A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

tonti drága: ha eszel, akkor ne csodálkozz, hogy hízol:-)
1szálpasi

Tonti! már írtam hogy teszvesz meg vatera, de még nem bólintott rá :) de tuti onnét vannak :)

zsuzska80
Szombathely

én akkor fogytam, amikor nem ettem....
1szálpasi

Kép Kép
1. fekve, 2. ülve
Nekünk mint a képen is látszik, terepkocsi kellett, így nem bolygós a kerék. Meg is őrülnék... van 2 db 1 személyes bolygósunk. Egy időben abban vittük őket, rémálom volt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1szalpasi: most legalabb van idom enni, eddig nem volt, hadd elvezzem mar ki! :lol:

Zsuzska: nem ertettem mi volt a teszveszen meg a vateran de gondolom a Hello kitty-s ruhak, igaz? Ugy tetszenek!
Tok jo a jarmu, nekem is hasonlo van. Kicsik jol be vannak oltoztetve, talan hideg van otthon? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Maryska, Fanni nagyon helyesek vagytok és igazi csinimamik! :lol:
(irigyirigy :roll: ) én gömbi vagyok, de most olyan szar passzban is vagyok, hogy képtelen vagyok fogyókúrázni, de még rendesen kajálni is. Ez a lakáseladás, -vásárlás, szakdoli, meg majd záróvizsga ... ááá ... elég :?

Petra
Kép
petricsek

Nálunk mindig hideg van! 22 fok! rajtam is két hosszúujjú van, úúúúúútálok fázni! megfázni meg főleg!!

Fanni! jóka képek, ezek mostanában készültek?

zsuzska80
Szombathely

petricsek: így te is fogyni fogsz, ez jó módszer rá:-)

tonti: nem azért mondtam, hogy lelkifurdalást okozzak neked, élvezd csak....én is erről papolok pár oldallal ezelőttről, hogy nem érdekel, ha egészségtelen, nem érdekel, ha hízlal, de finom legyen....és az hízlal:-)
különben is: mire jó, ha valaki csak csont és bőr????
1szálpasi

Fanni!

ja kérem aki birtokon lakik, annak kell a terepkocsi 8)

Nem tudom észre vetted e, de Milcsi, ha jól sejtem, rád, míg Milán a fotósra néz.

Zsuzska!

Kocsi ügy gyereke válogatja, de hosszabb távra úgy 2,5 éves korig-3-ig kell.
Kis távokon már mi nem használjuk, had fáradjanak, meg szeretnek sétálni.

Illetve messzebb is úgy megyek most, hogy van egy Chicco Ct0.1-es kocsink Ágié volt, és nagyon baró, arra van egy tesófellépő, így egyik kőc a kocsiban, másik meg sétál, vagy ha elfáradt feláll.

Imádom ezt a kocsit, mert hatalmas kerekei vannak terepen is simán elmegy, sőt hóban, de könnyű, na meg dögös is :wink:

Csajok megyek, mert még pizsuban nyomom
:oops: :oops: :oops: :oops: (9-kor keltünk :lol: )

Dóri
Vendég

Ezt sok lepcses szájút!!!!!!!!!!!!!!!!

Binyek!
Nem semmi menet a szutyok anyukával!Zöldborsós,sérvet gyártó anyósod nem pite!

Banika!
Nálunk is segítőkészek lennének anyósék,de én vagyok a bunkó és nem kérek belőle!Tudom ez sem jó.Gyerekek jobban vannak?

Petricsek!
Jobbulást neked!

Fanni!
Klassz a kocsitok és szépek vagytok!

Maryska!
Imádom a szókimondásodat!Szépek vagytok ti is nagyon!

Davandi!
Édik a törpök!

Zsuzska!
Komoly a kupi,mintha itt lenne nálam.Fürtös Gergőd beszarás!

Pasi!
Visszaköltöztél közénk a Mártírok útjából? :lol:
Egy barátom mondta egy nagyon szép nőre,hogy ez is ugyanolyan büdöset szarik....reagálva a nők nem finganak,büfögnek és masztiznakra :lol: :lol: :oops:

Tonti!
Édesek a jelmezeseid!Majd lemegy az a 4kg!

Hello Kittys cuccokat a Camponában lehet venni a H&M-ben asszem.
Vendég

Petricsek: elhiszem hogy kivagy, en nem is tudom hogy lehet ket ilyen oromozgo csoppseg mellett tanulni. Nem tudom hogy csinalod, hogy nem rokkansz bele. Le a kalappal elotted!!!

Kepzeljetek milyen furcsa dolog tortent velem tegnap ejjel. Borzalmas volt, aki erzekeny ezt ugorja at!
Almomban a csaladdal nyaraltunk es egy oreg szalloban szalltunk meg. En folmentem a kicsikkel megnezni a szobat, az uram lentmaradt az udvaron. Mig en nezelodtem a kicsik kimentek az erkelyre es en keson vettem eszre hogy siman kifernek a racsok kozott, az Alex kibujt es en kaptam utana de nem ertem el, leesett, az uram pont ott allt de nem is probalta meg elkapni csak ott allt es nezte hogy esik le a gyerek. Lattam ahogy puffan es folhuzza a popojat es emeletni a fejet, agonizalt. En rogton folriadtam, ugy vert a szivem hogy azt hittem kiugrik. Bementem a kicsikhez a szobaba, megsimiztem az Alexet es O felhuzta a popojat es teljesen ugyanugy emelgette a fejet mint a almomban :shock: ugy megijedtem hogy folkaptam es megpuszilgattam, megolelgettem. :( Aztan letettem es visszamentem aludni de sokaig nem tudtam. Olyan furi, nem?
Nem kamu am! Nem ugy talaltam ki hanem tenyleg igy tortent!!!!

KépKép
KépKép
tontica

benszi: azt nem mondtam, hogy nem is szarnak:D
1szálpasi

ugye cica a nők is szoktak olyat? :lol:
juj, ezért mit fogok még kapni...... :roll: :twisted:
1szálpasi

Tonti :P
Édes vagy! Akkor lehet, majd jövőre szólni fogok. Borzasztóan tetszik. S akkor majd cápa-raj lesznek az ikreim :lol:

Petra :P
Rajtam is van 3 kg, de őszintén szólva pont ma néztem magam, hátulról nem gáz, csak ez a has :shock:

Dóri :P
Igen, tudjuk, hogy itt mindenki kamu :lol: :lol: Még FanniApu is :lol: :lol:
Fordítva! :lol: Milcsi a kameraérzékeny! Egy kis önimádó majom :D Ahogy nézegeti magát a tükörben, nagyon tudunk nevetni rajta :lol:
9-koooooor? Ha nem tudnám, hogy ez is kamu, nagyon irigy lennék :lol: :lol:

Zsuzska :P
Igen, persze, hiszen még csak 7,5 hósak a srácok :lol:
Egyik szerintem úgy karácsony környékén, a másik kb. 2 hete :D

Benszi :P
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hú, Tonti, de rémes :(
Én mostanában nem emlékszem az álmaimra, mert 3-5 között álmodunk többnyire, amikor is valamelyik gyerekem szórakoztat :evil: De én is aggódom miattuk, hogy bajuk eshet, percenként pakolom őket vissza a kinevezett játszó szőnyegükre. Mondjuk legalább innen leesni nem tudnak...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

bakker nem bírok visszaolvasni

recept
egész pontosan 90 nap :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fanny: varj csak majd amikor mindket fiad beindul es mindenhova folmasznak aztan leesnek. Meg majd amikor egymast puffolik! :shock: :lol: Hu, ha belegondolok hogy az ocsemet elutotte a kocsi, elvagta a kezet totalra, betorte a fejet stb. akkor megijedek hogy nekem ket fiam van es egy izgaga, orokmozgo lanyom! :roll: :lol:

Pasi: mit nem csinalnak a nok? Pupiznak? Ah neeeeeeeeeeem! Tegnap etetes kozben az Anna egy akkorat pukizott hogy jor rohogott rajta. :lol:

Na, mennem kell viasatot nezni, kezdodik a musorom!

KépKép
KépKép
tontica

Dm-ben 23.-tól 169 ft a kecskeméti gyümölcs konzerv.
Vendég

A férjem megúszta a gyermekkorát törés nélkül, viszont 3x van összevarrva a szemöldöke :lol: Az ilyen varrásoknál az én fiaimnak szerencséje lesz azért 8) Ja és mindig kitűnő volt, viszont magatartásból 2-es...
Mi mindig azon nevetünk, hogy ha vásárlásnál beadjuk őket valami játszórészlegre, még semmit se vettünk, de majd halljuk hogy Márk és Milán szüleit kérjük a játszóházhoz :lol: Mármint most még csak röhögünk... szerencsére...

HELP! Tesz-veszről hogy lehet levenni aukciót (nincs még rajta licit)? Megkerült az ikres vásárlóm! Ha máshogy nem, azt hiszem, árat lehet emelni, ugye? Mondjuk irreálisan magasra? 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Változtatás az aukción és ott van olyan opció,hogy befejez
Vendég

Fanni! saját oldal/változtatás az aukción, és befejez!

zsuzska80
Szombathely

tonti: én annyit írtam tegnap, hogy nem büfögnek, nem finganak és nem masztiznak (és bocs, de nem fogok szépítgetni a kifejezéseken, mint pl: pukiznak:D)
erre írta benszi, hogy a férje szerint ugyanolyan büdöset szarik vmi nagyon csini nő is....
na szóval én azt nem írtam, hogy nem szarnak (még vanda is, legalább hetnte egyszer) :-)
és ezért megint ki fogok kapni, remélem, csak délután olvassa el, és ebédet még kapok...indulok is haza:-)
1szálpasi

Benszi
Takonygombócok alakulnak,d emég porszívózunk.Meg nyomjuk a coryizét családilag :lol: :lol: :lol: :lol: Már az uram is beadta a derekát látva a gyors felépülésem

Dóri
Akkor tulajdonképpen tök mindegy milyen tápszert illetve pépet kap ha mákja van az embernek és nem allergiás illetve érzékeny a gyereke?
Vendég

tök nagy jétákban vannak,lábujjhegyen pakolok a mosogatógépbe,tuti kiszúrják így is
ezerrel rajtol a Bercus,mielőtt ideérne becsukom és még nem is látja mi történt,de már sír :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

MA is olyan nap van, amikor egyszerűen mindenért rá kell szólni a lányokra. Reggel Jázmin fölmászott, és ácsorgot a labilis fotelban! MAjd szívrohamot kaptam mikor megláttam, pedig épphogy hátat fordítottam neki! :shock:

Tisztára bezsongattatok a babakocsi ügyben! Megint nagyon rá vagyok állva, holott esélytelen,hogy normálisat kapjak normális áron...

Én a pukit használom fingás helyett. Nekem szimpatikusabb kifejezés. A szarást is max akkor, ha dühös vagyok...
Vendég

Jah Fanni gondoltam h. nem évekkel ezelőtt készültek a képek :) de mi dec elején is így nyomtuk :) és az már lassan 3 hónapja, 7, 5 hónapos babák életében elég régnek számít dec eleje :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
23,5 fok fűtés nélkül,ablakok bukón :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg ne fagyj 22 fokban :lol:
Vendég

ajjjaj lemaradok
fanni cukik vagytok ugy nézel ki a sapiban mint egy kisikolás :D anyuka :D :wink: tinédzser vagy :D
őőőőő ja kitty cuccok igen benszi campona---igen zsuzskám vatera teszvesz-rajta vagyok ugyhogy szoljatok ha bárhol jó kittys szerkot láttok :D :D :D de már nyárra vettem micky egeres polokat meg van egy sponzorom tőle is jött egy gyönyörű body :wink: tényleg küldj címet mert kikapsz DORI :!: :!: :!:
akkor most mi a füttyfürüttyöt tegyek ne is adjak h.a.-tápszot jo az 1.is napi 1szer esznek ugyis csak abból--hanem vágják a fejemhez a főzeléket épp :twisted:
minenkinek köszi a receptes témát meg a dicséreteket is imádlak benneteket
:D
ja akit érdekel a vaterán egy csaj árul talpas új nacikat vékony anyagot ir de csak 300ft-én mán lecsaptam 6db-ot tőle de még sok van nesze a link :D :lol: vagyis tessék drágáim :D

lanyané

milyen talpas naci?
hol a link?
Vendég

cuki,de ez nálunk tárgytalan
mi már nagyfiúsban nyomjuk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
szerencsére sok segítséget kapok anyósomtól, csak az a gáz ,hogy egy szobában játszunk-tanulunk-élünk. :roll: Na de áprilisban tőlünk lesz hangos a háááz! :twisted: .... Viasatot nézni???? :lol: Hejde jó dolgunk lett, mát TVzünk is! 8) (megérdemled anya!)

Pasi, Benszi :roll: :oops: :lol:

banika
én tegnap kokóztam, teáztam, Paxirazoloztam, de nem hatott. Jobbulást Nektek!

Fanni
zárd le az aukciót!

Petra
Kép
petricsek

én eddig a rugit imádtam de mióta kimásznak a kezemből ez most tök jól jön zoknit leszedik egy perc alatt :D
most fotoztam 5 perce :D Kép
Kép

lanyané

marys, ez nekünk se játszik be, bár anyu múltkor vett nekik rózsaszín harisnyát! :shock: Azért, mert csak egy kék volt. :lol: Azért aranyos, mert jót akar, de mondtam, hogy (még) ha lehet nem akarok kis homikat belőlük! :lol:

Petra
Kép
petricsek

jajjj de lükék vagytok :lol: a termékei közt van kékbe fehérbe zöldbe csikosba :D szép lenne rozsazsinóbe járnának a makik meg a higanykák :D :D :D :D :D

lanyané

Tonti
Az az álom nem semmi.Megfejtetted már?
Én Marcikám eleget álmodott 40 perc alatt bakker

homimakik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekünk is van 2 lányos harink(apa mellénézett) :lol:
Vendég

http://www.teszvesz.hu/item512596144_512596144.html

http://www.teszvesz.hu/item512596144_512596144.html

csajok
én ilyen zoknit vettem még a higanykáknak,most ebben nyomjuk itthon.Ha a harira húzom rá,akkor nem mászik le annyira a lábukról.

Régebben a babaszobán árult egy csaj ilyesmiket,de nem találom
Vendég

Mármint a zokni nem mászik le a lábukról :lol: :lol:
Vendég

: Hadházy Péter (hadpeti) hozzászólások (0 db) >>

Értékelje az eladót!

HÁRMASIKRES Peg-Perego

Kitűnő állapotú Peg-Perego triplette SW hármasikres babakosi eladó.
Az ülések hátrahajthatóak, lábzsák és esővédő és alsó tároló a babakocsi része.Az első kerekek kormányozhatóak, így könnyen kezelhető.Egy pedál segítségével lapra hajtható/szállítható.Kompatibilis a peg-perego hordozókkal.Megtekinthető Hajdú-Biharban.
Érdeklődni: 70/9381511
Vendég

Paradizsnak drukkolunk és várjuk ha már tud írni
Vendég

Köszönöm, lezártam! :P

Banika :P
Kenguru goldban vettem ugyanilyet 950-ért, újonnan. És még csak akciós sem volt! Szólj ha kell még, veszek és küldöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann :P
Köszi! Igen, Apa is a fekete sapkásra mondta, hogy a babysitterünk tologatja a kocsit :lol: (Oh, de jó lenne, ha lenne egy babysitterünk :roll: )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Benszi!

Tőled akartam kérdezni, hogy a többi medencébe be lehetett vinni a gyereket, vagy nem is fogunk tudni fürdeni velük :shock:
Mondjuk Galyatetőn is ki volt írva, hogy a gyerekmedencébe nem mehet felnőtt, de mi megkérdeztük és bemehettünk, hétközben voltunk, nem is volt már gyerek rajtunk kívül. Meg elvileg gyerekvigyázó csak nyáron van úgy olvastam, csak nem várják el, hogy a másfél éveseim egyedül fürödjenek :roll:

Judit

jucicuki

Én csak a brendonban láttam de majd 2000ft volt. :evil: Ezeket meg újonnan árulta a csajszi.
Vendég

Márkómnak az alsó ajka be van duzzadva és lila :( Fogalmam sincs, mi történt és mikor? Kivettem a hintából és megijedtem, olyan ronda. Nem fáj neki, simán cumizik.
Mostan lelkifurdim van :( :cry: S amit majd kapok Apától, hogy folyton netezek :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:18-kor.
davandi

Fanni
ha küldesz egy mail címet,küldok olyat amitől lelkifurdid lehetne,d eide nem teszem fel,mert lecsuknak érte
Még mindig nincs fogínye :oops:
Vendég

azért a 9,5 c-t vettem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ezt hallom a nappaliból

ét-át-tó
válasz: tó tto
Vendég

fánksütőhöz valami speckó fánkrecept kell?
Most találtam egy fánksütőt a szekrényben egy gofrisütő társaságában :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: