Kezd elegem lenni a főzésből.

Tegnap csináltam nagyon fini spenótos tésztát, erre gyerkőceim, akik egyébként mindenevők, üresen kérték a tésztát. Ma túrógombóc, Szabi meg kizárólag üres tejfölt volt hajlandó ebédelni. Mit strapálom én itt magam?
Dodi,
Hú, milyen régen volt ilyen rend a lakásunkban.

Kb amikor még nem mászott Nati, mert akkor leraktam az ágyra és 50x2 perc alatt rendet is raktam. De régen volt.
007,
Én is szeretnék szépen mázolt ajtókat. Próbából megcsináltattam kettőt. Még szerencse, hogy nem többet, mert azóta is rágom a kefét, hogy milyen trehány munkát végeztek.

A "mindent szépen lecsiszoluk" helyett még a mindent szépen összemaszatolunk festékkel sem sikerült.

Pedig akit hívtam, már egyszer dolgozott itt és a burkolás nagyon szép lett.
Nővéremék béreltek lakást, ott a nappali erőteljes pirosra volt festve, ráadásul olajfesték, azaz még fénylett is egy kicsit. Elsőre teljesen ledöbbentünk, azután elviseltük, majd rájöttünk, hogy egész jó.
Breki,
Azért vannak olyan nevek, amiktől égnek áll a hajam, bevallom.

De inkább a párosítás szokott gyilkolni, egy sima keresztnévbe szerintem tényleg butaság belekötni. Bár a magyarra átírt angol nevekkel még mindig nem barátkoztam meg.

Pedig több is benne van a legnépszerűbb 100-ban a KSH szerint.
Tabati,
A zöldborsó, gyurma, filc nálunk a konyhában van. Nagyon anyabarát módon takarítható.
Ékszer:
Azt hiszem, ebben is a minimalizmusom érvényesíti akaratát.

Jeggyűrű és kész, azt is csak a bal kezemen tűröm el, pedig előtte 3-4 gyűrűm is volt. Még csak órám sincsen.
Érdekes, az engem is zavar, ha apán nincs. Pedig csak fürdéskor veszi le a jeggyűrűt és néha elfelejti visszavenni. De azért nem annyira, hogy szóvá tegyem, csak furcsa látni a füri polcon, amikor apa munkában van.
Heni,
Lusta apa dologról...és akinek vegyesen jönnek mondjuk az ikrei?
Agmano,
Nekem a kórház hívta be a dokimat. Mire erre rájöttem, már ott volt.

Egyébként mint jelent nálatok a sintér kategória? Én nem szívesen szülnék olyannál, aki nem éri el legalább a semleges szintet.
Hendegabi,
El is felejtettem írni.

Szerintem kiszúrás a naggyal, ha elviszik, amikor a pici érkezik. Ő is várja és pont akkor kizárni a családból, amikor pont esemény van?

Én halálra aggódtam amiatt, hogy mi lesz, amíg kórházban vagyok, aztán semmi nem volt, apa simán állta a sarat. Aztán meg azért voltam némileg kibukva, hogy mi az, hogy én még csak nem is hiányzom?

Nekünk egy hetet kellett bent maradni. Minden reggel, amikor közölték, hogy ma sem, hát sírógörcs