A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt

Rony: Te, mikor tesztelsz???????
Gondolom, nem bírod ki, az eredmény hirdetésig :D :D
Nagyon drukkolok, neked+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++ Ez mind baba ragacs volt. :wink:

Kép

Kép
edinka

Akire: Nekem akkor fájt jobban, amikor tompa volt a tű hegye.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok!

Segítsetek már légyszi!!!Ha szerdán van a spermamintavétel, még azon a héten vagyis pénteken meg van az eredmény vagy ilyenkor már csak hétfőn? NÁLATOK HOGY VOLT????

Amúgy felhívtam a recepciót és holnap derül ki hogy újra kell-e a 3.napi vérvétel vagy kezdhetek- e a 20.napon a következő ciklusban. A recepciós szerint nem kell újra a 3. napi de mondta hogy majd holnapra megkérdez egy dokit.

RONY Drukkolok ezerrel!

Rózsa! Veled mi újság???

Edinka!

Megkérdezhetem hogy az 1. babád hogy fogant? Szintén BMC? Majdnem egyidős az én kisfiammal aki mint már írtam régebben elsőre ágyban párnák közt fogant, így nem is értjük hol késik a tesókája... :cry:
csézjang

Akire, Rony, Edinka és akit érint!

Ti hány hónap alatt jutottatok el a kivizsgálásoktól az 1. inszemig????
Csak hogy kb hogy tervezzek/ már ha ilyet lehet egyáltalán...bár tudom hogy nem, csak furdal a kiváncsiság.....! /
:lol: általában 1-2 hónap múlva már kezdtetek is vagy becsúszott v.mi gubanc és több hónap is eltelt? Köszi a válaszokat! :roll:
csézjang

Csézjang!

Friss tapasztalat: Apa csütörtökön volt csipetcsapatot adni megvizsgálásra, és holnap kell telefonálni az eredmény miatt.
kakti

Akire! Most olvastam a privit, köszi! Bejelöllek az iwiw-en.
csézjang

Kakti köszi, akkor csak hétfő lesz, nem baj.
csézjang

Sziasztok

Viktória otthon fogant "ágyban párnák közt"
Tesó nehezebb ügy :cry: de remélem nem sokáig.

Mi szeptember 23 án voltunk először a bmc-ben
1 hónap alatt meg voltak a vizsgálatok.
De közben volt egy bacis fertőzésünk, mindkettőnknek így egy hónapot csúszott az inszem.
+ még egy hónapot, mikor előbb repedtek a tüszők mind kellett volna. :roll:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok

Edinka! Nagyon drukkolok neked! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, "az nem lehet, hogy ebből ne legyen baba"
Egyébként én ma voltam a 2. inszemen 1 tüszőm volt pénteken 21 mm-es. Most megint reménykedhetek.

Rony! Téged sem hagylak ám ki a sorból, rád is rád férne már a siker. Most már igazán jöhetne valami pozitív fuvallat a fórum háza tájára.

Akire! Én is voltam pénteken. Mibe voltál? Hogy lehet, hogy nem láttalak? Egész délelőtt ott voltam.

Dita! Te mibe voltál pénteken? Lehet, hogy Veled beszélgettem és nem tudtam, hogy Te vagy?? A férjemmel voltam és egy lombikos lánnyal meg a férjével beszélgettünk, na meg persze lehet, hogy veled. Nem álldogáltál egy darabig?

Remény!!! Mi van Veled? Volt már eredményhirdetés???
szöszi1977

Holnap megyek a BMC-be. Ma beszéltem Zeke dokival és azt mondta, hogy menjek be holnap, megnéz. Én mondtam neki, hogy a provera nekem nem jó, de azt mondta, hogy ez korszerűbb, mint a norculut. De nekem mégiscsak az válik be.
vicky79
Budapest III. kerület

csézjang: Nálunk áprilisban kezdődött a kivizsgálás és júniusban mehettünk az első stimura. Sajna nekünk ebből ugye nem lett inszem. Nekem a hsg-t már az előző dokim megcsináltatta és IR-es vizsgálatom is volt már.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam BMC-ben. Elég nehezen értünk fel a hó miatt.
Szerdán újra mennem kell. Növögetnek a petécskék. Van jópár 8-as, 10-es, 12-es. Most a 6. napon vagyok.
Valószínűleg péntekre tervezi Szűcs doki a beavatkozást. Bár még nem mondta, de a hétfő már soká lenne szerintem.
Remélem szerdán azt mondja, hogy pénteken leszívás.
Jön valaki szerdán a BMC-be Szűcshöz?

Egyébként ma tudtam meg, hogy a Gynazol hiánycikk, úgyhogy ha valakinek kell, akkor még időben próbálja beszerezni. Én végig telefonáltam Pestet, de nem volt sehol. Aztán haza telefonáltam Jászberénybe, és itt volt.
Úgyhogy egy jótanács: a vidéki patikákban nagyobb sikerrel találhattok. :D

Mindenkinek sok sikert!
vevikk

Köszi lányok a pozitív energiákat, drukkokat. Természetesen nem bírom ki teszt nélkül, már meg is vettem és vasárnap teszt!!!

Csézjang!
A mi esetünk igaz nem mérvadó, mert voltak gondok, de április elején volt az első konzultáció és szeptember közepén került sor az első inszemre. De ha nincs gond, akkor a kivizsgálások után szerintem lehet is kezdeni a dolgot, nem szokták nagyon elnyújtani.

Szöszi!
Akkor most már lehet neked is pozitív hullámokat küldözgetni. Hát tessék...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :wink:

Vicky!
Mondd meg Zekének ne ilyeneket írjon fel, hanem bébibogyót a pocidba
:D

Kakti!
Jó lenne összefutni, lehet majd megismerlek az iwiw-ről, rajtam barna bőrkabát lesz. Böbére is kíváncsi vagyok ám :wink:

Akire!
Köszi a drukkot, már várom hogy mikor lehet érted szorítani :wink:

Edinka!
Remélem a ragacsnak meglesz a hatása. Te hogy érzed magad?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szép jó reggelt, Lányok!

Tegnap már nem volt energiám jelentkezni, de minden rendben van. :lol:
Megkaptuk a két gyönyörű szép Embriónkat, már lassan 1 napja én nevelgetem Őket :D :D

A 7 embrióból 5-ből fejlődött blasztoig, ami nagyon jó eredménynek számít. 3-at fagyasztanak. :lol:

Jövőhéten márc. 3-án már mennem is kell vérvételre! Csak egy hetet kell várnom, hogy kiderüljön, terhes lettem-e! :)

Majd később visszaolvasgatok miről is írtatok a tegnapi nap folyamán, most pihizek még!

pussz
trix78

Sziasztok!

Trix, az nagyon szép eredmény, sok-sok babaragacsot küldök neked, pihenj sokat.

Akire!
A szuri nkem is úgy volt, hogy van amikor soha nem éreztem, van amikor meg nagyon fájt és csípett. Ilyen ez.....Mindig máshova szúrd, hátha úgy jobb.
Nagyon drukkolok mindenkinek, kitartás!!!
Heni
heni77

VEKIKK
Én is ott voltam tegnap a BMC-ben, és szerdán megint kell mennem. Az elsőn várakoztam egy szemüveges lánnyal az Újváry doktor irodája melletti széken. Hosszú fekete pulcsi volt rajtam, egészen a térdemig ért, és kismamanaci! :wink: :oops: :lol: (bár ez a pulcsi alól nem látszott ki, hogy az! :wink:

Szerdán ugyanaz a forgatókönyv lesz. 1/2 8 ra megyek vérvételre utána az elsőn várni az uhura és a véreredményre! :o

Szerencsére az ekg-re nem kell még délutánig várnom, mert van egy hetes ekg-m! Elfogadták, sőt külön örültek neki. :wink: :D

Ezer hála és köszönet a kardiológus házidokkeremnek! :lol: :lol: :lol:

VASIKÁÉ
Köszi hogy pénteken küldöd felém a pozitív hullámokat. Rám fér majd. Közeledik a péntek egy kicsit parázom.
A szurik hálistennek ma végetérnek, szerdán már csak egy tüszőrepi. Na onnantól kezdenek majd igazán táncolni a petefészkeim. :roll:
Te nem sokára kezded a stimut, fogunk mi még a fehérvári kórházban együtt szülni! :D

TRIX
Hát ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!! Babaragacs és hatalmas drukkok mennek továbbra is. Mikor lesz a vv?
+++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75

Lánykák!

Sztetek kb hány körül érdemes Szűcsdokit felhívni? Amikor nem zavarom, és van két perce...
kakti

S.O.S.
Meg tudná adni vki a BMC számát? Nincs nálam! :(
kakti

Sziasztok

Szeretnék valamit kérdezni.
Ti utro mellett hogy oldjátok meg a sexet.
nekem 3*1 et kell nyomnom. Férjem már nem hagy békén :D :oops:

Rony: Mit érzek???
Nagyon feszül a méhem, és az éjszakai wc-re járás ami 5 *van egy éjszaka, meg a mellem nagyon fáj de szerintem az a hcg szuri maitt.
Én, már úgy döntöttem hétfőtől tesztelek akkor leszek inszem után a 10. napon. Nem bírom ki 9-ig. Nem is én lennék ha kibírnám :oops:

Szöszi: De, jó akkor neked is lehet drukkolni

Rony: akkor neked vasárnapra szorítok nagyon, hogy kétcsíkosat pisilj.
Te akkor hányadik napon leszek inszem után??

Ditta: Olvastalak és látom nagyon szépek az eredményeid :lol:
neked is szorítok

Trix: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, akkor most már tessék pihizni. És bízz a kicsikéidben. Neked csak egy hetet kell várnod, és megtudod. Bár,én úgy is érzem baba eső lesz :wink:

Kép

Kép
edinka

Kakti

BMC : 06 14/584-579
06 14/584-580

Kép
Kép
rilla_

Köszönöm!
Már beszéltem velük! :D

És még egy fontos hír:
Szűcsdoki egész jövő héten nem lesz!!!!
kakti

Sziasztok!

Érdemes megnézni:-)

http://www.koltok.ltime.hu/

http://www.hoppa.ltime.hu/

Üdv.

Üdv.
maci1981

sziasztok!

Edinka!

Inszem utáni 10.napon még kaphatsz téves eredményt a tüszőrepi injekció miatt? Vagy ez nem tartalmaz hcg-T Mert én már megszívtam a Pregnyllel még nyáron hogy kezdtem örülni, pedig csak a pregnyltól lett két csíkos a teszt, pedig már a 12.napon teszteltem, de még mindig látszott!!! Te milyen tüszőrepit kaptál? Amúgy én sem bírtam ki sosem, a 10-12 nap körül teszteltem / belőlem éltek a rossmannok, DM-ek és gyógyszertárak :lol: /és perszre mindig negatív volt./ kivéve amikor pregnylt kaptam tüszőrepiként.

Ja az már nekem is eszembe jutott hogy UTRO mellett hogy van a szex? Mert kicsit kiábrándító ha folyik az emberből a trutyi nem???

:oops: [/quote]
csézjang

Csajok!

Ma felhívtam a recepciót ahol a csaj mondta hogy az influenza miatt elmaradt 20 és 24 napi vérvizsgálatommal nem tudja mi lesz, de az tuti hogy a 3. napit nem fogják megismételni mert az a vizsgálat nagyon drága, így ha meglesz apa spermavizsgálata utána kérjek egy dokit konzultálni hátha eltekint a többi vizsgálattól és elég lesz neki a 3. napi vérvételem, meg a hsg-m ami már megvan, meg apa spermavizsgálata. Én nem hiszem hogy ez elég lenne, és kihagynák a 20 és 24 napi vért, de ezt majd 03.04.-e után tudjuk meg, meg akkor megy a férjem vérre és spermára.

Kérdésem tőletek: Bármikor kérhetek konzis időpontot a választott dokimhoz ha úgy gondolom vagy ezt mindig ott mondják hogy mikor kell vagy ha gondom van magamtól is kérhetem???????

És ha a választott orvos éppen hiányzik akkor más lesz helyette vagy meg kell várni amíg visszajön és őt keresni??? FONTOS KÖSZI!!!! :roll: :roll: :roll:
csézjang

Csézjang!

Azért választott orvos, mert hozzá akarsz járni. :) Tehát egyrészt ha nem sürgős, akkor inkább érdemes megvárni (ha olyan az ügy, ami nem tűr halasztást, akkor nem). Másrészt viszont a kórlapodban (dossziédban) ott van minden, tehát ha történetesen más dokihoz kerülsz, sztem néhány kérdés után képben lesz ő is.
Ha pedig olyan dolog van, ami miatt feltétlenül szeméyes konzultáció kell, szerintem bármikor kérhetsz ilyet.
kakti

Ja!
Felhívtam ma a recepciót, hogy mi lett a Csipetcsapat-vizsga eredménye. Bacisok... :S Azt mondták, menjünk be (hétfőn, mikor megyek vv-re), és írnak fel gyógyszert Apának.
Valaki meg tudja mondani, mennyi idő alatt írtódhatnak ki a bacik? És miben érinthet ez engem?
kakti

Szia Kati

"Mi is voltunk bacisok"
Én, szerintem a férjemtől kaptam el. Ő szedett rá valami gyógyszert 2 hétig. Én, meg kúpot nyomtam 6 napig. A férjnek a gyógyszer abba hagyás után várni kellett 4 napot, hogy ki menjen a szervezetéből a gyógyszer és ismételni kellett a spermavizsgálatot. Illetve nekem is a h.kenetet 8)

csézjang: Én nem pregnylt kaptam ha nem Ovitrelle-t kaptam tüszőrepesztőnek.

Továbbra is várom a "ötleteket" az uto melletti sexre 8)

Kép

Kép
edinka

Kakti!

Bár nekünk csak 03.10 körül lesz eredmény mert 03.04.-én megy apa, annyit azért segíthetek hogy az egyik BMC-s ismerősöm férjének is volt baci, amire 2 hétig kellett gyógyszert szednie, viszont ennek ellenére sem akart a baci eltűnni, ezért ők sajnos 3 hónapig kínlódtak a férj baci kiűzésével!
Szóval ez tök egyéni, egyébként én is ettől félek majd mert nem szeretnék emiatt hónapokat veszíteni.

Amúgy tudtok segíteni, hogy mi a gyakoribb lányok, az hogyha van baci vagy ha nincs? Mert annyi BMC-s ismerősömnek volt hogy én már meg sem fogok lepődni ha nálunk is lesz. :cry:
csézjang

Most csak gyors bekukk. Szóval ma csúcsot döntöttem a BMC-ben. 7:30 körül értem oda és 14:30-kor jöttem ki. Már kezdtem nem kicsit ideges lenni. Terhes nem vagyok, csak nem használt a provera és most kaptam norculutot. Lassan kezdhetek.

rony: Hát én mindig mondom neki, hogy jó bogyót írjon, de még ki akar tapasztalni. Most is úgy írta ki a merionalt, mint ahogy abban a ciklusban, amikor túl sok tüszőm lett. Mondtam is neki, de azt mondta majd kiderül, mikor jövök. w. dokinál nem is kezdtem csak a 6.cn körül, most meg már a 2.cn-en kezdenem kell. Hát nem tudom mi lesz belőle. Drukk a teszthez! Akkor pontosan hanyadik napodon is leszel?

trix: Nagyon izgulok értetek.+++++++++++++++++++++++++++

dita: MIÉRT NEM MA KELLETT JÖNNÖD!!! Na nem azért, hogy te is szívj, hanem mert annyira hiányzott valaki, akivel beszélgethettem volna. A vége felé már beszélgettünk egy kicsit, de róluk nem hallok többet. Nagyon hiányoztál.

edinka: Sex esti utro előtt. Nekem akkor már nem folyt trutymó vissza.

csézjang: Nem tudom, hogy mi a gyakoribb, de nálunk még eddig nem volt. Le is kopogtam. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! Szöszi, Rony köszi, hogy hiányoltatok, de valahogy nem akartam feljönni a mai eredményig és lehet megint 2 hétre eltűnök. Ma voltam eredményhirdetésen, és igaz nem éreztem semmit, már azt hittem rossz hírt kapok megint, de nem. 100 feletti a HCG-m, s 2 hét múlva mehetek UH-ra.Most nagyon boldognak érzem magam, de aggódok is, hiszen szeretném, ha az UH-n lenne szívhang.
A 100 feletti HCG szerintetek 1 vagy 2 babát jelent? Én úgy örülnék, ha 2-t.

Rony szorítok neked, hogy nálad is siker legyen. Az a nap nem volt semmi. Én 5-kor jöttem el, kb. 1/4 4-kor kerültem be. Sajnáltam aznap a dokikat, hiszen 44 ember egy napon plusz a betegeik, nem lehetett könnyű nap, de köszönöm a BMC dolgozóinak.

Bocsánat, hogy nem olvastam végig minden hozzászólást, de kívánok minden inszem és lombik előtt állónak nagyon sok kitartást és pozitív eredményt mihamarabb.
remény73

VICKY
Te mentél akkor amikor tudtad, hogy nem leszek csaje!
Most már legközelebb március 13-án pénteken tudunk dumálni, mert holnap nem jössz, aztán pénteken nekem leszívás, utána beülti akkor nem nagyon van lehetőség dumálni. :roll:
Szóval időzítsed valamidet péntek 13-ra! :wink: :wink:

REMÉNY
Nagyon örülök nektek!
Továbbra is mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.02.24 19:41-kor.

dita75

Remény!

Tiszta szívemből gratulálok! Azt nem tudom, hogy a 100 feletti hcg. mit jelent, de szerintem 2 babát. Remélem, hogy utánad sorba jön a babaeső. Mégegyszer gratula! És várunk azért a fejleményekkel itt a fórumon!

Trix, Rony, Edinka megy a drukk ezerrel!!!!! Követni kell Reményt!!!!

Akire! Mikor kell menned uh-ra?

Dita! Kár, hogy nem taliztunk pénteken. Pedig biztos láttalak. Én az ajtó mellett ültem a férjemmel.
szöszi1977

remény: Nagyon gratulálok a szép hcg-hez!

dita: Tudom, hogy én mentem ma, de csak azért, mert nem mehettem másik napon. :( Ha rajtam múlik, akkor tegnap mentem volna. Megpróbálkozom az időzítéssel, de nem lesz könnyű.
vicky79
Budapest III. kerület

SZÖSZI
Péntekre már nem emléxem kik ültek az ajtónál. :roll: :roll:

VICKY
Tudom én hogy nem könnyű a munkahellyel! :? :? :? :?
Én nagyon bízom benne, hogy már nem kell visszamennem! :P

dita75

Remény Drága!

Hát ezt el sem hiszem...... :D :D Látod, látod Te is megkapod az élettől, amire vágysz. Amikor olvastalak, úgy megörültem, nagy ölelést küldök Neked. Végre nekikezdtél már a babaesőnek, teljes szívemből örülök Neked. Majd azért számolj be mi van éppen Veled, ok?

A 10 napi teszt szerintem még nagyon korai, én mindig az eredmény előtti napon, azaz a 16.-ik napon szoktam tesztelni. Úgyhogy 10 napos tesztnél nem letörni, ha nega.

Utró melletti szex? Hát a fene se tudja....nekem valahogy nincs hozzá kedvem a trutyi :oops: miatt. Ja mondjuk 3*2 mellett... :?

Trix!

Ilyen jó hírek után csak baby lehet a dolgoból :wink: Pihengess és készülj a nagy feladatra

Edinka!
Neked aztán vannak tünetid :lol: Ezek szerint mindenkinél máshogy alakul. Habár emlékszem nálam is az 1-3-nál mindenféle tüneteim voltak, most meg ha nem tudnám, hogy 2.-án teszt, el is felejteném, hogy épp hol tartok. Semmi, de semmi tünet nincs. Na hát ezt se lehet megfejteni. :shock:

Szöszi!
Küldtem neked privit!
Hogy vagy, mi újság?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Lányok! ma este 22.50-kor az m2-n a záróra című műsorban Koncz doki lesz! (ha a műsorelőzetes tegnap helyes volt).
Továbbra is inaktív vagyok, tudom, (talán szeptemberben szóltam hozzá utoljára, amikor nem sikerült a lombikom) de mindenkinek drukkk drukk.

(én is 2-án megyek eredményhirdetésre, 3 baba van bent, legalább is remélem, hogy a vérvétel szerint megvannak)
puszi

KépKép
rozus

Sziasztok Lányok!

Dita
Egy ideig együtt haladtunk a deca-val, de páromnál a tenyésztés eredményére várakozás kicsit delülírta a mostani stimut, de most már minden ok, csütrötökön megyek uh-ra és után 2 héten belül leszívás.

Kakti
Sajnálom a bacikat, de drukkolok minél hamarabb hasson a gyógyi.

Sos kérdés!
Szerintetek, ha csütrötökön az uh-ra Dr. Szűcshöz csak 2 és 3 között érek oda, leszedi a fejem? Nem nagyon szeretnék emiatt egy egész napra szabit kivenni, de tudom, ha reggel megyek úgy járhatok mint Vicky.

Enikõ
vacak2

Már korábban írtam:

Szűcsdoki nem lesz egész jövő héten! :?

Szóval nem fogja leszedni a fejed, ez tuti. :)
kakti

Bocsi Vacak!
Az eszembe sem jutott, hogy még ezen a héten is van egy csütörtök! :wink: Sorry!
Nekem azt mondták, egyig fogadnak betegeket, aztán már csak a meglévőkkel foglalkoznak. Javaslom, hívd fel a recepciót ma, és kérdezd meg tőlük! Biztosan segítenek majd! :)
kakti

Remény!

Szívből gratulálok! :)

Nekem 123 volt a HCG-m és egy baba van. De erre nem lehet adni....

Kép
nika28

Remény !

Szívből gratulálok Neked, annyira jó, hogy sikerült !!! :D :lol: :D
És ne aggódj a szívhang miatt, mert a 100-as Hcg tuti jó, minden rendben lesz !!!
Én úgy tudom, hogy ekkora hcg-nál egy baba van, dehát láttunk már csodákat ! :lol:
Sok boldogságot !!!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Remény..... :D :D :D nagyon nagyon gartulálok.

Elmesélné valaki, hogy hogyan zajlik az eredményhirdetés olyankor amikor ++++ az eredmény? Ugyanúgy behívnak gondolom, és közlik, hogy mennyi a hcg d?

Csézjang!

Sajna nekünk is voltak bacik a páromnál, de azt mondták ne aggódjunk, mert ez elég sűrűn előfordul. Aszem 10 napig kellett gyógyszert szednie neki is meg nekem is, aztán 4 gyógyszermentes nap után újabb vizsgálat, és akkor már jó volt az eredmény.

Jajj Remény el sem hiszem, hogy végre valaki elindítja a babazáport. Pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra

Puszi
Heni
heni77

Remény
Szívből gratulálok a magas HCG-hez! Boldog pocakos hónapokat kívánok!

Úgy látom hétfőn babaeső lesz, sokan leszünk vérvételen! :D
manda

Remény, gratulálok! Szép ez a hcg érték!!! Nekem 141 volt, 2 babával indultunk, de végül 1 maradt.

Rozus, minden oké? Drukkolok nagyon! Persze Mandának és a többieknek is!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Remény!
Én is gratulálok! remélem beindítottad a babaesőst mert a Babaváró topicban már alig vagyunk.
Szerintem is 1 baba esélyes, de majd kiderül, a lényeg hogy legalább egy pocaklakód már van és ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Lányok!
Ha minden igaz most már jön a tavasz és ilyenkor sokkal esélyesebb a babásodás, szóval kitartás, csak pozitívan és gyertek a másik a topicba!!!!!
Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Vic, Anett, Madrin, régiek!
Mi van veletek :?: :?: :?:

Kép
vucuska

Lányok, DITA és aki még tud inszem ügyben segíteni!

Légyszi írjátok meg hogy abban a hónapban amikor kezdődik az 1.inszem, /illetve a továbbiakban/ 1 hónap alatt hányszor kell bemenni a BMC-be? Azt hiszem először a 3. nap körül, aztán a 9.nap körül UH-ra és aztán??? Vagy hogy is van ez?
Ki az aki ezt nekem pontosan le tudja írni? A jövőbeli munkahelyi hiányzásaimat szeretném csak átlátni, mert elég rugalmas amúgy a munkahelyem, de azért tudni szeretném hogy havonta kb: hány nap hiányzásra számíthatok? / Kb:5-6 nap?/

Még egy fontos kérdés:

Inszem után ti pár napra kiírattátok magatokat az orvossal, vagy erre nincs szükség??? ki hogy csinálta???

:roll: :roll: :roll:
csézjang

Sziasztok

csézjang: Én csak az én esetemet tudom neked leírni, remélem ezzel is tudok neked majd segíteni.
Szóval először van a 2. vagy a 3.cn uh.
Utána legközelebb a 9.cn uh kell menni, ha ott van szép domináns tüsző akkor két nap múlva mehet a inszem.Akkor csak 3szor kell ugye felmenni 4. maga az inszem.
Ha a 9.cn nincsen tüsződ vagy nem elég nagy, akkor nekem egy hét múlva vissza kellett menni. Szóval szerintem max 5 * kell felmenni a BMC-be.

Az inszem után a zárójelentésben benne van, hogy "betegállományba " lehet menni.
De ki, hogy , én pl: itthon vagyok :D

Remélem egy kicsit tudtam segíteni

Kép

Kép
edinka

Edinka,

és te hány napig vagy inszem után szabin?
Azon a héten? Vagy inszem+1 hét? Ja a házidoki nem húzza ezért a száját hogy ilyenért kiiratni magunkat???Remélem nem. :roll:
csézjang

Sziasztok,
eladó bontatlan "gyógyszerek" féláron:

2 doboz duphaston 10 mg 20 db lejárat:2012/11
1amp+1oldószer choragon 5000NE lejárat:2010/06
monyo

Sziasztok!
Bocsi másolok:

Hát ma egy kicsit elkámpicsorodtam, mert péntek helyett hétfőre módosítottunk pedig vannak szép nagy tüszőim de állítólaga hormon meg alacsony.
Mondjuk még mindig jobb mintha magas lenne. Bal oldalt nagyon sok szép nagy tüszőm van: 24, 23, 22, 19 milisek és kisebbek is. Jobb oldalon csak 14 mm a legnagyobb. Azt mondta a dokker, hogy szerinte csak 4 db-ot tudnának leszívni, gondolom ezeket a nagyobbakat. Pedig tegnap már úgy szúrtam be a szurikat, hogy na ez volt az utolsó. Erre még mindig kellett vennem egy gonalt tollat és merionalt is, már jócskán 100 fölött vagyunk, és még hol van a vége. Rolling Eyes A másik pedig hogy már rendesen érzem a hasam, a szurik után este alig bírok elaludni és fordulni nehezemre esik. Akárhogyan fekszem vagy ülök már elég kellemetlen érzés.
Norbis üccsit már 4 literrel simán lezúdítok. Ma pedig túrót fogok enni este.
Remélem minden oké lesz.
Pénteken megint mehetek vissza vv és uhu.....

Szóval Vasikáé mégiscsak zenghet tőlünk az emelet. :lol: :lol: :lol:
Melyik vonattal mész pénteken? Én azzal ami hozzátok fél 7 körül ér oda.
Jöhetnél azzal mert akkor egyszerre is végzünk majd és hazafelé sem kell egyedül menni. Különben is jövök egy üccsivel! :wink: :lol:

Anyukámmal voltunk a C&A-ban és megvettük Bogyó első ruciját:

Kép
Kép

Az eladó közölte, hogy egy héten belül kicserélik ha nem jó, mire mondtuk hogy még meg sincs. Jót nevettünk, de hát fő az optimizmus nem? :)
Ezen a héten kismaminaciban jártam, mert már nem tudom begombolni a rendeseket.
:roll:

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: