[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi örülök,hogy van tejcsid! kis mohó! ZSigi is így volt, de majd beáll szépen! addig mard a Viki és Czinke tanácsa a büfiztetés!és nekünk is az Infacol vállt be

Czinke örülök,hogy jól érezted magad! dehogynem voltak gondjaink..azok most már mindig lesznek :wink:

Viki irtó ügyi LAckó! :lol: néhány car minőségű de annál értékesebb kép

Kép Kép
Kép
Kép

ma megtaláltam azt a ruhacsomagot amit még Zsigi születésekor lőttem teszveszen :oops: :lol: jippijé, nem kell ruhát vennem, ezek pont 6-12 hóig vannak :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Zsigi nagyon kis hetyke!

Czinke!
Nézz be ide: http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=99656&start=1950

Én a lakóhelyesben nagyon kedves embereket ismertem meg.

Nem voltunk még ringatón, mert amikor lenne, akkor van Lacus délutáni alvós ideje. Ha később teszem le, akkor meg pörögne este 10ig is, amihez meg nem vagyunk hozzászokva. :lol: :lol: :lol:

Évi! tett fel a gyerkőcökről képet a másikba és csodaszépek!!!!! A 634. oldalon megtalálod.

Örülök h jól sikerült az anyós parti. Most már lassan kimozdulhatsz jobban, főleg ha lemegy az influ járvány.

Nosztalgia van, persze. Azt hiszem mindenkinek volt jó és rossz időszaka is. Aztán egyre jobban belejöttünk a babázásba, a gyerekek is sokat okosodnak napról napra.
20150601134430
 
 


Boni: Zsigi nagyon ügyi és nagyon édes!! ilyen hosszú a nyaklánc, multkori képen azt hittem rövidebb. igazi fiú, már érdekli őt a kocsi!! :lol: nemsokára jönnek a lányok! :wink: :lol:

Viki: igen, már várom a kimozdulásokat. most valóban az influenza miatt nem mentünk még sehova.

jövő hétvégén apu rokonságának visszük bemutatni Nándust, meg meghívjuk a barátokat.
hát én kimaradtam a ti kezdeti időszakaitokból, pedig biztos sokat tanulhattam volna előre! Dituli csinálja jól, jön és olvas és olyan ügyi lesz, h csak na!! :lol: :lol:
a gyerkőcök nagyon okosodnak! Nándus ma kb 35 percet is volt játszószőnyegen cumi nélkül!! :lol: ott kolbászoltam körülötte, teltam, teregettem , leültem mellé dumálni, játszani, nagyon klassz volt!! egyre többet mosolyog és dumál! :lol: :lol:
holnap délben megyünk a 2hós szurira, nagyon izgulok. remélem nem fog belázasodni. de attól tartok, h nem ússzuk meg, mert ő nagyon kis érzékeny. :roll:

protexin restore: oldatl ajánlják hasfájós babáknak, immunerősítésre és bélflóra karbantartásra.

Évinek ma írtam sms-t, mert kivi voltam, h mi van velük és jövő szombaton babaruha börze lesz nálunk. azt írta: még keresi a lukát (amin ügye a levegőt veszi) főleg, h már nincs segítsége, egyedül van 2 hete a gyerkőcökkel. melós, de nagyon élvezi. az éjszakákkal is ki van békülve, Eszti már csak 1szer, Ádám még 2szer kel fel. egyébként nagyon jó babák, kettőjükkel együtt is könnyebb, mint Dórival volt. ő is jól van és élvezi az okos nagytesó szerepet.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Vikimami: te egy tündér vagy, megkerested a szigesztentm-i topikot!!! :lol: imádlak!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

czinke persze, mert mindig hátracsúszik... de általában bennt van a body alatt..itt a nagy mászásban, játszásban előkerült... én mindig attól féltem, hogy leveszi megrágja sb stb de ez egyenként van csomózva és ha ilyen történne azt a kis szemet lenyeli sem lesz baja mert temészetes anyagból van lebomlik és ráadásul iciripiciri...

tele voltam hasznosabbnál hasznossabb linkekkel, erra apa újratelepítette a gépet és mind eltünt mert nem mentette el..persze a sajátjait igen :twisted: még jó, hogy ide feltettem a kedvenceket múltkor, meg a hozzátáplálosokat a másikhoz..

ja jut eszembe!

Fris anyukák! a könyv, amit javaslok megvételre: DEvics Józsefné Cscsemők szakácskönyve
minden van benne allergia, szoptataás alatti étekezés, hozzátáplálás, receptek, és amikor elkezditek a darabosat arról is receptek..illetve sok linkem van még ami nagyon jó...


http://webshop.animare.hu/csecsemok+sza ... 26782.html

MOncsi, Suska várunk benneteket! :lol:
Vendég
 


Czinke!
Ha belázasodik, akkor adj Nándusnak fél kúpot: germicid, maxalen, v. kevés Panadal / nurofen szirupot.

Boni írta a Viborcult, de azt csak nyugató, a lázat nem húzza le.

Ügyes h elvolt a játszószőnyegén!!!!!
20150601134430
 
 


Viki a viburcol nemcsak nyugtató.. azért szokták javasolni, hogy szuri után egyet adjunk babának, hogy ha hajlamos a lázra segítse legyőzni, enem lázasodik be... A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése. :wink: Czinke lázcsillapítót 38,5 felett adjál csak...
Vendég
 


Boni!
Én sem gondoltam h 38,5ig csillapítson lázat.

Bocsi, de nekem kimatadt h Viborcult javasolnának szuri után. A mi dokink + a gyerekorvos fórumos társaim is fél lázcsillapítót mondanak mindig.
20150601134430
 
 


Viki :lol: ezt csak azért írtam, mert én pl nem tudtam hogy 38,5 alatt nem kell..és hátha Czinke se tudja :wink:

dokik nem javaslják, csak ha homeoptáiával foglalkozik

Nekem az első szurinál sr.néni azt mondta adjak lázcsillapító kúpot fiamnak ha hazaértünk és akkor nem fog belázasodni :roll: én mint szótfogadó anya adtam.. na akkor utoljára, bár több helyen hallottam ezt az új tendenciát... feleslegesen minek nyomassam bele a kúpot... Viburcol van itthon..azt inkább adnám neki oltás után...

Zsigmond nálunk a 2.3 .Prevenár után volt nyűgösebb, meg volt hőemelkedése, adtam neki Viburcolt és hamar jobban lett... 8)
Vendég
 


Én meg semmit nem adtam Lacusnak, mert sosem lázasodott be szuri után :lol:
20150601134430
 
 


akkor te nyertél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prevenárt is jól viselte? nyügi sem volt utána?
Vendég
 


SZiasztok,

hát ma tegnap éjszaka megint nem aludtunk :cry: Biztos, hogy a büfi a gond, mert az étkezésemre nagyon odafigyelek, semmi olyat nem eszek ami felfújhatja a picurkát.
Viszont észrevettem, hogy én nem tudok büfiztetni. Nekem nagyon ritkán röfög Danika egy kicsit, bezzeg ha az apja kezében van akkor akkorákat röfög mint egy vaddisznó :lol:
Csak hát zömmel egyedül vagyok itthon a picivel és nincs apa aki segítsen rajtunk.

Czinki,

hogy tanítottad meg Nándit büfizni? Vagy megtanulta magától?

[b]Boni mami,[/b]

gyönyörű Zsigi, és hogy ül. Telik az idő... :lol:
Büfi oktatást elfogadom. :wink:

Viki mami,

Lackó csillag szemei sok csajszit levesznek majd a lábukról :lol:
Büfi oktatás jöhet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és szerintem a mérleg sz@r, mert tegnap szopi után megmértem Danikát és a mérleg azt írta, hogy -110 g-mal kevesebb :shock: :shock: Pedigláttam, hogy jól szopizott, mondtam is neki, hogy annyira azért ne hajtsa magát szopi közben, hogy lefogyjon :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Ez nálunk is így volt az elején.

Szopi előtt eszik infacolt?

Mi espumit használtunk ha kellett, szopi után és mindig volt büffencs utána.

friss és meleg:

Kép ezt sem a legyek hordták össze :)
20150601134430
 
 


Moncsi digitális mérleg szokott félremérni nálunk is.... én a végén már hogy ne húzzam fel magam csak egy héten egyszer mértem..

büfi nekünk sem mindig sikerült...

.http://www.babazo.hu/bebi/20070829-bufiztetes.html

:lol:
Vendég
 


Viki mami,

szopi előtt kapja az infacolt.
Az espumisan milyen formában adható a babának? Mert nekem csak a gyöngy van itthon, de az felnőtteknek való.
Pocak Lackó :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni mami,

én is eljutottam odáig, hogy éjszaka már nem is mérem. Nem hiányzik, hogy felhúzzam magam...
Eszik amiennyi jólesik, és kész.
Eddig csak egyszer hányt vissza egy kis tejet.
Zöld kaki viszont már kétszer volt. Szereti a hasát. :lol:
Érdekes módon a súlya még mindig fogy, pedig mostmár rendesen eszik. A sárgaság matt az elején alig tudtam felébreszteni, hogy egyen és a cicin is mindig elaludt.
Remélem mostmár gyarapodunk majd mert jövő héten doki és nem akarom, hogy leszidjon.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Espumi van cseppben is, de ha infacolt kap, akkor ne adjatok mást neki.
20150601134430
 
 


Viki mami,

köszi a tanácsot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi te éjszaka képes voltál mérni? :roll:

nekünk még a kórházban is azt mondták, hogy éjszaka pelusozni sem kell, mérni sem... mert attól csak felébred a baba... persze kivétel ha betrottyantott, mert akkor bizti nem alszik vissza.. és a szopi is csendben tompa fénynél legyen, és büfiztetni sem kell, mert annyira el van lazulva hogy nem nyel levegőt...(kivéve persze ha sokat bukós baba...)

infacol nekünk bejött és bár nem büfizett mindig a szelek máshol távoztak volt is ropogós pelus

:wink:
Vendég
 


Viki annyira huncut Lackó..azért egyszer majd összeereszteném fiainkat! kíváncsi lennék mit alkotnának :lol:

várom már Suskát is.. egyre többen leszünk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni mami,

nekünk semmi ilyet nem mondtak :shock: Köszi, hogy ezt leírtad, mert lényegében engem nagyon-nagoyn elfárasztott éjszaka, hogy pelus-mérés-szopi-mérés-büfiztetni próbálás.
Akkor ezektől mind megmenekülök :lol: :lol: :lol: Kivéve a szopit. :wink: Így lényegesen egyszerűbbnek tűnnek a dolgok :lol:
Az a baj, hogy a kórházban nekünk SEMMIT nem mondtak :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

le tudnád nekem írni, hogy lehet a vonalzhoz képet tenni?
Azért én is próbálkozom, de amilyen béna vagyok lehet, hogy nem fog sikerülni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki mami,

eszembe jutsz nap mint nap, ugyanis Danika eddig háromszor pisilt le engem (mostmár inkább odaállok a sugárba, hogy csak én legyek olyan és ne az egész szoba :lol: ), és egyszer kakit is kaptam tőle. Mondjuk nem lőtte el messzire mint Nándi, de így is eléggé megdöbbentett :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


[quote]M írta:ondjuk nem lőtte el messzire mint Nándi, de így is eléggé megdöbbentett


Moncsim!
Várd ki a végét ;)
20150601134430
 
 


MOncsi szegénykém, akkor mostantól könnyebbe lesz az éjszakád! félkómában félhomályban csecsrevágod, beájul és alvás tovább

:wink: :lol: :lol: :lol:

nálunk is egy héten egyszer volt felvilágosító... köldökcsonkról meg társairól azért kaptál felvilágosítást?

igen várd ki a végét... :wink:
Vendég
 


moncsi a vonalzódhoz a picibabán nem tudsz képet tenni

ahonnan az én a vonalzóim vannak ott igen
Vendég
 


Boni mami,

Danika orra teli van, ha belenézek akkor nem látok semmit. Csak kézi pumpás orrszívó van itthon, ha azzal megszívom akkor előjön a fika, de nem bírom kiszedni pálcával mert vissza is szívja rögtön, ugyanis ilyenkor nagyon sír.
A dokinéni azt mondta, hogy ilyenkor a Steri marral fújjak az orrába, de az nem sok? A levegőbe fújtam és szerintem nagyon sok tengervíz jön ki rajta. Ha belefújok Danika orrába akkor nem fullad meg?
Persze most is egyedül vagyok itthon, párom vidéken, anyum csak 6 után jőn :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
fújjad nyugodtan, semmi baja nem lesz tőle, mi is már egész pár hetes korától fújjuk vele. Belefújsz, 2-3 perc után kiszívhatod. De a legjobb a porszívós változat.
20150601134430
 
 


Moncsi bocsi de nem voltam ... elküldöm priviben számom, ha legközelebb ilyen van és ha Viki sincs éppen kérdezz bátran!

ha befújsz ne fektesd vízszintbe... vagy félig ülő vagy oldalt fordítva a fejét...

vegyél szerintem is orrszivó porszívót mert hatékonyabb

de atlán ehhez a szüttyhöz elég
ZSigi 1-2 hónapos volt amikor először szívtuk az orrát, nem is volt gond, bealudt rajta... aztán megváltozott..amikor másodszopr szivattuk kb 4 hósan akkor már küzdött ellne... én pihenőszékben míveltem, és nem fogtam le, mer akkor "halálra" rémült... mindig mikor nekiállok elmondom neki mit csinálok, és a végén megmutatom az eredményt...

egy másik fórumon pokrócba tekerést javasolták, ha egyedül csinálod, mert akkor nem tud kapálózni..

fiam mostanában a porszívó hangjára érdekesen reagál: elkerekedik a szeme, majd akármilyen pozícióban van hasravágja magát, kezei oldalra kinyújtva és lapít hátha nem veszem észre... :roll: :lol:


remélem Suska is idetalál hamar...

Czinke kimaradt az esti bejelentkezésed.. már hiányzik
:wink:

Viki az a Kukucs kép nagyon édes! az előző hozzászólásomra nem reagáltál :cry: :wink: tényleg alakul a fogyókúra? meglestem a topikotokat! nekem is meg kellene válnom szopi mellett pár felesleges kg tól lehet felteszem őket teszveszre hátha valaki elviszi... :lol:

pusssz

kismamik gyertek... :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Mi volt a kérdés? :roll:

Fogyi jól áll, már 7 kg lement, de vasárnap lesz mérlegelés.
20150601134430
 
 


[quote="boniko"]V írta:bonikoiki annyira huncut Lackó..azért egyszer majd összeereszteném fiainkat! kíváncsi lennék mit alkotnának :lol:

várom már Suskát is.. egyre többen leszünk :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni!
Rombolnának tuti :lol: :lol: :lol:

Czinki!
Nektek melyik pelus jött be?
20150601134430
 
 


Én is olvasok ám :lol:

Monic,
a sógornőm úgy szívta a lánya orrát (elég horror volt látni), hogy hanyatt fektetta földre, a feje mellett két oldalt odatérdelt, vagyis a kislány feje az anyja lábai között volt, és így ugye meg sem bírt moccanni :lol:
Nekünk az orrszívás nem gond, de most, hogy kellett a szemcsepp végül én is bevetettem a taktikát. Csak a kis bibas az egyik kezét így is kiszabadította :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


lina :lol: nővérem is így csinálta :oops:
Vendég
 


Jó reggelt kismamik és mamik! :lol:

Mióta szültem a legjobb éjszakában volt részem. :lol:
Persze ez is rémálomnak indult, Danika vígasztalhatatlanul sírt a pocikája miatt, de aztán párom gondolt egyet, lefeküdt a gyerekszobában a kihúzható ágyra ahol én szoktam aludni, Danikát hasrafektette a mellkasára és úgy Danika azonnal elhalgatott :D Betakargattam őket és én is odabújtam, így aludtunk 5-en azon a 160 cm széles ágyikón békességben. (apa, anya, Danika és a két kutya a lábunknál).
Aztán 1-kor visszatettem a pólyába a kisherceget, megettettem anyatejcsivel cumisüvegből (mivel valahogy nem volt tejem), aztán aludt a kiságyában fél 6.ig, utána már lett tej úgyhogy szoizott és aludt reggel 9-ig. Mi is a párommmal.
Reggel kipihenten kelt mindenki, a párom is boldog én is az vagyok, és Danikának is nyugodt éjszakája volt :lol: :lol: :lol:

Boni mami,

köszi a számot. :wink: Apa amikor este hazajött leszívta a kicsi orrát és azóta minden rendben van :D Már csak nekem kell valahogy kitanulni a dolgot...

Viki mami,

már ezerszer akartalak hívni téged is, de olyankor mindig nagyon kétségbe vagyok esve és várok egy kicsit, hogy higgadtabb legyek a telefonban, aztán mire telefonálnék meglodódnak a gondok. :wink:
Köszönöm a Sterimaros tippet :wink:

Linácska,

elég drasztikusan hangzik az orrszívás...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOncsi ügyesek vagytok! :lol:
Vendég
 


Moncsikám!
Örülök h jó éjjeletek volt!!

Ha úgy érzed kevés a tejcsi, akkor urtica urens ch 5 3*5 golyó, vagy ricinus communis ch 5 3*5 golyó. De laktoherbet ne igyál hozzá.

Nekem bevált még a köménymagleves, a baracklé és a sok folyadék. Egyél és igyál rendesen!
20150601134430
 
 


Viki mami,

az evés-ivással nincs semmi gondom, étvágyam az van, terhesség alatt nem ettem-ittam annyit mint most. :oops:
Én a laktoherb teát iszom, este is megittam egy bögrével, mivel laposak voltak a cicik, és reggel amikor felkeltem annyi tejem lett, hogy folydogált le a hasamon :oops: Danika szopizott 100 g-ot, és aztán még le is fejtem 90-et.
Szerintem az esti kevés tej teljesen idegi alapon lett, mert ki voltam borulva, hogy Danika csak sír és sír én pedig nem tudok segíteni rajta :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Tudtok nekem sgíteni hogy kell doc fájlt beszúrni ide? Mert megírtam a születéstörténetet, de nagyon hosszú, ezért olyan kék hivatkozásként akarom feltenni ahogy ti is szoktátok :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Simán töltsd fel, mintha kép lenne ;)
20150601134430
 
 


Viki mami,

próbáltam, de azt írja, hogy a fájl típusa nem megfelelő :roll:
De azért megpróbálom mégegyszer hátha sikerül :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok mamik,

tegnap nem jöttem, mert kicsit fáradt voltam.
szerencsére nem lázasodott be Nándus, de azért picit nyűgös volt. hát volt sírás rívás sajna, ahogy számítottam. + kértük a prevenált is (v mit, azt a .....cocust) , így megkapta az egyik combijába a kötelezőt a másikba a ...cocust. az elsőnél úgy ordított, h több másodpercig nem is vett levegőt szegénykém. mondtam is neki, h vegyen már levegőt, a dokinéni, meg mondta, h ne aggódjak fog. :oops: úgy sajnáltam szegénykét. úgy megviselte a szuri, h bealudt a kocsiba hazafelejövet, és sikerült úgy levetköztetnem, h nem is ébredt fel és aludt majdnem 1 órát még itthon. aztán meg tök éhes volt, megevett 130-t a ciciből, ami kevésnek bizonyult, üvöltött, és utána megevett a másikból még 70-t. de szerencsére este már minden rendben volt. szépen evett és aludt!

Monic: büfit megtanulja majd Danci , ne aggódj! én is aggódtam, de idővel egyre ügyesebbek ezek a fiúk, meg mi is! nekem az jött be, h ha a vállamra teszem, és simizem a derekát átfogva 2 oldalt a pocakját, de leginkább az ő bal oldalát. már nagyon szépeket büfizik!
én hívtam már Vikimamit tök kétségbeesve egy pillanatra, h a szobában Nándus nyüszített, aztán visszahívtam, h magyarázkodjak, v smst írtam, már nem is emlékszem! :lol:
szóval nó para! nekem közel 2 hó kellet, h megtaláljam magam, és ne legyek tök para! :oops:

és nekünk se mondtak semmit a kórházban! és én tegnap voltam vele úgy, h hajnali 3-kor nem pelusoztam át Nándust, de még csak a hálózsákjából sem vettem ki szopinál, mert baromi fáradt voltam, mert felkeltem hozzá fél 1kor, és 2-3 között 4szer. és tök lelkifurim votl. pláne, h 6kor tiszta pisi volt és még ki is jött a pisi, a hasa is pisis volt.

Vikimami: nekünk a huggies pelüs jött be 4-6 kg közötti, jó mert gumis hátul . bár most már 5380 volt tegnap a dokinéninél a mérlegelésen Nándus, tehát pelusváltás lesz. nem tudom, h a következő méret is ilyen jó e. ti mit használtok, miért kérdezted?

Boni: ari vagy, h hiányoltál! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Vikimami: ti milyen cumit használtok? a párom aventet vett, de a védőnő luk fogszabályzóst ajánlott. hát a gyogyóban nem tudták, h az milyen, majd megkérdezik a nagykert.

én mindig mérem Nándust, amióta megvettük a mérleget , még hajnali 2kor is . :oops: baromi fárasztó , de megnyugtat ,ha tudom, h eleget evett a nap folyamán. most pont azon parázok, h ügye 5,5 kg x 150 gr = 825 gr, de ő csak 700-750-t eszik. tudom, h a 825 a max ideális, de a 750 elég messze van tőle. és a Boni által feltett oldalon azt írják, h a tej mennyisége függ a szopi időtartamától is. hát Nándus nagyon max 10 percet van cicin, annyi idő alatt le tud szívni 140 gr-t , mármint ha van annyi, néha szokott lenni, de többnyire csak 110. én meg nem teszem cicire csak legkorábban 2,5 óra múlva, mert ha korábban tök fáj a hasa.
így most arra jutottam, h szedem a homeos bogyót és majd szopi után majd még fejek 10 percet. de ha szopi után még kézben van Nándus 20 -30 percet, akkor már nem ciki még fejni?

mamik, ti nem pelusozzátok át a gyerkőcöket hajnalba? volt, h NÁndus cicin tojta össze magát, én még akkor is átpelusoztam. :roll: igaz , neki nagyon érzékeny a kis segge , nem akarom kakában hagyni, bár párom szerint annyi krémet kenek a seggére, h semmi baja nem lesz , ha pár órát kakában van!

Monic: ja, és a legjobb tejcsináló a pihenés!! tudom, h most erre van a legkevesebb idő, de tényleg segít. én látom a mérések alapján, ha tudok napközben aludni és nem vagyok zombi, akkor minden ok a tejcsivel!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja,
MOnic: én azt csináltam a képpel, h a melléklet feltöltésnél , itt ez alatt közvetlen, beszúrtam a képet a c meghajtóról, akkor kapott egy img kódot, és ezt a kódot szúrtam be a profilba. én nem akartam vonalzót , csak képet.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


mamik, nem tudjátok, h hol lehetne venni mesefigurákat a falra fából?
Boni te raktál fel ilyeneket, de nem fából voltak azok igaz? nem tudsz esetleg helyet ahol fából lehetne venni, de már festettet?

na , most behoztam a tegnapi kiesést :oops: :oops: :lol:

most viszont megyek fürcsizni, pihizni és tejet termelni! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
nekünk volt Aventes cumink, de az kiesett Lili szájából. Állítólag azt könnyebben bent tartják, aminek felfele görbül a vége, vagyis valahogy kb. úgy néz ki. Amúgy az a "luk" cumi nem "nuk" véletlen? Mert az létezik. :lol:
Mi az Aventes cumisüveg cumiját is kicseréltük mam-ra, mert az mellbimbó alakú, és jobban szerette Lili, és tökéletesen kompatibilis az Avent üveggel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Cinke :lol: Nuk a cumi :wink: én a Mária bababoltban vettem de most nem találom...http://www.ladotex.hu/images/82-841Szil ... jpg..Dmben?

hajnalban ha kaki van cseréljük,de ezt írtam is :wink:

Huggies mi is ezt használjuk..most rátaláltam Veramami oldalán olcsó...
Vendég
 


Jó reggelt!

Czinki!

Én innen rendelek majd, igaz nem fa: http://www.mesedekor.hu

Én sem pelusozok hajnalban. 3/4 8kor rá kerül a csomag (libero), aztán van h 11-12 órát is rajta van, igaz tele van pisivel. Ha nincs kaki, akkor ne cseréld. Én este jól bekrémezem.

Simi Aventes cumink van, még a 0-6 hósat használjuk.

Ne mérd állandóan!!!! Komolyan! Az meg h mennyit eszik, sosem lesz annyi, mint a szakkönyvekben.

A mi babás fórumonkon megállapítottuk h a mi gyerekeink nem olvassék a szakkönyveket, hanem írni fogják!




Kép
20150601134430
 
 


Czunki ki, Viki én magam csináltam a kéet! vettem hungarocellapot és akrillfestékkel..

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: