A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

no akkor nem egyedül szülök jóval később :D!!! bár egyébként bármi lehet, sztem már írtam, h Zsóval is csak két nappal előtte voltak jóslófájásaim (41+3-nál!!!) és utána két nappal később 41+5-re született meg ... szval ráérek még fájogatni :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

annyira nincs kedvem semmihez :(:(:( ... ilyenkor úgy úúúúúúúúúúútálom magam!

Szép napot!
Vica
wicca

ja, Kukli
A4-esnél kicsit nagyobb téglalap alakú jénai edényem tetejébe szoktam belerakni az almáspitét. szóval nem nagy tepsibe való a mennyiség!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok kismamák,

azt hittem babahírre jövök, de még nem, továbbra is drukk, Katka, Papillon

Adryn neked meg a kitartásodhoz drukk, biztos nem lehet könnyű, nem itthon, párod is megy , és mégis nagyon bátor és ügyes vagy, minden tiszteletem.

Én tegnap nagyon szarul voltam, jött egy ilyen szédülés, rosszullét, nem kaptam levegőt, csak nehezen, szívdobogás, lesápadtam, álltam egy darabig az ablakban, utána zuhanyoztam, feküdtem egy órát, és jobban lettem.

Ma meg annyi mindent kellene csinálni, az ajtó alsó része még mindig kicsit festékes, meg a rádió, amit bevittem a festőnek, azt kellene lekaparni, lemosni, de annyira fáradtnak érzem magam :?
megértelek Wicca :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca: köszi.. ugye hogy nem tűnik túl bíztatónak? én inkább annak a prosztagladin és oxitocin hormonnak a természetes adagolásával próbálkozom (szex) :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Valaki rakott fel egy linket, amiben meg lehet nézni a látogatási tilalmakat.
Nem szeretnék 15-20 oldalt visszaolvasni :)
nincs meg valakinek?

Kép

Kép
gabka77

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Szülésindítás: Nekem Bulcsút úgy indították, de nem azért mert túlhordtam, hanem már 3 ujjnyira nyitva voltam előtte nap. :)
Először burokrepesztés volt, de arra csak gyenge fájásaim lettek, majd fél óra múlva oxitocin, ami olyan hatásos volt, hogy fél óra múlva megszületett Bulcsú :D
Szóval nálam a doki valószínűleg tisztában volt vele, hogy ha megkapom akkor nagyon hamar megszülök. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka kitartás, lehet hogy tényleg jobb lenne otthon, de ahogy a többiek írták a dokid majd úgy is megmondja mit javasol :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica, nagyon köszönöm!
gabka77

backstreet boys, nsync, five ... most ilyeneket hallgatok :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

wicca: jesszus!!! :shock: :shock: :shock: ez már a vég.. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

:lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Helló!
Uhu: kiscsaj befordult, hiszi a piszi, hogy így marad. 3063 g a tipp, sztem az sok. Sok haja van, képen semmi nem látszik (nekem mutatták a kis füle mögött), de minden ok. Méretek pont 36+1 napra vannak, így itt sincs jele, hogy beelőznék bárkit is. Jah és volt egy kismama, aki 38. hetes, és még neki sem kell nst, szval vmi új szokás lehet, de nem is bánom. Kata mozog, mint hörcsög a forgóban.
Vas: a dokimmal megbeszélem, hogy jövő héttől anyu heti 2x vénásan ad vas szurit szülésig. Amúgy szedek minden nap, az a fura. Nem épül be. Amúgy sok minden rossz a véreredményemen, ez a legfeltűnőbb. Többi vvs eredmény sem jó. Cukrom meg alacsonyabb az alsó értéknél.
Vica bocsi. Túl korán volt. Azóta aludtam egy órát, és korrigáltam. Fogalmam sincs mi történhetett.
Gyöngyi azért más a formája a táblának, mert lett született és várandós tábla. Azért ha vmit még észrevesztek szóljatok, mert fáradt voltam, vagyok….
Erpé azért csak lassan. Kíváncsi vagyok pénteken mit mondanak neked. Amúgy sok spenótot, májat, stb-t eszek, nem értem mi lehet. Majd hétfőn kiderül.
Kösz Csibb a tepsi infót.
Bea pihizz sokat! Ezek a rohamok nagyon nem jók. Reméljük szülés után pikk pakk elmúlnak, mint sok vicek vacak.
Wicca nekem sincs semmihez sem kedvem. Illetve ha Boti feladná, és elaludna, akkor talán aludnék. Fél órája fetreng az ágyban. Jah és mióta Kata megint fejvégű, rájöttem, NEM AKAROK SZÜLNI!!!!!!!! Asszem rajtam is kezd depi meg ilyesmi kicsattanni. Lehet mégsem májusban szülök?
Katka hajrá! Vmi csak lesz. Lehet Peti a tilalom végét várja? Ezt utálom. Ha a te dokid azt mondja indít, akkor a többi ne rád nézzen kerek szemekkel. Nézzen a dokidra, vagy hunyjanak felette szemet. Amúgy a prof. szeret mindenbe beleszólni. Remélem nem vagyok azonosítható, talán még ezt is olvassa. Egyet nem értek. A dokik nem tudnak minket úgy megvizsgálni, hogy „véletlen” beinduljon”? Én azt hittem. Szép stikában, egy mozdulat, és kész. Nem támogatom, de ha már így alakul……
Vizesek tessék kihúznia dugót!
Na eldugultam.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

:oops:
Kép
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: :) Biztos azért tűnt kevésnek, mert máshogy volt felosztva a múltkor :)

wicca: én is legszívesebben aludnék csak egésznap, megsütöttem kb 5 db palacsintát, és kész vagyok. Biztos az idő miatt van

Erpé: asszem megtaláltalak iwiwen, de nem mertelek bejelölni, nehogy ne te legyél :)

na megpróbálom elaltatni a lányom és én is kidőlök egy kicsit

Kép

Kép
pgyöngyi

Nah, én végre leadtam az adóbevallást :x remélem nem dobják vissza. Már csak az adót kéne befizetni, de nincs rá pínz :lol:

Állítólag vmi zselével is szoktak indítani, ami legális gyorsító, cask sz@rt sem ér. Nekem nincs bajom, egyenlőre, az oxitocinnal, jobb mint napokig szenvedni :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, neked gyorsan - épp én is eldőlni készülök (túl vagyok a kh pakk 80%-os összeállításán) :
Védőnőm ajánlott a múltkor egy homeoszer családot, ami a különböző ásványi anyagok hiányán segít úgy, hogy támogatja a beépülésüket. Schüssler sók néven futnak és kaptam tőle egy kiadványt, ami a kismamáknak és babáknak hasznos szereket ismerteti.
A lényeg: a Ferrum phosphoricum (azaz a 3-as számú só) a leírás alapján segíti a terhesség alatt kiegészítésként szedett vas felszívódását és beépülését a vörösvértestekbe. Naponta 3x1 tablettát ajánl a D6 potenciálból.
Én találomra bementem egy gyógyszertárba, ott lehetett kapni, 80 db van egy tégelyben, és kb 1000 HUF volt.
Egyébként a neten is vannak róla infók.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Gyöngyi, ha van egy Samu nevű fiam az iwiw-en (vele vagyok a profilképen is), akkor az én vagyok :)
Jelölj be nyugodtan...
erpé

Kukli, te sem akarsz szülni???? Akkor nem vagyok egyedül.... :lol:
De vhogy ki kell jöjjenek.... :wink:

Papillon, apeh nekem a bögyömben van. Január 12-én igényeltem az új nevem miatt új adókártyát. Azt mondták 2 hét múlva küldik. Azóta is jön. Tegnap össze vissza telefonáltam, h mi van. Végül kiderült, h még sehol sincs az ügy, de majd küldik. ennyit a 2 hétről. Bezzeg, ha te nem fizetsz időre, egyből jön a felszólítás. Áááááá......Ilyenen nagyon fel tudom magam húzni. :evil: :evil: :evil:
De hála égnek én kapok vissza pénzt az adóból! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Szeresssük együtt az APEH-ot :)
Én múlt héten csináltam meg a bevallásomat és majdnem megszületm mire készlettem vele, ill kiderült, hogy .....
Lehet, hoyg én voltam tudatlan, de azért mellbevágott, hogy bár a gyes adómentes mégis hozzájön az adóalaphoz, azaz a jövedelmem pont annyival emelkedik, hogy a fél évnyi gyes után fizethetnék be adót. Még jó, hogy csak fél év és még jó, hogy kapok némi adóvisszatérítést, mert nem tudnám most miből befizetni neki a pénzt.
Mit csinál az, aki egész évben gyest is kapott és nincs adóvisszatérítése?

Még mindig nincs hír Katkáról, Rszg, Moncsi?

Kép

Kép
gabka77

húhúúúúú apeh! na arról én is mesélhetnék!!!! de inkább nem állok neki, mert az oldal tele lenne vele ...
kukli. tök jó hogy befordult!!!! (én megmondtam!! :lol: )
pgyöngyi: ma kétszer próbáltam aludni, még ahhoz sincs kedvem!!!!!!!!!!!! most beszéltem apával, azt mondta a lelkem, h van ilyen, nyugodjak meg :D! hisz már az uccsó hetet kezdtem! és holnap úgyis pörögni fogok megint :D! hát legyen igaza!!!

ma fogdoki és félek, mert az ínyem nagyon csúúúúúúúnya az egyik fogam fölött :(! remélem már nem akar semmit sem csinálni vele !!!

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti, ugyanez történt velem is, de még viccesebb módon.

Megkértem az új adókártyát a névváltoztatás miatt, majd 3 hét múlva megkaptam az "új" kártyát, ami semmibben nem volt más mint a régi, a leánykori nevem szerepelt rajta. :?

Véletlenül, rossz gombra kattintottak, így újra be kellett mennem, megigénylenem az új nevemre egy új kártyát.....

Most azt várom....

uhhhh...

A vas nálam is problémás, a terhesség eleje óta, én is a term. módokat választottam, vörösszőlőlé c-vit-tal stbstb.

Hát nem bizonyul elégnek.....lehet váltani kellene...
anna**

Anna, akkor nem vagyok egyedül. Lehet, h nekem is a régi nevemmel fog jönni???????? Majd pár hónap után????? Ez kész...... :lol: :lol: :lol:

Nekem sincs semmihez kedvem, olvasás sem köt már le, tévé sem. A gmail meg behalt, nemtom megnézni az emileket. :evil: :evil:

Wica, fogdoki?! :evil: Ha bántani akar harapd le az ujját!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok! :)

Tegnaphoz képest istenien érzem magam! Bocs, hogy itt nyilvánosan bedepiztem! :wink:

Luca oviban, ma már mostam, főztem, kalácsot+kenyeret sütöttem, kamrát átrendeztem, vasaltam. :shock:

Katka: tulképp miért is akart indítani az orvosod idő előtt? Úgy emlékszem, a vérnyomásod volt magasabb? De vizelet ok. volt?
Az én orvosom egy hetet vár a kiírást követően, szóval legkésőbb köv. vasárnapra megszülök.

Kuklika: Katka már csak így marad, fejjel lefelé!

Bea: nem lehet pszichés alapon nálad ez a szédüléses rosszullét???

Ebayen vettem egy avent isis kézi cuccot, vadiúj, bontatlan csomagban, száll. ktggel kb. 7 ezerért. Úgy örülök, itthon a használtakat adják ennyiért. Remélem, a héten megérkezik! Köszi mindenkinek a szopis, mellszívós tapasztalatokat! (Erpé. Katka, a ti esetetek kísértetiesen hasonlít az enyémhez. )

marq
Kép
Kép
marqueza

Erpé köszi! Megnézzük majd.
Apeh: nekem a cég fogja csinálni, de még nem kaptam meg két nyugdíjpénztáras papírt.
Wicca tegnap este voltam fogdokinál, nekem is épp gyulladt az ínyem. Kaptam rá kis gyógyszeres kenést vagy mit, és már jó is. :) Bizti rendben lesz neked is. :wink:
Tehuti lehet holnap már lesz kedvünk. :lol: Én kicsit beleéltem magam megint a csasziba. Csak úgy lustaságból. :oops:
Gyöngyi igen, de sztem már látod is mi a különbség a táblák között. :wink:
Na Boti feladta, megyek én is ezt teszem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát remélem megjön a kedvem! Végülis babáznék már, csak ez a szülés ne lenne... :lol:
Asszem beülök Szonja szobába és szoktatom magam a gondolathoz, h lassan itt fogunk babázni!!!!

Marq, itt lehet depizni!!! Látod, nekem is mennyi hülye gondolatom van! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csakhogy én se lógjak ki a sorból én is elég depis vagyok napok óta :( , valahogy nekem sincs kedvem a szüléshez :? pedig valahogy ki kell bújnia Nimródnak. Ráadásul ma már csak egy-egy bogyót vettem be holnap meg már egyet sem kéne, úgyhogy kiváncsi leszek megjönnek-e a fájások :roll: még azért a jövő hétig jó lenne kihúzni, csakhogy március legyen, az olyan jól hangzik :)

Marq ügyi vagy :wink: ennyivel olcsóbb az e-bay? :shock: azt hiszem körbe is nézek tesófellépő ügyben.
Ja tegnap pl. azon fakadtam sírva, hogy úgy éreztem ezt a tesófellépős dolgot nem tudom megoldani, mert a párom szerint nem jó ötlet mert Bulcsú úgysem fog rajta megmaradni, úgyhogy már elegem van ebből is :evil: csak arra leszek kiváncsi hogyan fogunk sétálni, persze ő könnyen beszél nem neki kell majd két kisgyerkőccel sétálgatni. Arról nem is beszélve hogyan fogok velük feljönni a 3. emeletre :cry:
De én nem akarom mindig anyósomat ugrasztani, pedig lehet az lesz a megoldás, csak néha sok a mindennapi tali. :?
Na jó én is eldugultam :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap nem jöttem. Lementünk Pécsre, és ott teljesen kibuktam. Kijött rajtam az elmőlt pár nap, úgyhogy Géza nem is hagyott ott, hazahozott, hogy egy kicsit itthon megnyugodjak. Szerencsére sikerült is. Ma a kórházat is felhívtam Holnap reggel 9-ig kell odaérnem, hogy leadhassam az anyatejet. min. 2 dl-nek kellene lennie, hát... nem tudom meglesz e. Remélem. Most csak 20 ml-t sikerült lefejnem, de reggel 7-kor 40-et, 10-kor meg 30-at. Igyekszem. Vettem tejserkentő homeós bogyókat, remélem az beindítja :) Máté is jobban van. Ma azt mondta a doktornő, hogy már nem kap infúziót sem, és holnaptól csak cumisüvegből táplálják. Azt is mondta, ha ilyen szépen javul, és kicsit gyarapszik a súlya, talán pénteken hazahozhatjuk. Jó lenne!

Látom, még nem szül senki.
A hangulatváltozásokra felkészülni! Nálam elég kemény. Még sosem volt ilyenem! Nem túl jó!
Addig meg csak vidáman, és készüljetek a szülésre!

Bocsi, hogy ilyen önző voltam. Majd még jelentkezem.

Kép

Kép
rszg

Na, jó témát dobtam be: Apeh :lol: én nem kapok vissza semmit! Állítólag a magzat utánjáró adókedvezmény csak a 3. gyereknél jár, és állítólag 3 milla bruttó bevétel felett, csak ez a kedvezmény jár, semmi más. Ti tudtok erről vmit? Meg hogy milyen hitelek után járnak kedvezmények?

Bocsi, h ezt az undi témát bedobtam, csajok :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szegény RSZG, nagyon rossz lehet neked! Erős vagy! Kitartó! Bszke vagyok rád! 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Rszg, ez jó hír, h lehet, h pénteken vihetitek Mátét haza!!!! Drukkolok, h így legyen! Neked meg sok-sok-sok kitartást!!!
Én is büszke vagyok rád!!! :wink:

Adóügyekhez nem értek sajna.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg, nem csodálom hogy kijött rajtad tegnap a depi, azért nem semmi amin keresztülmentek, de fel a fejjel, hisz Máté már jól van, és hogy legyen tejed tényleg meg kell nyugodnod :wink: Az pedig nagyon jó hogy már cumisüvegből táplálják, így gondolom te adhatod már neki ugye? vagy el van különítve? :roll: remélem nem.
Kitartás!!! nemsokára otton lesztek hármasban :)

Papillon a családi adókedvezmény tényleg csak a három gyerek után jár és ide számít már a magzat is. De alsó jövedelem korlát nincs, csak felső, az pedig 6 MFt. Az hogy milyen hitelek után van még kedezmény? hát mi pl. a lakáshitel után tudtunk igénybe venni, annak is felső határa van, max 120000-et lehet visszaigényelni és 3,4 Mft jövedelemig, utána pedig csökkentve.
Ti is vettetek fel lakáshitelt ugye? mintha egyszer írtad volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica78 2009.02.24 18:40-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Engem nem engednek be hozzá az influenza-járvány miatt. De azért majd holnap megpróbálom, hátha. Nővérem azt mondta, elvileg engem be kell, hogy engedjenek. Biztos sokat szám-tana neki is.

Kép

Kép
rszg

ez azért durva, h nem mehetsz be hozzá!!!! Nem csak Máténak, neked is sokat számítana.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg nagyon sajnálom az egész helyzetet úgy ahogy van. De te annyira erős vagy! Ez a pár nap már csak eltelik vhogy, és utána el sem engeded! Sztem csoda, hogy csak most buktál ki. Ahogy a többiek is, én is nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen erős értékes embert ismerhetek! Máté jobb anyukát nem is kaphatott volna.
Tejcihez meg drukkdrukkdrukk!
Vica vannak testvérülők vagy mik. Amin nem állnia kéne Bulcsúnak.
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=BT1
Ez elég drága, de hirtelen használtan nem láttam. Bulcsú lépcsőn nem megy fel? Mi magas ház 2-ján vagyunk, szerencsére Boti tudja, hogy fel nem hozom. 8) Mondjuk amúgy is lépcsőkattant. Minden lépcsőn fel akar menni.
Nemlajos hajrááááá!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg ez tényleg durva hogyha még téged sem engednek be, azért csak próbálkozzatok :wink:

Kukli kösz a linket :) Nagyjából feljön Bulcsú is a lépcsőn, bár ha nagyon elfárad a sétában akkor meg állandóan elesik és hát fogni kell a kezét. De talán ha lekerül róla ez a sok vastag ruha egy kicsit könnyebben megy felfelé.
Amúgy meg bizti azért is fárad el mert vagy egy órát szokott vele anyósom sétálni és hát ugye babakocsi nélkül. :roll:
Amúgy választék az tényleg van tesófellépőben is, de a párom már 12-14000 Ft-os tesófellépőt is sokallta nemhogy ezt tesókocsit 30000-ért :roll:
Lehet az lesz hogy megvárom hogy Nimród meglegyen, aztán elmegyünk sétálni és kiderül hogy működik a dolog, de az az érzésem hogy valamit ki kell találni, és mondogatni a páromnak hogy igen is kell valamit venni, akkor is ha pénzt kell érte adni :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

rszg, örülök, hogy végre jelentkeztél!
Ne hagyd magad, szerintem az anyát nem tilthatják el a gyerekétől!
A szeretetedre, érintésedre, hangodra szüksége van, hisz ezeket ismeri a pociból, nem a gépeket, vagy a nővéreket.
És mi az hogy legalább 2 dl-nek kell lennie a leadott tejnek?
Ha kevesebb oda sem adják? Minden csepp számít, mert annál nincs jobb egy pici baba számára, rengeteg védelmet is adhat a gyereknek még a pár csepp is!
Milyen bogyókat vettél?
Urtica Urens és ricinust? D4-6-t? szedhetsz belőle nyugodtan 5*3 golyót, az sokkal jobb, mint a 3*5. ugyanis a homeopátiánál nem a mennyiség számít, hanem a gyakoriság!

Adóügyekhez én sem értek túlzottan, nem is akarok

Kép

Kép
gabka77

Kukli, gratulálok a beforduláshoz! :)
gabka77

Vica én tudod azt fogom kipróbálni, hogy Kata kenguru, Boti kocsi. Persze csak ha elfáradt. 1 hó (addigra viehetd kb. ki Nimródot is, ha nem szülsz holnap) múlva tényleg könnyebb lesz nem hóembernek öltözve. :) Nekem még Kata születése előtt kéne neki tavaszi cipit néznem. Na meg kabátot és sapit. :roll: Panna mostanában nyugisabb?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg: sajnos a hangulatváltozás szülés után mondhatni természetes. :? A hormonjaid tombolnak. Ezt a néhány napot még valahogy próbáld kibírni! Jó, hogy ennyire együttérző párod és testvéred van!
Azt lehet tudni, hogy Máténak miért nem fejlődött ki rendesen a tüdeje? Meg hogy uh-n ezt előre miért nem lehetett látni? És a víz hogyan került bele? :shock: orvosok mit mondanak?

Vica: én is meglepődtem, hogy az e-bay ennyivel olcsóbb. Én csak mellszívó téren néztem körül, sőt, ha nem utolsó pillanatban kapok észbe, talán még ennél kevezőbb áron is megcsíphettem volna egyet! Még tudom javasolni az ír oldalakat, náluk alapban olcsóbb minden gyerekcucc, áfát alig tesznek rájuk, ők valóban támogatják a gyerekvállalást, és nem csak elvi síkon.

marq
Kép
Kép
marqueza

Papillon: magzati adókedvezményről legutolsó infóm az, hogy már nem jár. (v. lehet, hogy csak akkor, ha 3. gyerekként várják). Lucával még kaptam, és ősszel, mikor munkaügyön akartam igényelni, közölték, hogy megszűnt. De biztos, ami biztos alapon utánaérdeklődöm.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq
elég sok ismerősöm szült egy ilyen aktív nap után!!! :wink: :wink:
ügyes vagy az ebay-jel!

Erpé
erről a sóról én is kaptam tájékoztatót!

Nemlajos
milyen lett a vizsgád?

Katka
mi lett veled?

Rszg
megvolt a nagy találkozás???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na, nem frissítettem, és most látom, hogy jól lemaradtam...
akkor olvasok! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon: na még annyi, ha egészségpénztári tag vagy, és volt év közben eseti befizetésed, annak a 30 %-át visszaigényelheted, ue. vonatkozik a kieg. nyugdíjpénztárra is. Folyószlára ezek az összegek nem kérhetők, csak ep. v. nyugdíjpénztárba.

marq
Kép
Kép
marqueza

Kukli
hurrá, hogy fefordult Kata!!! beszéld meg vele, hogy így is maradjon! :)

Rszg
ezt én sem értem, hogy nem engednek be Mátéhoz!!! ha az influenza zárlat ellenére az apa bemehet a szülésre, akkor a gyerek anyját is be kéne engedni a gyerekhez... ez olyan embertelennek tűnik nekem...
és kap valamit még? ha már nincs infúzió, nem mehetnétek haza előbb??
nagyon drukkolok, hogy mihamarabb együtt lehessetek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli most én is ezen filózom hogy babaerszény és babakocsi Bulcsúnak, feltéve ha még hajlandó beleülni :roll:
Nemsoká ki is próbálom, jön sógornőm aztán sétálunk egyet, szépen süt a nap.
Köszi, Panna hol ilyen hol olyan, a hisztik azért megvannak, csak próbáljuk kezelni őket, kisebb-nagyobb sikerrel :roll: tegnap este is kiakadtam, kiabáltam már vele... aztán félrevonultam, ilyenkor egy kicsit visszavesz magából én meg picit megnyugszom, bizti én is ideges vagyok már :?

Magzati adókedvezmény: ez tulajdonképpen a családi adókedvezmény ami kb 2004-ig alapból járt minden családban akár egy gyerek volt akár több. Aztán utána kitalálták hogy csak a három vagy többgyerekes családoknak jár a már meglévő és ugye a magzat után is. Szóval a mi fórumunkban csak egy-két embert érint (pl. Katka, Tencsi, Rebi)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja Kukli képzeld találtam a teszveszen 6800-ért babaerszényt, neked is ilyen van ugye? mintha írtad volna hogy kapsz egyet.
Itt a link: http://www.teszvesz.hu/item561058088_uj ... szeny.html

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb nem fefordult :shock: hanem csak befordult. :lol: :lol: :lol:
igen Vica, ilyesmi. Mondjuk Boti is egyre nehezebben viseli a kocsit. De én vagyok a főnök. :oops:
Eddig aludt kb. 1-től. :) Mára búcsúzom is sztem. Jók legyetek! Kata gondolunk rád!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

rszg: sajnálom, hogy nem foghatod még mindig meg Máté babát. Feloldhatnák már ezt a hülye zárlatot.

papillon: én nem nála szültem :) , de a lényeg, hogy rendes legyen. Még mindig 2-3 órákat kell ücsörögni, ácsorogni a terhesgondozónál? Nekem volt olyan ctg-m, hogy 3-ra odamentem és este 7-re végeztem :evil:

erpé: oké, bejelöllek :)

apeh-hez nem tudok hozzászólni, nekem ismerősöm csinálja

Én meg leraktam a Lilit és úgy bealudtam vele 13-15 óráig :shock: , most meg tiszta koki vagyok tőle

na nem tudom mit akartam még

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: