A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Vanda :P
Holnap megy az Infacol postán!!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Logószavazatok:

1.:
2.: Dóri
3.:Pasi, Davandi
4.:Binyek, Vanda
vovanda

Fanni!
Köszi.
vovanda

Vanda :cry:
Nem küldöm, kidobom. Már egyiknek sincs meg a doboza, de elolvastam a drinfon, mit ír. Ha már 1x ki volt bontva (sejtelmem sincs melyik volt és melyik nem, egyből leszedtem a dobozokat és ment a hűtőbe...), csak 1 hónapig jó. Enyémek meg kb. 2 hónapja hagyták abba az Infacolozást...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Okés! :P jöhet emailcímre is, úgy egyszerűbb

Logószavazatok 296.oldal:

1.:
3.:Pasi, Davandi, Fanni
Vendég

Nem biztos, hogy ez így jó öltet, mert én pl. már kimaradtam az átmásolásból :(
Nna mindegy, akkor újra:
Logószavazatok:

1.:
3.:Pasi, Davandi, Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kamilla :lol: :lol:
nagyon aranyosak és ügyesek!!! és basszus milyen bátrak! :shock: meg se kottyan nekik a fejes, meg a "véletlenül megcsúszok és vízbehuppanok"! Gondolom Ti voltatok ott a sztárok, mi?! 8)
Te tényleg nagyon csini vagy!

Petra
Kép
petricsek

Fanni, én figyelek mindenkire és beletettelek :lol:
Vendég

davandi: méééééér akarod, hogy a nagyfiadtól palacsintát kelljen megvonnom a szavazatelvétel miatt?????

dóri: jár a +3 pali:-)
még szerencse, hogy írtad, hogy ne értselek félre.....azért nem kispályás felajánlás lett volna, hogy mindenre nyitott vagy :D

vanda: 4?????
1szálpasi

én kamuszavazok a 3. logóra! (mi csak LEHET, hogy egy napra megyünk)

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:25-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:26-kor.
davandi

Andi!
Gyűjtsed cicám,gyűjtsed! :lol: :lol:

binyek

Jó áron, gyerekszobába való padlószőnyeg tippet kérek szépen!!! Köszönöm előre is!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:26-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:29-kor.
davandi

Fanni!
Én a gyerekszobába azt a parafalapot tenném..Tudod melyikre gondolok?Árát nem tudom.De nem gyűjti a port,mint a szőnyeg,viszont nem olyan kemény,mint a laminált parketta.

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:30-kor.
davandi

En a 2-ikra szavazok!
Vagy nem szavazhatok mert nem megyek? :roll: :lol:

Fanny: nekunk paloszonyeg van es meg egyszer tuti nem rakatnek, hamar koszolodik, sokkal szebb es jobb a parketta szonyeggel szerintem.

KépKép
KépKép
tontica

binyek

Egyetertek Andival, a kimoshato rongyszonyeg a legjobb!!!

KépKép
KépKép
tontica

Davandi: én a 4. logóra szavazok!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri!

1.:
3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek ,Benszi,
--------------------------------------------------------------------------------

Szóval!

Binyek!
Nem lennék most a picsa hgelyében :P

Banika!
Nálunk is a mosogatógép a csali!
Képet,arról amiért börtönbe kerülhetnél :wink:

Maryska!
Édik a csajok!

Pasi!
Ez a cigányos dolog az én bögyömben is ott van.Ők maguk hívják cigányoknak vagy romáknak és nem magyarnak.
bocs akit bánt a megjegyzésem.

Juci!
Van egy nagy medence és egy kisebb meleg asszem termálvizes.Inkább nyáron menjetek,mert akkor kint is van még egy csomó medence!Párkányban is van fürdő!

Fanni!
Reméljük igaza van apának és csaak szívogatja száját.

Kamilla!
Nagyon klassz a videó!

Petricsek!
Én a rántotthusit és a szalonnát meg a zsíros kenyeret is adom a kölkeimnek :oops: :roll: :lol:

Vovanda!
Lehet csak a 3.hónap segít sajna poci ügyben.

Megyek egyedül anyósékhoz a kölkökkel,mert holnap utaznak 5napra Rómába és látni akarják még őket,mi van ha bármi történik alapon.f@sz kivan.Ha tudok mesélek majd mi volt
Vendég

Van kamuparketta (laminált) a szobában, szőnyeg helyett gondoltam a padlószőnyeget, nem leragasztva!
Mindjárt nézem Binyek linkjét!
Valakinél láttam tök jót a padlószőnyegből, csak nem emlékszem kinél volt, még jópár hónapja!?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1.:
3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek ,Benszi, Judit

Dóri!

Ha a hármas nyer, akkor legyen az egyik csaj :!: Mert akkor mindenkinek legalább az egyik gyereke rajta lesz :wink:

Judit

jucicuki

1.:Ati(Jucié)
3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek ,Benszi, Judit

jucicuki

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek ,Benszi, Judit, DokiApu

Tőlem függetlenül szavazott!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

na jóvanmáááá mennyit irtok
ma 2 órát sétiztünk voltunk a lidlbe :D
ÉN A 4.-LOGORA VOKSOLOK :D :D
ja ne cigányozzatok ti magyarok :lol: :D cigány közt is van külömb mint amilyen magyarok is vannak és fordítva,de én inkább olasznak hívom magam :oops: de nem vok cigány csak az üknagyim volt oláh róza :D :oops:
fanni drága márkó a kiságyba nem verhette be :?:
ja szőnyeg apát elzavartam és olyan szépet hozott a diegobol 3000ft-ért180X250cm vagy ilyesmi kb
basszus én olyan ügyes vagyok exotikus gyümilevest rittyentettem:)kokusztejpor ,ananászlé,barack leturmickolva,fahély,tejszín,joghurt azt bele a konzev és kész hidegen beszarás.
ja pasikám vagyis vandapasikája ne netezzzééé segíts az asszonkádnak 3gyerekkel nehéz :P :D

lanyané

ja binyikém én irhatok a ribancnak-nem fogok csúnyát irni bele :D

lanyané

Lécci aki tudja másolja ide a hévizi szállás weblap címet!
Köszönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vendég

Elszállt a babanet délután, amikor fel akartam vágni, hogy puccba van vágva a kulipintyó és még főztem is. :lol:

Davandi!
Privi ment.

Lanyané!
Ha kéred, viheted. :P Már ha megy. 8) Bár Binyeknek jobbak az esélyei, neki már szerelmet is vallott.
vovanda

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek ,Benszi, Judit, DokiApu,Banika+Higanyapa

Pasi
Anyós küldött palacsintát bi-bi-bi

Konyha nem nagy,csak nem használok ilyen gépeket.Az uram kapta tavaly karira a cégnél asszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fél 3-tól fél6-ig sétáltunk
Vendég

..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:30-kor.
davandi

Köszönöm, Dóri!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1.: Ati(Jucié)
2.:Dóri
3.:Pasi,Davandi,Fanni, KamuPetricsek,Benszi,Judit, DokiApu,
4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dórin kívűl tudja még valaki, hogy mi az a EEH? Mert csak Ő szavazott a 3. logóra.

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:38-kor.
davandi

Davandi: köszi!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ja!
Sürgősségi:Van egy ismerősöm akinél ha viszi a gyereket,már csak nyomnak egy enter-t :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nem teszek képet,nagyon brutál,mail-ben elküldöm akit érdekel.

Fanni
Anno Andi csináltatott ilyen padlószőnyeget.

Kamilla
Bercus teljesen odavolt a videotól,meg én is.Itt pislogtam basszus miket csinálnak.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:39-kor.
davandi

Banika: akkor Te már nem is kérsz Hévízen?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Ha az enyém süt,éhen haltok

EEH= ereszd el (a) hajamat
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:39-kor.
davandi

Ja, akkor már megvolt a megfejtés, csak én lemaradtam? :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

csak az szavazhat aki főzni is tud?
grillezni imád :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem tudom mi a megfejtés,csak írtam a tippem
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:40-kor.
davandi

Banika!
fotót kérek!
Anyóshoz holnap délelőtt megyek,ma nem volt jó neki,mert fodrászhoz mentek :lol:
Vendég

mail ment
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: