A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Válaszoltam
Vendég

bani nekem is küggyed el léci a brutál fotót a kishiganyról :D
binyek mi csináltatunk magunknak 4.logosat :D meginterjúvolom az uramat is melyik gyün be neki hamár az emberek is belekotyoghatnak :D

lanyané

remélem elmegy a citromra
ha nem,küldöm az uradéra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Imádom, hogy minden képen mosolyog 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:42-kor.
davandi

persze csak nyomj egy mailt
Vendég

mármint mail címet
Vendég

bazzeg bani megzabálom csupa vér oszt rötyög:)

lanyané

tünci megnézed a kittys ruha méretét?
maryska1@citomail.hu jöhet kép és ár is:)
ja citromail-citromlé

lanyané

ez ilyen röhögős kölök
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:45-kor.
davandi

újra felteszem a képeket, hogy akinek nem kamu gyermekei vannak, az se maradjon le, és nem kelljen keresgélni

ja és módosítottam 3-askát
Kép Kép Kép Kép

Dóri
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 21:12-kor.
Vendég

Vanda
ügyi vagy, hogy puccparádéztál és főztél is! Pasit szalaggal a hajadban vártad? :wink:

banika
mit kűdözgecccc? énis kérek higanyképet! petra.gaal@freemail.hu

Petra
Kép
petricsek

Benszi
hurkakóbász is megy nekik? :wink: anyósomék múltkori disznótorosából lefagyasztottuk a farkat és a füleket, majd odaadom, rágcsálják csak, jó lesz az a fogzásra! :lol: 8) ...asszem kóbász nem csípős, mert akkor égni fog a seggük lika! :oops:

Petra
Kép
petricsek

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié)

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska, Tomi(Dórié)

Családilag módosítva lett, akkor én maradok a kettes, hogy ne variáljunk :roll:
Vendég

Vanda!
Aranyos vagy,hogy felajánlottad az urad,de köszi nem kérem! :wink: Neki te vagy a cicája!Én különben is nyuszi vagyok,sőt néha nyuszipók! :lol: :lol: :lol:

Benszi,Banika!
Majdnem egyforma mennyiségű hsz.-etek van! :shock:

Csajok!ÉN most már ott tartok Majával,hogy összesen 5 embernek engedi,hogy hozzáérjen(nem hogy ölbe vegye :shock: ) :Miki,Zsófi lányom,anyu,bébiszittyó meg én.
Szerintetek mitől fog ez javulni???Megőrülök tőle...Egy családtag se tud vele kapcsolatot kialakítani.Marcust mindenki dögönyözi, szeretgeti, ő meg röhög rájuk nagyokat.Maja meg infarktust kap mindenkitől és krokodilkönnyeket sírva kapaszkodik a ruhámba,mint egy kismajom.Már hozzászólni se mer senki... Olyan rossz érzés ez nekem,mert a mamák,papák,rokonok már biztos,hogy nem tudják egyformán szeretni őket.Remélem értitek,hogy mi a bajom...Fogalmazásgátlót szedek :oops:

binyek

Banika!
Kérem a higanyhorrort! vovanda@freemail.hu

Petricsek!
Szalag nem volt, csak a kökemény valóság: belátható időn belül mosogatógépet veszünk és kész. :twisted:

Kölkök bömböldéznek, Daninak fáj a hasa mint állat, Réka meg nem alszik, csak kínlódik. Balu már szundi, ő is tiszta nyűg volt. De persze aludni azt nem akar.
vovanda

Binyek!
Világos, amit írtál. Nem nagyon tudsz mit tenni, és főleg ne erőltesd. Ő ilyen és kész. Idővel majd változik.
vovanda

Binyek, elmúlik! 8) Nálunk is volt ilyen időszak, 1 hónapig tartott. Néha még most is olyanjuk van, de krokodilt már nem hullajtnak, csak kiscsirke módjára utánam rohannak és mammamáznak. :lol:
Kamaszlyányoddal mi van mostanában? Még mindíg borzolja az idegeidet? :lol:

Petra
Kép
petricsek

szegény anyám, ha belegondolok ... örült, hogy látja őket, erre bömböléssel reagáltak. :roll: mostmár vigyorognak, ha meglátják, de azért rámsandítanak, hogy "jóféle emberke jött, ugye? örülhetünk neki, ugye?" :wink:

Petra
Kép
petricsek

vanda akkor a nemalvó Balu nemaludhatna együtt Ági druszájával majd Hévizen, mi meg majd bulizunk jó?

Aki anno kérdezte a mosógépet: Samsung Ag+ (ezüstmosásos, imádom, alacsonyhőfokon is fertőtlenití a cuccokat, ha akarom)

Binyek!

Nem aggódni, nálunk Blanka ilyen volt, aztán belejött, bár már készítem magam, ha Hévizen meglátják ezt a sok embert tuti ölben lesznek majd mindketten, és persze apa nem jó csak én :? most is izomlázam van...

még tavaly szeptemberben mondta egy dobos srác, hogy nem szeretne tőlem pofont kapni, tudott valamit :wink:

benszi!

Anyósod egy főnyeremény:x repülővel mennek?

Dóri
Vendég

Jól van,csajok,akkor várom,hogy teljen az idő....csak hát 3 hós kora óta ilyen már! :roll:

A bébiőrök nem közel egy frekvencián mennek?Majd akkor mindenki szalad,ha egy bejelez!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra!
Nagylányom nem igen változik mostanság...Bár most épp csend van,de csak azért,mert 1 hónap szobafogság és net-eltiltáson van.De a hónap végén sajnos lejár... :(
Ja,el is felejtettem:ma kapott egy osztályfői figyelmeztetést,mert kiment a suliból 8h elött 5 percre.Lesz@rom....már nincs idegem vele szenvedni....Különben is hiába,minden lepereg róla.

Dóri!
az első nap első órájában lehet,hogy tényleg mindegyik meg lesz szeppenve!DE utána szerintem elszabadul a "pokol"!
:roll:
Az utolsó nap meg majd úgy kell a gyerekáradatból összeszednünk,azokat,akik nagyjából hasonlítanak ránk! :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Holnap nem vagyok,mert megyek az utolsó seggmosásra Pestre.(utána kénytelen leszek magam mosni,ha bebüdösödik :lol: :lol: :lol: magad uram,ha szolgád nincsen)
Jók legyetek!
Pusssza mindenkinek! 8)

binyek

Binyek!
Tényleg majdnem ugyanannyi hsz!miket észre nem veszel!
Reméljük a különbségtétel nem lesz meg a gyerekek között!Ez inteligencia kérdése szerintem!Majd barátságos lesz ne aggódj.Dórinak is volt ilyen időszaka,de hamar elmúlt!

Dóri!
Repcsivel aha!

Erről eszembe jutott egy vicc!
A feleségem egy főnyeremény!Jól meg is ütöttem :lol: :arrow:

Vovanda!
SAjnálom ezt a poci dolgot!Már csak 5hét és 3hónaposak lesznek!

Petricsek!
Hát megkóstolták már a hurkát is de nem jött be nekik.De a zsíroskenyéret zabálják.Kis disznókáim!

Dóri!
Meginterjuvoltam aput és a 3-as jön be neki is!
1.:Ati (Jucié)

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska, Tomi(Dórié)
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:46-kor.
davandi

Binyek!
Hány éves a lányod?Miki nem az apja?
Milyen a gyerekekkel a viszonya?
UHHHH,seggmosás,az enyém már a gondolattól is összeszűkült! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dóri: én kérdeztem. Nem hiszed le, de nekünk is az van. Itt egy régi kép : Kép

Binyek:sajnálom, hogy Maja ilyen kis szégyenlős. De biztos kinövi.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek
Megnéznélek ahogy slagolsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

banika
:shock: azért a riadalom kiült az arcodra :roll: (ha Te vagy az egyik képen) beszarok, hogy a kis higany meg hogy örül, hogy mindenki vele foglalkozik! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Ez jó mosógép?Mitől más?Felültöltős nincs belőle?

Binyek
A keresztlányom detto ugyanez,mint Maja.Nem akarlak elkeseríteni,de nála kb 5 évig tartott(most 6 éves)
Ha csak ránézett valaki,ordított.

Higanyhorror durva mi?
Vendég

na, megint a kakatéma! :lol:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:46-kor.
davandi

Én próbáltam kimenekülni a képből,de nem sikerült.Az már akkor készült amikor higany túl volt kb 1 órás alváson(persze nyakig vérben)
Vendég

Banika!
Higanykád úgy nézett ki, mit Drakula bácsi vacsi után.... :lol: Szegény kölök, gondolom volt ordítás. Balu egyszer a kád szélébe "harapott bele", de ő nem nézett ki ennyire durván.
vovanda

Nálunk én vagyok a bébiőr :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Jöhetsz,ha van kedved!EGy hosszú üvegablak van a gépen és ott végignézheted,hogy mit ettem ma! :lol: :lol: DE ha előbb szólsz,hogy jönnél,akkor ma céklát ettem volna,mert az tutiszinű! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi!
Zsófi 13 lesz szeptemberben.Ő az első házasságomból van. Nagyon jó gyerek,csak most nem ő irányít,hanem a hormonjai.Azok meg meg vannak marhulva!Katasztrófa az élet egy tinédzserrel!Készüljetek!Mert nektek(meg nekem is majd) kettő idióta,ellenséges,visszapofázó és lázadó gyerekkel kell megvívni! :roll: :roll: :roll:
És hiába a jónevelés,a szeretet,az odafigyelés...Az addig tök normális,jóltanuló,illedelmes gyerek egyszer csak megbolondul és kifordul önmagából.Hihetetlen!De igaz!Sajnos! :( :(

binyek

Banika: most már én is kérem a képet! Küldök mail címet. Mosógépen ezüstmosás program van és fertőtlenít alacsony hőfokon. Szóval amit Dóri írt.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek
Azon röhögök ahogy elképzeltem aamint magad slagolod.
Hát én ettől a beöntősditől jobban féltem minta szüléstől.
Vendég

basszus, szegényeknek annyiszor és akkorát koppan a fejük. makik állandóan belefejelnek valamibe. lehet, hogy teszveszenvaterán bukósisakot kéne szerválni?!
:roll:
bukósisak?
http://www.teszvesz.hu/item566898116_mu ... _s_es.html

fogvédő?
http://www.teszvesz.hu/item561606801_uj_fogvedok.html

Petra
Kép
petricsek

hát binyek, bízz benne, hogy zsófi is kinövi a "vállrángatós" kort ... :wink:

én tevében láttam egyszer ezt a bélmosósdit és elég durva dolgok jönnek ki. :shock: :roll: ez komolyan évek, hónapok alatt rakódik le?! Isten őrizz! inkább iszom fosatós teát, aztán tisztít, amennyire tisztít! 8)

Petra
Kép
petricsek

A bukósisakot még értem,de a fogvédőt hogy kell betenni,

Vanda
Azóta már a kádat is megfejelte

Myra
Van belőle felültöltős?
Vendég

állkapocs formájú, csak a képen a dobozában van.[/quote]

Petra
Kép
petricsek

léptem aludni, jóéjt! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vendég

Banika: nem semmi képek!Eléggé rémísztő az a sok vér a cuki arcocskáján. Rossz volt belegondolni, hogy megijedhetett Ő is, meg te is. De az a lényeg,hogy nem lett baj. Én állandóan attól félek, mikor Kíra rohangál mint a félőrült, hogy elesik és kitöri a fogát.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Látom Petra már talált nekem fogvédőt! :roll: :D

Banika: nem tudom. :( Mi ezt 2 éve vettük és kimondottan előltöltőst kerestünk, mert akkor még a konyhaszekrénybe volt építve a mosógép. Itt meg a fürdőben van, de még éppen férünk tőle szerencsére. A felültöltőst szereted?

Tünde
Kép

Kép
myra77

http://origin.samsung.com/hu/products/w ... viewPage=1

ez mind silver nano

akkor most melyik a jó?
és miért nincs felültöltős?
Vendég

Igen a hely miatt és állítólag jobban bírja a strapát.
Vendég

Banika!

Nincs felültöltős, de van 40cm-es, keskeny modell.

Myra, akkor te kérdezted :lol:

Benszi!
Láttad a mai híradót :roll: ...

Dóri
Vendég

Banika!

samsung nem gyárt felültöltőst, de az előltöltőst a gyerek is hamar be tudja pakolni :wink:
a magyar honlapon még a régi típusszámok szerepelnek ami nekünk van még nincs fent, pedig már vagy fél éves a gép...

D.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 22:38-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: