A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Egyedül vagyok ma. Visszaolvastam, válaszolok is, csak már nem tudom, mit kinek válaszolok :oops:

TEJ - Az itthoni tápszereket, amikre magyar betűkkel van írva, hogy mi van benne, nem érinti. Remélhetőleg a tejpépeket sem... A CORA-ban valóban volt ilyen botrány, pár hete, de azon csak kínai betűk voltak, akciós volt... A durva benne, hogy azt hallottam, hogy a botránykor félre tették és ahogy lecsillapodott, kitették... Hogy tudták-e mi van benne, nem tudom...
Azért azokat a számokat én részemről már ellenőrizni fogom...
HIPP-ben tuti nincs!

BABAKOCSI - nekem egymás melletti van, 3 kerekű. Szuper jól kormányozható, imádom. Tényleg nehezen fér el benne a 2 óriásom, de egyelőre elvannak, összeborulva alszanak. Ja, elvileg 6 hós kortól ajánlották, mert teljesen nem lehet vízszintesbe tenni, de én csináltattam bele kókuszmatracot, így eleinte feküdtek benne. Enyémek csak menet közben alszanak, ha megállunk, jön a sziréna. Irigy-irigy arra, akinek akkor is alszanak, amikor állnak, ja és hogy ágyba tételkor is egyből alszanak? :shock: Mázlista Davandi 8)

PARADIZS - Ezer drukk, nem kamu 3-asikresünknek :D Várjuk szeretettel, amikor tud netezni...

HASZNÁLT TANGA komoly :lol: :lol:

CÁPA JELMEZ - király! Saját? Mert ha igen, tartsátok meg Tonti, megveszem jövőre!!! Nagyon tetszik! Anna hajas baba királylány meg tündér-bogár!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Basszus, laptető :evil:

Ja és Márkóm ma 4.20-kor kelt, Milcsim is, de ő visszaaludt.
Úgyhogy ma Apával így nézünk ki :shock: :shock: Ezt írom azoknak, akik ma mennek hozzá 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült mindent visszaolvasnom, de képek szuperek! Babák édesek, jelmezek nagyon tutik, babakocsik is.

Binyek! Nem semmi ez a babakocsis sztori! Ne kíméld a csajt, számolj be neki rendesen!

Örülök, hogy írtok a babakocsikról, mert lassan nekünk is aktuális lesz. Én eddig az PP Aria twint néztem, mert azt tudom megvenni használtan ismerőstől, de még semmi sem biztos.
Majd én is kutakodok.

Tegnap voltam dolgozni. Reggel nagyon sz@r volt itt hagyni a csajokat egész napra, pedig csak erről a hétről van szó, de bent nagyon jó volt, és gyorsan elment a nap. A munka nem lesz gáz, szerintem menni fog.
Ma csak 10-re megyek, és este még vacsi is lesz.

Mindenkinek szép napot, este majd megpróbálok visszaolvasni!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Én tök gyogyi vagyok, azt hittem, csütörtök van :shock: De csak szerda. Tudjátok be a kialvatlanságomnak, Mariann, Eszti...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

davandi: nem én szúrtam ki.....(és lusta vagyok kikeresni, hogy ki volt, bocs)

paradizsnak sok drukk

pocakos történetek: vanda is tudna mesélni párat.... :evil:

tonti: dedede, kérünk képeket!
1szálpasi

Tonti!! nagggyon jók a képek!!

Paradizsnak, drukk,én is kibírtam :) :wink:

Babakocsi!: az esernyőre csukható szélesebb!! de még így is befér mindenhova, posta,Spár, doki. nem sokkal de szélesebb!! és sokkal jobban elférnek benne, mint a lapra csukhatóban.
nekem egy illetve két gondom van az esernyőre csukhatóval:
1. nehéz vele patkázni, 2. van középen is kerék és mindig belerúgok, azért úgy megyek mint aki besz@rt.... de egyébként nagyon praktikus.

Nah Andi az úgy volt, hogy úgy jártam mint Binyek. Internetről kinéztem, közeli városból házhoz is hozták. A ház előtt adták át este sötétben, de én előtte már elutaltam a pénzt! nah aztán behúztam a lakásba, láttam szigetelőszalaggal volt megcsinálva, el voltak szakadva a szivacsok a tolórészen, koszos, büdös volt. aztán írtam neki hogy neki hogy nem kell, visszaküldöm. basszus nekem is volt pár köröm, mert ugye nem akarta, aztán belement. volt anyázás (d ekicsit lightosan) minden, de aztán happy end lett a vége, mert mondta hogy részéről nincs harag és felajánlották egy párnak akik szegény körülmények között élnek... nah azóta nem tartjuk a kapocsolatot, de azt hiszem iwiw-en bejelölt :) szóval így visszakaptam a pénzem. aztán így lett a piros, ami naggyon szuper. The End :)

Banika!

Nincs itthon már meg a doboza, de épp menni akartam venni.
Hippes, Hafenflocken (Guten Morgenes )van ráírva, azt hiszem 4 hós kortól adható. mi ezt használjuk sűrítőnek. de ha lesz doboz lefotózom :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.25 08:56-kor.

zsuzska80
Szombathely

fannikám ne ijessz már meg--ja jázmi téged olvas :D Kép
tápszer a dm-es k.,rva anájukat :twisted:
tejmentesen eszünk most h.a meg minden
binyek beszéljünk csunyán :D elment az egyik kisegér vadászni :D -nem fért máskép föl a weboldal link :lol: -holnap apa rak új képeket oda
babakocsirol most csak ez van nem is látszik mert nem raktam rá a kupolát mert kocsival mentem el és ig egyszerübb szétkapni
csajok még mindig nem nagyon esznek azt a k.,va tejpépet imádják de az most kilőve-ja köci a mülleres linket mindenkinek nem tudom miskolcra vgy székfehérvárra menjek :D

lanyané

Kép

lanyané

Lanyané, miért nem jó a DM-es tápszer???? :shock: :shock:

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:13-kor.
davandi

hali!

Fanni: most épp semmi tejserkentő, ha sok van, gáz, bedurran a cicim, alig lehet kifejni és elzáródik. kb. napi 2 deci pótlás kell, most még kapunk az anyatejgyűjtőből.

Vatera: Binyek! jogászi jogértelmezés: köteles visszavenni, ha nem, megtévesztés címszóval perelhetsz.

Lanyané: ugyanilyen járgánnyal furikázunk, imádom!
Miskolcra gyere, megyünk mi is, talizunk. :lol:

Lépek, csajom bömböl.
vovanda

Kép
Kép
Kép
Kép

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:14-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:14-kor.
davandi

Lanyané, jó a kocsi!!

Andi miiiiiiiii vaaaaaaaaaan? milyen eseményeket mozgatok??? :):)
nem az enyém volt a kocsi, ez egy tök másik!!!

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:15-kor.
davandi

vanda ok :D
zsuzska mert azt ettük és abban van olyan tej amit nem bontottak le-szoval attó vagyunk ekcémásak
ja levagyok sokkolva h.a tápszer 2600ft-köszi :shock:
szerintetek amit 10.hóban irtak fel a lányoknak az ujszülöttes h.a tápszert azt ki lehet váltani mert az csak ....csak :? 1900ft,mert találtam itthon egy receptet

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:15-kor.
davandi

davandi forditva :D jázmi copfis ,amika gyöngyszemű :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:16-kor.
davandi

Sziasztok!

davandi: szépségesek a csajok az új kocsijukban :D ! Használjátok egészséggel! Az én lányaim is alszanak a kocsiban ha áll akkor is. Így én is kiszoktam rakni Őket az erkélyre, igaz csak a hordozóban, mert nekünk most PP. Duett van. Ők alszanak a levegőn én meg csinálom a dolgom. Kíra is ilyen volt. Este mi is csak lerakjuk Őket, puszi és alvás.

Zsuzska : Gergő és Fanni is cukik a kocsiban! :D

Fanni: éjszakát sajnálom.

Tontica: Édes a Cápád. Tényleg bekapta volna a Katicámat. Cuki Anna ahogy takarítja az udvart! :D

Lanyané: Édes Jázmin! :D

Babakocsi: mint írtam nekünk a Duett van, de jó lenne egy egymás meletti is. Hévízre kicsit sok lenne ezt vinni, de ha nem találok másikat akkor ez lesz. Az a gondom, hogy mi mindig a gyerekekkel járunk vásárolni és nem tudom milyen kocsival tudnék a Sparba járni. Mi az ami elfér a pénztárnál?

Ancsi: elhiszem ,hogy nehéz volt tegnap. Lányok , hogy viselték nélküled a napot?

Tünde
Kép

Kép
myra77

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:16-kor.
davandi

Lányok!

Miért nem irattok dokival tejpépet, milupa HA-pép speciális gyógyászati célra szánt tápszer, ez van rajta, mi a vaniliásat esszük. 300 g. 700 ft alatt van a gyógyszertárban receptre.

Lanyané!

Recept egy hónapig jó a felírás dátumától számítva, utána nem adják ki...

Gyerekek szépek mindenkinél!

Judit

jucicuki

oksi irok

lanyané

Mi eddig HA-s tápszert ettünk!!! semmi mást!!! mégis tiszta ekcéma!!! akkor most mi van??
És akkor milyen tápszert lehet enni, ha a HA-s is kiüti?????

Andi! persze értem!

Myra! köszi!

zsuzska80
Szombathely

A recept 3 hónapig jó felírás után!!!

zsuzska80
Szombathely

Hű, ennyit írtatok míg megírtam a mondandómat?

Lanyané: még mindig csodaszépek vagytok! Most már mindig csinálsz copfot Jázminnak? A ti kocsitok milyen széles?
Receptek egy hónapig jók, ahogy Andi írta. Nem tudsz felíratni?
Hello Kitty-s rucikat honnan szerzed be? :?:

Tünde
Kép

Kép
myra77

myra! a Vateráról és teszveszről szerzi be Lanyané :) vannak ott tényleg jók :)

zsuzska80
Szombathely

3 hónapig érvényes a recept:)
1szálpasi

Zsuzska: nekünk mindig egy hónapot momdtak a receptre. :roll: Mivel fürdetitek a gyerekeket? Milyen fűtés van nálatok? Csak mert ezek is hozzájárulhatnak az ekcéma kialakulásához. Illetva ha korán kezdjük el a hozzátápit és hajlamosak rá.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Mariann :P
3 hónapon belül lehet kiváltani a receptet, így a 10. havit már sajna nem :?
Édesek a csajok, nálunk Milán olvassa a netet :lol: Szerintem benneteket a Hello Kitty szponzorál :lol: :lol:
Csini vagy a kommandós szerkóban :wink:

Tünde :P
Mi beférünk az egymás mellettinkkel a Sparba... vagyis az Intersparba...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jaja tutker hogy 3 hónap!!! :)

Távhő van, max 23 fok, de inkább kevesebb, és 5 hósan kezdtük a hozzátápit.... és gyógyszertári fürdetőkrémmel fürdünk :)

zsuzska80
Szombathely

Jah lanyané, Neked nem mondta a bőrgyógyász h. az érzékeny bőrű gyerekek okosabbak lesznek? :):):):)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska: már nézegetten én is, de az a baj, hogy nem tudom mekkora az a max. szélesség ami elfér a pénztáraknál. Mérjem meg legközelebb ha vásárolni megyünk? Kicsit furcsán néznek majd rám. :roll: Amúgy is mindig helyi látványoság vagyunk a 3 gyerekkel. :roll:

Recept: legközelebb rákérdezek. Kiváncsi vagyok mit mondanak.

Tünde
Kép

Kép
myra77

ja a spárba be tudunk menni, de kijönni a pénztárnál nem tudunk, hanem a leghátsó ajtón...

pedig biztos a 3 hónap.

zsuzska80
Szombathely

Fanni!

tényleg többet kellene aludni, szerda van :lol:
Szegény apa lassan már csak a babanetes csajokkal lesz elfoglalva 8)

Tejpép/tej!
A sovány tejpor és tápszer=uaz
Mivel miden tápszer kivéve a szója alapú spéci tápokat tejalapúak, még HA-sok is.
Ez mind a tápszerlobby :roll:
Ági 3 éves koráig csak tápot kapott, és ettől függetlenül ekcémás lett :?
Lanyané, ha tej allergia, a HA-s sem jó, az is tejből van, az megelőzésnek jó, de kialakult tejallergiánál nem.

Anny!

Szóljál, ha valaki miatt nem tudsz közlekedni, és simán szólok 8)

Kocsi!

nekünk volt ilyen is olyan is, és az egymás mögöttit jobban szeretem, mert nem vagyok kiszolgágltatva, és bárhova be tudok vele menni (keskenyebb, mint 60 cm :lol: )

Az egymás mellettiből zooper, meg Peg perrego Aria volt, zoopert szerettem, aria egy kicsit roskatag és keskeny, max. nyárig 8 kg-ig jó...
Nekem fontos volt, hogy egy kézzel össze tudjam csukni, és egyedül kezelni és bolygókeres legyen. Most Graco tesókocsink van, célnak megfelel.

Nekünk van kocsiösszefogónk, hát vész esetén nem rossz, de erre ne tervezzen senki. Irányítani szinte lehetetlen, és kb 120 cm széles a két esernyőkocsi összefogva :lol:

Binyek!

Ezek már oldtimerek a babakocsik körében, kb. 15 éve gyárották őket :?
Ne emészd magad, nem éri meg, felejtsd el, majd küldi a csaj a lóvét remélhetőleg.

Dóri
Vendég

Zsuzska: nekünk anno Kíránál a távhő miatt kezdett száradni a bőre. Igaz nem ekcéma volt, csak szárazabb volt a bőr a karján. A bőrgyógyász javasolta a Babe fürdetőt és testápolót. 3 nap alatt elmúlt és nem jött vissza, csak ha hosszabb ideig nem használtuk, Most nála is a kicsik fürdetőkrémét használjuk, igaz már elköltöztünk onnan. A doki mit mondott mitől lehet?

Fanni: nektek milyen kocsitok van? Biztos írtad, csak lusta vagyok visszakeresni. :oops: Intersparba járunk.Meg DM.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Fanni: visszakerestem. :D De a márkáját nem írtad.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Nem tudom ki kérdezte: a Lanyané féle járgány 75 centi széles. Én eddig mindenhova befértem vele, kivéve a liftajtónkat, az csak 70 centi.
vovanda

Huha, milyen is? ABC design, 3 kerekű. Majd keresek képet. DM-be úgy fér be, ha az ember a pénztárok között megy be. Kifelé minden OK. De simán beengednek :D

Dóri :P
Azért a praxist egyelőre inkább az "igazi" sebészeti betegek alkotják :lol: Ahogy a portás bácsi szokta mondani, hasi sebészet, tudja, a visszértől a strumáig :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

andi! edik a kolkok es jol nez ki a jargany is :lol:

binyek! orulok hogy visza kuldod a mocsoknak a szemetet, na es hogy pont az elso nega a maryskae :roll: ez a no meg a hasznalt cumis uvegeket is arulja, jo hogy nem a kolkeit :wink: de ki tudja szegenykek hogy neznek ki :roll:

banika! mar mint hogy ki hasznalja a jarokat es miet, nalunk kika nincs, bocs de kicsit zavaros vagyok, megint 15szor keltem a lanyomhoz

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Zsuzska!

ne emészd magat, nálunk is hasonló volt Ágival, vegyszert még hírből sem látott, bár tényleg sokat jelent ki mivel mérgezi magát, mert az ikreknél eddig nem jött ki :shock:
Ági ilyen korban már durván nyomta, véres volt helyenként a bőre :?

Nálunk megy a bio mosószer, abból is a HA-s baby, bio öblítővel, foltoldóval, spéci mosógép ekcémásoknak ajánlva, nem használok még magunknak sem por mosószert, mert megáll a gép alján és a bébi cuccot hiába mosnám bioval, ha előtte mondjuk Tomi ment, nem ürül ki :?
Fürdetőnek Babé omega 3-6 oil tusfürdő,
Ági majdnem csak természetes pamut fehétneműt hord, ami szintén hipoallergén.

kaja tekintetében igyekszem egészségesen, primőrt pld, nem kap, csak ha muszáj.

Az atópiás ekcéma amúgy sajna népbetegség :cry:

Dóri
Vendég

Fanni igazi, mármint úgy érted nem a sok kamuikres anyuka?
:lol:
Vendég

Hát nálunk az egy hónapnál régebbit nem adják ki a rendelő mellettiben :twisted:

Judit

jucicuki

Vanda: én kérdeztem a kocsit . Köszi.

Fanni: Köszi.

Közben jegyzetelem magamnak a kocsikat és szélességeket. :D

Dóri: akkor nálatok is a Babe vált be ezek szerint, csak az olajos. Milyen mosógépetek van, ha megkérdezhetem?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Érdekes az a receptes dolog! :roll: Már ebben sincs egységes rendszer? :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

zsuzska! ti is jol neztek ki a jarganyban

tonti! nagyon cukik voltak a babaid + ordogocske is :D :D :D

dragonfly! nagyon jol nez ki az a kocsi :D szerintem picit mar lehet a babikat emelni a kocsiban

ancsi! sajnalom, bizti en is ki leszek borulva, en marcius 16an kezdem :cry: :cry: :cry:

maryska! de jo a 3 csajszis kep, minek kel neked plasztika, le tagadhatnad hogy szultel, nem hogy ikreket :lol: :lol: ugy imadom a kulombozo kis csajokat :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Juj, de merges vagyok, irtam azt amikor elkuldtem kiirta hogy critical error vagy valami ilyesmit! :evil:

Na, szoval:

Lanyane: Lanyaid egyszeruen gyonyoruek!!! Olyan szep kis pofikajuk van!!! :D Jazminka egy kis vadmacska lesz, Amyka pedig egy aranyos kis tunderke. :D

Fanny: a capajelmezt ugy csinaltattam, ezt nem adom mert kell majd a Alexnek ha minden igaz. :wink: De ha szeretned szivesen megcsinaltatok Neked es elkuldom, lehet am kicsiben is! Nekem 18 euroba kerult de gondolom egy kissebb meret kevesebbe.

KépKép
KépKép
tontica

Akkor Juci átvernek, én erre rá kérdeztem a múltkor, szóval azért vagyok biztos a dolgomban.

Dóri! a Gergőnek csak az arcán van ekcéma,ahol folyik a nyála, illetve a cumi van. a testén sehol. de remélem nyáron elmúlik neki.

Meddig kell kb babakocsi?
Dóri?

egyébként ennek a Beuskának tök édes fia van...az iwiw-en láttam...

zsuzska80
Szombathely

Lanyane: ja, tenyleg honnan szervalod a Hello kitty-s ruhakat? Nekem is kell!!! :D

Kepzeljetek, hiztam 4 kilot :shock: mit nem tesz a nyugodtabb eletmod, mi? Ja, meg az hogy zabalok. :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: