Sziasztok Lányok,
most értem haza, igyekszem reagálni a történtekre.
Pesten voltam ügyintézni, utána hazavonatoztam, hát nem vagyok a régi, alaposan elfáradtam.
Holnap lesz az első nst-m, így erről még nem tudok bővebbe infókkal szolgálni.
Katka szüléstörténetét nagyon jó volt olvasni, és szerencsés, hogy minden okésan alakult. A szt. Imréről mostanában rengeteg rosszat hallok, sokan csalódottak, állítólag túl sok a szülő nő, és senkinek semmire nincs ideje. Nah, hátha ez nálunk, akik majd ott szülnek nem lesz igy. Katka, milyenek a csecsemősök, mi a tapasztalatod?
Nagyon jó olvasni, ahogy ilyen pozitívan éled meg a történéseket, le a kalappal.
rszg, örülök a tejcsinek, és hogy holnap mehettek haza! Gratula!!
Tehuti, pont tegnap beszéltem egy ismerősömmel, említette, hogy ha lehet a szülés előtt még menjünk el egy jó kis vacsira kettesben, mert utána sokáig nem lesz erre lehetőség, azt hiszem a köv. hétre én is betervezek valamit. Nagyon jó kis kajákat ettetek.
Ami a szülésindítást illeti, hát én gyáva vagyok, a sexet igyekszem kihagyni mostanában, mert érzem, hogy ha többet sétálok, estetleg egy-két bevásárló szatyor van a kezemben, alig megyek, és van egy olyan érzésem, hogy a babó kiesik belőlem....Lehet, hogy a már tapasztalt anyukák most jót nevetnek rajtam, de komolyan, az utóbbi 2-3 napban, tényleg igy van.
Szeretném, ha még bent maradna.
Lányok, főzök egy finom teát, és jövök.
Jaj, még valami: a homeós szerekkel kapcsolatban: Ugy szedtem őket, hogy a fogmosás előtt vagy után legalább egy órával vettem be őket. Ma mondta egy ismerősöm, hogy ez nem elég, és ha szedem a bogyókat jobb venni egy mentolmentes fogkrémet.
Ti mi tudtok erről?
Köszi előre is!
A.