sziasztok;)
Jó sokat írtatok megint;) jönnöm kell mindennap, különben nem fogom tudni követni a fejleményeket;)
Yuyu, Panna, Concord Ultimax ülést vettünk, olyat mint Szuszuék, narancs-piros színben. Nagyon tuti és most 10e kuponos akció is volt rá a Brendonban. Eredetileg nem akartam ilyen drága ülést venni, de ha már anyóstól karácsonyra megkapta a rá valót, hát így megvettük neki;) Enikő nagyon ügyes, gratulálunk a négykézlábazáshoz;)
Evés ügyben nálunk is elég nehézkesen megy a dolog, amióta beteg volt Barnus, - mármint a két napos hasmenésre gondolok - szinte újból kellett kezdenem a hozzátáplálást. Kb. 50-60 grammokat eszik meg egyszerre, az kb. fél üveg kaja, kapott már almát, banánt, céklás almát, alma-őszit, körtét, sütőtök-almát, tegnap répa-almából sikerült 2 kanállal kóstolnia, a krumplit nem nagyon ette eddig, remélem változik a helyzet;)
mászás ügyben a hétfői jóga jelentette nálunk az áttörést, ugyanis Barnus térdre emelkedett és tett néhány "lépést" előre, ennek többen is szemtanúi lehettek;))) olyan boldog voltam, azóta is lelkesen gyakorolunk mindennap;)))
Boni, gratulálok Zsiginek az átforduláshoz, nagyon ügyeske;) én hétvégén csináltam madártejet, mert már nagyon megkívántam és cs-andit is sikerült vele "megfertőznöm";)) mint a régi szép pocakos időkben, csak akkor a profiterol volt a kívánósság tárgya;)
Panna, szegény, sajnálom, jobbulást Neked! Nálunk a hányás kimaradt szerencsére, de hasmenés az volt Barnusnak és apájának is 2 napig elég durván! A Smecta és a Normolyt nevű porok segítettek! A Smecta megszünteti a hasmenést, a Normolyt pedig pótolja a kiürült ásványi anyagokat. Próbáld ki, hátha segít, bár remélem azóta már nincs rá szükség!
Kata, nagyon ügyes Kristóf, hogy átalussza az éjszakákat, becsüld meg ezt az időszakot, én 5 hétig voltam így kényeztetve, de 3 hónaposan borult minden, most pedig nem ritka a 5-6x-i kelés sem;( verekedni pedig nincs erőm;))
Anna, Emma baba egyszerűen meseszép! Szemszín ügyben nem tudok nyilatkozni.
Zsófi, Beni zoknija egyszerűen csúcs, jót mosolyogtam én is rajta;)))
Lei, én kb. tízóraira szoktam adni neki főleg gyümölcsöt, egy pár hét múlva pedig ebédre zöldséget, nekem így mondta a védőnő, de szerintem nem nagyon tudod elrontani, ha a gyerkőc nem kéri, akkor úgyis jelzi és akkor nem kell erőltetni. Csak szépen, lassan, sorjában;) időnk mint a tenger;)) nálunk is jobban eszi Barnus az üveges kaját, pedig minden nap próbálok neki vmit kotyvasztani. Nehéz eltalálni a megfelelő állagot, hőmérsékletet... viszont a nyersen lereszelt almából 140 gr-ot is benyom...
Mecsi, örülök, hogy meggyógyultatok, jelentem nekünk sincs még fogunk, bár szerintem hamarosan lesz, mert kb. két hete felborult minden eddigi rend, megy a nyűglődés ezerrel, és éjjel is sokszor fent vagyunk.... tényleg jöhetnétek már jógára és tranzitolni is;)
Barbi:((( remélem megjavul a járgány és útra tudtok kelni!!!
Csenge, nagyon jók a képek!!! Át tudnád esetleg emailben is küldeni?
sniky@freemail.hu-ra? előre is köszi!
Csenge, Vera, holnap kb. 3/4 11-re tudunk odaérni a Fonóba;)
na most megyek, mert lassan indulunk sétálni;)