A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Krisz: a koszmóra a többiek által írtakon (olajozás, majd fürcsinél dörzsölgetés fogkefével vagy egy mosdókesztyűvel) túl nekem még egy sampont ajánlott a védőnő: Babe koszmó elleni bébisampon. Mi azzal mossuk a kis fejét egy hete és sokat javult (az olajozást mindig elfelejtem :oops: ). 1800 Ft és gyógyszertárban lehet kapni.

Köszi a Nandu kendős méreteket, úgy látom, nekem is az XL-es méretet kell megvennem.

Kisbogács: ne veszítsd el az önbizalmad! Homeós bogyót próbáltál már?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Köszi lányok, aranyosak vagytok.

Kapszulákat/bogyókat/teákat egyáltalán nem vetettem be eddig, és nem is szeretnék. Egyrészt, mert nem hiszek bennük. Másrészt mert amint a kezembe venném az első csodaszert, az olyan mély "feladás" lenne a részemről, hogy az azzal járó romláson már akkor sem segítene semmi bogyó, ha egyébként hatásos.
kisbogacs

Sziasztok!

Nagyon szép babócákat láttam megint :lol:

Csöre, Saci tündéri abban a kis sapiban!!!!!! És milyen husis lett ő is :lol:

Kisbogács, sajnálom a tejcsit! De hidd el, be fog állni, csak ne stresszeld magad rajta...tudom ez a legnehezebb...
Ágibaba gyönyörű! A vigyori képek különösen tetszenek!

Krisz, gratula az éjszakához!!! Ádám is nagyon szép, szuper ez a mérlegen bealvós kép! :lol:

Enikő, cukik a srácok! Milyen ksi komoly nézése van Milánnak! Szopit sajnálom, remélem még rendeződik a dolog, drukkolok!

Hanna, a fuxos kép nagyon tecc :lol: :lol: :lol: Ez az a borostyánkő-lánc egyébként? Tényleg jó hasfájásra?

Bálintanyu, megnéztem az albumotokat is, nagyon szépek vagytok! És nekünk is ugyanilyen a babakocsink :wink: :lol: csak a mózesét nem vettük meg.

Katuska, köszi a kúp nevét, majd beszerzem...

Kendő: nekem L-es Nandu van, és mivel Manómnak nem tetszik az elöl keresztezett kötés, próbálgattam a többit is. Én csak 160 cm és 52 kg vagyok, de szinte mindegyikhez rövid volt még így is :roll:

Megjártuk tegnap az ortopédiát. Újra kiakadtam a magyar eü színvonalán, mi ugye a kórházba mentünk, nem magánba. Fél órás intervallumra be volt osztva legalább 30 gyerek, az influenza szezon tetőfokán ott kellett tolongani egy 10 nm-es váróban, mert nem szólítottak, hanem tolongásos alapon ment a bejutás. Bent a dokkernál is futószalag, egyszerre átlag 5-en voltak bent, 20 mp per gyerek volt a vizsgálat. Szóban azt mondta, okés minden, kicsit balra tartja a buksiját erre kell figyelni a fektetésnél.
A lelet szerint viszont (amit csak itthon volt időm megnézni, onnan pánikszerűen menekültem el, minél gyorsabban) "mérsékelt ráncaszimmetria", "ízületi contractura", tornáztatni kell és állítólag megmutatták, hogyan :evil: :shock: :roll: Most akkor mi van????

Kata, leírod majd lécci, a tornáztatást hogy kell? Gondolom ártani nem árt neki. Lehet elkérem majd a magándoki elérhetőségét is, ahol Martinnal voltatok...

Jövő héten csípő uhu, ezek után nagyon kíváncsi vagyok...

Kép
vickybabe

Enikő! itt vagyok! Nagyo helyesek a srácaid!

Csodásak a babaképek! Oylan jó őket nézegetni.

Mi most lejöttünk vidékre a szülőkhöz, Máté roppabtul élvezi a helyzetet. Nyáron már ittmarad egyedül nyaralni.
Párom megy ki erdélybe holnap és kedden jön haza. Már most hiányzik.

Szerdán mennünk kellett az I-es gyerekklinikára az anyagcsere szűrés miatt. De ne tudjátok meg mit össze nem kavartunk! Először is rossz helyre irányítottak minket, a dokinénink a Baross utcába az I-es Női klinikára írta a beutalót. Fél órás keringőzés után sem siekrült parkolót találni akkor kiugrottam a lánnyal és bementem. Persze ott semmiről nem tudtak, kiderült a klinikákhoz kell menni. Közben apa már a keletinél járt mert sehol nem volt parkoló....újra vissza értünk, nagynehezen eljutottunk a gyerekklinikához persze egy órás késéssel...a doktornőre két órát vártunk mert voltak mások is, ráadásul állandóan telefonált. Így egy ember majdnem egy órát volt bent nála de csak 10 percet foglalkozott mindenkivel. FÉl egykor sorra is kerültünk akkor mondja, hogy neki mennie kell mert jönnek a tanulók....és különben is keddre várt minket! Mondtam neki, hogy tuti szerdára lettünk hívva. Gyorsan megnézte Petrát, megnyomogatta a májat, lépet. Mondta, hogy biztos semmi gond nincs mert ha lenne akkor sárga lenne és egyfolytában hányna! Megcsinálták az újabb vérvételt...na ezt nem szeretném még egyszer. Szegénynek a kézfejébe egy hatalmas tűt benyomtak mert vénás vérre volt szükség. Csakhogy nem jött elég vér és újra kellett szúrni a csuklójánál! Én szorítottam a kis karját....valami hihetetlen szar érzés volt mert nekem is fáj amikor így benyomnak egy nagy tűt....de nagyon bátor volt, amikor kihúzták a tűt már mosolygott is!
Az eredmény majd péntek délelőtt lesz meg, szerencsére nem kell bemenni érte hanem telefonon is tájékoztatnak.

Úgy látszik csak az én lányom ilyen mormota? Sznte álalndóan alszik! Most már este is csak 10-kor meg 3-kor eszik, utána csak reggel 7-kor. Az egész napot szundikálással töltö, úgy kell erőszakkal ébren tartani...lusta egy némber.

Kép

ez egy nyári kép de annyira aranyos és jellemző Mátéra a tisztaság:

Kép
katuska79

Szaisztok!

Jövök még kicsit később is, most csak röviden!

Kriszti: ne keseredj el! Annyi tejecskéd volt eddig, bizti valami átmeneti dolog! 190-et egy ciciből az nagyon szép! Martin is 180-at eszik olykor :lol: Pihenj, légy optimista!!! Én eddig is fejtem, de mondjuk 100g-okat, most meg pár napja 2-3 fejésből 150-eket, annyira változik!

Vickybabe: pü megy!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Láz szerencsére teljesen elmúlt. Éjszaka annyit sikerült izzadni, hogy ma is ágyneműt húztam. Kaptam homeos bogyókat. És azt is mondta a védőnéni, hogyha mégegyszer előfordul a közeljövőben, akkor azért menjek el egy vizeletvizsgálatra.

Csajok! Azért nem semmi, amit írtok a csípőszűrésekről. Mi az, hogy rá van írva a leletre, hogy megmutatták a tornát, közben még meg sem említették. Nagyon durva!!!!! Ezek után én is kíváncsi leszek. Mi jövő héten megyünk, de okulva a példátokból, mielőtt kijövünk rákérdezek, hogy kell-e tornáztatni és ha igen, akkor hogyan. Gondolom, hogy kell, mert már a dokinéni említette, hogy vab egy kis redő-asszimetriája és pelusozásnál körözgessek a kis lábával.
Azért szerintem ez nem játék. Felelősségteljesebben is viselkedhetnének. ÍGY konkrétan semmi értelme a szűrésnek.

Nagyon édesek a babák!!!! Hanna: az a fürdetős kép nem semmi!!!!!!!
Hanna: a blogodban olvastam, hogy van valami recepted a kakis ruhák és pelenkák mosására. Megosztanád a "titkot" velünk???

Kisbogacs: a te blogodba is beleolvastam. Érdekes, hogy benned is szinte ugyanazok mennek (mentek) végbe lelkiekben, mint bennem. Talán túl leszünk rajta, ha már belejövünk az anyaságba!!! :-) Kitartás!!!!

Kép
jandrea

Kisbogács! Sajnálom a tejproblémákat! Remélem helyreáll! Te rendbejöttél?
Ági baba gyönyörű!

Vickybabe! Sajnálom a korházi körülményeket! Mind ilyen pici gyerek volt ott, vagy voltak nagyobbak is? Leventének biztos nincsen semmi komoly problémája, különben azt komolyan vették volna. Ti a Medicalba nem jöhettek? Ott elég normálisak a körülmények! A tornát meg inkább szakembertől kellene megtanulnod, ilyen pici korban ha az ember nem jól csinálja többet árthat, mint használ. Esezleg Dévényessel is megnézetheted!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:nekem is doki mutatta, azt írtam Vikinek :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska! Az egyedüllétet sajnálom, tudom én is milyen nehéz!
Sajnálom az anyagcserés tortúrát! Szegény Petra! Nektek azért kellett bemenni, mert az előző vizsgálat pozitív lett?
Gyerkőcök nagyon aranyosak! Én nem merem őket ilyen közelségben altatni! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kata! Én csak azért mondtam, mert más ha látod mit kell csinálni és más ha elmagyarázzák! Én magamból kiindulva többnyire azt értem, amit látok! Én leírás szerint soha nem tudtam tornázni, még akkor sem, ha kép is van mellékelve!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Tej-baj: sajnálom lányok, hogy más is jár hasonló cipőben.

Vickybabe: a Karolina úton voltatok?

Blog, lélek, JAndrea: jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!
kisbogacs

Katus, néha küld át ide napközben Petra álommanóját! :D
kisbogacs

úúú de utálok rossz helyesírással írni.
küldd, két D-vel természetesen :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

Katuska: Csongrádra mentetek? És hogy bírta az utazást Petra? Csak, mert mi is le akarunk utazni Vásárhelyre, aztán kicsit parázok, nem lesz-e sok az autózás Ádámnak. De már úgy szeretném megmutatni a nagymamáméknak is. Ők már idősek, nem tudnak Pestre jönni, csak anya viszi mindig laptopon a képeket Ádiról. Szeretném őket meglepni, hogy beállítunk.
Az utazóágyban jól aludt Petra?

Magyar egészségügy: :evil: Mi hétfőn és kedden megyünk.

krisz78

Máté nagyon vagány a cumival! :lol:

krisz78

Kriszti: innen is tudok álommanót küldeni. Saci egész nap alszik, 3 óránként kel enni. Azaz már 3,5 órája nem kért. Igaz, a reggelünk elég küzdelmes volt, lehet, azt piheni ki.

Andrea: örülök, hogy elmúlt a láz.

Katuska: nagyon édesek a gyerekek :D
A PKU-s hercehurcát sajnálom :( remélem, jó lesz az eredménye.

Viki: sajnálom az ortopédiát. Hol voltatok?

Kendő: ahol Kata rendelte a kendőt, volt egy táblázat, hogy az extra kötésekhez mekkora mérethez mekkora kendő kell. Aszerint nekem is XXL-es kellene :roll: Sőt, gyakorlatilag csak a legminibbeknek kell XL-es.

Csöre
csöre74

Csöre, ide is ért! :)

Édes nyuszimnak egy órája cseréltem pelust, s mielőtt felöltöztünk volna kapott egy jó nagy olajos lábmasszázst, amit nagyon élvezett. Aztán rugi vissza, irány a nappali játszani. Alig teszem le, hallom rotty-rotty-rotty. Vissza, peluscsere mégegyszer. Annyira nem értette minek kapom szét újra rajta a ruhát, hogy végigüvöltötte az egész pelenkacserét! Majd a rugi visszarángatása előtt egyik pillanatról a másikra csend. Elaludt. Nem mertem befejezni az öltöztetést sem, otthagytam a pelenkázólapon a nagyágyon ahogy volt, csak betakartam :D

Kendő
: a legnagyobbat érdemes megvenni. Kis kötéseknél nincs útban, ill. könnyen elvarázsolható a felesleg. A nagy kötésekhez meg csak az a jó, mindegy milyen magas vagy.
kisbogacs

Hali Csajok!

Én is vagyok, csak Olivérre rátámadt a hasfájás szörnyetege!
Tippeket kérek szépen, kinek mitől múlt el.
Infacol nem ér semmit és a torna sem. :cry: :cry: :cry:

Gyönyörűek a babák.
Remélem, a kistesó kislány lesz, mert akkor már ki is néztem a férjnek valókat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: melegítés? egy melegített törölköző is jó, ha nincs magos párnád. Ettél valami olyat? Vagy most kezdődne Olivérnél?

Csöre
csöre74

Hanna! Nálunk egyelőre semmitől! :( Pedig már sok mindent kipróbáltunk.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna, hajszárító, azt hiszem Erzsébet írta még régen, hogy nekik az segített egyszer.

Tényleg, mi van Erzsébettel? rég láttam.. :shock:
kisbogacs

Csöre! Nem ettem olyat. :(
Bármit csinálunk csak üvölt 2 napja.
Én meg már bezizzenek, mert úgy sajnálom.

Enikő! Akkor hasonló cipőben járunk. :(
Milánt megzabálom!!!!!

Kép
hanna30

Kisbogacs!
Hasfájásra? Tekeredik szegénykém és üvölt. :cry: :cry: :cry:

Kép
hanna30

repülőztetés? Sacinak segít :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! Nem működik. :cry:
Remélem, pár nap és vége lesz.

Kép
hanna30

Igen, melegíteni a pocakot.
kisbogacs

Kisbogacs! Na, majd kipróbálom.
Most alszik végre 2 órája. kopp-kopp....
Ma ez az összes alvása.

Kép
hanna30

Enikő!
Még mindig nem kaptad meg a cseppeket pocifájásra? Mert akkor ezután már futhatunk... mivel nem fért be a postaládába gondolom csak a baj volt vele... :roll: :cry:
Hanna, sajnálom a pocifájást! Nekünk a melegítős DM-es párna eddig mindig segített. De hogy most jönne elő nálatok???? :shock:
Na rohanok oviba.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszi szépen Csajok a segítséget.

Kép
hanna30

Bartika! Sajnos nem! Pedig annyira vártam. 2 napja a postást is kérdeztem. Simán adtad fel?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe: mi a Országos Gerincgyógyászati Központban voltunk koponya, has és csípő UH-n, nem fizetős és nagyon-nagyon meg voltam elégedve. Kulturált, nincs tömeg, időre lehet menni, szóval minden olyan volt, mintha magánba mentünk volna. Próbálj meg ide beutalót szerezni (kb. 1 hónapra tudnak időpontot adni).

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Kriszti:
Tegnap megint kaptam a privimre angol nyelvű üzenetet.

Írtam a szerkesztőségbe, megadott egy telefonszámot valami Kiss Andrej, hogy hívjam fel és úgy mondjam el a problémám.
Majd csak holnap hívom föl kíváncsi leszek mit mond majd erre.

Tegnap mérettük a Joelt már 5130g.-nál járunk.

manocskak

köszi a tippeket csajok! A jövő heti uhut még megvárom, aztán meglátjuk. utána úgyis megyünk 2 havi tanácsadásra, ha bármi kétségem van, akkor szerzek még egy beutalót vagy megyünk magánba.

Tényleg komolyan kellene ezt a csípőszűrést venni :evil: ha nem szűrik ki, annak nagyon komoly következményei vannak, most meg könnyen korrigálható egy kisebb eltérés...

A Flór kórházban voltunk egyébként, másfél hónapja kértem időpontot, úgy kaptunk mostanra...

Katuska, nagyon jó a kép Mátéról! És a két gyerkőcről is!

Kata, köszi a privit! :wink:

Hanna, nagyon sajnálom, szegény Olivér :cry: :cry: :cry: Nekünk legjobban a karon lógatás ("kólikás póz") vált be, amikor a buksija a könyökhajlatodban van, a feneke a tenyeredben, és lefelé lóg a keze-lába. A melegítés csak átmenetileg segített, és majdnem megégettük a vasalt pelussal a pocakját, úgyhogy azóta óvatos vagyok ezzel.
A levegőbe dobálás is segített átmenetileg.
A Gripe water-t mondják sokan, hogy jó, vagy az Espumisan cseppet írta pl. Bigacsiga is, hogy nekik az használt.

Kép
vickybabe

Ma 5 órát aludt Saci egyfolytában. Egy órát ébren volt, most újra alszik. Remélem, nem beteg. Semmi jele, de azért aggódom. Úgy aludt el, hogy a Vuk zenéjét énekeltem, és közben körbe sasszéztam a nappaliban (nem kicsit lihegve a mutatványtól :?) :shock:

Móni: szépen nő Joel :) zaklatnak?

Csöre
csöre74

Hanna, sajnálom, hogy 2 napja küzdötök. Nekünk szerencsére mára jobb lett, nem bírtam volna ki még 1 olyan napot, mint a tegnapi. Remélem, azóta javul a helyzet.

Katuska, édesek a képek.

Csípőszűrős sztorik nem semmik!

Kép
petne

Petne örülök, hogy Julcsi jobban van!

Csöre, Levente is ezt nyomta ma, de. 3 óra, délután 4 óra alvás :wink: :lol:

Móni, mi ez a zaklatás-dolog?

Kép
vickybabe

Vickybabe! Az Infacol nekünk nem vált be. Most vett Laca Espumisant. Majd meglátjuk.

Manocskak! Hogy vagytok?
Zaklatnak???? :shock:

Csöre! Mázlista! Bár, végre O. is aludt 3 órát.
Ti voltatok már csípőszűrésen?

Petne! Sajnálom, hogy Julcsi sem volt jól.

Kép
hanna30

Hanna: nem voltunk, a dokim szerint ráér 2-3 hónaposan.. na az kedden kezdődik. Szóval hétfőn, ha kapjuk az oltást, rákérdezek.
Alvás: na, akkor körbeszalad álommanó a csapaton :wink:

Csöre
csöre74

Enikő! igen eltérés volt az értékekben! EGYÉBKÉNT HIHETETLEN MIYLEN SOKMINDENT NÉZNEK azon a szűrésen... nem akartam naggyal írni csakhát Máté...

Krisz! simán bírta az utat Petra! Máté is pont ennyi idős volt amikor először lejöttünk. Ráadásul 110 a max ssebessége a kocsinknak úgyhogy több, mint két órás az út. Előtte megetettem így végigaludta az egészet. NYugodtan induljatok el, a babaák szeretnek kkocsiban utazni, az egyenletes zúgás, a zötyögés elaltatja őket. Ha meg sír akkor mi van? Otthon is sírhat ennyi erővel. Szoptatni a kocsiban is lehet menet közben. HA belegondolsz pesten is elutazgatunk ennyit egy egy bevásárlás alkalmával pl.
katuska79

Csöre: Vuk zenéje :lol: Nálunk is ez a nyerő.

Móni: elmondod, mi ez az angol nyelvű szöveg? Valaki szórakozik?

krisz78

Hali Csajok!

Ma túlestem egy kézműtéten- kiégették a karácsony óta a tenyeremben lévő vérhólyag gombócot- most nem nagyon tudok írni... :?

Cuki Babók!!! A csíkos rugis képeken felbuzdulva vettem csíkos rugit a Tescoban- apropó, új kollekció érkezett a Fogarasi úti Tescoba, érdemes benézni- gondolom a többibe is...

Csöre: ez a fül mögötti helyzet ez érdekelne- Viola mindenütt szépen helyrejött, de a füle mögött valami tragédia a helyzet- varas, levedző izének tűnik, ami fáj is neki. Sudocremet megpróbálom- hátha bejön!

Hehehe, 2 napja nincs mérlegem, mert lemerült az elem... lehet, hogy jobb így. Most nem tudom, hogy van-e valami problémám, mert nem tudom mérni a gyereket :) Valószínű nincs, mert továbbra is csak 3 óránként kér enni- de azt percre pontosan :)

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Csöre,Vickybabe: nálunk is valami álommanó jár! Délelőtt aludt két órát, délután kettőkor úgy elaludt, hogy a fél 4-es etetésre sem ébredt, negyed 5-kor álltunk neki (bevallom,én is hunytam egy órácskát, ritka jó volt! :D ).Megetettem, kicsi pocakfájás, majd hatalmas pukik, kijött,aminek ki kellett jönnie és az ölemben bealudt fél 6-kor.7-ig így ültem vele,meg sem mertem mozdulni, majd letettem a kiságyba,ahol horpaszt tovább :shock: :D

Máskor ilyenkor még 3 etetés van hátra, mert ugye fél 7-kor is eszik elvben,hát ma már nem. Úgyhogy eldöntöttem, kipróbáljuk,átalussza-e az éjszakát így. Ha felébred,fürdi,utána hami, na jó,legkésőbb fél kilenckor,utána meg fél11-11 felé és lerakom....Remélem, nem kezd 3-kor sírni! :lol:

Hanna: édes kicsi Olivér! Szegénykém, olyan rossz ezt nézni! Hála Martinnak max 1 órás ilyen jellegű kínjai vannak, utána ropog a gatyája :lol: Sok-sok gyógypuszi neki!

Petne: sajnálom, hogy Julcsi sem volt jól!!! Hatalmas ölelés és gyógypuszik!!!

Zitocs: igennnnnn,azt hiszem, jól jársz, hogy lemerült az elem...lehet, nálunk is az kéne :lol:

Katuska: de ügyi lány Petra!!! MArtin is imád autózni! A csípőszűrésre menet úgy bekómált, hogy gyakorlatilag a vizsgálat is félálomban telt, a váróban meg olyan öregurasan elterpeszkedett a karomban és laposakat pislogva nézelődött :lol:

Móni: mi ez az üzengetős sztori??

Csípőszűréses sztorik nem semmik!!!! :evil:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Gyors bekukk, voltunk komplex uh-n
A lényeg, hogy Bencénk kívül belül tökéletes :lol: A haematoma nem terjedt a kopony alá, fel fog szívódni. A belső szervei mind jó helyen vannak, és szuperül működnek, a csípője pedig a doki néni szerint gyönyörű :) Én olyan boldog vagyok :)

krisz:
Sárgás izé fejbőrön bizony koszmó. Annának is volt ,vele még szenvedtünk, aztán rájöttünk a megoldásra: Babé koszmó elleni sampon! Bencének a héten előjött a fején, rögtön a Babéval mostam, és 3 mosás után alig maradt kis koszmónk :) Bedörzsölöd a fejét, rajtahagyod, amíg megfürdete, aztán lemosod, törölközővel pedig megdörzsölöd. gyógyszertárban klehet kapni, kicsit dráa (2000 ft) de csodát tesz :)

na megyek, Barátok közt :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja, Kata, nekünk is volt tripla adag rottyantás egy húzásra :D és 8-kor úgy bealudt cici meg minden nélkül, hogy most azt hiszem, nem lesz fürdés :roll:

Zitocs: látod, nem kell az a mérleg, csak paráztatásra jó :wink: (mondom én, anti-mérleg-felelős :D)
Jobbulást a kezednek! (Nekem is el kéne menni :roll: csak nem tudok jó bőrgyógyászt :( olyat aki elég közel van :()

Hanna: remélem, Olivér jobban van

Megyek, kiszedem a nagyokat a kádból (már virtuálisan, mert ugye nem bírom el őket :roll: :lol:), aztán én is zuhizok, és kihasználom a korai fekvés lehetőségét :D

Jó éjt!

Csöre
csöre74

Csöre: :lol: Martin negyed kilencig aludt....akkor keltettem, mert tegnap detto ugyanez volt és tegnap nem fürcsiztünk :oops:
Most fürcsi után jól bevacsizott és megint alszik...

Mágnes: örülök a jó eredményeknek! Szuper!!! :D

Csajok! Találtam néhány homeopátiáa szert baba hasfájásra, ha gondoljátok,majd feldobm őket, mert mindenfajta fájdalomra más és más van :wink:

Jó éjt!

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! De jó, hogy minden rendben van Benivel!

Kata! Engem érdekel a homeopátiás szer: Köszi ha felteszed!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hmmm, mindenkit elkapott az álommanó :D , én meg azt hittem, hogy a délutáni séta az oka- Viola úgy alszik szinte non-stop, hogy közben meg is fürdettük :shock: Álometetés álomfürdetéssel kombinálva :lol:

Csöre: a bőrgyógyászból én asszem a legdrágábbat fogtam ki (magánklinika :roll: ), viszont cserébe 20 perc alatt végeztem. Pedig Nagyi már dörzsölte a kezét, hogy ma Manót etet... Muszáj volt, mert a kezemből többnyire dőlt a vér, és nem egyszer hittem azt, hogy Violának van valami baja (mikor jól összekentem úgy, hogy észre se vettem)- meg így fürdetni se lehetett rendesen.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most válaszolok nektek.
Pár nappal ezelőtt kaptam a privmre üzenetet angolul.
Kriszti segített lefordítani és számomra elég gusztustalan módon, úgy vettem ki a szövegből, hogy vagy társat keres vagy a Kriszti szerint lehet, hogy csak e-mail vadász aki vírust akar küldeni.
De kaptam megint egyet szintén angolul.
Írtam a szerkesztőségnek, de majd telefonon kell azt a pasin felhívnom akit említettem már a korábbi üzenetemben.
Holnap fogom majd hívni, majd megüzenem, hogy mi volt.
Ti kaptatok már ilyen üzenetet?

Ma voltunk egy régi barátnőmnél. Sajna holnap lehet, hogy mehetek dokihoz, mert ma én is belázasodtam és hasmenésem is van.
Remélem a Joel nem lesz beteg, nem hiányozna.
Reggel óta nem is merek enni semmit, csak teát iszom.
Ma kibírt 4 órát evés nélkül.
Megetettem őt este 5-kor és 1/2 10-kor kelt föl legközelebb enni. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog most aludni, majd holnap megírom.

Mindenkinek jó pihenést kívánok.
Móni.

manocskak

Köszi Csajok!
Most aludt el, a helyzet változatlan. :(
Kata! Én is tettem fel a blogomba hasfájásos cikket. Akit érdekel kukkolja meg. Enikő rögtön eszembe jutott róla. :)

Na, elhúzok aludni.
Reggel még jövök, ha tudok, utána pedig megyünk haza nagymamihoz.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Lányok, csodaszépek a babák!!! Fiúk is, lányok is és a nagyobbak is!!!

Csöre: nem ám elhappolni az összes pasit! :)

Hanna: sajnálom Olivért! Nekünk pár napig hatott az infacol, aztán nem. Tegnap kapott előszőr Espumisant, ez jónak tűnik. Eddig rengeteget nyögött, még álmában is, most ez nem volt.

Moffli: nem semmi történet! :evil: Vigyázz magatokra, bízom benne, hogy megtalálod a jó megoldást!

Kriszti: remélem, hamar visszaáll a tejcsid és megnyugszol!

Manócskák: gyors gyógyulást Nektek!

Három napig olvastam vissza, nem emlékszem mire akartam reagálni :oops:

Pasiknak kép, lánykám ezzel a mosollyal hódít :D
Kép
Kép
magdolnasz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: