HCG szint nem duplázódik meg 2 vagy 3 naponta, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy probléma lenne a terhességgel.
Ha a HCG szint 1000-1500 IU felett van, hüvelyi ultrahanggal általában látható a terhesség."

Puszika: gratula a TSH-dhoz!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsi :lol:
Lola,bizony-bizony,te leszel a következő,akiből anyuka lesz :D Aztán szép sorban követünk,nem is kevesen,talán ennyi kismami egyszerre sosem volt itt...és még Dezsit,meg Puszit nem is számoltam,akik hamarosan csatlakoznak...aztán mindenki!!!
Vendég

Hali Csajok!

Én is vagyok, csak Olivérre rátámadt a hasfájás szörnyetege!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!

Rana! Nagyon örülök neked!!!!! Boldog babavárást!!!!!

Zsu! Nagy ölelés!

Mabe! Csodaszép a kis kukis. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zsu, ölellek.

Dezsi, és néhány hete végtelenül boldog lettem volna, ha lett volna akár 1 embriónk is, nemhogy 5. Szóval ne elégedetlenkedj, ők mind a ti kicsinyeitek, és várd őket vissza nagy szeretettel!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szezso
Ez a hátránya, ha ilyen helyen dolgozik az ember :wink:

Hajnóca
Anyukám épp a napokban mondta, hogy egy gyerekért mindig aggódik az anyja, ha normális a kapcsolatuk :oops: :wink:

Estike
Azért vigyázz magatokra!

Zsófi
Gratulálok a kukachoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina
Drukkolunk a Picuroknak!

Rana
Mit nem értesz?

Puszedli
Akkor előre a babákért!
Vendég

Mabe!
Köszi! Most néztem, ugyanolyan a leleplező képünk, de Bocit így már én is lánynak látom. :wink: :lol:

Dezsi!
Tessék összekapni Magad és bízni azokban a kis Drágákban!!! Nem kell blasztó, nekem 2 naposan tették őket vissza és látod!!! Bízz bennük!!! ++++++++++++++++++++

Alle!
Nagyon szép az aláírásod! :wink:

KépKép
zsófikukac

Mindenkinek csóközön! :P

Dezsina,
most csak Neked írok:
MEGHARAPLAK!!!!! :evil: Csak örülni szabad, és hálát adni, hogy ilyen fantasztikusan állsz!!!
5 babó, az gyönyörű!!!!! Biztasd őket, várd őket haza!!!

(Vagyunk páran magas FSH-val -Nyulasz, Annmari, szerénységem - akik megjárták a hadak útját, mert bármilyen gyógyit adtak, NEM LETT PETESEJT, vagy csak 1-2...nálam az első stimut, mint már írtam, le is kellett állítani, a másodiknál 3 tüszőből 2 peti lett, ebből egy indult be...szóval soha nem törekedtünk fagyisra, mert nem ez a lényeg!!! Azokat várd szeretettel, akik beköltöznek!!!
És nézd meg Ranát a 3 embijével :lol:
JA, blasztó: én tavaly januárban 3at kaptam, de nem tapadtak meg, most pedig a 3 naposak jöttek...

Na, mindezt csak szeretetből írtam - úgyogy meg ne bántódj - mert azt szeretném, hogy boldogan, repdesve menj a kicsikéidért!!! És nagy ölelés!!! :D )

tillidian

Mabe,
látom olvastad a blogom.:D
Tudom, és ez íg van rendjén. De lesz majd egy időszak amikor ez visszájára fordul. Mi fogunk aggódni az anyukánkért és a szüleinkért. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szezso, ezt hol találtad???

Mabe, hát a németet nem értem! :lol: :lol: :lol: :lol: (csak azt, ami nagyon evidens)

Dezsi, Alle és Till igazat szóllott!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok.

Puszi mindenkinek és minden jót mindenkinek.Én vizsgálatokra járok mert voltunk a Dévainál.Párom eredménye JAVULT!!! ÖRÜLÜNK NEKI.Aztán kezdek én is ha készen lesznek a vizsgálatok.

Kép
Kép
melánia

Dezsi, ne legyél sem csalódott, sem pesszimista!!! Lehet, hogy mind az 5 szépen osztódik holnap is, holnapután is és azután is. Ha pedig csak 3 marad, az sem baj, abból még mindig lehet 3 gyönyörű baba! Nagyon drukkolok. Holnap derül ki, hogy blaszto lesz, vagy később?
Amúgy nyavajoghatsz, hiszen hol máshol nyavajognál, ha nem itt?! De emellett muszáj hinned az összes kis-Dezsiben!

Nyulasz, igen, ma nagyon nyugis nap volt, így tudtam főzni, mosni, takarítani és vasalni. A pihenés elmaradt, de ez sokkal kevésbé volt fárasztó fizikailag és főleg lelkileg.

Puszi, gratulálok a szép eredményhez!

Kép
petne

Petne!
Örülök, hogy ma ilyen jó napotok volt! :lol:

Szezso, Mabe! :lol:
Most vettem észre :oops: , gratulálok a 12. héthez!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Szia,Meli :D :D :D részleteket írhatnál a javulásról,ha gondolod priviben is jó :wink:
Till,nem apró betüvel,hanem óriással kellett volna rnod Dezsinek,hogy mindenképp meglássa!!!
Alle,neked is igazad van!hogy vagy?
Hanna,sajnálom a hasfájást,pocisimi Olivérnek!
Petne,örülök,hogy lenyugodtak a kedélyek :D
Vendég

nyuszika köszi a puszikát. :lol:
Nem tudom ki hol tart de..
Dezsi:hidd el bőven elég lesz!!!!
Rana:jól emlékszem,kismami vagy????
Többiek:nem tudok rólatok semmit.Kivéve hogy kismamik jól vannak.

Hát van egy agodalmam nyulasz.Mégpedig rákszűrés negatív meg minden hüvelybaci stb.Minden.Mégis rákszűrés alatt az van hogy gyulladás.A dokim szabin van a héten.DE!!! A doki aki ma kiadta az eredményeket azt mondta hogy mivel minden negatív így nem érti a gyulladást.Mindegy hétfőn megbeszélem a profal.Többit priviben.

Kép
Kép
melánia

Rana, lehet, hogy még nem ismernek a babavárós topikban, de nemsoká nagyon otthonosan fogod érezni magad ott is. :wink:

Lola, most betojtál, mi? :lol: :lol: :lol: Mindig ez van azokkal, akik az elsők a táblában. :wink:

Meli, a kedvedért dobok egy táblát:

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Csak nézek kia lyukakon...hulla vagyok...de jövő héttől felel ennyit se tervezek dolgozni itthon...nyugisabbra veszem na meg szakdogát kell írnom.

22.cn, 36,6...bármikor jöhet piri...isten tudja csak...
Debibe most nem megyünk...majd jövő hét...sok volt ez a hét...tegnap is este 9kor értünk vissza a temetésről.

Sörreklám:
Ezt nézzétek meg:youtube: beer commercial canadian...ua mint a Soproni :?

Kukac
Kukacos :lol:

Megyek aludni..bocsi...drukkok!!!
vizkriszisback

Draga Dezsi :!: Tudom, a hocipod tele mar a stimukkal es a sikertelenseggel, de nem szabad altalanositanod es elorevetitened a rosszat :!: Nezd csak, hany lanynak volt olyan stimuja, ahol meg egy petesejt sem lett :!: Egy is szamit :!: 5 pedig plane :lol:

Hajnoca, most mar ket dolog is van a kontomon :wink: Eloszor Bogyi helyett Kishajnoca, aztan azt hittem, mas tette fol a sorreklamot. Bocsi :wink: Annyian irnak ide, hogy nem csoda, ha az ember kever kavar dolgokat :lol:

Petne, latom, te is buzgo kismami vagy, teljes haztartas pici baba ellett :!: En is hive vagyok annak, hogy ha bebi is van a haznal, rendnek kell lennie. Es szerintem minden meg is oldhato, fokent az elso hetek utan. Nem csipem, ha valaki a gyerekre hivatkozik, mert szalad a lakas, nem foz es 2 hete nem mosott hajat :wink: Julirol friss kepet kerhetunk :?:
katavirag

Sziasztok!
Mai drukkok is mennek,
Dezsinám,a kis embrióknak(jó alaposan olvass vissza!!!!)+++++
Puszikám,a tüszőcskéknek++++++++++++
Katavirág,a kis pocilakónak+++++++++++++++++...és teljesen igazat adok,nem lehet a gyerekre hivatkozni...+ fórumozni is kell,ha máskor nem,hát éjszaka :lol:
Rana,a mai uhuhoz+++++++++++++hányra mész?Nagyon várlak a fotóval!!!
Meli,mindjárt elolvasom a privit.
Vendég

Katavirág, 2:35, az igen! :shock: :lol:

Nyulasz, majd csak 12:30-ra megyek. Majd jövök a fotóval. Remélem sikerül ott a sötétben. :roll:

Meli, hát igen, végre ez is elérkezett!! :wink: Gratula párod eredményéhez! :D

Dezsi, mi újság :?: :?: :?: Remélem, csupa jó! :D

Petne, örülök a nyugisabb napodnak. Jót tesz az ilyen aktív pihenés a léleknek, gondolom.

Puszi, tüszőnövit küldök! Ma mész te is uh-ra, ugye???? Gyere majd a hírekkel!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,olyan soká :roll: aztán első utad ide vezessen!!!
Vendég

Nyulaszkám, gratula a 14. héthez!! :lol:

Dezsi, Rana, Puszedli ++++++++++++++++++++++++++++++
Mindenki jöjjön a jó hírekkel!!! De gyorsan!!! :wink:

Katavirág, babaragacsok mennek!!!

skrisz72

Skrisz,köszönöm :D haladunk,haladunk :wink: ...és már 1 kiló rám is jött :lol: Apa ne érti,mert nagy a hasam,sőt,szerinte a cicim is meg kéne mutatni a dokinak,hogy normális-e,hogy ekkora lett :lol: ...mondtam neki,ez még nem a végleges méret,tejcsárda lesz belőle :shock: csak kár,hogy szülés után visszamegy...
Vendég

Nyulasz, nemhogy örülne neki! Dokihoz küld... :lol: Ezek a pasik olyan idétlenek néha. 1 kg az nagyon jó. Nekem majdnem minden hónapban feljött 1 kg. Most 3,5 kg-nál tartok.

skrisz72

sziasztok!

Lányok!
mindannyiotoknak nagyon hálás vagyok a fejmosásért. Most azt hiszem tényleg megnyugodtam, ugyan az eredményért kb 10kor telefonálok...
az volt a baj, hogy az utolsó 18tüszőshöz hasonlítottam a mostanit, amiből lett 3 beültis és 3 fagyis! most is ilyet szerettem volna. De be kell látnom, hogy nem szabad hasonlítgatni. Remélem nem ártottam azzal, hogy a 3. napja ilyen negativ vagyok. (most már azért csak voltam :roll: ) minjdárt minden eldől....
látom, hogy most egy kicsit túlnyafogtam a dolgot, de aki korábról ismer, az tudja, hogy ilyen nyafi vagyok ilyenkor. :oops: :oops: :oops:
dezsina

Nyulasz, Krisz, elfúj titeket a szél! :lol:

Dezsi, még nem késő optimistává válni! És mi is drukkolunk a kis embrikéidnek! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz,ja,örülni örül apa :lol:
Rana,azért nem vagyok olyan könnyű :roll:
Dezsinám,örülök,hogy már másként látod,már 10 óra van,írd meg gyorsan mit mondtak!!!
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Rana: nem megyek ma uhura, csak hétfőn! :wink:

Dezsi: ez a beszéd!!!!!! :wink: Mit mondott a biológus?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Halihó!

Dezsi: a lényeg az, hogy mostantól pozitív vagy :wink: nagyon drukkolok, és jelentkezz!!!! :-D

Rana: neked is mennek a drukkok :-) itt a link a teljes cikkhez, ha érdekel:
http://blogs.webmd.com/healthy-pregnanc ... ly_30.html

Skrisz: a 3,5 kg nem olyan sok. Kedden megyek védőnőhöz, kíváncsi vagyok, mennyi jött rám. Bár az otthoni mérleg szerint semmi. :roll:

Nyulasz: azért kíváncsi lennék a doki arcára, ha rákérdeznétek a mellnövekedésre :-D Gratula a 14. héthez!

Katavirag: úgy látszik, Te vagy az éjszakás műszak :-D

Zsófi: köszi 8)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

négyen vannak. Holnap beülti. reggel. a tanár úrral beszéltem, azt mondta, hogy ilyen "kevés" embriónál nem viszik el blasztóig. azt mondta, hogy 4 jó van. igy fejezte ki magát. és azt is mondta, hogy lehet, hogy még egy elveszik holnapra. De azt is mondta, hogy mivel ez az ötödik beültetésem, akkor ha megmarad mind a négy, akkor berakja az összeset.
tudom, hogy most mind-mind megráznátok, de olyan mélységesen csalódott vagyok.... Egyszerűen olyan negativ hangulatom van, hogy nem is tudom, hogyan változtathatom meg.... Iszonyúan drukkolok a 4.nek is. nagyon szeretném, ha ő is maradna 8)
dezsina

Hű, Dezsina! Én drukkolok, hogy mind a négyet visszakapd! Abból tuti marad veled baba!+++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Dezsi: miért vagy csalódott??? :roll: Én úgy értelmeztem, hogy 3 db embrikét holnap tuti visszakapsz, de lehet, hogy 4-et. :-) szerintem ez nagyon jó hír :-D
Miután holnap megkapod őket, könnyebb lesz. A bizonytalanság nagyon frusztráló tud lenni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz! Szezsó!
köszönöm a drukkokat!!!!
valószinüleg még mindig a bizonytalanság tart ilyen rossz lelkiállapotban. Most már tényleg össze kell szednem magam...
holnaptól végülis kismama leszek.... :D
dezsina

Sziasztok!

Csak gyors bekukk Dezsi miatt.

Dezsikém, csak semmi negatívkodás. Én is drukkolok mind a 4-nek. Ja, és gondolj arra, hogy minden jó, ami másként van, mint az előző, sikertelen alkalmakkor. Lehet, hogy most a 4 tökéletes embrikét fogod visszakapni, ezért nem is lett több. POZITÍV GONDOLKODÁS! Ez most nagyon fontos. Puszillak!!!

Többieknek is mennek a mindenféle drukkok, simik, miegymás.

Kép
petne

Drága Dezsi!

Megértelek hogy szomorú vagy ,de ne aggódj ebből tuti lesz baba!

Nekem sajnos tegnap kiderült hogy csak 2 tüszőm van, Az egyik 16.5mm a másik 14.5mm.

Hétfőn leszívás remélem lesz benne petesejt és meg is fognak termékenyűlni! Látod Dezsi az én helyzetemtől még a tied is jobb!

Fel a fejjel!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Dezsinám,holnaptól bizony kismami leszel :D csak ez lebegjen a szemed elött!
Vendég

Sziasztok!

Dezsikém, talán még emlékszel rá, hogy nekem 4 stimuból kettő úgy végződött, hogy nem maradt embrió amit visszakaphattam volna...De! Megértem, hogy most egy kicsit csalódott vagy, hiszen nálad másképpen indultak a dolgok, lehetett volna több is, de hidd el mindennek meg van az oka, és ebből a három/négy szépséges embrióból lesz majd neked 1-2 kisbabád! Sírd ki magad, hogy megszabadulj a görcsöktől és örömmel várd őket! Tudom, hogy most nehéz pozitívnak lenni mert a hormonok tuti bekavarnak, ezért ne is érezd magad rosszul mert nem vagy happy! drukkolok neked!!!
Vendég

Annmari,hajrá tüszikék!
Vendég

Annmari!
2 sejtecskéből még simán lehetnek ikrek! Drukk neked is!!!
Vendég

Annmari!
ezért is szégyenlem magam :oops: , mert az eszem tudja, hogy nem szabadna nyavajognom.... :oops: :oops: :oops:
nagyon drukkolok Neked a két tüszőcskéhez!!!! Ahogy Tücsi is mondja két sejtecskéből is lehet két baba is :D :!:

Tücsi!
hogyne emlékeznék. fogjuk rá a dolgot a hormonokra. amúgy tényleg elég szarul vagyok idén. nem emlékeztem, hogy ennyire megviselt volna ez az egész tortúra... lehet, hogy öregszem :P

Nyulaszom!
akkor magneB mától :?: , holnaptól? és mennyi is :oops: :?: szóval lehet, hogy nem figyeltem eléggé...

Petne!
köszönöm a drukkokat :) belehúzunk. Mindjárt izibe kitalálok valami jó kis vonalzót, fel kell dobnom magam.
dezsina

Dezsinám,beültitől 3x2 magneb6.Tortúra?Hisz csak gyereket csináltok :D a tórtúra majd 9 hónap múlva jön...meg a kimerültség :lol: a múltkor küldtem egy privit,de nem válaszoltál...megkaptad?
Vendég

HAliho!

Dezsikém! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Persze mindenkinek ám!

Kismamiknak pocaksimi!

Kép
hanna30

Annmari, nagyon drukkolok a két tüszőcskédnek. Inkább két bazi erős petesejt legyen, mint sok nyamvadt... :wink:

skrisz72

ha beléptek a linkre,nemsokára elindul magától egy beszélgetés:

http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/
Vendég

Nyulasz!
no privi :shock:

Hanna!
:) köszi köszi!!!!
dezsina

Dezsi! :) :) :)

Elköszönök Lányok. Hétvégén nem leszek.
Elutazunk. :)

Kép
hanna30

Nyulasz, meghallgattam. Annyira édi. :lol:

skrisz72

Annamari: nagggyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!

Dezsi: ++++++++++++++++++++++++++++
1 vagy 2 babát szeretnél? :wink:

Hannám: jó utat!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz: nekem nem indul el semmi. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi,25-én küldtem.Végülis mindegy,csak hogyléted felöl érdeklődtem.De mostmár tudom,hogy hogy vagy :D
Hanna,jó utat...szép időtök lesz,első tavaszias hétvége.
Rana,várlak nagyon,már bizti megnéztétek a pöttyöket,siess haza!!!
Vendég

Puszi,várni kell egy kicsit...úgy sem?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: