A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dóri Kép
Az reménykeltőt vagy a reálisat szeretnés hallani?

A vérvétel hány nappal volt a tüszőrepid utána?

Utána válaszolok. Kitartás!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szerintetek ha csináltam ma egy tesztet...elvileg múlt hét kedden kellett volna megjönnie és negatív, attól még lehet baba?
Csak mert az egy csík is elég halvány...és reggeli második pisi...nemtom...de mostmár inkább nem élem magam bele...
no, millió puszi-eszti
esztyx

Szia esztyx!
Szerintem a tesztekre ne hagyatkozz, mert sose lehet tudni!Barátnőm is terhes volt, pedig a menszesz várt időpontja után 1 héttel tesztelt, és negatív lett. De bizonyíték a terhességére a most 1 éves gyönyörű és kis csintalan kisfia. Kép
Ne éld bele magad, mert a csalódás nagyon rossz, de azért várd a csodát!

Egyébként most iszonyatosan szédülök, már vagy 5 perce, egyfolytában...valószínű, ez csak az utrogestan hatása, bár bízom benne, hogy egy lehetséges babó is közrejátszik a dologban! Kép
Mikor lehet rosszulléteket érezni először?
Én a fogamzás után kb. 1 héttel vagyok. Ekkor lehet már? nem korai picit?
Szerintetek?
Millió drukk, meg minden más...
Babóca
babóca

Babóca Kép
Mi a fogantatás után majdnem egy hónappal vagyunk, és egyszer sem volt hányingerem. Így szerintem ez sem mérvadó. Cat Kép még előbbre jár, és neki sem volt. Ha szerencsés vagy, akkor lehet, hogy végig nem fogod érezni az első harmadban.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lenne még egy kérdésem, valaki okos válaszolna rá?
Kép
Mikor beágyazódik a baba, akkor meddig vastagszik a nyálkahártya? Csak kíváncsiság...Kép
Ha a 14. napon 15 mm-es volt, az jó?
Mert azt is olvastam, hogy ha a petesejt meg is termékenyül, de a nyálkahárty elöregszik mire odaér a már osztódott sejtecske a beágyazódás helyére, nem tud mert az elöregedett nyh nem megfelelő már neki...
Ezért kérdezem, hogy a 15 mm-es az jó volt? És milyen vastagságig nem számít öregnek?
Minden hülyeségen agyalok! Ez a várakozás a legrosszabb az egészben.
De csak kibírom már ezt az 1 hetet, aztán vagy fehér, vagy fekete, de az legalább már biztos lesz!
Babóca
babóca

Orsi!

Te mikor csináltad ezt a szép két csíkost,
mennyivel a mensi előtt v. után??

Babóca!
Remélem nekem is ilyen bizonyítékom leszKép!

eszti
esztyx

Orsi Kép
a reálista szeretném hallani mindenféleképpen. 2 hete kellett volna megjönnie (márc.16-án), ehhez képest a vérvétel 26-án volt. Egyéb infóm sajna nincs. Kép Van 2 halvány csíkosabb pozitív tesztem és egy nagyon egyértelmű pozitívom.

Pecsételő vérzés most abbamaradt.
dorci

Babóca Kép
A nyálkahártya állapotát nem a vastagsága határozza meg, hanem van utána egy A-B-C... betű. A Te 15 mmes nyálkahártyád nagyon szép. Nekem csak 10,5 mm volt a transzfer napján, és így is beágyazódtak a kismanók.

Ha ennyire érdekel mindenkit ez a beágyazódás utáni nyálkahártya, akkor szerdán az UHn megméretem Krizsa dokival Kép Akkor hozok infót erről, mert én nem tudom, hogy mennyinek kellene lenni. (de szerintem ilyen kellene lennie érték nincs, csak az enyémmel tudok szolgálni)

Eszti Kép
Mivel mi lombikoltunk, így a kérdésedre nem lehet érdemben válaszolni. Itt kicsit másképp zajlanak az események. Mivel nekem normál esetben 32 napos a ciklusom, de a lombikos stimuval a 13. napra jött ki a tüszőrepi, így én nem tudom megmondani, hogy mikor kellett volna egyáltalán megjönnie.
A mensi elmaradása előtt szerintem nincs értelme tesztelni, mert a vizeletben a HCG szint alacsonyabb, mint a vérben, így szerintem feleslegesen ad negatív értékeket. Ezt a pár napot bírd ki Kép

Dóri Kép
(A reálisat - de ezt inkább ne oldasd el Kép. Valami elindult, de ilyen alacsony HCG szinttel félő, hogy ebből nem lesz semmi....)
DE!!!!! Kép Nem feladni, mert a mai vérvétel eredménye nagyon sok infót fog adni. Mert - és akkor most jön a reménykeltő - elképzelhető, hogy valami ok miatt most elcsúszott a ciklusod, és nagyon későn volt peteérésed (a 25 nap környékén vagy még utána), így amikor a 46os HCG eredmény készült, akkor még nagyon korai volt a terhesség. Saját kis számításaim szerint, ha a mai HCGd 100-120 felett lesz, akkor a természetes ütem szerint nő (vagyis 2-3 naponta duplázódik), és akkor lehet reménykedni. (Ha viszont a 50 körül van, vagy csökken... akkor sajna nem)
Nagyon nagyon drukkolok, küldöm a HCG növelő sugikat!!!! Esetleg hívd fel a labort, mert szerintem ilyenkor már meg kell lennie az eredménynek.
Az egyértelműen pozitív eredmény is bíztató... mert azt jelenti, hogy a halványokhoz képest nőtt a HCG szinted.
A hosszú szöveg mondanivalója: NEM FELADNI!!! REMÉNYKEDNI!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy amikor a saját orvosotokhoz mentek, minden alkalommal kell fizetnetek?
Nekem gyakran van gombás fertőzésem, sajnos. Most is. Tegnap a kórházban kerestem meg az ügyeletes orvost - mert most van nálunk is a "próbálkozós hónap" és nem tudhatom, nem fogant-e már meg esetleg a baba -, nem nagyon akart velem foglalkozni, de aztán csak megvizsgált. Kapszulát kaptam és krémet. De azt hiszem, még mindig nem oké a helyzet.
Azt is szeretném még kérdezni, hogy Ti ultrahangra a dokitok rendelőjébe jártok vagy a kórházba? De ha a kórházba, akkor gondolom ott nem kell ezért fizetni, ugye?
spectro

Csilla Kép
Minden kórház és rendelő más. Van, ahol a doki rendelőjében van UH, van ahol a kórházban. Van aki minden alkalommal fizet a dokinak, van aki nem... erre így nem lehet válaszolni!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Kép

Annyira jól esett a bíztatásod!! Kép El sem tudom mondani!! Kép Végülis a dokim is azt mondta, hogy lehet, hogy később történt a fogamzás, mint általában, és ezért nem látszódik az ultrahanggal.

Abban az esetben mi történik, ha stagnál az érték vagy min.szinten növekszik csak? Békénhagyják a dolgot így vagy pedig szükség van valami műveletre?

Köszi a választ! puszi
Dóri
dorci

Dóri Kép ejnye-bejnye!!!! Bízni a babában, és nem azon gondolkozni, hogy mi van, ha.....!!!!! irgum-burgum!!! A kérdésedre holnap válaszolok! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Nálad pl. hogy van? Tudom, hogy nem lehet általánosítani, csak azt szeretném kinyomozni, hogy érdemes-e ennél a dokinál maradnom. Persze ezt más szempontok is befolyásolják, de azért ez sem mellékes.
Lenne még egy kérdésem. Nem tudom, ismeritek-e a PG 53-at. Én most kezdtem el használni a 11. napon. Ma vagyok a 18. napon, de még nem mutatott peteérést. Az előző ciklusom 35 napos volt, pedig előtte max. 29-32 naposak voltak.
Kivizsgálásom még nem volt, mert már van egy kislányom, akivel még a nászúton teherbe estem, így eddig még semmi problémám nem volt a gombákon kívül.
spectro

SziasztokKép

Orsi akkor már csak kettőt kell aludni?? Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Csilla Kép
Megint rossz példa vagyok, mert a lombik miatt most nem a nőgyógyászomhoz járok. Hozzá meg nem jártam UHra, mert nem nálam volt a probléma.

Sziszus Kép
Bizony, bizony Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
És azt megkérdezhetem, hogy mi lesz két nap múlva?
Sajnos az én kislányom nem engedi, hogy itt üljek 2 percnél tovább, így nem tudok visszaolvasni.
spectro

CSilla!
Nekem a gombára tök jól bevált(kop-kop-kop)a grapefruitmag kivonat. két félét lehet kaoni a fehér dobozos nem olyan elviselhetetlen ízű. Reggel megh este valami gyümölcslébe 15 csepppet szokjtam rakni. Mostmár úgy van , ha kicsit érzem hogy kijön máris iszom és ez igy (kop-kop-kop) működik. Ha nagyon durva gombám volt akkor ilyen magos ülőfürdőt is vettem. Ami nagyon viccesen néz kiKép, mert lavorba rakok vizet, meg csepegtetek bele ebből a baszból pőre seggel belehelyezkedek és vagy 10 percet ott időzök. Ha közbe bejön a pasim akkor jól szórakozik.
Probáld ki, ártani nem használ!Kép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szia Rékacs!
Azt is megírnád, hogy hol lehet grapefruitmag kivonatot és magos ülőfürdőt venni? Érdekesen hangzik, de szívesen kipróbálnám.
Köszi
spectro

Csilla Kép
Persze Kép Akkor lesz az első UH. 6+0 leszünk, és akkor derül ki, hogy hány babó költözött a pocimba, mert a HCG eredményem alapján jó esélyeink vannak az iker babákra Kép Kép Ezért van a nagy izgulás Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Előbb a 4. üzenetemhez azt felejtettem el odaírni,hogy néhány napja, de főleg ma úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni (de ma még csak a 18. napon vagyok!!!) és nagyon fáj a derekam.
Ma délután rendel a dokim, csak elég körülményes elmennem, mert a kislányomat ugye nem vihetem magammal, a férjem pedig este ér csak haza. Kép
Szerintetek mi lehet ez?
spectro

CSilla!
Patikába lehet kapni, vagy drogériába, de még a DM-be is és kb 1000FT.
A magos ülöfürdő az jeleniti, hogy víz és grapefruitmagkivonatból úgy 25-30 csepp. Annyi víz a mennyibe bele tudsz huppani.
Remélem bejön neked is, mert nics szarabb a gombánál, azt hiszem!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

OrsiKép
Gratulálok a babá(k)hoz. Kép
A 6. heti ultrahang már nagy élmény. Nekem a 12.hétnél volt a leglátványosabb. Annyira ugrált, hogy alig tudtam elhinni, hogy ez bennem történik.
spectro

Csilla Kép

En ezt a PG53-at meg nem probaltam, de azt hallottam rola, hogy nem tul megbizhato. En a Gabriel LH-tesztet hasznaltam, ami viszont nagyon jol kimutatta a peteerest.

Lanyok Kép

Az LH a tuszorepedes utan is ugyanolyan mennyisegben van jelen, mint a tuszorepedeskor? Vagy csokken, esetleg no?

Mandula
mandula

Mandula Kép
Amikor ezt a PG53-at vettem a gyógyszertárban, volt ilyen Gabriel teszt is, de senki nem tudta, hogy mi is a különbség a kettő között, kibontani meg nem engedték. Előtte a PG53-ról hallottam, ezért vettem ezt. A Gabriel LH az hasonló, mint a terhességi teszt? Hány db van benne? Árban kb. mennyibe kerül?
Köszi
spectro

Mandula Kép
A tüszőrepi előtt kb. 12-36 órával van az LH csúcs, előtte és utáni is sokkal alacsonyabb a koncentrációja. A teszt ezt a magasabb koncentrációt mutatja ki.

Csilla Kép
A PG53ról én sem hallottam túl sok jót. Én Coraxot használtam jó egy éve, akkor azt hiszem 5e Ft volt 7 db.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

En mar annyira izgulok ertetek!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsi!
nekem már kb. egy hete meg kellett volna jönnie. azaz 24-én...de nem... szóval ezért csináltam a tesztet, de nem mutatott JóKép eredményt...és most nem tudom mi van...
a doki azt mondta, nem lát terhességet ,de szerinte ez még bármi lehet, mert vastag a nyálkahártya és ez jelentheti,hogy megjön, de jelentheti a babát, akit még korai látni...
Jaj, nem tudom, szerintem azért a teszt már kimutatta volna ,nem???????????????????????
Kép
pusz,eszti
esztyx

Eszti, a gyógyszertári tesztek nem olyan érzékenyek mint a kórházi laborok, szóval ha nem küldött el laborba, akkor sajna várnod kell, mikorra hívott vissza?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Esztix Kép

Allitolag csak a 6. heten erdemes UH-ra menni, legalabbis en ugy tudom, hogy akkor lehet mar latni valamit. Remelem neked azt fogjak latni, amit szeretnel!!! Kép

Csilla Kép

A Gabriel tenyleg teljesen ugyanolyan, mint a terhesteszt, es ugyanugy vizeletmintaval mukodik. A Gabrielben 5 db van, es olyan 3000 Ft korul volt. A 12. naptol kezdtem hasznalni, minden nap egyet. A 12. napon egy igen halvanyka csikocska latszott, minden nap egyre erosebb lett, es a 15. napon mar erosebb volt, mint a kontroll csik.

Mandula
mandula

Béna Réka jelentkezik!
Elmentem ma szépen a doktorbácsihoz du. háromra és nagy meglepetésemre nem volt már ott. Annyira hülyer vagyok, reggelre kellett volna mennem és a vérvételemnek délután háromra lett volna eredménye. Hát tartoztam az ördögnek ezzel az úttal.

Cat! Légyszi írd már le, hogy zajlik az Arnoldnál ez a vérvétel, mert már nincs pofám felhívni, mert így is tök hülyének néz. Mert az a nagy helyzet, hogy csütörtökön kell mennem, de nem kérdeztem meg, hogy mikor és hogy hová! Szőrnyű! Szóval, hogy ha vérvételre kell mennem, akkor az éhgyomorra van és hánytól lehet menni, és van ott labor, vagy hozzá kell felmenni a rendelőbe.
Köszi
Rékacs, aki ma egyáltaltalán nincs képbe

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

CatKép
Köszönöm kérdésedKép. Nem tudtam net közelbe férkőzni,de csütörtökön voltam UH-on. Szépen alakultak a tüszőcskék és a nyh is 10,5 volt. Ma volt a punkció és 11Kép petesejtet szívtak le. Holnap derül ki mennyi kezd osztódni. Nagyon izgulok. ICSI+AHA lesz ,kérdeztem embrio glue-t és azt mondta az orvosom, hogy semmi akadálya. Reggel volt a punkció, sokat pihengetek, mert fájdogál a hasam. Holnap kezdem a progi szurit.
Pusza,
Lujza
lujza

Sziasztok!Kép

Lujza!Kép

Hajrá!KépKép Mennek az osztódást segítő sugik!Kép x Kép x Kép x Kép x Kép

Dóri!Kép

Nagyon szorítok neked, ne aggódj rendben lesz minden!Kép

Én ma vagyok a 18. napon, és ma lett igazán erős az LH tesztem. Úgyhogy megint szép hosszú ciklus elé nézek.Kép Sebaj, talán a következő ciklusban segít a gyogyi!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lujza Kép
Drukkolok nagyon. Mi is 11 sejtecskével indultunk Kép Kérjük az infókat folyamatosan Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jaj Orsi én annyira izgulok, pedig próbálom magam nyugalomra inteni, hogy most sikerülni fog.
Zita
Köszönöm, ezektől tuti beindulnak KépKép
Lujza
lujza

tegnap voltam a dokimnál, kértem, hogy
csináljon vérvételt...nem csinált...
nem értem miért... annyit mondott az nagyon
sokba kerül...-dehát én kifizetem...:/
nektek volt már olyan hogy "barnázás"után csak
több mint 1 héttel jött meg...?
csinált a doki tesztet, az negatív lett...de akkor miért nem jön már meg???Nekem barnázás után 1-2 nappal mindig megjön...!!!
SEgítsetek!!
esztyx

Eszti Kép
Vérvételt a labor csinál nem a dokid, tehát tegnap egyértelműen nem tudott volna csinálni.
Ne vedd rossz néven, de leírom, hogy mit gondolok... ne jöjjön be! Az alapján, ahogy a hozzáállásod megismertem a babatémához, szerintem Neked most egyértelműen pszichés alapon csúszik a mensid. Mert folyamatosan görcsölsz, ezen jár az agyad. Ha így folytatod komolyan bele fog őrülni. Nem szabad így állni a dolgokhoz. Tudom, hogy nehéz megtanulni lazítani, de meg kell. Meg kell próbálni kevesebbet foglalkozni a témával. Tudom miről beszélek, mert ezt én is végigcsináltam, de utána rá kellett, hogy jöjjek, hogy így nem lehet élni, mert rámegy az életünk.
Szerintem kezdj el egy kicsit mással foglalkozni, hobby, sport... stb, az sokat fog segíteni. Ha helyreáll a lelked a baba is beköltözik. Ugye nem haragudtál meg??? Kép

Dóri Kép Hírek??????????? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tegnapi hcg eredményem drasztikusan lecsökkent (46-ról 25-re) és beindult a vérzésem is. Kép
Dokim szerint elhalt a terhesség már biztosan sajnos. Kép
Iszonyatosan fáj a hasam. Ne haragudjatok, de most nem tudok mit mondani..
dorci

Kép Kép Sajnálom.... pedig nagyon drukkoltam! Majd, ha lesz egy kis erőd, próbálj meg bizakodni, mert az, hogy teherbe tudsz esni már jót jelent. Pihenj egy kicsit! Sok sok erőt küldök nektek!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Tegnap végül elmentem dokihoz. A gombára adott kúpot és azt mondta,hogy inkább várjunk a babával még kb. 2 hónapot.
Másrészt elmondtam neki, hogy a ciklusom,mennyire nincs rendben és már egyszer régen magas volt a prolaktin szintem, ezért elküldött vérvételre.
Remélem, azért nem lesz túl nagy gond és azt is remélem, hogy addig azért lesz itt a topicon még néhány baba. Drukkolok Nektek. Kép
spectro

Csilla Kép
A prolaktin nagyon jól kezelhető gyógyszeresen, az hamar helyre tudják rakni. Okos dolog, hogy megint megnézetted, mert a magas prolaktin meggátolhatja a terhesség kialakulását.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasz!!
Két nap késés után /soha nem szokott/ megjött természetesen, Már csak mosolygok, milyen kegyetlen is az élet...
Körülöttem hárman is babát várnak, nővérem két héten belül szülni fog.
Ráadásul egész hétvégén egy kéthónapos csecsemő is volt a közelemben, eszméletlen aranyos. majd belezöldültem az irigységbe. Húúúúú
Beledöglenék, ha nem lehetne.
A. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!Kép

Dóri!:
Nem találok szavakat... Annyira sajnálom!KépKépKép

Esztix!Kép
Csak bőszen bólogatni tudok OrsiKép véleményére!
Tudom, mit érzel, ezt én is megtapasztaltam már! Nagyon nehéz lazítani, de hidd el így sokkal könnyebb a várakozás!

Anna!Kép
Megértelek, nekem az elmúlt hónap volt hasonló. (három napot késett) Ráadásul még a hőmet sem mértem, abból legalább láthattam volna, hogy mikorra várható a mensi, így meg nagy pofára esés volt a vége! De ugye a jól bevált szlogen: Új ciklus, új remények!Kép
És persze, hogy lesz babád hamarosan neked is!Kép

Nekem tegnap lett erős az LH tesztem, és ma ment fel a hőm(19. nap) Kicsit soká, na de fönt van, és ez a lényeg!Kép A többit meg majd meglátjuk... Reménykedés az van, de csak egészséges mennyiségben!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép Te kérdezted tegnap az LH szintet? Ha jól emlékszem a hasznos anyagok között van egy kis ábra, ami a hormonszinteket mutatja, ott személeltesebben le van rajzolva, mint, ahogy azt én leírtam.
2003.jan30-as hozzászólásnál van.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Dóri Kép

Orsi Kép már csak egyet kell aludni Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Dóri!

Nagyon sajnalom. De igazan remelem, hogy a kovetkezo ciklusban sikerul. nagyon drukkolok, es nagyon aterzem a fajdalmadat.

Eszter!

Lazulas! Az a megoldas! En is elkeztem! Ma elemegyek tornara megint, vagy egy honapja eloszor, es kihajtom a belemet is! Ugy vagyom mar ra! Sok gyumolcs, aloe vera pihenes, meg melo ezerrel!

Lujza!

En annyira drukkolok neked, es nagyon nagyon kivanom, hogy kovesd Orsit meg Catot!
Ugyis sikerulni fog!!!!!!!
Ket kis tokos jo lesz? Ha jo, akkor megprobalom neked elintezni...(de jo lenne, ha csak ezen mulna)

Zita!

Akkor ma szep estetek lesz igaz???????????? Mindent bele!!!!!! csak elvezni ezerrel!!!!

Anna!

Sajnalom, tudom mit erzel. En mar ereztem ezt 5-szor. Mesz meg inszemre?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziszus Kép Kép Kép
Veled mi van? Hol tartasz a ciklusban?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Köszi az infót, már meg is találtam!Kép

Dodo!Kép
Szerinem ma már késő lenne, mert felment a hőm, de azért rajtunk nem múlik!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Orsi Kép csütörtökön voltam 20mm-es tüszőcskék, szóval a férjem szerint most keresik a helyüket Kép én próbálom visszacibálni a földre, de néha magamat sem tudom Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

voltam=voltak Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
Az nagyon szép eredmény. Jól haladtok! Kép

Orsi
KépKépKép