Anyóst megúsztam és tök normálisak voltak,de én nem dőlök be semminek ám.A legjobb,gyere adok az orrodra puszit.Ettől behányok,mert a drágáim állandóan megemelik a fejüket és akkor smaci a vége!És nem értik meg,hogy arca is van annak a gyereknek!
Szoptatásról!
Én tandemben nyomtam és egyszer ott volt anyós is.Kiesett Dóri szájából a cicim,miközben Baluéba illesztettem,erre odaugrott,megfogta a mellem és beakarta tuszkolni Dóri szájába! Kicsit morcos lettem
Banika!
Az a helyzet, hogy 58-59 a versenysúlyom.
Ami meg a nem épp torony termetünket illeti: már Anita Blake is megmondta, hogy az apró termet, a nőies finomság és a tökösség minden ellenkező híreszteléssel ellentétben nem zárják ki egymást.
(Anita Blake: egyik kedvenc könyvsorozatom vámpírvadász főhősnője)
Majd lesz fotó is...
Benszi!
Nem nyújtjuk őket. Eső híján ahóesésbe tettem ki a bandát egy kicsit.
Banika! nagy !!!meg vastag combikákkal ez ellen kéne tennem valamit...
Jah Vanda van már taposógéped? nekem van, de úgy vagyok vele mint Fanni meg Binyek a mosogatógéppel Ott porosodik
zsuzska, akkor neked egy vicc (meg az összes vastagcombúnak)
öreg szúnyog tanítja a fiatalokat tüzet rakni: először csak vékony ágacskákat tegyetek rá, hogy jól begyulladjon, aztán később mehetnek az olyan vastagok is, mint a combom
Banika!
Feltűnt. Elég zajos banda. De akkor is kissé megsonkásodtam.
Ja ésmost lőttem a Teszveszen taposót. Anyósék hozzák szombaton. Anyuét akartam elkérni, aztán úgy döntöttem, kell egy saját. Elég necces lenne ennyi gyerek mellett tornázni járni.
Vanda: tök csini vagy! A lábad és a popód főleg. Gratula a taposógéphez! Én is otthon tornázok, néha elég vicces körülöttem a sok gyerekkel! De akár futhatunk is együtt. Azt hiszem nagyon csinik lennénk a Nyíregy.-Debrecen távtól.