Sziasztok,
A napokban jön a meleg. A szülészetek már erre készülnek. Szóval, akiknek lassan itt az ideje lehet, hogy a következő nagyobb frontra szülnek....
Ma feloldották a látogatási tilalmat. Délután jönnek a lányok megnézni Petit!
Peti egy kis tündér. Szopival van egy kis küzdelmünk, mert az alsó ajka be van esve ás ez zavaró körülmény, de szorgalamasan gyakorolunk és egyre jobban megy neki... Épp az előbb volt itt a doktor néni, hogy ezzel az ajakkal Peti sajnos nem fog tudni szopizni, de mondtam, hogy nyugi már tud.
Egyébként naná, hogy rengeteg az energiám. Sokkal jobban vagyok, mint terhesen. Egész nap csak a Peti a dolgom, ki vagyok szolgálva, lányok az apukájuknál.... Szerintem ez igazi kényelmi idő... Peti meg még a sokat alvós időszakban van.... majd egy hét múlva, akkor fáradt leszek.... És persze nincs gátsebem, ami nagyon nem mindegy.....
Rszg: Remélem jó híreket kapsz ma és holnap már babázol. Én is azt gondolom, hogy Máté szopizni fog. Miért is ne tenné?
Látod nálam Peti is szopizik, pedig orvosi felmentése van....
nemlajos: Tömény alkohol nem jó a babának. Akkor inkább egy fél deci bort szopogass el nyugtatónak....
Adryn: Elhiszem, hogy feszült vagy ebben a helyzetben. Nem lehet könnyű, de Nico segíteni fog, csak beszéld megvele...
Marq: Ettől még, akár ma éjszaka is szülhetsz...., de előbb tényleg jobb lenne meggyógyulni....
Vica: tudom, hogy nem vigasz, de nálam Ágicának ugyan ez a baja... Hőemelkedése van, folyik az orra és köhög... én meg kórházban.... Szép kis helyzet. Bár apukája ma hívott, hogy reggel már láztalan volt Ágica. De az orra még nagyon folyik....
Ébredezik Petike....

megyek!