Sziasztok!
Úgy eltűntünk, mint szürke szamár a ködben, de jövő héttől újult erővel jövünk. Az a helyzet, hogy ugye elköltöztünk, és ott nekünk nem volt külön netünk, ami meg elérhető volt házon belül, az egy nagy kalap sz@r volt... Viszont a válságnak köszönhetően a lakásunk csak ár alatt menne el, amiből egy házat felépíteni nem lehet, így jövünk vissza cirka 1-1,5 évre!
Csak halkan jegyzem, hogy ennek örülök, mert nem jött jól ki ez az együtt lakás anyósékkal, végre ismét külön leszünk, magánszférával rendelkezve
Azt hiszem visszaolvasni esélyem sincs, de szemezgetni fogok, meg képeket nézni is
Rólunk annyit, hogy Milán jelentkezhetne a legroszabb evő és alvó baba címért, tipikus többemberes kölök. Képes volt 1,5 órákat cicizni, és kemény 40-et szívott ki. Manapság már nem is mérem, mert érzem, hogy nem sokat eszik, amit az is sejtet, hogy fél-1,5 óra múlva jelez, hogy éhes. Én fejek, mint a katonatiszt, és éjjel azt kapja meg, mert így legalább megalussza a 3 órát. Amúgy az üvegből kiszívja a 120-140-eket, de még azon is elnyammog szép ráérősen, így az éjjeli etetések is kb. 1 órásak

Imád kézben lenni, és ringatásra szépen bealszik, másik elalvós eszköze a cici.
Hasfájósok is vagyunk, de tegnap óta kap Espumisant, hát az valami csoda. Rendbe teszi a szeleket, meg a kaksi is sűrűbben és könnyebben jön
Szegénykémnek a nagylábujján a köröm benőtt, lehet sebészet lesz belőle

Néztem anno, mikor megszületett, hogy fura alakú a körme, de nem volt semmi gond. Pénteken vettük észre, hogy nagyon piros, és begyűlt, mert a köröm széle belenőtt a bőrbe (vagy igazából már a bőr rá volt nőve a köröm szélére születéskor, csak nem vette észre senki). Doki mondta, hogy Betadine és ha csúnyább lesz, akkor sebészet...
Én alfelem alakul, de már előre fosok a 6 hetestől, mert újabban fájdigálok, és feszít odalent. A fájdalom helye alapján úgy sejtem a benti leszakadás, majd visszavarrás a ludas, de ha arra gondolok, hogy a doki benéz, kiver a víz
Még lógok a születéstörténettel, de már nem túl aktuális

Persze ha érdekel titeket, megírom.
Remélem mindenkivel minden oké! Hiányoztatok már mit ne mondjak