A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kicsidodi! :)

"vagy alapból vagyok bazira unalmas"
Igen. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Apa viszont itthon nem hordja, mindig akkor veszi fel, mikor elmegy itthonról, hogy mások is lássák , de edzéshez sem veszi fel, nehogy a súlyzok megkarcolják.... "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Tudtaaaam, hogy ezt fogod írni :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó, akkor máskor nem írok le mindenki számára evidens dolgokat... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

krissy3, agi125r, szkarabeusz, gabi83, norka81, breki76, ronmay, gumilany, szilvia80 (bocs attól akit esetleg kihagytam :oops: )!

Mostanában nagyon visszavetettek a tempóból, nem vagy csak alig hallani rólatok! Ha hólapát van, akkor dobjátok el minnél hamarabb, de ha esetleg gubanc, akkor írjatok arról is! Jó, hogy itt ökörködünk de ennek a topiknak alapvetően nem ez a célja. Senki se mellőzze az írást, mondván nem akarja lehúzni a hangulatot. Jó? :wink:

sillia! :)

Helyzet...?

orsi777! :)

Lehet tudni, végül mi lett a párod melójával?

Kép
Kép
200907?

Én is úgy voltam a gyűrűvel, mint 007. nagy lett picit, de babonából nem szűkítettem be. Aztán elkezdtem szedni az Elevitet...és már nem is kellett. 8) :roll:
Én is csak a konyhában vetem le, de apa meg egyáltalán nem hordja. Semmiféle ékszert nem bír. Ebben mondjuk paaszolunk, én sem vagyok egy nagy ékszeresláda.

bertina

007!

Nem akkora meló, csak egy gyereket kell felkészíteni egy úgymond....versenyszerűségre, de szerintem nem a megfelelő gyereket választották ki erre... úgyhogy meg lehet csinálni, csak nem érdemes szerintem...meg ilyenkor benne van az emberben a megfelelnivágyás...persze egy hiper tehetséges és szorgalmas gyerekkel nem lenne nehéz, csak nekem ilyesfajta kihívásokhoz a jelenlegi állapotomban nincs nagy kedvem. Szóval puhítom őket, hogy más gyereket válasszanak esetleg....

Kép
Kép
tabati

Gabi1!

neked mindig olyan szép a körmöd! :wink: Én csak pár hétig bírom hosszan és festve, de mostanában már épp aktuális, van kedvem hozzá. Én magamnak csinálom. Nagyon rákaptam a francia manikürre, és arra szoktam még díszítést rakni, köveket, vagy matricát. (azért annyira ügyes nem vagyok, hogy én fessek rá valamit...

Kép
Kép
tabati

tabati köszi, ari vagy. Hát az én kézügyességem nulla, én eljárok 4 hetente manikűröshöz, aki a fodrászunk testvére, és ő csinálja meg nekem. Már épp arról beszéltünk hogy majd hogy oldom meg ha megszületik a baba. Én amúgy rágtam a körmöm, és olyan csúnya volt, mindig vágytam arra hogy szép körmeim legyenek. De sosem tudtam megvalósítani, aztán egyszer rászántam magam, és azóta ennek már 4 éve járok a Brigihez minden hónapban.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Csibe, köszi a figyelmességet és beírtad kicsit Tamást a táblázatba. Szülő hely: PTE Szül Klinika, életkor: 31, újabb gen UH: 03.12. és akkor full vagyok.

Ma hallottam az új orvosomtról, hogy egy sintér :shock: most váltsak? Vagy pozitívan gondolkozom, fogadok szülésznőt és be sem hívom....

Gyerekek nálunk is maradnak amíg kórházozunk ill, ha már nem lesz ovi, akkor napközi a mamánál, reggel este majd csak meglesznek 3 napig nélkülem. Az tuti, hogy este 10 előtt nem lesz alvás és néha a fogmosás is elmarad. Remélem azért kaját nem felejti el életem párja.

Annyi derült volna ki az amnió eredményéből, hogy a baba a hibás, vagy a lepény. Végeredmény mindkét esetben UH-os megfigyelés, akkor miért is csináljuk meg?

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok,

Tegnap tényleg elemetekben voltatok, jókat kacarásztam az irományotokon. :lol:
A nagyfiam elaludt - ismét sikerült ebéd előtt kidőlnie, úgy elfáradt a délelőtti sétától. 8)

Boo, nagyon szép gyűrűt néztetek ki!! (Bár a többi alternatíva se semmi! :roll: )
Az ilyen egyszerűek jönnek be nekem is, hasonló van nekünk is, csak marás nélküli, fehérarany, annyi különbséggel, h a nőiben nem egy kő van, hanem téglalap alakban több...szóval most, h így írok róla végülis totál más.. :oops:

Ancsurti, az én drága uram is elhagyta tavaly nyaralás alatt, azóta akarunk csináltatni másikat, csak még nem jutottunk odáig...
Ja még azt akartam kérdezni Boo, h és ez mennyire karcolódik?

Sillia, jobban vagytok már?

Csinik a pocik! :)

Agmano, gratulálok a kislegényhez! :D Most írta az egyik rokonom - szerintem vigasztalás képpen és most a lányos apák fogják be a fülüket - h az anyósnyelvek szerint a "lusta embernek lánya születik" úgyhogy mondjam meg a férjemnek, hogy kicsit lazíthat... :roll:

Csajok, mi ez az iwiw-es közös klub??
o.heni

Agmano!

Mondják is, hogy csak az csináltassa meg, aki utána el is vetetné a babát, ha rossz eredmény lesz. Végül is logikus, mert különben meg minek...

Orvosról meg mindig van jó és rossz vélemény is. Inkább a saját tapasztalatod legyen döntő szerintem...ha szimpi és eddig nem volt problémád vele, akkor miért váltanál?

Kép
Kép
tabati

Éppen babaszobákat nézegetek, keresgetek

Szerintetek ez milyen?

http://bolthely.hu/babyshop/id/00168_Fa ... zoba_Sunny

Kép

gabi1

bertina! :)

Nagyjából nálam is hasonló miértmaradtel. :lol: :lol: :lol: Az viszont zavarna, ha Apa nem hordaná a gyűrűt. :oops: :oops: :oops: :oops: Jó, hogy valaki nem egy nagy ékszer függő, de EZ azért más.

Ékszeresláda: mindig elborzadok, ha látok vakait, akinek minden ujján (lehetőleg egyszerre több) gyűrű figyel, miközben karkötőből és nyakláncból is van összesen kábé egy tucat és persze a karóra és a fülbevaló is messziről virít. Mindezek általában aranyból, természetesen. Tényleg úgy néz ki, mint aki kirabolta az ékszerboltot és lábon vitte ki a szajrét. :shock: :shock: :x :x :x :x :x
Sosem tudom, hogy azért hord ennyi aranyat, mert tényleg tetszik neki vagy inkább csak befektetés vagy pedig ennyire rosszul megy neki. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Remélem, legalább a fogát nem aranyból csináltatja... :? )

tabati! :)

Anélkül, hogy ismerném a gyereket amondó vagyok, hogy tarts ki az elképzeléseid mellett! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.25 11:18-kor.

Kép
Kép
200907?

Nekem tetszik. Bár minden ilyen "megcsinált" szoba aranyos, de látszik rajta, hogy nem valós, csak studiókörülmények között rendezték be. Viszont a lényeg, hogy jók a színek is (bár nekem nem a kedvencem a kék-zöld párosítás) és ami a legjobban tetszik, hogy a szoba közepén van a kiságy, nem a falnak támasztva. Mondjuk ezt elég nehéz megvalósítani, mert mindenki inkább spórol a hellyel, de én is így csinálnám, ha ekkora babaszobánk (mint ahogy nem lesz) lenne. Egyszer Dodi rakott fel egy barna-világoskék babaszobát, na, az színben nagggyon tetszett. MOndjuk kisfiúnak....lánynak meg barna rózsaszín is szép.

Kép
Kép
tabati

Pont ezt akartam mondani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mint olyan szép, de kissé életszerűtlen a padlóvázás virágokkal és az ágy előtt az útban hagyott, de szépen összerendezett játékokkal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

tabati igazából csak a bútórra gondoltam hogy mi a véleményetek róla, mert a színek úgy is mások lesznek. Én nem szeretem a zöldet.
A bútorban meg ilyen krém színeket nézegettünk Apával. A fal színe szerintem barackvirágszínű lesz, vagy egy kicsit narancsosabb árnyalat, a függöny szintén ilyen vaj színű.

Kép

gabi1

007!

Régebben én is sok gyűrűt hordtam, de elhatároztam, hogy házasság után csak a jegygyűrű marad. és ez így jól is műkszik nálam. :lol:

Gyerek!

Csak tudod hogy van ez.... olyan aranyos, kedves, úgy szeretjük....mintha egy ilyen megmérettetésen ez lenne a lényeg. Amúgy meg hajlamos a leblokkolásra is. Egyszer volt nálam valami felügyeleti szerv előtti tanítás, és akkor is megszabták, hogy melyik gyereket tanítsam. Azt a választást sem igazán értettem, de főleg azt nem, hogy miért nem dönthetem el én....de hát hogy rögtön meg is válaszoljam....: ennek a gyereke, annak a gyereke, így támogatja a sulit úgy támogatja stb. És nálam sok ilyen van, mert a főnököm nem szereti a problémás szülőket, én meg jól elbírok velük, ezért mindig én kapom az ilyen gyerekeket. Persze a gyerek nem tehet róla, meg adott esetben még tehetséges is, meg aranyos, csak ilyenkor elég rosszul jön le. Meg amikor aZ "egyszerű" ember gyereke többre lenne képes, ő nem mutathatja meg magát. Ez a világ van sajnos...

Kép
Kép
tabati

agmano! :)

A sintér alatt azt kell érteni, hogy előszeretettel császároz? :roll:

Az ultrahangos megfigyelés legalább biztosítva van? Úgy értem, hogy tényleg oda tudnak rátok fokozottan figyelni?

Kép
Kép
200907?

Fúú Gabi szerintem nagyon szép az a szoba,úgy ahogy van....
Elfogadnám szívesen...

Kép
Kép
csibe83

Hát...ebben az esetben nem rossz, de láttam már szebb bútorokat is. Nekem pont az a krémszínű betét nem tetszik a szekrényben. :roll: A kiságy rendben van. :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Kép

gabi1

A 3-4-et nekem is felváltotta az Egyetlen. :wink: (Azok is csak addig voltak rajtam, amíg be nem érkeztem a melóba vagy haza, mert ahogy átléptem a küszöböt már megvesztem tőlük. Elindulni viszont nem tudtam volna nélkülük... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Párom akar ilyesmit, nekem a cseresznye színű bútorok jobban tetszenek.
A rózsaszínes bútor meg nekem giccsesnek tűnik.

Kép

gabi1

nekem mindkét kezemen van a mutató, középső, és a gyűrűs ujjamon gyűrű. És két karkötőm is van, meg egy nyakláncom.
De ezeket nem azért hordom mert villogni akarok vele, hanem mert egyszerűen szeretem az ékszereket. Sosem veszem le őket, csak akkor ha olyat főzök amiben turkálni kell.
Fülbevalóm viszont nincsen

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:42-kor.
Vendég

Ezek kicsit régebbi képek, azóta már a szőnyegek oda illőek, ezeket még akkor fényképeztem mikor ide költöztünk májusban.

Kép

gabi1

Gabi! Nekem is tetszik ez a bútor amit kinéztél :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nekem a Rékáé tetszik a legjobban, és ezért a Brendonosra szavazok inkább. A háló is jó. Úgy látszik én az egyszerűbbet szeretem. :roll: Norbié nekem túl komoly...bár biztos én nagyon gyerekbútorban gondolkodom, kamasznak már biztos nem komoly, legalább nem kell minden évben lecserélni... Bettié sem rossz azzal a bordó betéttel. :wink:

Czigka!

gratu az eredményekhez, meglásd jó lesz az uh is! :wink:

Gabi1!

Én meg mióta nem hordok annyi gyűrűt, fülbevalópárti lettem, csak télen hanyagolom, mert zavar, hogy beakad a sálba ilyesmi, de ilyenkor is szoktam néha, csak picit nem lógósat. Nyakláncot meg azóta nem hordok, mióta letépték az utcán fényes nappal. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tabati 2009.02.25 11:49-kor.

Kép
Kép
tabati

Gabi!

Nekem Bettié, és Norbié nagyon tetszik a színes berakásokkal :wink: !

Mi ma megyünk festéket venni a babaszobába, férjem barátjának festékboltja van és tud olyan festéket, ami vmi bababarát, (gondolom falróllenyalahatós :roll: :lol: :lol: ), szóval olyat veszünk, mert nekünk nem adja aranyárba! Egyelőre vmi krémszínt veszünk, és majd a mintákhoz összeírom milyen kell, vagy max. az egyik fal lesz más színű, mert nagyon dekoratívak a neonzöld szobák, de egy babának baromira nem ajánlott :roll: ! Gabi, amúgy a bútor tetszik :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és padlószönyeg lesz (az allergia-veszélyt amennyire lehet kiikattuk azzal, hogy a gyerekszobákban nem padlófűtés van! és van porszívóm is :D ), és azt viszont színeset veszünk, az majd feldobja! Én imádtam, hogy szőnyegem van, állandóan azon fetrengtem... (mármint játszottam, olvastam, tanultam):wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húh, én láttam egy lakáskultúrában egy olyan lakást, ahol az egész lakás sötétkék, rikitózöldre volt festve. Durván jól nézett ki, de mégsem festetném ilyenre a lakást. :roll:

Dodi!

És szülőbarát nincs? Amin nem látszik a zöldborsó, meg a filctoll, gyurma ilyesmi? :lol:

Kép
Kép
tabati

Nekünk majd laminált lesz rajta szőnyeggel.

Kép
Kép
tabati

tabati hát igen, Norbinak már Bettinek saját ízlésük van, így ők már maguknak választottak bútort. Réka meg hát, neki mindegyik tetszett, így hát azt kapta amelyik nekünk tetszett, ő nem tudott választani.
A konyhánk cseresznye színű lett.

De nálunk pl a fürdők is ilyen komolyabb színek.

Nálunk ezek a színek uralkodnak

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kedves 200907?! Hála Istennek minden értelemben rendben van minden (kisebb gond, azt nézik...de bízom benne, hogy semmi komoly...a vizeletben volt fehérje, de vérnyomás alacsony, vizesedés nincs...remélem nem lesz toxémia, inkább vesehomokot gyanítok...utánanézek) Drága Kisfiúnk növöget...fütyköst megmérte a doki:1 cm :lol: :lol: :lol: , nagyon jó fej volt, Apát akarta kicsit cinkelni...hiszen régi ismik! Sokat mocorog és most már kívülről is látni, bár még csak picikét, nem hullámzik vagy ilyesmi, de végre Apa is elcsípte ahogy elvan, mint befőtt!!!

Gyűrű téma, mi anno első nyaraláskor vettünk hasonló gyűrűt, csak az nemesacél volt és 3 pici kő van a nőiben, az elválasztó vonalnál meg be van feketítve, a rendes gyűrűről teszek képet, nagyon hasonló (arany-fehérarany)

Amúgy én is hányok a tele vagyok arannyal egymás hegyén-hátán effektustól...egy ismimnek mondtam is 1x, hogy nem fél, hogy megtámadják??? Meg valahogy a "sok bába között elvész a gyerek" akkor....mint a rossz fuxos cigányok...már bocs, aki szereti nyilván ne vegye magára.... Én az összes aranyamból csináltattam nagyon vagány ékszert 1 lánc, hozzá karkötő és fülbi...aztán kész, ízléses, modern. Gyűrűből meg csak az eljegyzési gyűrűt (standard 1 köves) meg a karikagyűrűt hordom.

Nevek választása témáról már leírtam a véleményem...szerintem bunkóság negatív véleményt hangoztatni (minden vezetéknévhez eleve más illik)...a lényeg a Szülőknek és a Gyermeknek tessen!

Kép Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Nagyon szép a lakásotok! :D Én láttam egy olyan barackos, vagy hússzínű csempét a fürdőbe, azóta az a mániám. Úgyhogy ha nem kék lesz (a másik eredeti mániám), akkor ilyen. A nappalit halványsárgára szeretném, a konyhát zöldre, de ezt még nem tudom hogy lesz, mert amerikai konyhás cuccos lesz nálunk. A hálóról sincs még nagyon elképzelésem, talán valami barackos az is, bordó függönnyel. A gyerekszobát meg jó színesnek, vagy egyszínű és mintás, arról ezer ötletem van. :lol:

No megyek, apósom meg még mindig nem ért vissza a dokitól. Sejtette én hogy rengetegen lesznek.... :evil:

Kép
Kép
tabati

gabi1! :)

Rékáé tetszik a legjobban, de mindegyik klassz, mert egységes képet mutat.
Nem szeretem a nagyon színes dolgokat, inkább az egyszerűbb felé húzok én is. Ugyanakkor egy csak fenyő lakásban sem tudnám igazán otthon érezni magam. Tetszik másnál, pár napig jól is érezném magam benne, de aztán elkezdenének hiányozni a színek. Szóval, ami nekem tetszik az legyen színes, de csínján (és lehetőleg szerint pasztell)

Lemaradtam... :oops: Miért jobb a padlószőnyeg az akárminél? :roll: :roll: :roll: :roll:

Valamelyik lakberendezős műsorban mutattak egy lakást, ahol egymásba nyíltak a helyiségek. Mindegyik más színű volt és ráadásul úgy, hogy a plafon ugyanannak a színnek a sötétebb árnyalatára volt festve. Magyarán világoskék falak és padló, sötétebb kék plafonnal és ugyanez zöldben, pirosban, mindenféle színben.
Tetszett, de nekem ezek túl intenzívek, záros határidőn belül meghülyülnék tőlük :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (még jobban :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Én elég bátortalan (és talán fantáziátlan is :oops: :oops: :oops: :oops: ) vagyok e tekintetben, nem az én műfajom a kísérletezgetés. Eszembe nem jutna például rózsaszínt szürkével összehozni. Pedig az előző lakásunkban olyanra csináltattta meg a tulaj a fürdőszobát és tök jól nézett ki. Ha rajtam múlt volna, akkor fehér csempe lett volna, egy-két díszcsempével feldobva. :roll:

Kép
Kép
200907?

Gyerkőcnek a legnyugtatóbb szín sárga, zöld...nyilván pasztell árnyalatban, bár leginkább a sárgáról olvastam sok jót!

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

Szerintem mindegyik Gyerkőc szobája nagyon szuper! Én például nagy kék mániás vagyok! Bár ez csak panel fürdő, de nagyon büszke vagyok, mert Férjem újította fel! A házában inkább a bézs-sárga-piros az uralkodó színek Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Nagyon szép Gabi a házatok!!!!!!...jaj de várom, hogy mi is menjünk a Párom házába a szülés után!!!!! Jó levegő, nyugalom, nem lesz állandó fúrás-faragás este, meg hétvégén :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Tekintettel arra, hogy Manó születése előtt kb. 2 héttel költöztünk a mostani lakásunkba, az volt az egyik szempont, hogy rendben legyen minden, mert már egy tisztasági festést sem fért volna már bele az időnkbe. Így most minden tök fehér. Egyedül a konyha színes, hasonló színe van, mint B.U.É.K fürdőszobájának (talán nem annyira sárga, enyhén barnásabb).
Na, de ha eljön az én időm...! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Értsd: visszafizettük a lakáshitelt és megvan a lóvé a festés-mázolásra :? ) MINDEN le lesz festve illetve mázolva, az utolsó szögig. (A tapétázást elnézve lehet, hogy azt sem fogjuk megúszni itt-ott? :evil: ) A nappali egyhén zöldalma színű lesz, a gyerekszoba pedig világos citromsárga. A bútorokkal különösebb tennivaló nem lesz, mert passzolni fognak hozzájuk.
De az összes ajtót, ablakot le kell normálisan festeni. Ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy ha erre jár az angol királynő, akkor belesápadjon az irigységbe, hogy milyen szépen lett megcsinálva. Egyenletes, nincs megfolyva, nem lett feleslegesen összekenve semmi, szóval TÖKÉLETES.
Tapasztalatom szerint nem mindenki képes ennek elérésére. Remélem a "családi" festőnk el fogja majd megint vállalni. Egy vagyon lesz mindez, de utána meg is lehet majd nézni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Mindenkinek ló étvágyat az ebédhez :wink: :wink: !!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Én olyan vaníliás alapszínt akarok, plusz minta :wink: !
A zöld a lakásba nem illene, mert mindenhol meleg színek vannak, és nem akarjuk megtörni!

007!

Nem állítom, hogy jobb, csak én nagyon szerettem, és azért a kisnyúlnak is azt akarok!

Tabati!

Nekünk is úgy lesz: most laminált van és arra jön a szőnyeg! :wink:

Háát lányok, nálunk igen intenzívek a színek, de én imádom, és a barátok, ismerősök közül azóta sokaknak lett narancs a fala :wink: !

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.25 13:17-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Nagyon "teccik"...Párom hálója is hasonlóóóóó, de inkább pirosas Kép

Tickerplayground.com
breki76

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.25 13:17-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki!

A háló nálunk is pirosas-bordós :D ! Én az ilyen meleg színeket szeretem, mint a párod háza, de a fürdőben a kő lerakása is nagyon tetszik :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:44-kor.
Vendég

breki76! :)

Most olvastam, mit írtál a színekről! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Amivel ki lehet kergetni a világból, az a manapság nagyon menő inox konyhák. Ránézek és rosszul vagyok. Hideg, merev, steril (mint egy boncterem :x :x :x :x :x :x :x :x ) és ráadásul rögtön meglátszik rajta minden ujjlenyomat. Minden, csak nem barátságos, hangulatos és praktikus. De menő. :evil:

Szép a fürdőszobátok! :wink:
Bennem mindig van egy kis berzenkedés a mestermunkák saját kézzel való végzésétől. Mert attól, hogy fent van a csempe a falon, odaragadt a tapéta, lehet járni a padlón és van világítás, még nem biztos, hogy az úgy jó is. :roll: Leragadtam ott, hogy szakipari munkát mesterember csinál jól. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ami már csak azért is hülyeség, mert némelyikük úgy dolgozik, hogy az engedélyét kéne visszavonni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ugyanakkor meg lehet, hogy egy "amatőr" úgy megcsinál egy ilyen munkát, hogy ilyen lesz az ember szeme: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Én mindkettőt szeretem! Fürdőben tetszik a bézs is, de a kék is nagyon...szerintem egy panel fürdőjéből kihozta amit csak lehetett..

Tényleg nehéz választani..az én bútoraim kékek-cseresznyével...még a lámpabúrák is :):). Ahhoz jól fog menni a citromsárga, vagy a beige fal. A Gyerkőcnek meg fenyőbútorai lesznek!!

Fúúú, most nekem annyira mindegy már, mi milyen színű komolyan, csak teljen már el úgy egy hét, hogy ne fúrjanak, meg ne egy agyondohányzós liftbe szálljak be (remélem egyszer nyáron beszorul az a hülye és a saját szmogjában fullad meg...én is dohányoztam, de a liftben, lakásban soha!!!!!!)

Szóval tényleg "go"-zok kajálni, már Manó is rugizik....éhes!!! Ilyenkor mindig könnybe lábad a szemem, pedig már megszokhattam volna..."old softy" vagyok...mind1 :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Eddig sem fenyegett a veszély, hogy hozzátok költözöm, de most már tuti csak vendégségbe megyek... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem ez az a szín, ami tetszik másnál, de nekem vad, rosszul érezném magam benne... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A zöldnek több árnyalata van, nem mondanám kifejezetten hideg színnek. Szerintem "feldobná" a kérót... :roll: :wink: (Na, nem mintha rászorulna :oops: )

Életelmben sem volt dolgom padlószőnyeggel, de ha már allergiától tartasz, akkor leginkább az kerülendő, nem? :roll: :roll: :roll:

breki76! :)

Bevallom, lövésem sincs, mit jelent, ha fehérje van a vizeletben, de az alapból biztos, hogy nem oda való. De ettől még minden rendben, nem GázGéza. :wink: A lényeg, hogy toxo-s ne legyél és figyelj a cukrodra. De ezt te is tudod... :wink:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: