A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi,
Köszi! Fura, ez az alaki hiba, azt tudják, hogy vajon mitől lehet?

Makkata,
És biztos nem azért késik, mert baba van???
vjulcsi

Julcsi, azt mondta ez genetika, nincs rá gyógyszer. Ezért kellett leválogatni.

Kép
gmelcsi1

Melcsi,
mi is 3-4 között érünk oda... Bár én most csak mint sofőr megyek... anyut hívta vissza Dévisz rákszűrésre.
Meg fogsz ismerni... szerintem csak én leszek ott anyukámmal.
hbarbi80

Julcsi!
Biztos, hogy nem baba, ugyanis ma megjött! :( De hát ez van! Én tudtam, éreztem, hogy nincs baba!
Ma egész nap Mohácson voltunk a Busójáráson! Nagyon tuti volt! Igaz kicsit fáztunk, de mi jól éreztük magunkat!

Miciona!
Mi a helyzet? Valami érzés? Valami furcsaság, ami eddig nem volt?

Én holnap megyek reggel a Jánosba csapoltatni! Már alig várom!
Szerintetek ha sírok egy kicsit készen lesz a leletem péntekre mire Apánkhoz kell menni? Annyira jó lenne, és akkor meg lenne minden leletem. Ja és mivel 3 napot késett, az átjárhatóságira lehet meg fűzöm Apánkat, hogy csinálja meg nekem! A 6-12 napban benne leszek, hiszen csak ma jött meg! :) Olyan jó lenne már azon is túl lenni, nem várni még egy hónapot! :? :?

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Szép havas reggelt mindenkinek!

Újfent megjártam kedvenc csapoló helyemet, a János kórházat. :) Sikerült ugyanazt a nénikét kifognom aki legutóbb vette a vért! És ami a legjobb hír, hogy péntekre el is készül a lelet, úgyhogy mielőtt megyünk Apánkhoz előtte beugrunk érte! Az már "csak" 4 nap!
ErcsiApu holnap megy a Máriába a leletekért, és ezzel meg is lesz minden leletem péntekig! :) HURRÁ! :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Kata,
nagyon friss vagy! És ügyes! Kiváncsi vagyok mi lesz pénteken!

Én tegnap görcsölgettem úgy mensisen, még ma is. Most lenne esedékes amúgy.
Azt nem értem ,amit Szimba írt, hogy az utrotól úgysem jön piri néni, akkor Moncsinak ,hogy jött?
miciona

Hú... úgy látom péntekre 3 napi hidegélelemmel kell megint Déviszhez készülni...
Kata, Melcsi, és én is... és még sokan mások...
De nem baj, csak jó híreket kapjon mindenki... ;)
hbarbi80

Miciona! Sejtettem, hogy a főnöködnél, illetve a párjánál valami hasonló probléma lehet, de ez önmagában még nem katasztrófa. Persze minden egyes endometriózisos eset más, de ez csak akkor gáz, ha a méhnyálkahártya nagyon vékony, vagy a tünetek a petefészkeket is érintik, esetleg mindkettő. :roll:
Ami a vörös hadsereg kontra progeszteron dolgot illeti, nem azt írtam, hogy nem jön meg, hanem azt, hogy kicsi a valószínűsége ennek. Még az sem befolyásolja a történetet, hogy mekkora adagban megy a hormon, mert nálunk az első alkalommal "csak" az Utro & Duphaston kombináció ment, mégsem jöttek a vörösök. A mai, modern fogigátlókban ennek a progimennyiségnek csak a töredéke található, mégis ki lehet velük tolni a menstruáció időpontját, ezért én nem értem, hogy a lombik után alkalmazott hormonmennyiség mellett hogy képes egyáltalán megjönni? Gondolom, a Doki válasza erre a szokásos lenne: "minden nő más és minden ciklus más..." :roll:

Gmelcsi! Nem véletlenül gondoltam először, hogy csak a jövő hétre hív vissza. Szokta mondogatni, hogy a két hét elteltével történő ellenőrzés még korai. Egyrészt a következő héten még bármi előfordulhat, másrészt két hét után a petezsákból az UH-on jó eséllyel még nem lát semmit, mert a felbontás miatt csak az 1 mm-nél nagyobb dolgokat észleli. Továbbra is drukkolunk! 8)

Norcis: köszi a választ! Nem véletlenül nem volt logikus a történet. Nálatok egyébként volt más indok is a következő stimu kapcsán a hosszú protokollhoz? Egyenletesen nőttek a tüszők?

Ercsikati: a progi az egyetlen olyan hormon, aminek a szintje miatt nem érdemes aggódni, ugyanis ezt a legegyszerűbb pótolni. Amikor ezeket a sorokat olvasod, akár már meg is van a mai csapolás eredménye. Ez alig 1-2 óra, a kérdés csupán az, hogy mikor teszik be a mintát a gépbe. Annyi bizonyos, hogy ezzel nem várnak péntekig, tehát egy pillanatig se aggódj emiatt! 8)

Rólunk: ahogy korábban már írtam, mi úgy voltunk vele, hogy felesleges várni, az első adandó alkalommal nekiesünk egy fizetősnek, ha a kiindulási helyzet kedvezőnek tűnik. Hát, nem így lett. Sajnos a sárgatest még jelen volt, így továbbra is volt a "rendszerben" progi, ami a tüszők növekedését tekintve kb. annyira kedvező, mint a jegesmedvéknek a globális felmelegedés. Ha ez nem így alakult volna, valószínűleg akkor sem esünk neki a következő stimunak, mivel az időjárás továbbra is ellenünk dolgozik. Ezt megoldottuk. A hét közepén megérkezik a saját kis otthoni futópadunk, így - Murphy törvénye alapján - valószínűleg még a héten beköszönt a jó idő. :) Sebaj! Ha ezt nem léptük volna meg, akkor a hideg kitartana minimum áprilisig, utána meg csak akkor lennének fagyok, vagy éppen országos eső, amikor elkezdünk egy stimut. Szóval most várunk és amikor legközelebb megjön a vörös hadsereg, megint megnézzük UH-n a "felhozatalt". Ha minden OK, akkor belekezdünk egy fizetősbe, ellenkező esetben a következő alkalommal már a hosszú protokollnak megfelelően indítunk, de akkor már OEP-es finanszírozással, akkor ugyanis meglesz az előírt, 90 napos szünet.

Lenne egy kérdésem mindenkihez: nálatok a sikertelen beavatkozások után, az ellenőrző UH közben szokta nézni a tüszők számát? Ha igen, akkor emlékeztek arra, hogy kb. mennyi szokott lenni az annyi? :o

Még egy apróság: még a tavasz folyamán, a Doki elmegy néhány napra továbbképzésre. Gondolom, ezt majd mondja nektek is. A pontos időpontot már elfelejtettem, mert minket szerencsére nem érintett. Ez nem azt jelenti, hogy akkor az intézet zárva lesz, arra viszont számítani kell, hogy azokon a napokon csak késő délután, illetve este lesz bent.
szimba

Szimba!

Nekem mindig jól nőttek a tüszők, csak mire a leszíváshoz jutottunk, kiszabadultak. 5 stimulációból 2x. Emiatt irta fel a Decapeptylt., Más ok nem volt. mindig volt elegendő szépen, egyenletesen növő tüszőm.

Ez a kezdő szett csak, hála az égnek, "csak " azt kellett kiváltanom meg a Progi szurit.

Továbbra is eladó mind a kettő. ( olcsóbban mint a futárnál illetve a gyógyszertárban.

Sok sikert mindenkinek!!!
norcis

Sziasztok!
Egyenlőre maradok lelkes olvasó, sajnos márc. közepéig nálunk nel lesz érdembeli változás, akkor megyunk a Kopához. Ő mondja ki a lényeget, van e értelme a páromat felturbozni vagy sem. Nálunk nagyon gáz a morfológia is - mint gmelcsiéknél, kb. ugyanazok az adatok, az immobilis több 55%; de a mennyiségben bizom, hogy a 0,02-ről lehet még javitani. Ugyhogy most varunk, én titokban már előre aggodom, hogy mi lesz később. Most tudtam meg hogy az ex főnököméknél egy darab élő spermiumot sem találtak, már volt a feleségének időpontja a beültetésre, aztán spontán terhes lett, és most már a harmadikkal várandós, szintén spontán. Akkor meg hogy a fenébe, ha nem volt a fickónak elő??? Na ilyen a természet...
Azért jó olvasni, hogy vannak sikerélmények, ugyhogy mindenkinek csak gratula!!!!
renna77

Sziasztok!

Renna,
Hát csodák mindig vannak, és én igenis nagyon reménykedem benne! Az utóbbi pár hónapban már valahogy teljesen letettem arról, hogy spontán legyek terhes (mármint lelkileg). De most úgy feltúrbósodtam, hogy igenis ebben a hónapban rákoncentrálok agyilag. Ki tudja, hátha ez kell :)

Azért persze nem feledkezem meg a segítségről: ma megyünk vissza Déviszhez!!! Nálam van kis dossziában az összes lelet, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan, és főleg mikor tovább!
Nagyon remélem, hogy a kis pajzsmirigy problémára azt mondja, hogy az inszem szempontjából elhanyagolható, és uccu neki :)

Kata,
tuti meglesz az eredményed! Ne aggódj!

Szimba,
Tetszett a jegesmedvés hasonlat :) És köszi, hogy elintéztétek, hogy jó idő legyen mostantól :)
Egyébként nekem is van otthon futópadom, imádom!

Miciona,
Nagy nagy drukk továbbra is! Tudod, csak képzeld magad elé rendületlenül a pozitív tesztet, ahogy Kata (Jázminanyukája) mondta :)
vjulcsi

Renna77: Az, hogy mennyit tudnak javítani a hadsereg létszámán, jó pár dologtól függ. Elsődlegesen attól, hogy találnak-e valamilyen eltérést (gyulladást, hormonzavart, vagy mondjuk herevisszért). Itt csodák nincsenek. 1 millió/ml alatt már nagyon kicsi az esély egy olyan mértékű javulásra, hogy inszem legyen belőle, 20 ezernél meg... Meggyőződésem szerint - ha csak nincs valamilyen műtétre szoruló elváltozás - mindenféle kezelgetés csak felesleges időhúzás. Még azt is el tudom képzelni, hogy a helyzet idővel tovább fog romlani, ebben az esetben pláne rossz lenne több hónap késedelem. Az ex-főnököddel kapcsolatban én nem híresztelném ezt a "csodát". Ez kb. olyan, mintha egy nő petesejt nélkül teherbe esne. Ilyen csodák nincsenek, egymás után többször meg pláne. Feltételezem, nem egyszer volt spermavizsgálat. Azt elhiszem, hogy a spermaképet sok dolog befolyásolja, de valamennyi katona mindig lesz a mintában. Azt nem írtad, hogy a későbbiekben volt-e újabb vizsgálat, ami esetleg magyarázattal szolgálhatott a váratlan sikerre. Ha volt és az eredmény javult, akkor az ex-főnök a receptet igazán megoszthatná a sorstársaival, ha viszont később is megnézték és akkor is 0 volt a hadsereg létszáma, akkor a történetnek van egy egyszerű, racionális magyarázata. Egy munkatársam is így járt, de bevállalta, elfogadta azt a helyzetet, hogy az asszonykája alternatív megoldást talált a problémára és most nagyon finoman fogalmaztam... :roll:

VJulcsi: ha már elintéztük nektek a jó időt, igazán beszállhatnátok a futópad árába. :)
szimba

Miciona,
hogy vagy, azóta is görcsöl a hasad?
Julcsi,
mesélj, mit mondott Apánk???
Renna,
nálunk is hasonlóak voltak az adatok (morfológia) ráadásul magas volt a fejeltérés aránya, de most már kb 6 hónapja szedi a párom az előírt vitaminokat+pl. nem iszik napi öt kávét stb és nagyon sokat javul a helyzet.(nem a mennyiség hanem a minőség vonatkozásában-egyre több a futkosó kicsike.Eddig az egyhelyben ugrálók voltak többségben.:) Nagyon jó fej volt az andrológus mikroszkopón megnézhettük a katonákat:)) Ja és azt mondta, hogy a minőségen kell javítanunk, mert az 1Mból ha nincs gyulladás vagy hormonzavar, akkor sosem lesz 100M...

Exfőnöködékkel kapcsolatban, osztom Szimba véleményét, hiszek a csodákban, na de ez már felérne a szeplőtlen fogantatással:)
Tényleg jó kis babanetes találkozó lesz pénteken Dévisznél :D
rencsi79

Sziasztok!

Melcsi, Barbi!
Úgy érzem tényleg hideg élelemmel kell mennünk Apánkhoz! :? De tényleg egy a lényeg, hogy mindannyian jó hírrel jöjjünk ki tőle! :) Nektek mikorra van időpont? Én 16:00-ra megyek, elvileg! :?

Az eredményemről annyi, hogy pénteken Apánk előtt mehetek érte! Még jó, ha már kifizettem érte 11.000,-Ft-ot! :x Remélem ott minden rendben lesz.

Én egyébként már alig várom, hogy menjünk, mert kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani, mi lesz a javaslata! Szerintetek még ebben a hónapban van esélyem, hogy az átjárhatóságit megcsinálja? A 12. napom - mert ha jól olvastam akkor a 6. és 12. nap között végzik el - jövő héten csütörtökön lesz. Jó lenne ha be tudna süríteni, mert akkor nem menne el feleslegesen egy hónap! Mert én még mindig azt mondom, hogy ott lehet a gond! :cry: :cry:
Nektek mi erről a véleményetek?! Mármint, hogy megcsinálja-e még ebben a hónapban!

További szép estét Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikata,
sajnos nem tudok vélemény mondani az átjárhatóságival kapcsolatban, lombik révén nekem nem kellett, de az a tapasztalatom, hogy Apánk nem húzza feleslegesen az időt, ha van rá lehetőség meg fogja csinálni neked. Nagyon izgis lesz a péntek, várom majd mindenkitől beszámolókat!
Miciona, jól vagy?, remélem csak pihizel!
rencsi79

Miciona!
Remélem csak a laptop akumulátorja merült le! :):):)
Hogy vagy? Mi van veled?

Bodzim!
Mi lehet veled?! Eszter édes kislány! Remélem jól vagytok!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Jó kis topikos találkozót szerveztetek péntekre :)
Kiváncsi vagyok ki milyen hírrel jön. Kata, már csak Szimba híre miatt is jó lenne, ha nem húzná az időt.Mi szerint tanfolyama lesz tavasszal és akkor még jobban besűrűsödik a napja.

Julcsi,
Még nem értél haza? Biztos ma is telt ház van a Dévaiban.
Remélem írsz egyből, hogy mi lesz a programod márciusban!

Én görcsölgetek, cici feszül, próbálok nem foglalkozni vele, azért sem írtam. Persze nem megy. Ez a várakozás a legnehezebb!
Amúgy mikor sikerül wc-re mennem a méhem sem görcsöl.Nem értem mi közük egymáshoz. Ezt csak azért írom, mert sosem volt gondom.Bár ennyi mozgás mellett nem is csoda. Vagy ez is a gyógyszerektől lehet?
miciona

Sziasztok!
Bocsánat, már megjöttem egy ideje, csak a kutyákkal voltunk kint, meg havat kellett lapátolni :)
Nem is kellett sokat várni! Fél6-ra mentünk, és 3/4 7-re már kint is voltunk, és nem keveset voltunk bent Dévisznél.

Minden rendben van, átnézte az összes leletemet, meg az asszisztens fel is írta azokat egy papírra. Kiderült, hogy a nőgyógyászom hiányos igazolást adott a rákszűrésről, ezért azt inkább megcsinálta, meg az emlővizsgálatot is.
Nagyon jó kedve volt, végig poénkodott, kivételesen én is laza voltam, és kifejezetten jól éreztem magam nála (na jó, a vizsgálatot kihagytam volna:)

A lényeg, hogy nagyjából minden rendben a leleteimmel (a kicsit alacsony TSH-val nem foglalkozott, mert a T3, T4 rendben van).
Szóval márciusban átjárhatósági, áprilisban inszem :)
Az átjárhatóságival kapcsolatban még nem dönötttük el, hogy melyik legyen (lapar semmiképp, de az UH és a röngten között vacillálok, hiszen az röngtenesért nem kell fizetni, sőt, a biztosításom miatt még pénzt is kapnék érte). Egyébként mindegyiket a 7-11 nap között kell megcsinálni.
Továbbképzésen azt hiszem március 9-11 lesz.

Kérlek titeket, akinek röntgenes átjárhatóságival van tapasztalata, az írjon! Meg bármilyen átjárhatóságival kapcsolatos tanácsot szívesen vennék. Köszi!
vjulcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem Ercsiben, és Budapesten Szakad a HÓ! :):)

Julcsi!
Örülök, hogy jól érezted magad! :) Én pénteken megyek, de már alig várom. Főleg azért, hogy mit fog majd mondani! :) Te hányadik napon vagy most? Vagy fel sem merült, hogy még ebben a hónapban megcsinálja az átjárhatóságit? Én nagyon szeretném ha megcsinálná, hogy tényleg ne kelljen 1 hónapot várni megint! :( Egyébként ha választani kell, akkor én azt hiszem, hogy az UH-s átjárhatóságit választom majd! Olvastam róla egy csomót, és nekem "szimpatikus"! Nekem pénteken biztos, hogy csinál rákszűrést, mert mondtam neki, hogy inkább csinálja meg ő, mert az én dokimhoz elmenni, leveszi, aztán meg vissza az eredményért. Na meg lehet, úgy jártam volna, mint te, és akkor 2x fizethettem volna érte! Te most mindezért mennyit fizettél? Ha lehet ilyet kérdezni?! Már csak azért, hogy én is tudjak kb. kalkulálni! :( Kb. Mennyi ideig voltál bennt nála?

Miciona!
Te csak pihenj és NE KOMBINÁLJ! Mennyi időd van még a tesztelésig? Annyira, de annyira szorítok NEKED!

Puszi Mindenkinek! MAjd még jövök! :(

Kép

KépKép
ercsikati

Makkata,
Nem akarokm orvost játszani, de szerintem, ha a leleteid rendben vannak, és Ercsiapu is, mint tudjuk, tökéletes :), ovuláció indukciót fog első körben javasolni. Persze ez csak az én feltételezésem!

Én már a 10. ciklusnapon mentem (nekem meg korábban jött, mint számítottam rá), így esély sem volt, h még ebben a hónapban megcsinálja az átjárhatóságit- mondjuk ezt tudtam előre, már megbarátkoztam a gondolattal.
Talán neked még belefér, drukkolok, hogy így legyen!

Nekem a köv. mensi 1-2 napján kell őt hívnom, akkor kell bejelentkeznem az átjárhatóságira. Egyébként én is az UH felé halok, nem szívesen röntgeneztetem a petefészkemet ha nem muszáj, még ha meg is fizetnek érte :)

Szerintem legalább 20 percet voltunk bent nála, és végig nagyon jó fej volt. Pl. az emlővizsgálatnál megkérdezte, hogy szoktam-e magamnak, mondtam, hogy nem igazán. Erre ő: na most képzelje el, ha én hetente kétszer ezt csinálom magának, mert maga nem csinálja, akkor Apa nagyon féltékeny lesz :)
Ja és 10 000Ft-ot fizettem, kevesebbet, mint a múltkor :)

Miciona,
Továbbra is sokat gondolok rád, és szorítok a babáknak!!!
Hogy érzed maad ma reggel?
vjulcsi

Sziasztok,

Úgy néz ki, hogy ha túl lesztek az átjárhatóságin már nálatok is felpörögnek az események. Sajnálom, hogy még egy hónap rámegy, de legalább Ti már tényleg szép tavaszi reggeleken fogtok az Intézet előtt ácsorogni. :)

Tapasztalatom nincs az átjárhatóságiról , mert nálunk csak a lombik jöhetett szóba, ott meg ugye nem kell.

Ma lekopogom nem görcsölök. Vasárnap-hétfőn kellett volna megjönni. Tegnap még egész estig görcsölgetett. De már tegnap óta magas a reggeli hőm. Konkrétan tegnap remegtem mikor kiszálltam az ágyból, ma reggel meg már mértem is, de mérés nélkül is éreztem, hogy magasabb. Remélem ez jó. Gmelcsinél is ez volt.
miciona

Miciona,
szoktál tv-t nézni? van valami érdekes, amit tudsz ajánlani.
Sikerült jól megfáznom, lázas is vagyok:(, így én is fekszem, még jó hogy van kb. 1 hetem mire mennem kell Déviszhez, de már most unom a semmittevést....
rencsi79

vjulcsi!
Nekem volt hsg-m, röntgenes, és nem fájt. Mondjuk, én szóltam a dokinak, hogy ne akarja mindenáron, hogy átjárható legyen 2 méhenkívüli után...mert így jöhetett lombik, nem kellett az inszemmel szórakozni 0 % eséllyel.

kata790313

Kata,
én 3 körül megyek, és ha jól tudom, Melcsi is 4 körül fog odaérni.
hbarbi80

Rencsi,
Remélem azért hamar meggyógyulsz. Forralt bor? Jól betakarozva, sűrűn ,de rövid ideig szellőztetni.

Nem nagyon tévézek. Mivel évek óta váltott műszakban dolgozok , nem sok értelme lett volna belekezdeni sorozatokba.
Viszont mióta itthon vagyok új széria indult a Szivek szállodájából, ez 15.25-kor van az RTL-n. Reggel csak hír Tv-ket nézek, mert itthon nem jár újság. Láttam reklámozni a Bűvöletet is, azt régen néztem.
miciona

Sziasztok!

Julcsi nekem röntgenes volt. A régi nőgyogyim csinálta. Egy vizsgálóban felhelyeztek egy katétert, a katéterrel lecaplattam a röntgenszobába, ahol a gépet velem együtt döntötték vízszintesbe, benyomták a katéterbe a jódos kontrasztanyagot. Én speckó nem nagyon éreztem, és egy képernyőn nézték közben az átfolyást, meg felvételeket készítettek. Az egész nem tartott tovább pár percnél. A legrosszabb az volt, amikor a katéterrel kellett sétálnom.

De volt ismerősöm is akinek sajna kellemetlen volt, és őt tolokocsival tolták le a röntgenre.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Barbi,

Mi Katával egyből felismertük egymást. Remélem Nektek is sikerül egy jó kis Fórum találkozót összehozni.
Csajok, Dévai, buli, fanta :wink:
miciona

Rencsi!
Hamar gyógyulj meg! Forralt bor, ahogy Miciona mondta! Jó meleg takaró, és szellőztess néha-néha! Ha a forralt bor nem megy, akkor forró citromos tea!

Barbi!
Én 4-re megyek, és tényleg igaz amit Miciona írt! Mi egyből megismertük egymást! :):):) De valószínűleg azért, mert tökéletes személyleírást adtunk egymásról! :) Neked most mi lesz Apánknál?

Melcsi!
Te hogyhogy 4-re jössz? Neked mi lesz? Remélem Apánknak jó kedve lesz, már a nap "vége" felé! :)

Miciona!
Pihenj, olvass sokat, ha nem tévézel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona,
Nagyon jó hír, hogy nem jött meg, de főleg, hogy ilyen magas a reggeli hőd!!! Hú de izgi! mikor tesztelsz?

Kata,
Azért jó lesz neked, találkozol a lányokkal. Bezzeg tegnap nem volt senki...:( (mondjuk ennek is volt előnye: hamar sorrakerültünk:))

Rencsi,
Gyógyulj meg, jobbulást!

Melcsi,
Te hogy vagy? Este már láthatod a kis petezsákodat, vagy zsákjaidat, de jó! :)

Ági, Kata
köszi az infot, ezek szerint a HSG sem fáj annyira. Ennek ellenére azt hiszem maradok az UH-nál, már nagyon ragaszkodom Déviszhez és a kilinkához, nem akarok idegenhez kórházba menni... még soha életemben nem voltam kórházban, és most nem akarom magam még ezzel is idegelni (tudom-tudom, lassan hozzá kell szoknom majd :()
vjulcsi

köszi csajok, igyekszem gyógyulgatni.
Mivel már a fülem is kattog elmegyek a körzetihez du-n, hogy nehogy valami komolyabb legyen. Azt hszem kardomba is dőlnék ha emiatt tolódna egy hónapot a dolog...:(
Más,
ti szoktátok érezni a peteéréseteket? Amióta bromot szedek,kb. 3 éve azóta mindig érzem. Először nem tudtam hogy mi az, és mondtam az akkori nődokikmnak, hogy nem lehet-e az, mire "kiröhögött", hogy azt nem lehet érezni, aztán csinált uh-t és meglepődött, mert tényleg az volt.
rencsi79

Julcsi!
Azért tényleg várom, és kíváncsi vagyok, hogy megismerjük-e egymást!? :):) De bízom benne, hogy "egymásra" találunk! És bízom abban is, hogy nem kell sokat várni, ugyanis azt utálom a legjobban, de szerintem bele fogok jönni!

Kérdezhetek egy olyat, hogy akinek volt "saját" nőgyógyásza, az elgondolkodott már azon, hogy Apánknál fog szülni, ha oda kerül? Csak azért, mert engem mostanában egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy nála szeretnék szülni! Szóval erre várom a válaszokat! Köszönöm előre is! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Szimba, rencsi igazatok van, teljes mértékben exfőnök történetével.
Rencsi, szerencsére "uram" csak napi egy instant kávét iszik, szoval nincs mirol leszoknia 8) Még jó, hogy nem dohányzott sosem. Bár nem tudom mi a véleményetek arrol, hogy elég sokat ul a számitogép előtt. Ez mennyire befolyásolja a "tömeget"? :lol:
Én nagyon bizom az orvosokban, és nem fogom hagyni, hogy tényleg feleslegesen huzzák az idot, pláne utálom a felesleges pénzkidobást. Ugyhogy minden reményem Kopában van.
De azért köszi a biztatást.
Miciona, reméljuk ezek már egyértelműen jelzik a bébit!!!!
Ja, ma este megyek egy volt oszt.tarsamhoz, ahol szinten lombikkal jöttek a babák (két terhesség), leinformálom őket. Annyit tudok, ők a Jánosban "csinaltattak" mindent. Majd megirom miket mondtak!!!
Szép napot! 8)
renna77

miciona,
jól emlészem ugye, hogy amikor megjön és telcsizni kell Apánknak, akkor még aznap menni kell hozzá, de gondolom ott csak felírja a szurikat meg megbeszéljük, hogy mennem kell majd két naponta uhra!! Ugye más nem lesz?
A reggeli uhra hogy kell számolni, mikorra végeztél reggelente? Arra emlékszem, hogy korán kell menni, de mennyire korán?
rencsi79

Ercsikata,

nekem van saját nőgyógyászom, ő küldött a Dévahoz, de én is ezen gondolkodom, hogy jobb lenne Apánknál szülni. de jó lenne már ott tartani, vagy esetleg már túl is lenni rajta :lol:
renna77,
nekünk férjem dokija azt mondta, hogy a számítógép az egyik legártalmasabb a katonák szempontjából..... na de ezen hogy lehet változtatni???
írd meg majd a hallotakat!
rencsi79

Rencsi,
Két rossz hírem is van:
1. az első lombik előtt az első nap mikor jelentkezel csinál egy uhut.
Igen akkor mikor már piri van. Létszám ellenőrzést tart Graf-tüsző kezdeményből.
Az első lombiknál ezt még fokozza a híres méhszondával, amit csak ő csinál Magyaro.-on. Akinek nincs méhszáj problémája meg sem érzi. Én sem, ha jól emlékszem Moncsigának fájt kicsit.
Ez azért jó ,mert beméri hová kell visszatenni a bébyket.
Előtte alá kell írnod, hogy ha megmozdulsz és átszúr ki kell venni azonnal a méhed. Ne ez durva, de csak leírva, amúgy még soha nem fordult elő nála ilyen. Meg én nem is éreztem, pedig nagyon féltem.
2. rossz hír , hogy én egyszer voltam első, aznap sietnem kellett ,és csak úgy sikerült, hogy 6.30-ra (!!!!!) értem oda. Amúgy 7.30 előtt már ott van, el is kezdi az uhukat. Volt, hogy csak 10 körül végeztünk és onnan még át kell menni a Nyírőbe a város másik oldalára csapoltatni és még a következő napi gyógyó adagokat is kiváltani.Mindig csak 2 napra elegendő szurit ír ki.
miciona

Julcsi,
hivatalos teszt nap: jövőhét szerda.
Holnap reggel tesztel az egyik lány, akivel együtt voltam beültetésen , írogatunk egymásnak, ha azt írja, hogy pozitív, lehet, hogy felbuzdulok én is egy tesztre.

Nőgyógyászommal én akkor "szakítottam" mielőtt tavaly augusztusban felhívtuk először Déviszt.
Az egyik jó ismerősöm a János csecsemő osztályán dolgozott diplomás ápolóként, és ő is nagyon ajánlotta a Jánost. Most volt róla cikk a januári Kismama újságban is. Nekem szimpi hely. Szóval, ha Dévisz nem is vállal, én akkor is a Jánosban szeretnék majd szülni. Biztos az ismerősöm is , de tuti Apánk is ajánl dokit.
Meg szerintem a szülésznő választás talán még fontosabb, rajta áll, hogy miként éled meg a szülést. A ismerősöm meg jól ismeri őket, hogy kihez érdemes menni.
miciona

:(((((
Jesszus!!!!!
és akkor ott vérfürdőt rendez??? ez a méhszonda olyasmi érzésre, mintha rákszűrés? mert nekem az is szokott fájni egy kicsit...
Kész vagyok :(
Most már értem miért írtátok, hogy ácsorogtok az intézet előtt.....
rencsi79

Igen, olyan érzésre. Én észre sem vettem, hogy már végzett, de biztos nem vagyunk egyformák. Minden esetre nem vészes.Gondolj arra, hogy ez is a babásodást segíti.
Igen korán kell kelni, aki babát akar Dévaitól :) :)
miciona

Julcsi!
Nem tudod véletlenül, hogy holnap is 14 - 14:30-ig lehet menni a Máriába a leletért? Csak mert ErcsiApu holnap ér rá elmenni! :(

Kép

KépKép
ercsikati

miciona,
köszi, hogy leírtad, legalább nem ott kaptam sokkot...:) így tudom, hogy mire számítsak. A korán kelés menni fog, a nődokimhoz is reggel fél hétre jártam még anno.
rencsi79

Rencsi,
kérdezz nyugodtan.
Szerintem érdemes előbb odaérni, mert akkor van gáz, ha elkezd műteni is közben, mert akkor nagyon lelassul a sor. Inkább érj oda 7 előtt és fél órát várj a kapuban, mint bent 2-3 órát.

Kata,
nem engem kérdeztél, de erre az időpontra emlékszem én is
miciona

Miciona!
Akkor megmondod nekem, hogy milyen időpontokban lehet menni a Máriába a leletekért??? :D :D :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Érdemes megnézni:-)

http://www.koltok.ltime.hu/

http://www.hoppa.ltime.hu/

Üdv.

Üdv.
maci1981

Miciona!

ErcsiApu csütörtökön megy a Máriába! Mikor teheti meg?! Csütörtökön is 14:00 - 14:30-ig lehet menni? Te mint időpont szakértő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Micona,
Nagyon remélem hogy az ismerősödnek és neked is kétcsíkos lesz a teszted!

Nem tudod, hogy az inszem előtt ugyanez a procedúra van? Kell menni az első nap, stb?

Kata,
Igen, úgy emlékszem, hogy 14.00-14.30 között lehet menni minden nap, kivéve péntek.

A nőgyógyász: pont ezen gondolkodtam reggel a kocsiban! Nekem Apánk tegnap annyira jó 'élmény' volt, hogy nagyon szeretnék nála szülni. Igaz, kicsit messze lakom, konkrétan a város másik végén, de mégiscsak egy városban...A saját nőgyógyászomhoz sem járok régóta, így vele semmilyen kötődés nem alakult még ki, olyan különösebben nem is vagyok oda érte, bár jó fej, és nagyon közel van a kórház, ahol dolgozik.
vjulcsi

Ez az inszemes dolog engem is érdekelne. Pontosan, hogy milyen procedúrával jár? Köszönjük! A Nép nevében! :D :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Kati,
Engem nem nehéz megismerni, barna középhosszú göndör haj, szemüveg, és anyukámmal leszek ott, most ő megy rákszűrésre, nekem most spec nem csinál semmit Apánk... csak kísérek...
hbarbi80

Kata,
mi is ebben az időpontba kellett menni, de nem tudom milyen nap volt. Speciel ebben nem vagyok szakértő, de van amiben profi vagyok :wink:

Inszem: azt tudom, hogy ők is jártak uházni, de részleteket nem tudok
miciona

Miciona!
Tudom, hogy van amiben profi vagy! :) Ezért figyelgesd tovább az irományainkat, és láss el minket okos gondolatokkal! :) :lol:

Barbi!
Azt hiszem engem sem lesz nehéz megismerni! Micionának elsőre ment! :wink: 170 cm magas, közepes sötét haj, szőke csíkokkal. ErcsiApu nálam valamivel - 20 cm-vel - magasabb rövid tüsi hajú! Mi együtt leszünk! Én szerintem térd nadrágban leszek - a színét most még nem tudom megmondani :) -, mert szeretem őket, és egy fekete csizmában! - A kedvenc öltözékem. Ja és ha nagyon aprólékosan nézel akkor az egyik fogamban van egy fogékszer! :)
De szerintem megismerjük egymást! :lol:

Melcsi!
Merre vagy? Tőled is várjuk ám a "személyleírást"! :)
Amikor Micionával találkoztunk, és ők beléptek az ajtón, egyből megismertük egymást! Olyan jó volt! Igaz nem volt sok időnk beszélgetni, mert engem hamar-hamar behívott Apánk! :)

Julcsi!
Amikor mentél másodszorra, akkor is be kellett jelentkezni a recepción? Kérdeztek megint olyat, hogy mikor volt meg utoljára, meg ilyenek?

Szép estét! Még lehet jövök! :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
a recepcion mindig be kell jelentkezni.
Csak mostmár van kartonod ,így nem kérdeznek annyit, nyugodtan ismerkedhetsz a Fórum társakkal :)))))
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: