A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Remény!
Akkor még elég halkan, de nagyon-nagyon gratulálok és szorítok! Biztosan minden rendben lesz!
Azért ha lehet kérlek csinálj egy tesztet és tedd fel, hogy mi is láthassunk végre zebrás tesztet!!!!! :lol:

Szöszi!
Én most pénteken (27-én) megyek 9. cn-i UH-ra és ha jól számolom, akkor szerda körül lesz az inszem. Legalábbis remélem, bár kicsit félek, hogy nem lesz Szűcs doki!
Ha nem lesz Sz. doki, akkor hogyan fogják ellátni azt a rengeteg embert? Bele sem merek gondolni.....
Ilyenkor Z. csinál minden beavatkozást?

Csézjang!
Visszajelöltelek...
Nekem is elég gáz eljönni a munkahelyemről, remélem én is megúszom 3 félnap hiányzással. Bár ha nem sikerül, nem tudom mit fogok kitalálni, miért kell orvoshoz mennem..
Én attól függően íratom ki magam, hogy mikor lesz az inszem. Igazából nem hiszem hogy itthon kellenne maradnom, mivel ülő munkát végzek..

MINDENKINEK nagyon nagyon szorítok( Rony Drága neked különösen)! Vigyázzatok magatokra és a babókra!

Kép
akire79

Tegnap tök feleslegesen mentem a dokihoz, mert ma megjött. Szóval holnaptól merional.

vacak: Nem tudom, hogy a kórlapokat ki lehet-e kérni később. Én mindig reggel szoktam emiatt menni. Meg igazából nem nagyon tudhatja az ember, hogy mikor hívják be.

csézjang: Szóval azt, hogy neked hányszor kell menned, azt csak a doki tudja majd megmondani. Szerintem olyan 4-5x kell menni uh-ra. Az inszem napján én nem dolgoztam, mert aznapra felvesznek a kórházba. Én utána 1-2 napot otthon szoktam maradni, de már gondolkodtam rajta, hogy tovább maradok. Nekem nem szokott problémázni a háziorvosom.

dita: Nagyon tetszik a farmergatyó. Én is fogok ilyet venni. És ne keseredj el, ha hétfő akkor hétfő.

akire: Én is ülő munkát végzek, de a 2. inszemnél nagyon bizakodó voltam a tünetek miatt. Aztán jól felidegesítettek odabent és másnapra elmúltak a tünetek. Ezért gondoltam, hogy most itthon maradnék, de még nem vagyok benne biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

CSAK MOST OLVASTAM VISSZA! NEM LESZ A DOKKEREM???????
EZT NEM MONDTA EGY SZÓVAL SEM!!!!!!!!!!
NEKEM JÖVŐ HÉTEN LESZÍVÁS ÉS BEÜLTI!!!!!!!!!!!!!!
HÁT EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((
NEKEM ZEKÉVEL NINCS BAJOM, DE AZÉRT JÓ LETT VOLNA HA A VÁLASZTOTT DOKKEREM CSINÁLJA VÉGIG AZ EGÉSZET.

CSÉZJANG
Én nem a BMC-ben inszemeztem, de amig nincs 17-18 mm körüli tüsződ addig bizony menni kell uhu-ra. Inszem után én egyből mentem dolgozni, ha nem végzel fizikai munkát akkor nem muszáj otthonmaradni.

AKIRE
Pénteken figyellek mibe leszel?

dita75

Szia dita!

Csak most tudtam visszaolvasni a fórumot.
Most már tudom ki vagy. Én ma a párommal voltam (mint mindig). A TV-vel pont szemben ültünk. Fekete naci és szürke kötött, kapucnis pulcsi volt rajtam.
Nekem is csak jövő héten lesz a leszívás. Péntekre én is kaptam egy újra kártyát.
És nekem kisebb tüszőim vannak 17-18- asok.
vevikk

VEKIKK
Ő az aki átkapcsolta a tévét és őt állították fel hogy az ájulós lányka leülhessen ugye? Emlékszem rád!
Akkor pénteken újra találkozunk. Jó sokan leszünk. Elmegy legalább az idő.
EKG-t megcsináltattad?

dita75

Igen mi voltunk azok.
Most teljesen bepánikoltam, hogy nem lesz Szűcs.
Én nem akarom, hogy más csinálja a beavatkozást és a beültetést is.
Ráadásul nekem egyáltalán nem szimpi Zeke.

Tuti, hogy nem lesz? Ugye csak kamu? :(
vevikk

Sziasztok, csajok!

Dita, nagyon édesek a farmernacik. Én is nézegetem az ilyen kis farmerokat, de én még nem akarok ilyesmivel foglalkozni. Egyenlőre azzal, hogy legyen teám, méhpempő kapszulám és sok-sok halkonzervem.
Pénteken igyekezni fogok az állomásra.

Babaesőt csak indítsátok, ne várjatok meg, vágjátok az utat. Hamarosan jövök én is. El sem tudjátok képzelni milyen hamar.

Kispatak, már jól vagyok. Holnap összeszedem magam és írok. Most már a hajamat is meg kéne mosni mert most festettem. És korán fekszem mert reggel korán kelek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ja! és dita!

Nekem elfogadta a múltkori EKG-t Szűcs.
De ha tényleg nem lesz jövő héten, akkor nem biztos, hogy elmerek menni a BMC-be.
vevikk

VASIKÁÉ
Akkor te is azzal jössz amelyikkel én?

VEKIKK
Nem tom én is csak itt olvasom, hogy nem lesz, egy szóval nem mondta ma! :roll:

dita75

Vekikk
Nyugi és szuszáááááááááá!
Reménykedjünk hogy mégis lesz, de ha nem akkor is jó kezekben leszünk. Ott van még a tanár úr is gondolom nem hagyja egyedül Zekét mert más dokker nem nagyon van. Most egy fiatal pasi volt bent a dokkerrel gondolom valami medikus lehetett. Azt mondta a párom, hogy van még valaki a BMC-ben aki nem látta a csunyámat? :lol: :lol: :lol: Tiszta idióta!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol:

dita75

Dita, igyekezni fogok. Nekem nem kell annyira korán menni, de hát most hagyjalak egyedül?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita!

Nem tudom miben leszek, de szoknyában (UH miatt) az biztos! Csütörtökön megírom, akkor már tudni fogom!
Mostmár tényleg jó lenne összefutni.
Te megint 10 körül mész? Én megpróbálok reggel korán odaérni, hogy az első turnus UH-ra beférjek, mert rohannom kell dolgozni!

Én is elkeseredtem amiatt, hogy nem lesz Sz. doki (pont az első inszememnél) de szerintem mindenki ugyanolyan szakértelemmel és tudással rendelkezik és lehet hogy pont ez hoz szerencsét :shock:

Amúgy mit kell vinni inszemhez? Tudom, hogy már ezerszer írtátok, de akkor még nem nagyon figyeltem, mivel nem vonatkozott rám...

Egyszer szervezhetnénk egy talit is, ahol mindenki megismerhet mindenkit!

Kép
akire79

AKIRE
Mi már Vasikáéval ott leszünk olyan 8.30 körül mert nekem vérvétel is lesz még reggel. Úgy vettem észre hogy tök mindegy ha már ott vagyok 7.15-kor akkor sem végzek előbb, úgyhogy nem kelek emiatt éjszaka. Így is 5-kor kell kelnem, hogy 8.30-ra odaérjek! :roll:

VASIKÁÉ
Édi vagyol!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Miért nem lesz vv-d? Ezek szerint a short protokollnál ami neked lesz csak uhu-t néznek? Na majd megtudjuk pénteken!

dita75

Én rögtön felmegyek SZ. dokihoz, de akkor majd a vv-ed után fennt talizunk!

Kép
akire79

Jajj Lányok!
Bocsánat!
Nem akartam pánikot kelteni!

Tegnap beszéltem Szűcsdokival telefonon, mert kérdezni akartam, hogy mikorra kérjem a konzis időpontot ahhoz számítva, hogy jövő csütörtökön 24. napi uh. És akkor mondta, hogy ő nincs jövő héten, így mindenképp az azutáni hétre tudok időpöttyöt kérni.

És még azt akartam kérdezni, hogy ha Apa elkezdi majd szedni a baciűző bogyókat, akkor utána no sex??? Amíg ki nem derül, hogy mi a helyzet nálam? Mert annak sincs értelme, hogy ha nála rendbehozzuk, aztán esetleg én visszafertőzöm... Vagy rosszul okoskodok?
kakti

Szép jó reggelt Lányok!

Megvagyok még, nem vesztem el :)
Minden nap olvaslak Titeket és figyelemmel kísérem ki hol tart 8).

Egyelőre pihizek. Már 3 napja, hogy megkaptam a Kicsiket! :D :D Nagyon rohan az idő és nagyon várom már a jövőhét keddet :lol:
Remélem, jó hírt kapunk majd :lol:

Dita, Vevikk: nagyon szorítok a jövőhét miatt, hogy minden rendben menjen! Édes a ruci :D

Vasikáé: neked is nagyon drukkolok, hogy minden rendben haladjon! :)

Mindenkinek megy a drukk ezerrel :lol: :lol: :lol:
trix78

TRIX
Kedden lesz a vv?
Nagyon izgulok érted. +++++++++++++++++++
Pihizz sokat, és nyugika! Minden rendben lesz!

AKIRE
Oksa, megdumáltuk! :wink:

KAKTI
Én már nem is bánkódom, mert most hallottam, hogy a sikeres lombikok nagy arányban dokicserénél jönnek létre. Ezt állítólag még egymás között is mondják.
De amúgy sem aggódtam nagyon mert tudom bármelyik dokihoz is kerülök jó kezekben vagyok! :D

Baciüző bogyókat amikor kapott a párom én is kaptam, de azért mi hanyagoltuk az együttlétet, és még gynevacot is beadattuk, hogy tutira menjünk. Azóta nincs is baci sem gomba sem semmi. Megérte az a 18 ezer ft.

dita75

Dita: igen, kedden lesz a vérvétel. :) Nálam igazából már csak annyi a kis embrióink feladata, hogy beágyazódjanak, annyira szép fejlettek voltak :lol:
trix78

Sziasztok lányok!!!!!!

nagyon lemaradtam az utobbi napokon nem voltam gép közelben!!!!nem nagyon tudok most visszaolvasni

Dita: :olvasom szép nagy tüszöcskéid lettek de mért csak eggyik oldalt lett?van esély hogy a a kicsik is megnőnek még és nem reped ki a többi????nem értek ehhez csak kérdezem :oops: :oops:

Kakti:mizus nálatok???????????eredmények?ja olvasom ha nem lessz szűcs doki akkor kihez fogunk menni hétfőn meg pénteken?????????????kutymókkal mizus??

Akire:irj pár sort nekem te is mi van veled!
Trix:nálad hogy alakul a project?? :lol:

Kép
sting1982

Sting: ha minden jól megy idebent, a Kicsikéink már ágyazódnak :) Hétfőre a beülti napjára, olyan szép blasztok lettek, hogy még a biológus is megdícsérte. A monitorba nem fértek bele :lol:
Kedden már vérvétel és kiderül, hogy lesznek-e babócák még idén :lol:. nagyon remélem, hogy igen!!!!!!! :lol:
trix78

trix78:ez nagyon jó hír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: örülök neked nagyon komolyan!!

Kép
sting1982

csajok!!kérdés:szerintem vmi virus ráment a pocimra és megy is a hasim picit!lemegyek a dokihoz du!
viszont hétfőn kéne mennem vvre a 20.napira!addigra csak kilábalok belőle !ez befolyásolja a vv eredményem????????????,help.......................

Kép
sting1982

rony77!fent vagy iwiw-en??én pálfi erzsébet Budakalászról!keress meg!puszi! :lol: :lol:

Kakti:olvasom párod bacijait!remélem hamarosan eltünnek azok a fránya bacik :? :?
egyébként ezeket hogyan kapják el a pasik?a nőktől?és ha a nőnek nincs baj?? :oops: :oops: :oops:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Sting!
Tavaly amikor a vv nél tartottam pont akkor begyulladt a fülem, annyira, hogy fel is szúrták. Én is nagyon aggódtam amiatt, hogy ez befolyásolhatja az eredményt, ezért rá is kérdeztem, és a fül-orr-gégész azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a hormonjaimra ez nincsen hatással. Direkt kérdeztem, hogy hiszen gyulladás van a testemben, de ő teljes mértékben megnyugtatott.
Úgyhogy szerintem nem, nem ezt az oldalt vizsgálják, hogy milyen a vérképed, hanem, hogy a hormonokkal mizújs.

Remélem azért segítettem valamennyit, de azért rá is kérdezhetsz nyugodtan te is, abból nem lesz gond.

Puszi
Heni

Trix, pihenj sokat!!! Nagyon izgulok miattad, márcsak azért is, mert tudod, nekem is blasztoim voltak, nagyon bízom benne, hogy te több sikerrel jársz, mint én!!!! Babaragacsokat küldök ezerrel
heni77

heni77!köszönöm szépen a hozzászólásod!nem viselném jól ha már igy az elején a kivizsgálások elején halasztanom kellene!
puszi :D :D :D :D

Kép
sting1982

Szia Böbe! :)

Amikor beszéltem Szűcsdokival, azt mondta, a 20. napi vizsgálatot megcsinálja más. Végül is az a lényeg, hogy a vizsgálatok utáni konzultáción már ő értékelje ki az eredményeket, és vele beszéljük meg, hogy hogyan legyen tovább.
Mi a helyzet a pároddal? Mikor mentek Csipetcsapat-vizsgálatra? :)
kakti

Sziasztok!

Csajok! Ne parázzatok ennyire, azért, mert nem lesz Sz doki. Elhiszem, hogy jobban örültetek volna, ha a saját doki csinálja a beavatkozást, de nincs semmi gond Zeke dokival sem. Másrészt meg sokszor "szűz" kéz szerencsét hoz. :wink: Nekem 4x csinálta Sz a beültetést, az 5-nél szabin volt és Wiegandt csinálta. Itt az eredménye. Lényeg, hogy baba legyen!!!

Sok-sok drukk!!!

KépKép
süni76

Sting!

Pont én vagyok az élő példa a peches emberekre mert nekem pont a 20 napi vérvétel.napján lett influenzám magas lázzal és így nem tudtam sem a 20, sem a 24.napira elmenni!!!!!!!!
Most tanakodik mindenki a BMC.-ben hogy mi legyen, mert már mindjárt megjön a mensim és így valószínűleg a következő hónapban mennék a 20 és 24 napira, de nem tudják még a recepción se hogy ez így jó lesz-e hiszen nem egy hónapban törétnik így az összes vérvétel. Azt mondták hogy ha megvan apa eredménye / aki szintén beteg volt!!! így csak márc.04.-én megy,/ akkor konzultáljak egy orvossal. Na jó mi???

Ezt übereljétek felül, mert ezt még a recepciósok sem tudják, hogy ilyenkor mi van, és az a rossz hogy még az orvosomat sem tudom megkérdezni mivel még nem választottam. Na ez KIRÁLY MI????
:roll: :roll: :roll:
csézjang

LÁNYOK!!!

Az előző írásomhoz várom a tippeket hogy ki mit tenne a helyemben???? Simán kérjek időpontot ezt megbeszélni egy dokival? Nem dob ki hogy egy ilyen hülyeségért konzit kérek? De hát a recepciós mondta hogy ezt orvos dönthetné el, mert ők világtalanok ez ügyben....mert nem tudták ilyenkor mi legyen.

TI MIT TENNÉTEK??? Most mikor kell mennem oda szerintetek? Tök jó hogy senki nem tudja....Kerítsek egy orvost ott akivel konzultáljam meg személyesen???? :oops:
csézjang

[quote="süni76"]
írta:
süni76
Rozus, minden oké? Drukkolok nagyon! Persze Mandának és a többieknek is!

Süni!
Köszi az érdeklődést! Nagyon pozitívan állok hozzá, szóval úgy érzem, megvannak a babák. Persze ebből lehet nagyot koppanni, de remélem, tényleg minden rendben lesz. Szeretnék terhesgondozáson találkozni Veled, meg mindenkivel!:wink:
Nem örülök, hogy nem Szűcsdoki hirdet eredményt, főleg, hogy a hónapban doktornéni sincs, szóval hétfőn két dokira lesz az összes beavatkozás, meg minden, és a hétfő amúgy is gáz nap, remélem, háromig legalább sorra kerülünk. :x

Boldog Edinanapot minden Edinának! :lol:
rozus
rozus

Csézjang
Most te hányadik napon is vagy?
Kicsit lemaradtam. Ha jól értem megvolt a 4.cn-i vérvételed?
Vizsgálatod volt, mármint rákszűrés és kenetvétel?
manda

Rozus
Akkor lehet összefutunk hétfőn? Kicsi lányod hogy van?
manda

Csézjang
Na, most azt hiszem már értem, visszaolvastam.
Nem tudsz most vagy holnap bemenni a BMC-be és ott beszélni a recepciósokkal.
Szerintem azért nem dönthetnek ők, mert a dokik írják fel a beutalókat a vérvételekre.
Lehet, hogy kapnál újat vagy egy dokival ha nem is te, de ők meg tudnánk beszélni.
Úgy gondolom személyesen könnyebben el tudnád intézni.
manda

És ha bemegyek ott egyszerűen kukáznak nekem egy orvost? Nem kéne bejelentkeznem előtte?
csézjang

CSÉZJANG
Én amikor még fehérváron inszemeztem nem tudtam elmenni a 20. napi vv-re mert a kolléganőm szabin volt és nem engednek el mindkettőnket egyszerre ezért a 3. és a 20. napi is más-más ciklusban készült amire a dokkerem azt mondta hogy nem baj. Sztem kérjél időpontot inkább vmelyik napra, mert volt hogy mi is beállítottunk "csak úgy" és nem örültek neki kifejezetten.
Sajnálom hogy még ezzel is bonyolódik az életed, de remélem már teljesen kigyógyultál legalább a betegségből.

ROZUS, TRIX
NAgyon szorítok! ++++++++++++++++++++++

STING
Bacikat akárhol el lehet kapni. A párocskám szegény sofőr és sajnos nem lehet addig "tartogatni" a dolgokat amig haza nem ér a tiszta fürdőszobánkba. A pasiknak eleve előtte is meg kéne mosni a kezüket, nem csak utána, de megfigyeltem némelyik még utána sem teszi meg, persze tisztelet a kivételnek, úgyhogy elég sok fertőzésnek vannak kitéve ha nem figyelnek eléggé oda.

A másik oldalon is vannak tüszőim csak kevesebb mint a balban. Úgy hallottam, hogy a nagyobbak már túlérettek és azok mennek is a levesbe a sok kisebb lesz majd a nyerő. Megrepedni nem tudnak idő előtt ezért szúrom már egy hónapja a decapeptyl nevű injekciót. Majd szombaton estefelé kapom meg a tüszőrepesztő injekciót aminek a segítségével megrepednek hétfő reggelre és szépen leszívogatják őket. Már nagyon várom, mert ezek a nagyobb tüszők már igencsak feszítik a hasamat, néha olyat szúrkál a pocóm, hogy csillagokat látok.

dita75

Sziasztok Lányok!

Én ma jártam a BMC-ben és végre a pocakomban van a Merional és Puregon is. Szóval elkezdtük a stimut, a múlt hét halasztás után.

Hadd meséljem el az én bosszúságomat, mert ki kell írnom magamból, különben szétrobbanok.
Szóval a múlt hét csütörtökön voltam a deca 16. napján vv-n és uh-on, már kezdhettünk volna, de mondtam a dokimnak, hogy a férjem volt urológusnál és indokolt volt az ondótenyésztés.
Még múlt hét hétfőn le is adta férjecském az anyagot a Szt. István kh-ban, az urológus ott kandidátus, vagy mi a tköm.
Mivel csütörtökön még nem szólt az urológus, hogy van eredmény, ezért a férjem rátelefonált, hogy mi van, én meg ott vártam a BMC-ben, hátha neg és akkor szúrhatják belém a gyógyikat. De állítólag nem volt eredmény. Azért az urológus figyelmét akkor is, a személyes találkozón is felhívtuk, hogy éppen a stimu előtt vagyunk, gyorsan kéne a válasz.
Hát úgy hívott minket, ahogy titeket :twisted:
Én kedden már nem bírtam ki és felhívtam a labort, persze az eredmény neg., sőt ma kiderült, hogy az urológus már múlt hét szerdán ezt tudta. Na ma beszélt vele a férjem és állítólag szombaton vár minket a magánrendelőjében.
Na azt a napot nem teszi zsebre :twisted: :twisted:
Először is a múltkori alkalommal természetesen számlát nem adott a 15 e-ről, aztán emiatt 1 héttel biztos tovább kell szúrnom a decát (na nem vagyok anyagias, de az is pénz), aztán most is magánrendelésre hívott, szerintem ő úgy gondolkodik, majd még1x legombolom őket. Na neeeeem.
Ha meg szívózik velem feljelentem a Felügyeletnél és kártérítést akasztok a nyakába.
Na bocs a kirohanásomért, de nagyon a bögyömbe került.
Ja a Neve DR. BERÉNYI PÁL!!!!!!!!!

Enikõ
vacak2

Szia, Vacak!

Nem semmi a sztorid. Ha először is magánrendelésen voltatok nála, akkor szerintem most nem kell fizetnetek. Azt én sem értem hogy miért nem mondta el az eredményt, hiszen az ő nagy érdeke hogy páciensei legyenek. Ez borzasztó. Annyira sajnálom. De, most ne mérgelődj, szerintem, mert most már nyugodtnak kell lenned.
Persze hogy megértem a felindultságodat, de gondolj a tervedre és rájössz hogy az fontosabb mint bosszút állni holmi pénzhajhászon.

Dita, holnap talizunk! :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VASIKÁÉ
Okés, én azon a vonaton leszek ami 6.48-kor indul Fehérvárról.
Sztem legelső kocsi, de majd kukkolok! :lol:

VACAK
Hú hát ez nem semmi. Sajnos én is jártam már ilyen dokkereknél. Ezért is fogyasztottam el jó párat az évek során. A mi pénztárcánk ezt nem bírja.
A fehérvári dokkeremnek nem nagyon adtam már pénzt mert amit azelőtt kiadtam annak sem volt értelme, de állítom, hogy sokkal lelkiismeretesebb volt mint az akinek meg adtam. Ha pedig magánrendelésre megyek elvárom a lehető legjobb ellátást, nem kell hogy kinyalja a fenekem, és feszt mosolyogjon, csak tegye a dolgát a legjobb tudása szerint.
Sajnálom, hogy így alakult. Remélem így hogy kiírtad magadból egy kicsit megnyugodtál tőle.

Drukk a stimuhoz és csak pozitívan!
Most ez nem hiányzik nektek, hogy felhúzd magad, bár tudom kivédhetetlen sokszor. Ha még hetek múlva is benned a tüske tedd meg a lépéseket de most koncentráljatok magatokra. Én is azt teszem, bár alig tudtam aludni tegnap annyira bántott, hogy ahogy kitettem a lábam a munkahelyemről az új kolléganőm lenyúlta az lcd-monitoromat az íróasztalomat és teljesen átrendezte az irodát a megkérdezésem nélkül, és ott pöffeszkedik kávézgatva és cigizik a frissen festett irodában. Legszivesebben vissza sem mennék, pedig még terhesen is szerettem volna dolgozni, mert nem két fillér a gyerekvállalás. De úgy tűnik, hogy erre nem sok esély maradt. Kitúrt egy néhány hónapja ott dolgozó kiscsaj engem aki 7 éve a kezdetek óta nyomom az ipart éhbérért szinte. Direkt mondtam a páromnak, hogy nem akarok hallani semmilyen céges dolgot főleg ami rosszul érint, csak véletlenül tudtam meg és akkor már nem bírtam ki hogy ne kérdezzem meg hogy mi ez az egész.
Most már mindennél jobban szeretném én is hogy sikerüljenek a babuci(k) mert nagyon nagy balhét rendeznék ha visszemennék dolgozni, egyesek nagyon sokat gondolnak magukról! :roll:

dita75

Manda! Szerintem biztos találkozunk, szoknyában leszek, másba bele sem férek, mert nagy a hasam a sok utrotól (meg remélem a gyerekektől) :D
Kislánykámat is szívesen vinném, még nem is látta Szűcsdoki sem élőben, pedig neki köszönhetjük, de Verus még nem tud annyit ülni és várni, amennyit ott kell. Majd, ha csak uh lesz, akkor lehet, hogy beviszem.
Köszönöm a drukkokat mindenkinek!

Szerintetek hétfőn fönt leszünk azért, noha nincs Szűcs, vagy lent nyomorgunk majd?

Dita, szerintem ne is menj vissza terhesen, főleg, ha cigiznek ott!

rozus

KépKép
rozus

Dita,Vasikáé!

Holnap randi BMC-ben?
Mikor értek oda kb?
Én szerintem 7 körül ott leszek, majd figyellek titeket.

Kép
akire79

csézjang: Én azt hiszem kihagynám a következő ciklust és megcsináltatnám az összes hormonpanelt egy hónapban. Nem biztos, hogy jó ezek nélkül kezdeni, mert lehet hogy később derül ki, hogy emiatt nem sikerülnek az inszemek. Sajnos még egy hónap, de legalább ebben biztos lehetsz. De lehet, hogy ditának is igaza lehet, nem vagyok ebben annyira képben.

vacak: Nem semmi az urológus. Tedd oda magad nyugodtan.

dita: Te is próbáld meg nem felhúzni magad.

Megint bele a sűrűjébe, ma beadtam az első szurimat.
vicky79
Budapest III. kerület

Rozus
Én a tuti nadrágban leszek! :D Sötét szürkében. És velem lesz a férjem is. Valószínüleg a korai vonattal megyünk bár gondolkodom későbbin is. 9-kor még leveszik a vért a teszthez, nem?

Dita
Kívánom, hogy ezek után már ne kelljen visszamenni a munkahelyedre, és babókkkal otthon tudj lenni!

Nekem itthon a nővédelmiben mondták, hogy rögtön veszélyeztetett terhesnek fognak nyilvánítani. Gondolom a lombik és a korom (35) miatt. :D Nem bánnám, fene egye a munkahelyem, bár még a tavalyi évet le kell valahogy zárnom, de ezt majd megoldjuk. :wink:

Mennek a drukkok mindenkinek!
manda

Sziasztok lányok!!

csajok!ne idegeskedjetek!bár tudom nem könnyű de ne magatokra gondoljatok hanem a baby-kre :lol: :lol: :lol:

Dita,Vasikáé,Akire:várom a beszámolót ám mi volt ma BMC-ben :lol: :lol: :lol:

Dita:sztem is kerülni kellene azt a helyet ahol cigi füst van és ha ilyen rossz szájizzel jöttél el nem éri meg az idegeskedést!!!

süni76:szia!!én nem aggódóm annira hogy nem lessz szűcs de azért mégis más ha a választott doki vizsgál!!!
amúgy mizus nálatok???hogy vagytok?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

csézjang:szerintem kérj időpontot és utánna állits be személyesen!ez az én véleményem :lol: :lol:
még nem választottál dokit??
szerintem a sok baba a falon a példa rá hogy jó emberek dolgoznak ott!de hát te döntöd el!!iwiw-en rajta vagy??puszika :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Manda!

9-kor még leveszik a vért, de ha csak 9-re érsz oda, akkor már nem fogsz sorrakerülni!
A laboros beutalónkra az van írva: 7:30 - 9:00
Gondolom, nem véletlenül! :)

Böbe!

Hétvégén MSN-en megbeszéljük a hétfőt, jó? Bár sztem ugyanúgy megyek, mint múltkor!
kakti

kakti:szia! okés megbeszéljük de úgy tudom v lehet rosszul emlékszem Rony is jön hétfön!
nekünk 730-tól kell menni uaúgy ugye?
remélem jól vagy!sok a melód?mi megnyitottuk a vendéglőt!!rengeteg időmet elveszi azért nem nagyon tudok mostanában gép előtt ülni!!
de puszi majd beszélünk :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szia!
Igen, jól vagyok! :) És ugyanúgy kell mennünk, mint múltkor! A karod meggyógyult már?
Amúgy tök jó, hogy sikerült megnyitni! :)
Nem tudom, Rony mikor jön, de gyanítom, ott fogunk tereferélni szinte egész délelőtt - remélem, délután már nem. :)
kakti

Sziasztok Lányok!

Akik ma BMC-ben voltak, remélem mindenki jó híreket kapott! :)
Kérjük majd a beszámolót! :lol: :lol: :lol:

Azoknak akik pedig hétfőn mennek, szintén mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol:

Én meg még mindig pihengetek, azaz semmi megerőltetőt nem végzek. Remélem már nekem sem kell visszamennem dolgozni! :D

pusssz
trix78

Sziasztok!

Trix78!
Laptető!!Ez csak jót jelenthet neked jövőhétre! Tiszta szívemből kívánom, hogy babás legyél!!!!!!!!

Lányok, akik ma voltak BMC-be, remélem minden oké, és várom a beszámolótokat!
Azért, mert nem sokat írok, azért rendszeresen olvaslak benneteket, de lassan visszakapcsolódom, mert kezdek újból haladni. Igaz jelenleg nem a BMC-be járok, hanem itt Szolnokon van egy nagyon jó doki, aki kifejezetten a meddő párokkal foglalkozik és most hozzá járok kivizsgálásra. Igaz még csak a 3 napi vv-n vagyok túl, de legalább már ez is megvan.
Remélem mindenki jól van!
Mennek a drukkok mindenkinek! Pocakosoknak jó pocakosodást kívánok!!!!!

Puszi

gyoreneildi

Gyoreneildi: köszi a jókívánságot! Viszont kívánom én is neked a babásodást mihamarabb!
trix78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: